Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu gunku ceviz muhabbetinfen sonra canim ceviz cekti.15-20 ceviz aldim 5ini yedim bile.

Sabah : yarım kaşarlı tost
1 bardak acılı şalgam

ara : yarım muz
türk kahvesi

öğle + akşam (16.00) : 3 dlm patatesli börek (el acmasi dayanamadım ;( )
4 yk kısır
1 dlm diabetik kek

bolca su

1+1 saat yürüyüş

yine menüleri sabah yazsam iyi olacak yoksa börekler durmuyor yerinde :)

Kaptanım beni bu hafta izinli yazsan şehir dışına çıkacağız da. Eğer olmazsa siz yarın bugünkü kilomu yazın olur mu ? 63.5 neyse görüşürüz inşallah. Iyi geceler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun sabahkilere ek bir ekmek yedim resmen.1 lt. kolanin bos sisesinide cope attim esim kizmasin diye.bugun yediklerimi yazsam sayfa atlatirim valla.neysem bugun yarini hic merak etmiyorum.nazara inanirmisiniz bilmiyorum ama dun aksam kurabiyeleri yemedim goze geldim valla.
Hedef kiracaksiz ceviz guzelmis.ben hemen cozum buldum.posetin icine koyup ustune basarim kirar gene yerim.her durumda yemek bulup yiyen biri oldum gitt:)))

Alemsin ambucan :) ben de pek tembelim o cevizi ne kırarım ne yerim :) direk cevizici aliyorum :)

Hee ben de o ev yapımı sirke sarımsak kürünü içmeye başladım işte her sabah ve unutmazsam akşam yatmadan önce

...rica ederim kuşummm

Canım kahveler öyle rastgeldi, gittiğim ziyarette, okulda ve evde, evdeki eşimin aldığı çukulata ile süslendi sadece ama hurma konusunda haklısın canım..
Evet değişiklik var, anlaşıldığı üzere spora başladım ve devam edicem inş.

Ben de iştahsızlık yapıyor ve acaip bağırsaklarımı çalıştırıyor canım..Sarımsağıyla birlikte içiyorum ben.
Ben de bu sabah 04:30 da kalktım, güzeldi, güzel olmayan tartıda gördüğüm rakamdı
Canım spor ve suyu da eklermisin menüne
Evet so bi kaç günün güzel geçmesi önceki günlerin yanlışlarını telafi etmiyor/edemiyor maalesef
tebrik ederim arkadaşım.....

ben geldim sen nereye gidiyosun

şaka şaka çok güzel kilo vermişsin
Oooo kimler gelmiş efem
Bende de taa milattan önceden irmik var ve ben irmik helvası sevmem demekki neymiş sevmeyince elinde yani midende patlamıyomuş
Canım karpuzu kahvaltı öncesi tüetebilirsin hem bağırsakları çalıştırır..

Güzel bi çözüm :88::98:

Alemsin ambucan :) ben de pek tembelim o cevizi ne kırarım ne yerim :) direk cevizici aliyorum :)

İlahi kızlar yaa

Sabah:
Sabah bi kaşık elma sirkesi kürü ve bir bardak sıcak su

Kahvaltı:
Kaşarlı tost, çay

Öğle:
Kaşalı tost çay

Ara:
3 çatal karpuz

Ara:
1 çy bardağı türk kahvesi

Akşam:
1 porsiyon mantı, az ekmek, az kaşar, süs biberi.

Su:
3 litre limonlu su

Kitap:
Krallık,
Vakıasuresi,
Esmaül-hüsna

Spor:
1 saat tempolu yürüyüş+25 dk yürüyüş
30 dk tae bo (mayak bişii yaa, 1 saat tempolu yürüyüşden daha çok ter attım )

Kızlar yarın kandil, oruç tutacak olan arkadaşlar yarın iftar öncesi tartılsınlar, malum sahur yapılacağından sabah tok karna olur haksızlık olur..

