izni gördüm bu seferTamam akrebim çok teşekkür ediyorum ramazan sonuna kadar iznimi aldım sayıyorum fırsat buldukça gelirim hepiciginizi öpüyorum
vah vaaaaah elbisesi de yokmuşSabahın kör seherinde psikoloğa geldim azcik ağlayıp :) diyetisyene gidicem...inşallah orda gülerim :) yarın kına gecesi var benim daha elbisem yok :/ bugün birşeyler bakmaliyim uzun ve sıcak bir gün beni bekliyor
abboooow biri daha yoldan çıktıbu ne ya ki,msecikler yok. benimde hevesim kırılşdı cumadan beri yiyorum da yiyorum ve 1,7 almış görünüyorum 3 gündür
evet doğru kimsecikler yok hedefin yeni arkadaşlar çağırması lazım.yaz geldi her yerde dondurma ve mısır satılıyor ben kendimi zor tutuyorumya nasıl kırmayayım baksana kimsecikler yok. 3 gündür kocaman kutu dondurma yiyorum hemde yatmadan öncene oluyo bana ya
kaptanım çok güzel linler bunlar benimde hamilelikten kalma önüme yığılan bir göbeğim var galiba benimde spor başlamam lazım diyetle şekil alamayacak bu beden
abboooow biri daha yoldan çıktı
evet doğru kimsecikler yok hedefin yeni arkadaşlar çağırması lazım.yaz geldi her yerde dondurma ve mısır satılıyor ben kendimi zor tutuyorum
Beraberinde veya hemen ardindan ılık su icirirsen bisey olmuyoAhhh o dondurmalar yokmu herkesin elinde.benim coxuklar hasta olur diye almiyodum.ama dun onumuzden yeni yurumeye baslayan cocukta elinde dondurmayla gecince buyuk oglum anne o bile yiyo hasta olmuyo dedi.baktim cocuk hakli bismillah diyip acilisi yaptik.Insaallah hasta olmazda hergun yer kuzucum.ben furuttareyi deniycem bugun tadini bilmiyorum ama galiba 60 kaloriydi.yemeden olmuyo bari az kalorilisi olsun
arkadaşlar hepimizin morale ve motivasyona ihtiyacı var eğer bu gurup böyle giderse başka bir guruba geçiş yapacam. sizlerle kalmayı istiyorum ama benimde motivasyona ihtiyacım var
Ya deme öyle. Gitmeni istemeyiz.aslinda bizim gitmemiz lazim ama gidersek nolcad kimbilir.
Sen o dondurmalari bırak yiyeceksen git 3top dondurma ye bitsin ne oyle kiloyla aliyorsun?!
Aaaa bugün perşembeydi demiiii***2. TAKIM 366. ETAP***
akrep33 ( 68,8 / / / %)
hedef52 ( 64,5 /66 / -1,5 /-3,0 % )
Siyahbeyaz0066( 71,5 / / / )
Ambuyanbu ( 72 / / / %)
uhs ( 66,5/ / / %)
citlenbikbesyo( 57 / / / % )izne ayrıldı
Elif_merve( 63,5 / / / %)
HedefVeBaşari( 74,9 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
Şimdi geldik Hataydan, duşa giricem girmeden uğrayayım dedim, cidden takım içşer acısı bir halde ve ben şimdilik yeni üye istemiyorum biz kendi kendimizi düzeltmliyiz önce..Kizlaaaaaaar bu ne hal??? Hedefler siz naptiniz yaaa?? Emeklere yazık canlar...bencede toparlanalim artık...hergün menüleri düzenli yazalım...önce kendimizi disipline edicez...kendimizi disipline etmezsek grup birşey yapamaz ki??? Akrepcim sen kendini toplam sonrada bizi...dün aradim telefonun bi acaip sinyaller verdi ulaşamadım...yaz geldi gevşedik yine...hadi bismillah
ya valla bende istemem ama motivasyonum çok fena ve hareketlilik lazım. kimse gelmniyo bende sorumluluk hissedemiyorum. o yüzden düşünüyorum takım degiştirmeyi
Karar senin canım
82.2 kg ciktim sabah ve bende toparlanmaya basliyayim bi gittiim darmadagin olmus takim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?