Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü

sabah : 1 baharatlı tost
domates salatalık

öğle : 1 kase sebze çorbası
1 tabak tavuklu pilav

ara : 1 top dondurma

akşam : 8 yk zeytinyağlı fasulye
Bol salata
2 dlm ekmek
karpuz

günaydın canlarım nasılsınız bugün okulumuzda mezuniyet töreni var herkes şık şık geziyor ortalıkta bende internetten bluz almıştım dün altına pantolon alayım dedim ama girdiğim butiklerden elim boş çıktım pantollar bana olmadı inanamıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım ne yapalım bende evde birşeyler uydurdum altına
bende istek var ama çaba yok nasıl olacak bilmiyorum
bu halimi de sevmiyorum .......

Aglamakli bir gune utandik gene.ufaklij herseye agliyo.Allah sonumuzu hayir etsin.
Dun aksamki menu bir tabak sehriye corbasi bir karniyarik karpuz uc hamur kizartmasi
sahur birbucukta daha yatmamistim ve toktum.bir top yumurta yiyebildim

Anammm en gicik oldugum sey.istedigim biseyi almaya gitmek ve bulamamak.ben cok zor begeniyorum.butun magazalara girip hicbisey alamadan dondugum cok olur.sende seneye nasil olucagini neler giyicegini dusun canim hicc moralini bozma

selam kızlar ben de stresli bir güne uyandım nedense...gece yatmadan tatlandırıcılı 1yk irmik helvası ve 1 parça kemikli et yemiştim.
akşam aslında iyidi 1 paket form bisküvi ile menemen çay eşliğinde yenmişti.
bu sabah itibari ile de iyi değildim.
öffff ascık abarrtım. galiba okullar kapanıyor büyük oğlanı napacam diye kafaya taktım:2:işe getirdim şu ana yanıbaşımda hesağp makinamı karıştırıyor....bi sürü soru soruyo....
okuldan karne almaya gittik, aldık karnemizi geldikç. okul şehrin bir ucunda. bii de bu gün saat 2de başbakan gelmiş kopnuşma yapacakmış yollar kapalı trafik milim milim ilerliyor.
işe geldim çantama bir baktım ki telefonu foro çekerken sınıfta bırakmışımgit aynı eizyeti bi daha çek...neyse telefonu almaya bi daha gittim. öğle arasında da oğluma yaz için anaokulu baktım. yakınlarda 2 özel 1 devlet anaokulu var. devlet olabilirç ama bir tane de müftülüğün kursuna bakıcam. belki bu aradda kendi okulundan da haber gelir bakalım hayırlısı...

Eeeeen sıkıcı konu...benimki de 3 yaşından beri 11 ay okula gidiyor..bu yıl acıdım artık gondermicem yaz okuluna anneanne ve dede göreve geldi :) inşallah pisman olmam :/

Ben de bugün yine delirmis gibi kiyafet aldım birsürü...sen 67 de bulamiyorsun ben 72 de buldumcuk oluyorum trajikomik :)

ahh bu erkekler sinir ediyo beni ama yine de dayanamıyorum. yarın gelecek ben erken gelsin diyorum o bana kızıyo nemiş her seferinde aynısını yapıyomuşıum. daha çok vakit geçirmek istiyorum diye sevinmesi gerekken kızıyo bide. ama bende bi daha karışmayacam kaçta isterse gelsin gitsin kendi bilir. sinir oldum ya.
neyse yarına hazırlık yapmam lazım ilk önce güzel bir kahvaltı yemek ve tabi tatlı...

Eyvah eyvah tablo sanki kilo alma tablosu gibi bu hafta.kaptanimiz sen iyi misin.bi sikintin mi var .uzun suredir pek bisey paylasmiyorsun.meraktayim.
Maalesef iyi değilim canım...

Çok ilgili alakalı olunca şımarmış tabii, tipik erkek modeline dönüşmüş

Bugunum benimde zordu.sicak susuzluk kep toreni fena halde yorucuydu.tek guzel yani iki oglusla epeydir gitmek istedigim camiye ve turbe ziyaretine gittik.ama suanda agzim okadar kuruduki konusmak istemiyorum.
Kaptanimmmmmm gercekten yoksun bu aralar.Insaallah sIkIntili bir durum yoktur

Allah kabul etsin canım masallah...üç aylar bitiyor daha ben bir gün tutamadım :/

Dün:
Sahur:
1 domates,1 salatalık,1 kapsül omega3

İftar:
Tantuni,acılı şalgam,süsbiberi hem tazesi hem turşusu,sumaklı soğan ve domates ve menü sonrası 1 çatal helva.

Spor yok ama öğleden sonra dışarda mecburi yürüyüşlerim oldu.

Kitap:Krallık ve cüz

Su:
İftar sonrası epey çay ve su oldu..

Bugün:
Kahvaltı:
2 çatal patates kızartma,beyaz peynir avuç içi kadar,çıtır ekmek,2 zeytin,tereyağı,çay

Öğle
Yok

İkindi:
Çocuklar iskender istedi yemeğe çıktık okuldan arkadaşlarla, tabi ben yine canım istemedi ama benim kızın tabağındaki kalan iskenderi yedim.
Yarım porsiyondn az

Ara:
Okula dönüldü birer türk kahvesi içildi

Akşam:
Babamız başarılı kızına aldığı hediye ile yetinmedi künefeye gidildi..
1 porsiyon künefe+dondurma

Eve dönerken çerez alındı
Evde 1 kase karışık çerez ve kabak çekirdeği ve çay

Kitap:Krallık

Spor:
Tüm öğleden sonra okul koşturması ve akşam 1,5 saatlik yürüyüş

Uff ne gündü, yeminlen bacaklarımın ağrısından kalkıp oturamıyorum

Kizlar sunnet dugunumuz yarin cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin oglusumdan lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…