Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugun yediklerimi de yazayim kacayim.
Sabah kahvaltita gittik.az az herseyden yedim.peynir,zeytin,patates kizartmasi,domates salatalik,bir dlm borek,
Ara iki lokum yedim.bi daha yemicem soz veriyorum size.
Aksam doner,ayran

Bol su.kitap yok.ama gazete okuyorum bu ara.spor yok ama kosturmaca cok.

Gunaydin kixlar
Kahvaltimi yaptım azcik interneti karistirayim dedim
Menu.
Sucuklu yumurta 2dilim ekmek ve kavun

Herkese gunaydinnnn.annemlerde gene dolu bir kahvalti ettik.kaygana kahvaltiliklar ve hala devam eden cay fasli var.bu aksamustu donucez.bizim eve 1,5 saat mesafede ama ayrilicak olmak genede uzucu

Sabah : sebzeli omlet
50 gr ekmek
domates salatalık biber
bol yeşillik

öğle : dugun yemeğinde olcam ne çıkarsa bahtima

akşam : barbunyali soğuk çorba
yaz salatası
50 gr ekmek

1 saat yürüyüş

bol su (çubuk tarcinli)

Kitap : reader's digest dergisi

Ohhhhhhh hayat seldoma guzel diyebilirmiyiz.sabh yuruyus oglen dugun Masaallah diyelim nazar degmesin.bizim ogleden sonra menu karisicak borek tavuk bezelye var.bakalim ne olucak

Ohhhhhhh hayat seldoma guzel diyebilirmiyiz.sabh yuruyus oglen dugun Masaallah diyelim nazar degmesin.bizim ogleden sonra menu karisicak borek tavuk bezelye var.bakalim ne olucak

Nazar değdi bile :/ düğünde kavga çıktı iptal oldu çok korktum tabi tirsak ben...inşallah barismazlar kizimizi zaten çok üzmüştü munasebetsiz damat...sonu belli bir işti aslında..neyse hayirlisi olsun...tabi bu arada dugun yemeği de yalan oldu.. Kahvaltilik atistirdim ben de

Bir a önce yerleş kuşum, Allah kolaylık versin sana.
Tesekkur ederim canim.

Ben bi koşu yürüyüp geleyim çıtır çerez olayım :)
Sen zaten citir cerez oldun bize yetistin.

Dugunde kavga mi.eyvah eyvah.kotu olmus.hayirlisi olmustur insallah.

Bugunku yediklerimi yazayim.coook yorgunum.uyuyacagim.
Sabah acik bufe kahvaltiya arkafaslarimizi davet ettik.kararinda herseyden yedim ammmaaaaa sicak pide biraz kacti galiba..
Ara cayin yaninaiki avuc kadar aycicegi
Aksam ustu mangala davetli idik.soylemesi ayip ama soyliyim.caniniz cekmesin.tavuk kofte yedim.bir bardak kola.
Sonrasinda bir avuc kadar uzum yedim.

Su az ictim.yuruyus yok bebeklerin pesinden kosturmaca cok.aaa unuttum pardon voleybol oynadik :)

Ben bi koşu yürüyüp geleyim çıtır çerez olayım :)
Harikasın çıtır çerezim
Gunaydin kixlar
Kahvaltimi yaptım azcik interneti karistirayim dedim
Menu.
Sucuklu yumurta 2dilim ekmek ve kavun
Kahvaltın güzelmiş şekercim :13:
Herkese gunaydinnnn.annemlerde gene dolu bir kahvalti ettik.kaygana kahvaltiliklar ve hala devam eden cay fasli var.bu aksamustu donucez.bizim eve 1,5 saat mesafede ama ayrilicak olmak genede uzucu
Alıştın dimi annene Kahvaltıda bol çeşit maşallah, afiyet olsun canım.
Süpersin özellikle yürüyüşüne bayıldımm
Hayırdır kuzu sen menülerini az tutamayınca seldomamı sarıyosun

Aaaa bende misafirler kavga etti sanmıştım..Neyse vardır bundada bir hayır canım..

Ben de bugün sabah 10 a doğru kalktım..Bi sürü iş yaptıktan sonra öğle yemeği yedik geç kalkan eşimle sonra hazırlanıp gezmeye gittim kızımla eşimde işe gitti...Güzel vakit geçirdim, gittiğim yer şehir dşında bol manzara doğa temiz hava iç içeydi..Çocuklar bol bol oynadılar, akşam namaz sonrası eve dödük tabi kızımı zorla getirdim ayrılmak istemedi çocuk..

Sabah:
elmasirkeli sarımsak ve sıcak su

Kahvaltı:
3 parça karpuz

Öğle:
1 porsiyon bamya,ekmek, süs biberi,1 kapsül omega3

İkindi:
Gezmede 4 sarma, 2 peynirli poğaça,1 damla çukulatalı kurabiye,1 kupa puding, çay

2 parça karpuz..

Kitap:Kargaların ziyafeti

Spor:40 dk yürüyüş

Su:2 litre anca ama hala içiyorum

Şu an açım ama ben yaaa :84::84:

Seldom ben Masaallah demistim ama nazar deydi heralde.Allah her iki taraf icinde hayirlisini naaip etsin.
Oglen yemegim bir tabak corba bir parca tavuk bir kase yogurt
aksam kocaman dondurma 7 kayisi bir avuc badem.tam benlik oldu aksam yemegim.yaz geldi artik sicak seyleri canim istemez

günaydın
bence de barışmazlar inşallah. düğün gibi büyük bir şeyden dönülüyorsa bir daha evlilik olmaz. nişanı atıp sonra barışan arkadaşım benzer sebeplerle 8ay sonra boşandı.

Motivasyon icin ramazan diyeti berrin yigit.taylan kumelu gibi isimleri aratin okuyun anacim

Ybu sabah.
2erik ve kefir.1has.yumurta
Ara.2misir disk.1krem peynir.yesil cay

Dugunde olayda kotudur ya...kizlar ben bebek icin karar verdim rabbbim nasip ederse o yuzden gruba geri donmenin bi mantigi yok su an bitki cayi falanda icmiycem hepinizi cok seviyorym arada ugruycam mutlaka ....kaptanim beni listeden cikarirsan iyi olucak hrm kimsenin ortalamasinida dusurmus olmuycam hepinizi sevgiyle kucakliyorum...sigara isi beni yeterince yoruyor birakmak istedikce cogalsada artik basaricam bi sekilde...acaip istah aciyor bu cabalarda kilo almamaya calisicam ama sanirim veremiycemde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar nasılsınız ben buralardayım sınav sonrası kalan işlerle bugünde yoğunum ama yarından sonra hafifleyecek ve aranızda olacam bol bol öğlen arasında bakarım yazdıklarınıza görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…