günaydın canlarım nasılsınız bugün okulumuzda mezuniyet töreni var herkes şık şık geziyor ortalıkta bende internetten bluz almıştım dün altına pantolon alayım dedim ama girdiğim butiklerden elim boş çıktım pantollar bana olmadı inanamıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım ne yapalım bende evde birşeyler uydurdum altına
bende istek var ama çaba yok nasıl olacak bilmiyorum
bu halimi de sevmiyorum .......
selam kızlar ben de stresli bir güne uyandım nedense...gece yatmadan tatlandırıcılı 1yk irmik helvası ve 1 parça kemikli et yemiştim.
akşam aslında iyidi 1 paket form bisküvi ile menemen çay eşliğinde yenmişti.
bu sabah itibari ile de iyi değildim.
öffff ascık abarrtım. galiba okullar kapanıyor büyük oğlanı napacam diye kafaya taktım:2:işe getirdim şu ana yanıbaşımda hesağp makinamı karıştırıyor....bi sürü soru soruyo....
okuldan karne almaya gittik, aldık karnemizi geldikç. okul şehrin bir ucunda. bii de bu gün saat 2de başbakan gelmiş kopnuşma yapacakmış yollar kapalı trafik milim milim ilerliyor.
işe geldim çantama bir baktım ki telefonu foro çekerken sınıfta bırakmışımgit aynı eizyeti bi daha çek...neyse telefonu almaya bi daha gittim. öğle arasında da oğluma yaz için anaokulu baktım. yakınlarda 2 özel 1 devlet anaokulu var. devlet olabilirç ama bir tane de müftülüğün kursuna bakıcam. belki bu aradda kendi okulundan da haber gelir bakalım hayırlısı...
günaydın canlarım nasılsınız bugün okulumuzda mezuniyet töreni var herkes şık şık geziyor ortalıkta bende internetten bluz almıştım dün altına pantolon alayım dedim ama girdiğim butiklerden elim boş çıktım pantollar bana olmadı inanamıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım ne yapalım bende evde birşeyler uydurdum altına
bende istek var ama çaba yok nasıl olacak bilmiyorum
bu halimi de sevmiyorum .......
Maalesef iyi değilim canım...Eyvah eyvah tablo sanki kilo alma tablosu gibi bu hafta.kaptanimiz sen iyi misin.bi sikintin mi var .uzun suredir pek bisey paylasmiyorsun.meraktayim.
ahh bu erkekler sinir ediyo beni ama yine de dayanamıyorum. yarın gelecek ben erken gelsin diyorum o bana kızıyo nemiş her seferinde aynısını yapıyomuşıum. daha çok vakit geçirmek istiyorum diye sevinmesi gerekken kızıyo bide. ama bende bi daha karışmayacam kaçta isterse gelsin gitsin kendi bilir. sinir oldum ya.
neyse yarına hazırlık yapmam lazım ilk önce güzel bir kahvaltı yemek ve tabi tatlı...
Bugunum benimde zordu.sicak susuzluk kep toreni fena halde yorucuydu.tek guzel yani iki oglusla epeydir gitmek istedigim camiye ve turbe ziyaretine gittik.ama suanda agzim okadar kuruduki konusmak istemiyorum.
Kaptanimmmmmm gercekten yoksun bu aralar.Insaallah sIkIntili bir durum yoktur
Allah kabul etsin canım masallah...üç aylar bitiyor daha ben bir gün tutamadım :/
Kizlar sunnet dugunumuz yarin cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin oglusumdan lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sunnet dugunumuz yarin cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin oglusumdan lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?