oley be bunları istiyorum işte çok pis gaza geldim ama akrepcim ben dün biraz kaçırdım mersin de kahvaltı tantuni falan keşke bu yarışı iki hafta sonucunda yapsaydık 4 günde ne kadar verebileceğiz.Kızlar bu hafta 6. takımla yarıştayız,asla ama asla mazeret kabul etmiyorum herkesler ennn azz 1 kilo veriyor, altı yok üstü olursa daha da güzel olur, had bakalım bizz yenicez kesinlikle ama kesinlikle size güveniyorumgüvenmek isstiyorumm
kolay gelsin canım sizin oralarda zor benimde başımdan geçicek bunlar ben seneye yazın bıraktırıcam yazın halıları kaldırdığımız için daha rahat oluyor bizde inş bizim sıpa da hemen atlatır bu durumlarıBir kac haftadir cocuklari cise alistirmaya calisiyorum.haftasonuy hatta geceleri bezlemiyorum pzts. Bezsiz olarak bakucima veriyorum altlarini islatti diye bezleniyor ve beze donuyoruz.ilk oglumu cise alistirirken yanimda annem vardi 10 gunde asama kat ettik 1aya olay bitmisti.
Biraz bakicimi da ikna etmem lazim.
Ha altlarini islatmafilar mi toplam 8 don oldu saat daha 3.en gec 45 dk.ya cise goturmem lazim.allahtan hava kotu de evdeyiz.
hımmmmm ben orda 1,5 tabak makarna gördümMenu mju
Sabak.elma sirkesi cor.otu yagi
1yumurta.krem peynir 3-4grisini.cerri domates
Ara minik minik kayisi armut erik
1kase yogurt
Ogl.1.5 tbk makarna.yogurt.sebzsi bol et sote 4-5 yk
1buyuk fincan turk kahvesi.malesef 2dilim kedi dilli tavuk gogsu
daha taşınmadınız dimi canım ankarayaMerhabalar iki gundur giremedim.cunku evine geldum.esya topluyorum.cocuklarla cok zor valla persembeye kadar surecek boyleee
çok güzel ya kıskanıyorum seni adana da ya çok erken çıkıcan ya çok geç yaksa hava çok sıcakBen bi koşu yürüyüp geleyim çıtır çerez olayım :)
benimde annem kız kardeşimde izmitte bizde onları özledik dönseler artıkHerkese gunaydinnnn.annemlerde gene dolu bir kahvalti ettik.kaygana kahvaltiliklar ve hala devam eden cay fasli var.bu aksamustu donucez.bizim eve 1,5 saat mesafede ama ayrilicak olmak genede uzucu
barbunyalı soğuk çorbanın tarifini alabilir miyimSabah : sebzeli omlet
50 gr ekmek
domates salatalık biber
bol yeşillik
öğle : dugun yemeğinde olcam ne çıkarsa bahtima
akşam : barbunyali soğuk çorba
yaz salatası
50 gr ekmek
1 saat yürüyüş
bol su (çubuk tarcinli)
Kitap : reader's digest dergisi
afiyet olsun canımBugunku yediklerimi yazayim.coook yorgunum.uyuyacagim.
Sabah acik bufe kahvaltiya arkafaslarimizi davet ettik.kararinda herseyden yedim ammmaaaaa sicak pide biraz kacti galiba..
Ara cayin yaninaiki avuc kadar aycicegi
Aksam ustu mangala davetli idik.soylemesi ayip ama soyliyim.caniniz cekmesin.tavuk kofte yedim.bir bardak kola.
Sonrasinda bir avuc kadar uzum yedim.
