Geçmişi okumam pek de zor olmadi pek paylasim olmamism.
Fatma dugunun nasil gecti.istediginiz gibi oldu mu nasil yaptiniz salonda mi?
- seldom haftadonu ne nobeti ki sizin ki:44:
-akrep afiyet olsunkizini ta tebrik eferim
-hedef bu hafta bi sen kilo veteceksin gibi.
-ya ben de pztesi toparlayamadim cunku bu sefer sebze cormam igrenc oldu ve oglus yuzunden kosu bandi planlarim aksadi
tabi canım seninle yarışım ben ama bugünlerde hiç diyet modum yok beni gaza getirir misin elifcim
ay canımmm benim geçmiş olsun birşeyin varmı
Gecmis olsun dilekleriniz icin Tesekkurler.Oyyyy ikisine de geçmiş olsun...düşünce kalkmissin da o 1 temmuz gelir mi be hedef :)
Selam kızlar izmirdeydim döndüm eşimle az biraz buzları erittik gibi hafta sonu afyon a termal otele gidiyoruz
Takım kaptanim ve yardimcim ben ramazan sonuna kadar izne ayrilabilirmiyim
Yada bu hafta izinli olsam olurmu
Selam kızlar izmirdeydim döndüm eşimle az biraz buzları erittik gibi hafta sonu afyon a termal otele gidiyoruz
Haftalık izin olmaz canım ama Ramazan sonuna kadar izin verebilirim
çok şükür canım anneannesi de babaanneside çok seviyor oğlumu çok şanslı bu yöndenSukret ki bakacak anneanne babaanne var :) ya hedef gibi yanında goturseydin!!! Ohh my god :/
çok sevindim barıştığınıza kocalarımız çok önemli bence herkesin yeri farklı ama anne baba zamanı gelince vefat ediyor çocuğun eşini almış kendi yuvasını kuruyor yanında bir kocan kalıyor ben bu hep bunu düşünürüm.o yüzden kocaları çok sevmek lazım o kadar sevgiye kayıtsız kalmayıp onlarda karşılığını vereceklerdir veriyorlar da bizim ki meselaSelam kızlar izmirdeydim döndüm eşimle az biraz buzları erittik gibi hafta sonu afyon a termal otele gidiyoruz
kaptanım bu kadar yazının arkasında 3 kilo verdim dersin diye bekliyordum ama olmadı galibaCumartesi menüm
Sabah ve öğle bir oldu:
Kıymalı yumurta,peynir zeytin ekmek biber çay
Ara:
Çekirdek, karışık çerez
Akşam
Yedimmi yemedimmi yediysem ne yedim hatırlamıyorum
Pazar:
Kahvaltı:
Yumurta,kaşarlı tost, çay
Öğle:
Ayçekirdeği
Akşam:
Yok
Pazartesi:
Kahvaltı:
Patates ezmesi,az yumurta,ekmek,süsbiberi ve turşusu,ayran
Öğle:
Yumurta hariç aynı menü
Akşam:
Yok
Bugün:
Sabah:
2 kiraz, bir lokmalık pide ve peynir
Öğle:
bir lokma simit çay
İkindi:
Kısır,bol yeşillik ve turşu ve çay
Akşam:
Karpuz,kiraz
Tabii sabahları sarımsaklı sirke ve scak su içiyorum..
sen hevesini kırma ben burdayım benimde yeni hevesim geldi okulun servisi kalktığı için belediye otobüsüne binip geliyoruz o da uzakta indiriyor 15-20 dakika yürüyoruz bu güzel oldu benim için yediklerime de dikkat edicem artık vericem ya bu göbeği eriticemmmmmmmmmmmmmmbu ne ya ki,msecikler yok. benimde hevesim kırılşdı cumadan beri yiyorum da yiyorum ve 1,7 almış görünüyorum 3 gündür
sen hevesini kırma ben burdayım benimde yeni hevesim geldi okulun servisi kalktığı için belediye otobüsüne binip geliyoruz o da uzakta indiriyor 15-20 dakika yürüyoruz bu güzel oldu benim için yediklerime de dikkat edicem artık vericem ya bu göbeği eriticemmmmmmmmmmmmmm
Ah canım tartının yanından bile geçmiyorum, geçen hafta artı kiloyu görünce çok bozuldum ve sporda yapamıyorum o kadar çaba ve artı kilo fena oldu işin garip yanı herkesler kilo vermişsin diyor anlamadım bakalım cuma ne olucak :26:kaptanım bu kadar yazının arkasında 3 kilo verdim dersin diye bekliyordum ama olmadı galiba
bu arada pazar günü mersindeyiz ramazan ayı öncesinde ailecek güzel bir pazar geçirmeyi düşündük pazarı sabırsızlıkla bekliyorum tantuni ve balık yicem bol yürüyüş yapıcam deniz kenarında
Uzunca yazmistim ama gondere on kere bastim yollamamis.ozet geciyim bu haftayi doner yiyerek gecirdim ve hergun tartilan ben hiccc tartilmadim.yarini merak icindeyim.ben ramazanda toparlanicam gibi duruyo.burdaki sakinlige gelince herkese katiliyorum.bende geliyorum ayni sayfa bisey yazmadan cikiyorum.zaten yediklerimide yazamam((((
Hepinizi opuyorum yarin gorucez bakalim halimiz nedir ne degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?