Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese gunaydin.kalkali iki saat oldu hala bisey yemedim.sirkeli su ictim.cocuklar babaneyi aradi cagirdik onu bekliyoruz.acliktan olucem....
Dun sassy su diye bisey okudum.taze nanem yoktu yapamadim.bir bakin bence degisik bir tat oluyodur.bel ve gobek incelti diyo ama ne kadar ise yariyo onuda bugun arastiricam.bakan olursa paylasirsa sevinirim

oley be bunları istiyorum işte çok pis gaza geldim ama akrepcim ben dün biraz kaçırdım mersin de kahvaltı tantuni falan keşke bu yarışı iki hafta sonucunda yapsaydık 4 günde ne kadar verebileceğiz.

kolay gelsin canım sizin oralarda zor benimde başımdan geçicek bunlar ben seneye yazın bıraktırıcam yazın halıları kaldırdığımız için daha rahat oluyor bizde inş bizim sıpa da hemen atlatır bu durumları

hımmmmm ben orda 1,5 tabak makarna gördüm

Merhabalar iki gundur giremedim.cunku evine geldum.esya topluyorum.cocuklarla cok zor valla persembeye kadar surecek boyleee
daha taşınmadınız dimi canım ankaraya

Ben bi koşu yürüyüp geleyim çıtır çerez olayım :)
çok güzel ya kıskanıyorum seni adana da ya çok erken çıkıcan ya çok geç yaksa hava çok sıcak

Herkese gunaydinnnn.annemlerde gene dolu bir kahvalti ettik.kaygana kahvaltiliklar ve hala devam eden cay fasli var.bu aksamustu donucez.bizim eve 1,5 saat mesafede ama ayrilicak olmak genede uzucu
benimde annem kız kardeşimde izmitte bizde onları özledik dönseler artık

barbunyalı soğuk çorbanın tarifini alabilir miyim

afiyet olsun canım

bu sabah.
2erik ve kefir.1has.yumurta
Ara.2misir disk.1krem peynir.yesil cay

Og.1/4tavuk durum. 1sb sut 3limonlu form bisk

kaptanım dün mersindeydik deniz kenarında kahvaltı yaptık biraz forum da dolaştık sonra bebişin uykusu geldi araba da uyunca bizde gidecek başka biryer bilmediğimizden eve geri döndük yani 3-4 saattte geri evde olduk.böyle varsa bildiğin yerler bana tavsiye eder misin

Motivasyon icin ramazan diyeti berrin yigit.taylan kumelu gibi isimleri aratin okuyun anacim
bakıyorum şimdi canım

Tamam canım sen nasıl istersen ve sigaryı bırakma kararını tebrik ediyorum

oley be bunları istiyorum işte çok pis gaza geldim ama akrepcim ben dün biraz kaçırdım mersin de kahvaltı tantuni falan keşke bu yarışı iki hafta sonucunda yapsaydık 4 günde ne kadar verebileceğiz.
Ama ben o yazıyı cuma yazdım kuzumm
çok güzel ya kıskanıyorum seni adana da ya çok erken çıkıcan ya çok geç yaksa hava çok sıcak
Aaaa sen Adanadaydın demi canım..
bu sabah.

Oooo menüler ilerledikçe ekleme oluyor

Canım Mersinde heryer gezilebilir dee sen yeterki gezmenin içeriğini söyle hemen yardımcı olurum sana..

Birazdan arkadasim gelicek.kek yaptim tuzlu biseyler aldim.ben cay saatini nescafeyle gecistirmeyi dusunuyorum.aksamada barbunya yapicam Insaallah.sabah tartildim haftasonu almamisimda vermemisimde

Birazdan arkadasim gelicek.kek yaptim tuzlu biseyler aldim.ben cay saatini nescafeyle gecistirmeyi dusunuyorum.aksamada barbunya yapicam Insaallah.sabah tartildim haftasonu almamisimda vermemisimde

Hadi bakalum dusundugun seyi uygula ve badardim de bize

]bu sabah.

Ara.1limonlu bisk.1cb sut
Ara16da.3disk misir.1ucgen peynir

Sabah; 10 adet beyaz üzüm, şeftali, yarım muz, 1 küçük su bardağı yoğurt
ara; 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 bardak şekersiz çay
Öğlen: 1 adet közlenmiş patlıcan, 2 biber (1 tatlı kaşığı zeytinyağlı), 3 kaşık yoğurt
Ara;5 büyük çilek, 2 ceviz, yeşil çay

bence kilonu korurken de takımda kalmak akıllıca...çünkü takıma yazmayınca menü falan hak getire!! sonra daha tombik dönme sahalara :)

barbunyalı soğuk çorbanın tarifini alabilir miyim

afiyet olsun canım

ben de erken çıkıyorum canım 6ya doğru çıkıyorum 7de evde oluyorum, duş kahvaltı derken iş saati geliyor..böyle iyi oldu..annemler yanımdayken çocuk sıkıntısı yokken yürüyeyim bari...

bizde yarma denir böyle pilavlık bulgurla köftelik ince bulgur arası birşey, onu haşlıyoruz, barbunya da haşlanmış, buna bol yoğurt buzlu su karıştırıyoruz, taze nane reyhan dereotu doğruyoruz çok ince oluyor sana ayranlı ama doyurucu son derece de sağlıklı bir çorba...ramazanı bununla geçirmeyi planlıyorum :) geçen yıl öyle yapmıştım...

bunun akşamı yok mu?? bir de 3 günde 1 kilo verince 5 günde 2 kilo geri alınmadı mı??

Hafta sonu zararsız geçmiş güzel, hadi bakalım perşembeye kadar da gitsin birazcık şölee 1 kilo kadar :13:
]bu sabah.

Ara.1limonlu bisk.1cb sut
Ara16da.3disk misir.1ucgen peynir
Hmm menü güzel gidiyor yanına şööle hoplamalı zıplmalı sporda olsa süper olucak
Hoşgeldin canım, takımlarımı şaşırdın balıklama dalmışın ööle selamsız sabahsız

bunun akşamı yok mu?? bir de 3 günde 1 kilo verince 5 günde 2 kilo geri alınmadı mı??

Kendimi kutluyorum.bir ufak kekle ogleni gecirdim.simdide 3 salatalikla ara ogun yaptim.barbunyam pisiyo.aksama mzlu tatli yapicam.buzlukta iki saat durmus muzu erittigim cikolataya buliyip tatli olarak vericem ev halkina.kesin bir tane yerim.bugunun kacamagida bu olucak malesef

Tabiki seldom ama listede de yer alip milletin cabalarini bosa cikarmak istemedim ortalamalarini dusururum cunku bunuda hic istemem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarifini kopyaliyorum enfes olur valla oyle bir corba.pnun nohutlusu fetoks corba diye geciyo
Tabiki seldom ama listede de yer alip milletin cabalarini bosa cikarmak istemedim ortalamalarini dusururum cunku bunuda hic istemem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de 2gun onesine kafar takimdan çıkmayı dusunuyordum.olabilir.takimi anlamsixladtirmamak laxim.ama kilo vermeni saglayacak badka anlamlar fa bulmali.saglikli bir hamilelik icin ideal kilona yakladmaya ne detsin? Hamileliginin ilk dort ayinfa kilo almamak nadil bir fikir?

Evet canım ben adanaliyim benim için Mersin'de her yer olabilir en son Kayacı vadisine gittik süperdi.ya ben temiz koy varsa denize girmek için oyle yer olabilir şelale olabilir(Gezmeyi çok seviyorum)

Biz de ona dövme diyoruz bende ona kaynamis nohut koyuyorum naneli yoğurtla yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…