Su az ictim.yuruyus yok bebeklerin pesinden kosturmaca cok.aaa unuttum pardon voleybol oynadik :)
kaptanım dün mersindeydik deniz kenarında kahvaltı yaptık biraz forum da dolaştık sonra bebişin uykusu geldi araba da uyunca bizde gidecek başka biryer bilmediğimizden eve geri döndük yani 3-4 saattte geri evde olduk.böyle varsa bildiğin yerler bana tavsiye eder misinBen de bugün sabah 10 a doğru kalktım..Bi sürü iş yaptıktan sonra öğle yemeği yedik geç kalkan eşimle sonra hazırlanıp gezmeye gittim kızımla eşimde işe gitti...Güzel vakit geçirdim, gittiğim yer şehir dşında bol manzara doğa temiz hava iç içeydi..Çocuklar bol bol oynadılar, akşam namaz sonrası eve dödük tabi kızımı zorla getirdim ayrılmak istemedi çocuk..
bakıyorum şimdi canımMotivasyon icin ramazan diyeti berrin yigit.taylan kumelu gibi isimleri aratin okuyun anacim
Dugunde olayda kotudur ya...kizlar ben bebek icin karar verdim rabbbim nasip ederse o yuzden gruba geri donmenin bi mantigi yok su an bitki cayi falanda icmiycem hepinizi cok seviyorym arada ugruycam mutlaka ....kaptanim beni listeden cikarirsan iyi olucak hrm kimsenin ortalamasinida dusurmus olmuycam hepinizi sevgiyle kucakliyorum...sigara isi beni yeterince yoruyor birakmak istedikce cogalsada artik basaricam bi sekilde...acaip istah aciyor bu cabalarda kilo almamaya calisicam ama sanirim veremiycemde...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama ben o yazıyı cuma yazdım kuzummoley be bunları istiyorum işte çok pis gaza geldim ama akrepcim ben dün biraz kaçırdım mersin de kahvaltı tantuni falan keşke bu yarışı iki hafta sonucunda yapsaydık 4 günde ne kadar verebileceğiz.
Aaaa sen Adanadaydın demi canım..çok güzel ya kıskanıyorum seni adana da ya çok erken çıkıcan ya çok geç yaksa hava çok sıcak
Oooo menüler ilerledikçe ekleme oluyorbu sabah.
2erik ve kefir.1has.yumurta
Ara.2misir disk.1krem peynir.yesil cay
Og.1/4tavuk durum. 1sb sut 3limonlu form bisk
kaptanım dün mersindeydik deniz kenarında kahvaltı yaptık biraz forum da dolaştık sonra bebişin uykusu geldi araba da uyunca bizde gidecek başka biryer bilmediğimizden eve geri döndük yani 3-4 saattte geri evde olduk.böyle varsa bildiğin yerler bana tavsiye eder misin
bakıyorum şimdi canım
Birazdan arkadasim gelicek.kek yaptim tuzlu biseyler aldim.ben cay saatini nescafeyle gecistirmeyi dusunuyorum.aksamada barbunya yapicam Insaallah.sabah tartildim haftasonu almamisimda vermemisimde
Dugunde olayda kotudur ya...kizlar ben bebek icin karar verdim rabbbim nasip ederse o yuzden gruba geri donmenin bi mantigi yok su an bitki cayi falanda icmiycem hepinizi cok seviyorym arada ugruycam mutlaka ....kaptanim beni listeden cikarirsan iyi olucak hrm kimsenin ortalamasinida dusurmus olmuycam hepinizi sevgiyle kucakliyorum...sigara isi beni yeterince yoruyor birakmak istedikce cogalsada artik basaricam bi sekilde...acaip istah aciyor bu cabalarda kilo almamaya calisicam ama sanirim veremiycemde...
çok güzel ya kıskanıyorum seni adana da ya çok erken çıkıcan ya çok geç yaksa hava çok sıcak
barbunyalı soğuk çorbanın tarifini alabilir miyim
afiyet olsun canım
Sabah; 10 adet beyaz üzüm, şeftali, yarım muz, 1 küçük su bardağı yoğurt
ara; 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 bardak şekersiz çay
Öğlen: 1 adet közlenmiş patlıcan, 2 biber (1 tatlı kaşığı zeytinyağlı), 3 kaşık yoğurt
Ara;5 büyük çilek, 2 ceviz, yeşil çay
Hafta sonu zararsız geçmiş güzel, hadi bakalım perşembeye kadar da gitsin birazcık şölee 1 kilo kadar :13:Birazdan arkadasim gelicek.kek yaptim tuzlu biseyler aldim.ben cay saatini nescafeyle gecistirmeyi dusunuyorum.aksamada barbunya yapicam Insaallah.sabah tartildim haftasonu almamisimda vermemisimde
Hmm menü güzel gidiyor yanına şööle hoplamalı zıplmalı sporda olsa süper olucak]bu sabah.
