Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet canım bir iki sene önce 8. takımda yarışmıştım. allahım çok disiplinliydi.herkes yediğini yazar bazıları yediklerinin kalorisini yazardı ben utanırdım fazla kaçırdığım zaman hıııı ben bekliyorum kendim yapıyor muyum hayır ama buraya herkes birbirinden feyz almaya hırslanmaya geliyor 2. grupta bu yok

bende 5 kilo vermek istiyorum canım bayrama kadar güzel ciciler almak giymek istiyorum inş bunu başarıcam

Takım yerinde şekerim darmadağın olmadı ve seni geçen hafta izne ayırdığımız için bu hafta alamayız ancak haftaya, tek haftalık izin olmuyor çünkü..
kaptancım izin alanlar var ayrılanlar var yeni arkadaşlar almayalım mı ne dersin

Bütün iyi niyetimle cuma dualarinizin uzun surdugunu düşünüyorum :)

:) bu gelen giden yok demek herhalde....

listeye bakayım dedim ama akrep gelmemiş kilosu yazılmamış:44:ne etsem, biraz daha bekleyelim bakalım

2. TAKIM 366. ETAP***[/COLOR]
akrep33 ( 68,8 / / / %)
hedef52 ( 64,5 /66 / -1,5 /-3,0 % )
Siyahbeyaz0066( 71,5 /72,0 /-0,5 /0,70 )
Ambuyanbu ( 72 / 72.7 /-0.7 / %-0.9)
uhs ( 66,5/ 66/ 0.5/ %)
citlenbikbesyo( 57 / / / % )izne ayrıldı
Elif_merve( 63,5 / / / %)
HedefVeBaşari( 74,9 /77,3/-2,4 /-3,20 %)3. takıma geçmek istiyor

elif merve bildirim yapmadı herhalde....akrep bildirimde bulunmadı....

2. TAKIM 366. ETAP***
akrep33 ( 68,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64,5 /66 / -1,5 /-3,0 % )
Siyahbeyaz0066( 71,5 /72,0 /-0,5 /0,70 )
Ambuyanbu ( 72 / 72.7 /-0.7 / %-0.9)
uhs ( 66,5/ 66/ 0.5/0,75 %)
citlenbikbesyo( 57 / / / % )bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı
Elif_merve( 63,5 / / / %)bildirimde bulunmadı
HedefVeBaşari( 74,9 /77,3/-2,4 /-3,20 %)3. takıma geçmek istiyor
2. takım ortalama: -0,71%

Son düzenleme:
sevgili kaptanım seni yok yazdım

ayrıyettenhakikaten bu diziplinsizlik hepimizi vuruyor. acıya acıya acınacak hale gelmek denir ya işte öyle olduk. tamam çok katı kurallar olmasın ama en azından kilo verme konusunda kurallarımız olsun.

ben 3 hafta üst üste kilo alanı takımdan atalım gitsin diyorumyapalım yua bunu....

Haklısın canım..
Kendimize çeki düzen verelim..
İş yoğunluğum yüzüne giremiyorum ama lütfen herkes ne yedi ne okudu yazsın ve ben haftalık kontrol yapıcam..

:) bu gelen giden yok demek herhalde....

listeye bakayım dedim ama akrep gelmemiş kilosu yazılmamış:44:ne etsem, biraz daha bekleyelim bakalım

Canım ben unutmuşum tartılmayı haftaya kalsın dedim dün yazmıştım zaten.. Bugün sabah girebilirim dedim liste yapmaya ama olmadı seni bile arayamadım..

Kizlar bende anneme geldim bir turlu yazamadim.sabah bir acma oglen bir tabak mercimek corbasi 6 peynirli biskuvi iki milfoy boregi bide cornetto yedim.aksamada taze fasulyeyle gunu kapaticam Insaallah.
Kurallar bencede sert ve uygulanir olsun.
Uc hafta kilo alan atilsin kurali bu hafta baslasin bence:18:

Kaptancim diger takimlar nasil daha disiplinli davraniyo biraz kopya ceksek.bide takim kaptani olarak biraz daha kontrolcu olsan dahami iyi olur acaba:26:
Hedefvebasari gordugum kadariyla bizi birakmis

Tamam kaptan haftaya baslarim bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaptancim diger takimlar nasil daha disiplinli davraniyo biraz kopya ceksek.bide takim kaptani olarak biraz daha kontrolcu olsan dahami iyi olur acaba:26:

öyle deme ama üzülürüm benim fazla motivasyona ihtiyacım var. kendi başıma beceremiyorum bu işi birilerinin bana kızıp disiplin vermesi lazım o yüzden takım degiştirdim ama kalbim sizlerle

Sonra sıkı kontrollerimden sıkılmayasın güzelim
Tamam kaptan haftaya baslarim bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım ama lütfen haftaya kilo almamış olarak gel ha aldınmı bu hafta ver o kiloları ona göre haftaya liseleri sallamaya geliyoruz hep bilikte canım sen zincirin zayıf halkası olma lütfen..
öyle deme ama üzülürüm benim fazla motivasyona ihtiyacım var. kendi başıma beceremiyorum bu işi birilerinin bana kızıp disiplin vermesi lazım o yüzden takım degiştirdim ama kalbim sizlerle

Üzgünüm canım, kalbim beni bırakanlarla olamıyor maalesef

Bugünkü menüm:

Sabah:
Sarımsaklı elma sirkesi, sıcak su

Kahvaltı:
1 lokma pide ile otlu peynir, çay

Öğle:
Peynir salatası, pide, karpuz,çay

Akşam:
Yok

Kızlar bu hafta 6. takımla yarıştayız,asla ama asla mazeret kabul etmiyorum herkesler ennn azz 1 kilo veriyor, altı yok üstü olursa daha da güzel olur, had bakalım bizz yenicez kesinlikle ama kesinlikle size güveniyorum güvenmek isstiyorumm

Kızlar haftaya iyi olmamız için işte size harika bir neden, lütfen olanları linkten takip ediniz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=560&p=35818522#post35818522

Bende sizlere güveniyorum kızlarrrr hadi bakalım iyi olan kazansınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…