Bugun sabahkilere ek bir ekmek yedim resmen.1 lt. kolanin bos sisesinide cope attim esim kizmasin diye.bugun yediklerimi yazsam sayfa atlatirim valla.neysem bugun yarini hic merak etmiyorum.nazara inanirmisiniz bilmiyorum ama dun aksam kurabiyeleri yemedim goze geldim valla.
Hedef kiracaksiz ceviz guzelmis.ben hemen cozum buldum.posetin icine koyup ustune basarim kirar gene yerim.her durumda yemek bulup yiyen biri oldum gitt:)))
Ayyyyy akrebim teşekkür ederim :) kupam bilene var wayyyy be :) darısı başınıza inşallah...ve istikrarin gücünü bir kez daha gördüm haftada ortalama 370 gr ile 22 kg gitmiş ışte...
Bu arada dün bir velim geldi 4 aylık bebeği var ve bu sürede tam 28 kg vermiş...ev yapımı sirke ve sarımsak kuruyle hiç diyet yapmamış emzirdigi için sadece düzenli içmiş o kürü
yavaş yavaş zayıflama takımı üyesine benzemeye başladık
çok büyük değişiklik var sende de.
zumba yürüyüş falan harika.
ama katkı olsun diye birkaç şeyi söylicem
-günde 3defa türk kahvesi, kan şekerin mü düşüyor kuzu?genelde şeker düşerken insan kahveye meyledermiş. hah ikindin çukulataları da gördüm tamamdır. napıyoruz çukulata yerine hac hurması koyuyoruz, çok canımız çukulata isterse kakaoya bandıra bandıra hurmalarımızı yiyoruz
Ben de iştahsızlık yapıyor ve acaip bağırsaklarımı çalıştırıyor canım..Sarımsağıyla birlikte içiyorum ben.şekerim o kürü akrep de ben de yaptım ama çok lezzetli, benim iştahımı açtı:26:evde ööööyle duruyor...belki ama belki sarmısaklarını süzüp sulandırıp kullanmayı düşünebilirim. sade elma sirkesinden gayet memnunum
Ben de bu sabah 04:30 da kalktım, güzeldi, güzel olmayan tartıda gördüğüm rakamdıevet dün iştahım açıktı, menüde de yazdığım gibi porsiyonları biraz fazla kaçırdım. ama nihayetinde yeşil mercimek ve sebze çorba
gene de bu sabah saat 5e bile gelmeden acıkmış olarak uyandım.
menüm:
kalkınca: 2 bardak ılık su, 1tk çörek otu yağı, 1 yk elma sirkesi
kahvaltı: 1 muz, 2 yumurta 1 dilim sucuktan sucuklu yumurta, 3 dilim kepekli ekmek
ara: türk kahvesi, yeşil çay ( evet ben de kahveyi sık içiyoum son günlerde. araöğün yapmayınca oyalanmaya çalışıyorum, hazır şekersiz türk kahvesini 2 öğüne paylaştırıp içiyorum, işyerinde kahve yapan arkadaşımız emekli oldu da biraz)
Canım spor ve suyu da eklermisin menünegünaydın kızlar nasılsınız ben kilo almışım ya 600 gr kadar
sabah
1 simit ayran peynir
ara
eti form biskuvi
öğlen
yarım tabak kuru fasulye
ara
kurabiye börek tatlı ( gün vardı dün)
akşam
1 kaşık pilav üstü kuru
10 kadar kiraz
spor yok
kitap adem güneş çocuklarla pozitif iletişim
Evet so bi kaç günün güzel geçmesi önceki günlerin yanlışlarını telafi etmiyor/edemiyor maalesefbu hafta ve bu gün ne kadar güzel geçerse geçsin ben kilo almış olucamson şans bugün de dikkat edices artık.