2erik ve kefir.1has.yumurta
Ara.2misir disk.1krem peynir.yesil cay
Og.1/4tavuk durum. 1sb sut 3limonlu form bisk
Ara.1limonlu bisk.1cb sut
Ara16da.3disk misir.1ucgen peynir
Hoşgeldin canım, takımlarımı şaşırdın balıklama dalmışın ööle selamsız sabahsızSabah; 10 adet beyaz üzüm, şeftali, yarım muz, 1 küçük su bardağı yoğurt
ara; 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 bardak şekersiz çay
Öğlen: 1 adet közlenmiş patlıcan, 2 biber (1 tatlı kaşığı zeytinyağlı), 3 kaşık yoğurt
Ara;5 büyük çilek, 2 ceviz, yeşil çay
bence kilonu korurken de takımda kalmak akıllıca...çünkü takıma yazmayınca menü falan hak getire!! sonra daha tombik dönme sahalara :)
ben de erken çıkıyorum canım 6ya doğru çıkıyorum 7de evde oluyorum, duş kahvaltı derken iş saati geliyor..böyle iyi oldu..annemler yanımdayken çocuk sıkıntısı yokken yürüyeyim bari...
bizde yarma denir böyle pilavlık bulgurla köftelik ince bulgur arası birşey, onu haşlıyoruz, barbunya da haşlanmış, buna bol yoğurt buzlu su karıştırıyoruz, taze nane reyhan dereotu doğruyoruz çok ince oluyor sana ayranlı ama doyurucu son derece de sağlıklı bir çorba...ramazanı bununla geçirmeyi planlıyorum :) geçen yıl öyle yapmıştım...
bunun akşamı yok mu?? bir de 3 günde 1 kilo verince 5 günde 2 kilo geri alınmadı mı??
bence kilonu korurken de takımda kalmak akıllıca...çünkü takıma yazmayınca menü falan hak getire!! sonra daha tombik dönme sahalara :)
ben de erken çıkıyorum canım 6ya doğru çıkıyorum 7de evde oluyorum, duş kahvaltı derken iş saati geliyor..böyle iyi oldu..annemler yanımdayken çocuk sıkıntısı yokken yürüyeyim bari...
bizde yarma denir böyle pilavlık bulgurla köftelik ince bulgur arası birşey, onu haşlıyoruz, barbunya da haşlanmış, buna bol yoğurt buzlu su karıştırıyoruz, taze nane reyhan dereotu doğruyoruz çok ince oluyor sana ayranlı ama doyurucu son derece de sağlıklı bir çorba...ramazanı bununla geçirmeyi planlıyorum :) geçen yıl öyle yapmıştım...
Tarifini kopyaliyorum enfes olur valla oyle bir corba.pnun nohutlusu fetoks corba diye geciyobence kilonu korurken de takımda kalmak akıllıca...çünkü takıma yazmayınca menü falan hak getire!! sonra daha tombik dönme sahalara :)
Ben de 2gun onesine kafar takimdan çıkmayı dusunuyordum.olabilir.takimi anlamsixladtirmamak laxim.ama kilo vermeni saglayacak badka anlamlar fa bulmali.saglikli bir hamilelik icin ideal kilona yakladmaya ne detsin? Hamileliginin ilk dort ayinfa kilo almamak nadil bir fikir?Tabiki seldom ama listede de yer alip milletin cabalarini bosa cikarmak istemedim ortalamalarini dusururum cunku bunuda hic istemem.
Ama ben o yazıyı cuma yazdım kuzumm
Aaaa sen Adanadaydın demi canım..
Oooo menüler ilerledikçe ekleme oluyor
Canım Mersinde heryer gezilebilir dee sen yeterki gezmenin içeriğini söyle hemen yardımcı olurum sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?