Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tamam akrebim çok teşekkür ediyorum ramazan sonuna kadar iznimi aldım sayıyorum fırsat buldukça gelirim hepiciginizi öpüyorum
izni gördüm bu sefer

vah vaaaaah elbisesi de yokmuş

bu ne ya ki,msecikler yok. benimde hevesim kırılşdı cumadan beri yiyorum da yiyorum ve 1,7 almış görünüyorum 3 gündür
abboooow biri daha yoldan çıktı

ya nasıl kırmayayım baksana kimsecikler yok. 3 gündür kocaman kutu dondurma yiyorum hemde yatmadan önce ne oluyo bana ya
evet doğru kimsecikler yok hedefin yeni arkadaşlar çağırması lazım.yaz geldi her yerde dondurma ve mısır satılıyor ben kendimi zor tutuyorum

kaptanım çok güzel linler bunlar benimde hamilelikten kalma önüme yığılan bir göbeğim var galiba benimde spor başlamam lazım diyetle şekil alamayacak bu beden

***2. TAKIM 366. ETAP***
akrep33 ( 68,8 / / / %)
hedef52 ( 64,5 /66 / -1,5 /-3,0 % )
Siyahbeyaz0066( 71,5 / / / )
Ambuyanbu ( 72 / / / %)
uhs ( 66,5/ / / %)
citlenbikbesyo( 57 / / / % )izne ayrıldı
Elif_merve( 63,5 / / / %)
HedefVeBaşari( 74,9 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI:

=hedef52;35791866]***2. TAKIM 366. ETAP***
akrep33 ( 68,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 72 / / / %)
uhs ( 66,5/66 / 0,5/ %)
HedefVeBaşari( 74,9 / / / %)
yüzde nasıl hesaplanıyordu unuttum aklım bugün yapılacak sınavda bana başarılar dileyin kızlar hiç çalışmadım ama
bu arada hedefcim yarışa ne dersin

abboooow biri daha yoldan çıktı

malesef hemde ne yoldan çıkma

evet doğru kimsecikler yok hedefin yeni arkadaşlar çağırması lazım.yaz geldi her yerde dondurma ve mısır satılıyor ben kendimi zor tutuyorum

ben tutamıyorum sorun o. hevesim kaçınca gitti herşey

***2. TAKIM 366. ETAP***
akrep33 ( 68,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 72 / / / %)
uhs ( 66,5/ / / %)
HedefVeBaşari( 74,9 /77,3/-2,4 /-3,20 %)
2. TAKIM ORTALAMASI: [/COLOR]

herkesden özür dilerim ilk baştada kendi bedenimden

arkadaşlar hepimizin morale ve motivasyona ihtiyacı var eğer bu gurup böyle giderse başka bir guruba geçiş yapacam. sizlerle kalmayı istiyorum ama benimde motivasyona ihtiyacım var

2. TAKIM 366. ETAP***[/COLOR]
akrep33 ( 68,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 72 / 72.7 /-0.7 / %-0.9)
uhs ( 66,5/ 66/ 0.5/ %)

Tam kilo alma listesi olmus.ben cok almamisim cok sukur

Son düzenleme:
Ahhh o dondurmalar yokmu herkesin elinde.benim coxuklar hasta olur diye almiyodum.ama dun onumuzden yeni yurumeye baslayan cocukta elinde dondurmayla gecince buyuk oglum anne o bile yiyo hasta olmuyo dedi.baktim cocuk hakli bismillah diyip acilisi yaptik.Insaallah hasta olmazda hergun yer kuzucum.ben furuttareyi deniycem bugun tadini bilmiyorum ama galiba 60 kaloriydi.yemeden olmuyo bari az kalorilisi olsun

2. TAKIM 366. ETAP***[/COLOR]
akrep33 ( 68,8 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 71,5 /72,0 /-0,5 /0,70 )
Ambuyanbu ( 72 / 72.7 /-0.7 / %-0.9)
uhs ( 66,5/ 66/ 0.5/ %)

