Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Özelde çalışmanın semeresi ışte...bizim en yoğun zamanlarimiz...bilim şenliği ve sergi var...dönüşümlü nobetteyiz sonrada yaz okulu...e yeni sezona öğrenci toplamak lazım...bayrama kadar çok yogunum...

tabi canım seninle yarışım ben ama bugünlerde hiç diyet modum yok beni gaza getirir misin elifcim

ay canımmm benim geçmiş olsun birşeyin varmı

Oyyyy ikisine de geçmiş olsun...düşünce kalkmissin da o 1 temmuz gelir mi be hedef :)
Gecmis olsun dilekleriniz icin Tesekkurler.
Biraz siyrildi bacagim, en son ne xaman dusmustum bilmiyorum, cocukluguma döndüm resmen.
Ogle arasinda eve gittim oglusun karnini doyurup komsunun kizina biraktim.sabah konferans salonunda surekli kipirdadi velet, yani ayaklarini ondeki koltuga uzattı falan...yarin yanimda laptop getiricem belki otu oynar.
Bir de yaz icin spor kursu bulsam iyi olur.

Selam kızlar izmirdeydim döndüm eşimle az biraz buzları erittik gibi hafta sonu afyon a termal otele gidiyoruz
Takım kaptanim ve yardimcim ben ramazan sonuna kadar izne ayrilabilirmiyim
Yada bu hafta izinli olsam olurmu

Selam kızlar izmirdeydim döndüm eşimle az biraz buzları erittik gibi hafta sonu afyon a termal otele gidiyoruz

Haftalık izin olmaz canım ama Ramazan sonuna kadar izin verebilirim

Cumartesi menüm

Sabah ve öğle bir oldu:
Kıymalı yumurta,peynir zeytin ekmek biber çay

Ara:
Çekirdek, karışık çerez

Akşam
Yedimmi yemedimmi yediysem ne yedim hatırlamıyorum

Pazar:

Kahvaltı:
Yumurta,kaşarlı tost, çay

Öğle:
Ayçekirdeği

Akşam:
Yok

Pazartesi:

Kahvaltı:
Patates ezmesi,az yumurta,ekmek,süsbiberi ve turşusu,ayran

Öğle:
Yumurta hariç aynı menü

Akşam:
Yok

Bugün:
Sabah:
2 kiraz, bir lokmalık pide ve peynir

Öğle:
bir lokma simit çay

İkindi:
Kısır,bol yeşillik ve turşu ve çay

Akşam:
Karpuz,kiraz

Tabii sabahları sarımsaklı sirke ve scak su içiyorum..

Sabahın kör seherinde psikoloğa geldim azcik ağlayıp :) diyetisyene gidicem...inşallah orda gülerim :) yarın kına gecesi var benim daha elbisem yok :/ bugün birşeyler bakmaliyim uzun ve sıcak bir gün beni bekliyor

bu ne ya ki,msecikler yok. benimde hevesim kırılşdı cumadan beri yiyorum da yiyorum ve 1,7 almış görünüyorum 3 gündür

Sukret ki bakacak anneanne babaanne var :) ya hedef gibi yanında goturseydin!!! Ohh my god :/
çok şükür canım anneannesi de babaanneside çok seviyor oğlumu çok şanslı bu yönden

çok sevindim barıştığınıza kocalarımız çok önemli bence herkesin yeri farklı ama anne baba zamanı gelince vefat ediyor çocuğun eşini almış kendi yuvasını kuruyor yanında bir kocan kalıyor ben bu hep bunu düşünürüm.o yüzden kocaları çok sevmek lazım o kadar sevgiye kayıtsız kalmayıp onlarda karşılığını vereceklerdir veriyorlar da bizim ki mesela

kaptanım bu kadar yazının arkasında 3 kilo verdim dersin diye bekliyordum ama olmadı galiba
bu arada pazar günü mersindeyiz ramazan ayı öncesinde ailecek güzel bir pazar geçirmeyi düşündük pazarı sabırsızlıkla bekliyorum tantuni ve balık yicem bol yürüyüş yapıcam deniz kenarında

bu ne ya ki,msecikler yok. benimde hevesim kırılşdı cumadan beri yiyorum da yiyorum ve 1,7 almış görünüyorum 3 gündür
sen hevesini kırma ben burdayım benimde yeni hevesim geldi okulun servisi kalktığı için belediye otobüsüne binip geliyoruz o da uzakta indiriyor 15-20 dakika yürüyoruz bu güzel oldu benim için yediklerime de dikkat edicem artık vericem ya bu göbeği eriticemmmmmmmmmmmmmm

ya nasıl kırmayayım baksana kimsecikler yok. 3 gündür kocaman kutu dondurma yiyorum hemde yatmadan önce ne oluyo bana ya

Haklısınız pek ıssız buralar yine...ben bi sabah bi akşam bakabiliyorum gün içinde mümkün olmuyor malesef...zaten sıcaktan baygın oluyorum genelde :) diyetisyene ugradim uzun bir aradan sonra...72.1 geldim...koruma programı verdi yaza uygun...bol içecekli...eylüle kadar 74u gecmemeye caliscam...kendime bir elbise aldım kına için...inşallah tostos bişey gözükmem pek içime sinmedi arkadasin gaziyla aldım :) ne diyorum ben yine :)

Uzunca yazmistim ama gondere on kere bastim yollamamis.ozet geciyim bu haftayi doner yiyerek gecirdim ve hergun tartilan ben hiccc tartilmadim.yarini merak icindeyim.ben ramazanda toparlanicam gibi duruyo.burdaki sakinlige gelince herkese katiliyorum.bende geliyorum ayni sayfa bisey yazmadan cikiyorum.zaten yediklerimide yazamam ((((
Hepinizi opuyorum yarin gorucez bakalim halimiz nedir ne degildir

Ah canım tartının yanından bile geçmiyorum, geçen hafta artı kiloyu görünce çok bozuldum ve sporda yapamıyorum o kadar çaba ve artı kilo fena oldu işin garip yanı herkesler kilo vermişsin diyor anlamadım bakalım cuma ne olucak :26:

Demek mersine geliyosunuz, biz de yarın hataya gidiyoruz inş.

Bende sabah akşam tartılıyordum ama bu hafta hiç tartılmadım ve inş bu sefer olucak ya lütfen olsun amaa :18:

Ehh tabii herkesler uğar yazmadan çıkarsa olucaa bu

Sabah:
Sirke ve sıcak su

Kahvaltı:
2 peynirli sıkma, karpuz, 1 tereyağlı bazlama ve çay

Öğle:
Az kısır, turşu, yeillik, az pide, çay

Akşam:
Tavuk ızgara,ekmek,sumaklı soğan,domates,süs biberi

Ara:
Karpuz

Meyve aromalı su:

Detoks yapmak için içtiğin suyu doğal yollarla tatlandırabilirsin!
Yağ yakma, sindirim ve baş ağrıları için; suyuna yeşil çay, nane ve misket limonu ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…