Ben tutucam inş.

Evet şimdi akrep yatsıyı eda etmeye gider

günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum kusura bakmayın işyerinden erken çıktığım için işlerle uğraşıyorum boş zamanım olursa sınav sorularına bakıyorum haftaya salı dersler bitecek perşembede sınav olacak inş iyi geçer
beni bu hafta sabit geçin bugün oruçluyum herkesin berat kandili mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Kızlar yarın kandil, oruç tutacak olan arkadaşlar yarın iftar öncesi tartılsınlar, malum sahur yapılacağından sabah tok karna olur haksızlık olur..

Ben tutucam inş.

Allah kabul etsin. bende oruçluyum ama sabah tartıldım akşama kadar vucut su kaybettiğinden uçuk bir fark çıkıyor. zaten sahur yapmadım fazla çıkmam yani :)

HedefVeBasari (75,3 / 74,9 / 0,4 / % 0,5 )

Son düzenleme:
Kandil hepimize hayırlar getirsin inşallah...

Kilom : 72.9

ben hâlâ veriyorum çok ilginç...
abboooowwwww 60lı rakamlara geliyorsun:18:

sabitsin ok

Allah kabul etsin. bende oruçluyum ama sabah tartıldım akşama kadar vucut su kaybettiğinden uçuk bir fark çıkıyor. zaten sahur yapmadım fazla çıkmam yani :)

HedefVeBasari (75,3 / 74,9 / 0,4 / % 0,5 )
eferim sana

evet gittim geldim bakalım henüz diyete hazır değilim
oğluş bir 6 aylık olsun sonra bakıcaz o durumlara
sizden naber nasılsınız

Kandil hepimize hayırlar getirsin inşallah...

Kilom : 72.9

ben hâlâ veriyorum çok ilginç...

bu arada herkese hayırlı kandiller

*** 2. TAKIM 365. ETAP***

akrep33 ( 66,8 / / / %)

hedef52 ( 64.0 /64,5 /-0,5 /-0,25/-0,39 % )kilosu ikiye bölündü
Siyahbeyaz0066( 71,5/ / / % )
Ambuyanbu (72.3 / / / % )
uhs ( 66,5 / 66,5/0/0 %) sabit
fatmabol( 80,7 / / / %)bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı
citlenbikbesyo( 56,7 / / / % )
Elif_merve( 64.0 /63,5 //0,5/0,78 %)
HedefVeBaşari( 75,3 /74,9 /0,4 /0,53 %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
fatmabolu geçen hafta izinli yazmadığım için bu hafta bildirimde bulunmadı oldu, ama bu sefer iznini yazdım

KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...aLLAH DULARAIMIZ KABUL BUYURSUN, BU GECE BİRBİRİMİZ İÇİN DE DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM İNŞALLAH

MENÜM
SABAH KALKINCA: 2 badrak ılık su, 1 yk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı
kahvaltı: 1 muz, sucuklu 1 yumurta, 3yk yoğurt, 1tk zerdeçal, 1,5 dilim yayla peyniri, 2 dilim kepekli ekmek, 1,5 domates
......................
çok acıkmıştım sabaha gene, 1 muzu nasıl da güplettim. dün akşam ödem atayım diye ekmek yemedim peynire cevize yüklendim ama bu sabah ekmeksiz bir kahvaltı istemedimekmek yemeseydim gene yumurta peynir ve cevize yüklenecektim, hayatım boyunca ekmeksiz yaşamayacağıma göre ekmeği de diğer gıdaları ölçülü yemeye çalışmak en güzeliydi....bu sanahki motivasyonum bunun üzerine oldu
sabah biraz geç kalkmıştık, o yüzden ve dünden kalan biraz sebze pürem olduğu için bugün sebze hazırlamadım. eve gidince dünden kalan sebzemi yiyip ytürüyüşümü yapıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…