- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
benim de iştahım dün akşam ve bu sabah çok açıktı, naptım anlatacam az sonraaa1. valla tarifte öyle yazıyo ama süzüyorsun sonuçta yemiyorsun onu
2. evet annem vermişti bende bir köşeye atmıştım şimdi onu kullanıyorum iyi de oluyo
3. ee bekar ve yanlız olunca kendime ugraş buluyorum napayım
4. akşam yemek yemeyecektim eve geldim gözüm döndü resmen neden anlamadımkoca kase kiraz 4 tane dolma yedim (bulgurlu kıymalı 2 patlıcan 2 kabak)
ama ceza olarak yarım saat bisiklet 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
Sabah
1 kaşık sirke ve 1 bardak sıcak su
Kahvaltı
1 kase kırmızı meyveli special-k ve tarçın ve süt
ara:
Yarım yumurta, iki lokma ekmek
Ara:
1 fincan türk kahvesi
Öğle:
sucuklu yumurta, ekmek, dom-sal-bib, şalgam..
Ara:
1 fincantürk kahvesi
Akşam:
dövmeli nohutlu sarmısaklı naneli biberli yoğurt, ev yapımı hamburger
Ara:
1 fincan türk kahvesi, 5 minik kare çukulata
Su: 3 litre
Spor:
30 dk zumba,
50 dk yürüyüş,
100 e kadar ip atlama
Kitap: Krallık
6 sayfa 17. cüz, 4 sayfa 18. cüz,
vakıasuresi,
esmaül-hüsna
yavaş yavaş zayıflama takımı üyesine benzemeye başladık
çok büyük değişiklik var sende de.
zumba yürüyüş falan harika.
ama katkı olsun diye birkaç şeyi söylicem
-günde 3defa türk kahvesi, kan şekerin mü düşüyor kuzu?genelde şeker düşerken insan kahveye meyledermiş. hah ikindin çukulataları da gördüm tamamdır. napıyoruz çukulata yerine hac hurması koyuyoruz, çok canımız çukulata isterse kakaoya bandıra bandıra hurmalarımızı yiyoruz
Seldom' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 2,2
Mayıs / 3,9
Haziran / 1,6
Temmuz / 0,9
Ağustos / -0,8
Eylül / 1,4
Ekim / 0,6
Kasım / 1,7
Aralık / 1,7
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,2 KİLO
Ocak / 1,2
Şubat / -1,3
Mart / 3,5
Nisan / 1
Mayıs / 4,6
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (304. Etap) ( 96,0 )
Bitiş Kilosu (363. Etap) ( 73,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 22,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 23,13% )
Toplam Süre ( 59 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,39% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 376 )
Yorum : Sevgili Seldom, 29 Mart 2013 (304. Etap) ve 96 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Mayıs 2014 (363. Etap) tarihinde toplam 22,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 75 dir. Hedefini %106 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
tebrikler seldom, darısı başımıza...
Ayyyyy akrebim teşekkür ederim :) kupam bilene var wayyyy be :) darısı başınıza inşallah...ve istikrarin gücünü bir kez daha gördüm haftada ortalama 370 gr ile 22 kg gitmiş ışte...
Bu arada dün bir velim geldi 4 aylık bebeği var ve bu sürede tam 28 kg vermiş...ev yapımı sirke ve sarımsak kuruyle hiç diyet yapmamış emzirdigi için sadece düzenli içmiş o kürü
şekerim o kürü akrep de ben de yaptım ama çok lezzetli, benim iştahımı açtı:26:evde ööööyle duruyor...belki ama belki sarmısaklarını süzüp sulandırıp kullanmayı düşünebilirim. sade elma sirkesinden gayet memnunum