evet canım bir iki sene önce 8. takımda yarışmıştım. allahım çok disiplinliydi.herkes yediğini yazar bazıları yediklerinin kalorisini yazardı ben utanırdım fazla kaçırdığım zaman hıııı ben bekliyorum kendim yapıyor muyum hayır ama buraya herkes birbirinden feyz almaya hırslanmaya geliyor 2. grupta bu yokKizlaaaaaaar bu ne hal??? Hedefler siz naptiniz yaaa?? Emeklere yazık canlar...bencede toparlanalim artık...hergün menüleri düzenli yazalım...önce kendimizi disipline edicez...kendimizi disipline etmezsek grup birşey yapamaz ki??? Akrepcim sen kendini toplam sonrada bizi...dün aradim telefonun bi acaip sinyaller verdi ulaşamadım...yaz geldi gevşedik yine...hadi bismillah
bende 5 kilo vermek istiyorum canım bayrama kadar güzel ciciler almak giymek istiyorum inş bunu başarıcamAnammmm yeni formata gecmisim amaaa hic beyenmedim.bu tele gore degil bence amaaa artik benimde suratlarim var.busabah nesfit oglende bezelye ve yogurt yedim.15:30 da dondurma yiycem.niye saatli derseniz sabah oglusumdam 5 tup kan aldilar.agzinda ve dilinde kizariklik oluyo bazen.neden kaynakli bakicaklar.tahlil sonuclarini almaya gidicem donuste alucam dondurmami.
Bu haftaki sonuclar gercekten cok kotu.benim bayrama kadar 5 kilo vermem lazim.evdeki elbisemi giyebilmek icin.bide dambil calismam lazim.elbiseyi giyince kollarim oynatamiyorum.suanki en buyuk sorun kollarimin sarkmasi
kaptancım izin alanlar var ayrılanlar var yeni arkadaşlar almayalım mı ne dersinTakım yerinde şekerim darmadağın olmadı ve seni geçen hafta izne ayırdığımız için bu hafta alamayız ancak haftaya, tek haftalık izin olmuyor çünkü..
Bütün iyi niyetimle cuma dualarinizin uzun surdugunu düşünüyorum :)
sevgili kaptanım seni yok yazdım
ayrıyettenhakikaten bu diziplinsizlik hepimizi vuruyor. acıya acıya acınacak hale gelmek denir ya işte öyle olduk. tamam çok katı kurallar olmasın ama en azından kilo verme konusunda kurallarımız olsun.
ben 3 hafta üst üste kilo alanı takımdan atalım gitsin diyorumyapalım yua bunu....
:) bu gelen giden yok demek herhalde....
listeye bakayım dedim ama akrep gelmemiş kilosu yazılmamış:44:ne etsem, biraz daha bekleyelim bakalım
Kaptancim diger takimlar nasil daha disiplinli davraniyo biraz kopya ceksek.bide takim kaptani olarak biraz daha kontrolcu olsan dahami iyi olur acaba:26:
Hedefvebasari gordugum kadariyla bizi birakmis
Sonra sıkı kontrollerimden sıkılmayasın güzelimKaptancim diger takimlar nasil daha disiplinli davraniyo biraz kopya ceksek.bide takim kaptani olarak biraz daha kontrolcu olsan dahami iyi olur acaba:26:
Hedefvebasari gordugum kadariyla bizi birakmis
Tamam canım ama lütfen haftaya kilo almamış olarak gel ha aldınmı bu hafta ver o kiloları ona göre haftaya liseleri sallamaya geliyoruz hep bilikte canım sen zincirin zayıf halkası olma lütfen..Tamam kaptan haftaya baslarim bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle deme ama üzülürümbenim fazla motivasyona ihtiyacım var. kendi başıma beceremiyorum bu işi birilerinin bana kızıp disiplin vermesi lazım o yüzden takım degiştirdim ama kalbim sizlerle
Kızlar bu hafta 6. takımla yarıştayız,asla ama asla mazeret kabul etmiyorum herkesler ennn azz 1 kilo veriyor, altı yok üstü olursa daha da güzel olur, had bakalım bizz yenicez kesinlikle ama kesinlikle size güveniyorumgüvenmek isstiyorumm
Kızlar haftaya iyi olmamız için işte size harika bir neden, lütfen olanları linkten takip ediniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=560&p=35818522#post35818522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?