Kizlaaaaaaar bu ne hal??? Hedefler siz naptiniz yaaa?? Emeklere yazık canlar...bencede toparlanalim artık...hergün menüleri düzenli yazalım...önce kendimizi disipline edicez...kendimizi disipline etmezsek grup birşey yapamaz ki??? Akrepcim sen kendini toplam sonrada bizi...dün aradim telefonun bi acaip sinyaller verdi ulaşamadım...yaz geldi gevşedik yine...hadi bismillah

Beraberinde veya hemen ardindan ılık su icirirsen bisey olmuyo
arkadaşlar hepimizin morale ve motivasyona ihtiyacı var eğer bu gurup böyle giderse başka bir guruba geçiş yapacam. sizlerle kalmayı istiyorum ama benimde motivasyona ihtiyacım var

Ya deme öyle. Gitmeni istemeyiz.aslinda bizim gitmemiz lazim ama gidersek nolcad kimbilir.
Sen o dondurmalari bırak yiyeceksen git 3top dondurma ye bitsin ne oyle kiloyla aliyorsun?!

Anammmm yeni formata gecmisim amaaa hic beyenmedim.bu tele gore degil bence amaaa artik benimde suratlarim var.busabah nesfit oglende bezelye ve yogurt yedim.15:30 da dondurma yiycem.niye saatli derseniz sabah oglusumdam 5 tup kan aldilar.agzinda ve dilinde kizariklik oluyo bazen.neden kaynakli bakicaklar.tahlil sonuclarini almaya gidicem donuste alucam dondurmami.

Bu haftaki sonuclar gercekten cok kotu.benim bayrama kadar 5 kilo vermem lazim.evdeki elbisemi giyebilmek icin.bide dambil calismam lazim.elbiseyi giyince kollarim oynatamiyorum.suanki en buyuk sorun kollarimin sarkmasi

Ya deme öyle. Gitmeni istemeyiz.aslinda bizim gitmemiz lazim ama gidersek nolcad kimbilir.
Sen o dondurmalari bırak yiyeceksen git 3top dondurma ye bitsin ne oyle kiloyla aliyorsun?!

ya valla bende istemem ama motivasyonum çok fena ve hareketlilik lazım. kimse gelmniyo bende sorumluluk hissedemiyorum. o yüzden düşünüyorum takım degiştirmeyi

Yazdigim mesajlar silindu.aslinda oz elestiri yapmis ve oglanin yaz okulu konusunda kafa karisikligimi anlatmistim.az once okul muduru aradi ve yarim gunu kabul ettim bitti.ohhhhhhhh
Kiz kardedim gelirse de ogleden sonra ilgilenir cocukla

Bu sabah.1yimirta.fıstıkoglen.yarim tavuk durum.ceyrek ayranAra.1yk cekirdek

Aaaa bugün perşembeydi demiiii ve ben unuttum tartılmayı ama ben yarın sabah tartılcam sanıyodum yaaaa
Şimdi geldik Hataydan, duşa giricem girmeden uğrayayım dedim, cidden takım içşer acısı bir halde ve ben şimdilik yeni üye istemiyorum biz kendi kendimizi düzeltmliyiz önce..
Haklısın canım disiplini önce kendimize uygulamalıyız ben bu hafta iyi gittim kendimce ama kaç oldum bilmiyorum tabii, kaldı artık haftaya
Benim tel neden öyle yaptıki, senin no hiç görünmedi ama..
ya valla bende istemem ama motivasyonum çok fena ve hareketlilik lazım. kimse gelmniyo bende sorumluluk hissedemiyorum. o yüzden düşünüyorum takım degiştirmeyi

Karar senin canım

82.2 kg ciktim sabah ve bende toparlanmaya basliyayim bi gittiim darmadagin olmus takim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

82.2 kg ciktim sabah ve bende toparlanmaya basliyayim bi gittiim darmadagin olmus takim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Takım yerinde şekerim darmadağın olmadı ve seni geçen hafta izne ayırdığımız için bu hafta alamayız ancak haftaya, tek haftalık izin olmuyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…