Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar iyi pazarlar...

bugün acaip tembellik ettim...her zaman ki saatte kalkıp, saat 9da geri yattım ve 12.30da kalktım...sanırım hhayatımda bikaç kez olmuştur...kafama koymuştum fatmanın düğününe uğrayacaktım ama 15-22 nöbet koymuşlar :/ geldim nöbet mahallime neyse sağlık olsun...tersim döndü resmen...2 hazirandan beri izin günü yapmadık 28 hazirana kadar da izin yok gerçi bugünkü tembellik iyi geldi ama yine de günler karıştı resmen..bir de bugün koccccaaaaa bir tabak hıngal yedim evlere şenlik bir diyet menüsü :) gece yatarken yoğurt karışımı yiyerekten bugünü kurtarmayı hedefliyorum...

Dun ve bugun kacamak dolu devam ediyo.ama ikiside guzel geciyo cok sukur.yarina misafirim var bu aksam temizlik ve toplama isi biticek.yarina sirf ikram kalsin diye.herkese iyi pazarlar :)))

Çok ilgili alakalı olunca şımarmış tabii, tipik erkek modeline dönüşmüş

aynen ama suç bende çok üzerine düşmemek lazım...

Dun ve bugun kacamak dolu devam ediyo.ama ikiside guzel geciyo cok sukur.yarina misafirim var bu aksam temizlik ve toplama isi biticek.yarina sirf ikram kalsin diye.herkese iyi pazarlar :)))

off offf haftasonu aldım başımı gittim resmen cuma-cumartesi-pazar aralıksız yedim resmen. ee tabi bu sabah tartıda 2 kg fazla neyse bugün itibariyle tekrar toparlıyorum kendimi. hedefime ulaşana kadar durmak yok

Merhabalar
Haftasonu piknikle gecti.ve regl etkisiyle sabah tarti feci gosterdi.haftasonu evimizi toplamaya donecegiz.ama hala ev bulamadik.veda yemegine katilcaz.evi toplayip doncez.tasinmaya ben cocuklarla gitmem artik yada cocuklari goturmem anneme birakirim.
Neysem cumaya kadar alisveris yapmaliyim.ayakkabi ve pant.almaliyim.
Ve zayiflamaliyimmmmm

Kizlar sunnet dugunumuz yarin cok heyecanliyim dualarinizi eksik etmeyin oglusumdan lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı uğurlu olsun canım nasıl geçti bizim de bayramda yiğenim sünnet olacak bakalım bizde heyecanlıyız

ne haber kızlar nasıl geçti hafta sonu benim ki çok yorucu geçti mevlüt düzenledim allah kabul ederse ama hiç keyifli geçmedi büyüklerden çok çocuk vardı karmakarışıktı oğlum kalabalıktan rahatsız oldu sürekli ağladı hiç durmadı hiç tadına varamadım mevlüdün
yarında annem kız kardeşime gidiyor kocaeliye bizde kayınvalidemde kalıcaz bakalım bir hafta
oğlumda anneme alıştı inş babaannesinde de durur

Günaydın kızlar...yeni hafta hayirlar getirsin inşallah...bu hafta ben de haftasonu yoldan çıktım...o yüzden bugün gayet dikkatliyim :)

Günaydın kızlar...yeni hafta hayirlar getirsin inşallah...bu hafta ben de haftasonu yoldan çıktım...o yüzden bugün gayet dikkatliyim :)

bende aynen senin gibiyim o yüzden perşembeye kadar çok çok dikkatli olacam. inşallah bu kararım akşam evde de devam eder

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazmıyorum maalesef. Siz de baya ilerletmişsiniz sayfaları.
Fatmabol tebrik ederim. İnşallah güzel geçmiştir sünnet düğünü.
Kaptanım çok mu kötüsün, istersen anlayabilirsin. Unutma biz burdayız. :)
Haftasonu kaçamak yapanlar, ben de arkanızdayım . :) sonuna kadar (!)
Günlük ortalama yiyorum bu aralar. Ama cuma günü abarttim aslında perşembe de abarttım da neyse :)
Bugün yeni bir başlangıç olsun hepimize

Bu arada benimle yarışmak isteyen var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunum gene kotu geciyo.sabah arkadas kahvaltiya geldi.eee tabi bende cok kacirdim.aksama nesfit yiycem Insaallah.tam bizim takimlik herkes kacamak dolu haftasonu gecirmis :))))

Selam kızlar gecmisi birazdan okuyacagim indallah.malumunuz oglumu is ywrine getiriyorum isim olmadiginda pc onda.
Yaz okulu 1temmuzda baslayacak o xamana kadar boyle devam edecegiz.
Hatta şimdi is guvenligi programindayim cocuk da yanimda
Bir de burya yuruyerek geliyordumyolda düştüm

Lütfen :sly::sly::sly:
tabi canım seninle yarışım ben ama bugünlerde hiç diyet modum yok beni gaza getirir misin elifcim

ay canımmm benim geçmiş olsun birşeyin varmı

ne haber kızlar annemgil yoldalar şuan bebeğimde uyumuşum uyanmış babaannesinde kahvaltı yapıyormuş içim biraz rahatladı.ahhh keşke hem ona bakabilme hemde çalışabilme fırsatım olsa....

yediklerimi yazmalıyım çok ihmal ettim
dün
sabah
bir dilim tam buğday ekmek ,zaytin peynir,domates,salatalık,çay

arada su
öğle yemeğimiz yok artık malesef saat 15,00 öğle yemeği bir simit
onunla doydum
akşam bir top dondurma

bugün sabah kahvaltı dünkü sabahla aynı
öğlende bisküvi yerim artık
bir düzenimiz yok ki yemek yapıp getireyim
düzen gelene kadar da ramazam ayı gelecek galiba

Geçmişi okumam pek de zor olmadi pek paylasim olmamism.
Fatma dugunun nasil gecti.istediginiz gibi oldu mu nasil yaptiniz salonda mi?
- seldom haftadonu ne nobeti ki sizin ki:44:
-akrep afiyet olsun kizini ta tebrik eferim
-hedef bu hafta bi sen kilo veteceksin gibi.
-ya ben de pztesi toparlayamadim cunku bu sefer sebze cormam igrenc oldu ve oglus yuzunden kosu bandi planlarim aksadi

Oyyyy ikisine de geçmiş olsun...düşünce kalkmissin da o 1 temmuz gelir mi be hedef :)

ne haber kızlar annemgil yoldalar şuan bebeğimde uyumuşum uyanmış babaannesinde kahvaltı yapıyormuş içim biraz rahatladı.ahhh keşke hem ona bakabilme hemde çalışabilme fırsatım olsa....

Sukret ki bakacak anneanne babaanne var :) ya hedef gibi yanında goturseydin!!! Ohh my god :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…