akrep33
hedef52
Siyahbeyaz0066
Ambuyanbu
uhs
Elif_merve
Tamı tamına 6 kişiyiz ve bu altı kişi günde en az 5 mesaj yazıyor arkadaşlar.. Yoklama yapıyorum bilginize
Merhabalar iki gundur giremedim.cunku evine geldum.esya topluyorum.cocuklarla cok zor valla persembeye kadar surecek boyleee
Ohhhhhhh hayat seldoma guzel diyebilirmiyiz.sabh yuruyus oglen dugun Masaallah diyelim nazar degmesin.bizim ogleden sonra menu karisicak borek tavuk bezelye var.bakalim ne olucak
Tesekkur ederim canim.Bir a önce yerleş kuşum, Allah kolaylık versin sana.
Sen zaten citir cerez oldun bize yetistin.Ben bi koşu yürüyüp geleyim çıtır çerez olayım :)
Dugunde kavga mi.eyvah eyvah.kotu olmus.hayirlisi olmustur insallah.Nazar değdi bile :/ düğünde kavga çıktı iptal oldu çok korktum tabi tirsak ben...inşallah barismazlar kizimizi zaten çok üzmüştü munasebetsiz damat...sonu belli bir işti aslında..neyse hayirlisi olsun...tabi bu arada dugun yemeği de yalan oldu.. Kahvaltilik atistirdim ben de
Harikasın çıtır çerezimBen bi koşu yürüyüp geleyim çıtır çerez olayım :)
Kahvaltın güzelmiş şekercim :13:Gunaydin kixlar
Kahvaltimi yaptım azcik interneti karistirayim dedim
Menu.
Sucuklu yumurta 2dilim ekmek ve kavun
Alıştın dimi anneneHerkese gunaydinnnn.annemlerde gene dolu bir kahvalti ettik.kaygana kahvaltiliklar ve hala devam eden cay fasli var.bu aksamustu donucez.bizim eve 1,5 saat mesafede ama ayrilicak olmak genede uzucu
Süpersin özellikle yürüyüşüne bayıldımmSabah : sebzeli omlet
50 gr ekmek
domates salatalık biber
bol yeşillik
öğle : dugun yemeğinde olcam ne çıkarsa bahtima
akşam : barbunyali soğuk çorba
yaz salatası
50 gr ekmek
1 saat yürüyüş
bol su (çubuk tarcinli)
Kitap : reader's digest dergisi
Hayırdır kuzu sen menülerini az tutamayınca seldomamı sarıyosunOhhhhhhh hayat seldoma guzel diyebilirmiyiz.sabh yuruyus oglen dugun Masaallah diyelim nazar degmesin.bizim ogleden sonra menu karisicak borek tavuk bezelye var.bakalim ne olucak
Nazar değdi bile :/ düğünde kavga çıktı iptal oldu çok korktum tabi tirsak ben...inşallah barismazlar kizimizi zaten çok üzmüştü munasebetsiz damat...sonu belli bir işti aslında..neyse hayirlisi olsun...tabi bu arada dugun yemeği de yalan oldu.. Kahvaltilik atistirdim ben de
Nazar değdi bile :/ düğünde kavga çıktı iptal oldu çok korktum tabi tirsak ben...inşallah barismazlar kizimizi zaten çok üzmüştü munasebetsiz damat...sonu belli bir işti aslında..neyse hayirlisi olsun...tabi bu arada dugun yemeği de yalan oldu.. Kahvaltilik atistirdim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?