- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...aLLAH DULARAIMIZ KABUL BUYURSUN, BU GECE BİRBİRİMİZ İÇİN DE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM İNŞALLAH
eferim sana
*** 2. TAKIM 365. ETAP***
akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 /64,5 /-0,5 /-0,25/-0,39 % )kilosu ikiye bölündü
Siyahbeyaz0066( 71,5/ / / % )
Ambuyanbu (72.3 / / / % )
uhs ( 66,5 / 66,5/0/0 %) sabit
fatmabol( 80,7 / / / %)bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı
citlenbikbesyo( 56,7 / / / % )
Elif_merve( 64.0 /63,5 //0,5/0,78 %)
HedefVeBaşari( 75,3 /74,9 /0,4 /0,53 %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
fatmabolu geçen hafta izinli yazmadığım için bu hafta bildirimde bulunmadı oldu, ama bu sefer iznini yazdım
sen eylülde 65Herkesin Berat Gecesi mübarek olsun hepimiz dualarda bulışalım...
offf bence hiç güzel bir sonuç degil ama ne yapayım. eylül 1 de 65 i görmem lazım ama böyle giderse zor. şimdi yine iyi ama belli bir zaman sonra kilo verme de duracak. daha yavaş olacak neyse hayırlısı
sen eylülde 65o zaman benim en fazla 60 olmam lazım
yarışalım o zamannnn
yarışalım o zamannnn
o kadaaaaaa da değil yani75 kilo:76:biz de yapicas bişi yaneCanim sen hedefi gecersin :)) Masaallah sana
Canim sen hedefi gecersin :)) Masaallah sana
o kadaaaaaa da değil yani75 kilo:76:biz de yapicas bişi yane
o kadaaaaaa da değil yani75 kilo:76:biz de yapicas bişi yane
beni geçemezsin ama hepimizin de başaracağına inanıyorumO zor canım ben 10 kg verecem hedefcik 4,5 :)
demi amaaa. ya zaten son kilolar zor gidiyo. başarabilecek miyim acep:18:
hedefve başarının değil de seldomum gelişi çok ürkütücüHeee sen 63-65 arasi geziyosun.hedefvebasari hizla yaklasiyo.bilmiyorum arrrrrtik
Hehe yarisa dönüp 38 beden mi olsam ki :) işin garibi verdikçe bari 69u goreyim gibi bi hırs geldi :)
Ne güzel demekki vücut istediği kiloya doğru gidiyorKandil hepimize hayırlar getirsin inşallah...
Kilom : 72.9
ben hâlâ veriyorum çok ilginç...
Allah kabul etsin. bende oruçluyum ama sabah tartıldım akşama kadar vucut su kaybettiğinden uçuk bir fark çıkıyor. zaten sahur yapmadım fazla çıkmam yani :)
HedefVeBasari (75,3 / 74,9 / 0,4 / % 0,5 )
Hayırlı kandiller canım, bizi hiç sorma, sensizlik yaramadıevet gittim geldim bakalım henüz diyete hazır değilim
oğluş bir 6 aylık olsun sonra bakıcaz o durumlara
sizden naber nasılsınız
bu arada herkese hayırlı kandiller
Amiin canım inş.KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...aLLAH DULARAIMIZ KABUL BUYURSUN, BU GECE BİRBİRİMİZ İÇİN DE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?