öğlen inşallah gene eve gidip sebze püremi ve yoğurdumu yiyeceğim. bu sefer koşu bandına daha fazla zamanım kalsın diye sabah sebzemi pişirip robottan geçirdim.
bu günkü sebzem taze fasulye-soğan-bol domates-maydanoz-1 sarmısak-1 kırmızı biber karışımı.
püre pratik oluyor. fasulyeleri kırmaya zahmet etmedim
Oooo kimler gelmiş efemtebrik ederim arkadaşım.....
ben geldim sen nereye gidiyosun
şaka şaka çok güzel kilo vermişsin
Bende de taa milattan önceden irmik var ve ben irmik helvası sevmem' perde açıldığında tiyatro sahnesinde asılı duran bir silah varsa o silah o oyunda patlar''elmalı paylar elinde patlamış
işyerinde kuru hurmam vardı , bitti, almıyorum alırsam yerim diye bu şekilde araöğün de yapmıyorum. ara ara eve fındık badem alırım kısa sürede biter, o yüzden şu sıralar almıyorum. elimde patlayacak bi karpuz var, bir de irmik...patlayacaksa da irmik helvasına dönüşmesi lazım ki bilirsiniz o konuda çok da pratiğimdiramma olurda öyle bir tatlı isteği duyarsam stevia ile hazırlıcam bu sefer (inşallah yani)
şimdi ben hangi ana fikri verdim:44:karışık....içimde yaşadığım iniş ve çıkışları sizlerle paylaştım sanki
hahaha krize girdim gülmekten arkadaşlar deli diyecek banabende kabulşu ceviz getiriyom zaten ama kabugu ince çabuk kırılıyo
bu arada bende ara öğün yapmıyorum. ara öğün bana yaramıyo kilo vermemi engelliyo. ben ekmek yemiyorum onun yerine yiyorum cevizi genelde
Kaptanım beni bu hafta izinli yazsan şehir dışına çıkacağız da. Eğer olmazsa siz yarın bugünkü kilomu yazın olur mu ? 63.5 neyse görüşürüz inşallah. Iyi geceler:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun sabahkilere ek bir ekmek yedim resmen.1 lt. kolanin bos sisesinide cope attim esim kizmasin diye.bugun yediklerimi yazsam sayfa atlatirim valla.neysem bugun yarini hic merak etmiyorum.nazara inanirmisiniz bilmiyorum ama dun aksam kurabiyeleri yemedim goze geldim valla.
Hedef kiracaksiz ceviz guzelmis.ben hemen cozum buldum.posetin icine koyup ustune basarim kirar gene yerim.her durumda yemek bulup yiyen biri oldum gitt:)))
Alemsin ambucan :) ben de pek tembelim o cevizi ne kırarım ne yerim :) direk cevizici aliyorum :)
Kızlar yarın kandil, oruç tutacak olan arkadaşlar yarın iftar öncesi tartılsınlar, malum sahur yapılacağından sabah tok karna olur haksızlık olur..
Ben tutucam inş.
abboooowwwww 60lı rakamlara geliyorsun:18:Kandil hepimize hayırlar getirsin inşallah...
Kilom : 72.9
ben hâlâ veriyorum çok ilginç...
günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum kusura bakmayın işyerinden erken çıktığım için işlerle uğraşıyorum boş zamanım olursa sınav sorularına bakıyorum haftaya salı dersler bitecek perşembede sınav olacak inş iyi geçer
beni bu hafta sabit geçin bugün oruçluyum herkesin berat kandili mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin
eferim sanaAllah kabul etsin. bende oruçluyum ama sabah tartıldım akşama kadar vucut su kaybettiğinden uçuk bir fark çıkıyor. zaten sahur yapmadım fazla çıkmam yani :)
HedefVeBasari (75,3 / 74,9 / 0,4 / % 0,5 )
Canım kahveler öyle rastgeldi, gittiğim ziyarette, okulda ve evde, evdeki eşimin aldığı çukulata ile süslendi sadeceama hurma konusunda haklısın canım..
Evet değişiklik var, anlaşıldığı üzere spora başladım ve devam edicem inş.
Ben de iştahsızlık yapıyor ve acaip bağırsaklarımı çalıştırıyor canım..Sarımsağıyla birlikte içiyorum ben.
Ben de bu sabah 04:30 da kalktım, güzeldi, güzel olmayan tartıda gördüğüm rakamdı
Canım spor ve suyu da eklermisin menüne
Evet so bi kaç günün güzel geçmesi önceki günlerin yanlışlarını telafi etmiyor/edemiyor maalesef
Oooo kimler gelmiş efem
Bende de taa milattan önceden irmik var ve ben irmik helvası sevmemdemekki neymiş sevmeyince elinde yani midende patlamıyomuş
Canım karpuzu kahvaltı öncesi tüetebilirsin hem bağırsakları çalıştırır..
Güzel bi çözüm :88::98:
Kandil hepimize hayırlar getirsin inşallah...
Kilom : 72.9
ben hâlâ veriyorum çok ilginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?