Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese gunaydin.sirkeli suyumu icip.haslanmis yumurta peynir zeytin bir dilim ekmekle kahvaltimi yapicam Insaallah.ramazan yaklasiyo oyuzden cokkk mutluyum

Gunaydin kizlar
Dun elif ezgi ofem attirici listeye eklemeler yapatak bisilet uydurdum.aksam tam kendim icin 3cesit sey pisirirken esim bizi almaya geldi ve bakivimiza cocuk almaya gittik.ocagin altini huzunle kapatirken yemegin gecikecegini kestirdim ve yanima 1pkt form bisk. Aldim.oraya gidince bizicaya davet ettiler tabi ben diyetli ve actim.komsunun biri de kostebek pasta borek poaca getirdi.onlari yememek icin peynir domates ustedim ve 6adetform b iskuvi ile onlati yedim.aksam 8.30da eve gelince pisen yemekler de iptal oldu.bi sekersiz kompostonun suyunu ictim o kadar. Aferim bana.ama borekler cok cezbeficiydi

Gun dogmafan neler dogar diye bir soz var ya ne kafar dogru.cocuklar arabafa durmuyor didarda da yurumuyor nasil yuruyus yapacam ben derken bisikletlwr cikiyor ortaya.kucuklare 3 twkerlekli buyuge de normal bisiklet aldik
Arabanin bagajina da sigdilar.kucukler pedal cevirmeyi gelistirirse biz de arkalarinda yuruyebileces gibi

Gelelim menuyeSabah.elma sirkesi.1yimirta.1d.peynir biber domatesAra.3disk misir ..2tk krem peynirAra.2form bisk.yesil cay

menuSabah.elma sirkesi.1yimirta.1d.peynir biber domatesAra.3disk misir ..2tk krem peynirAra.2form bisk.yesil cay

Ogln.15 dk.yürüyüş. 1/3 durum döner. 200 ml ayran

Son düzenleme:
Dün akşamki menüm; 1 küçük tabak bezelye (1 tatlı kaşığı zeytinyağında),
3 kaşık yoğurt, yağsız salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
2 saat sonra da meyve, yeşil çay, 2 kaşık yoğurt

Diyetisyenim sabah ilk olarak yenilen 3 renk meyvenin mideyi şaşırtmak için olduğunu söyledi.
İlk defa çok zorlanmadan diyet yapıyorum. Günlük 40-50 dakika ritimli yürüyüş yapıyorum ve işim gereği araziye de çıkıyorum.
En önemlisi tatlıyı eskisi kadar özlemiyorum.

Üzgünüm
Yeni ve acemiyim.

2]menuSabah.elma sirkesi.1yimirta.1d.peynir biber domatesAra.3disk misir ..2tk krem peynirAra.2form bisk.yesil cay

Ogln.15 dk.yürüyüş. 1/3 durum döner. 200 ml ayran
.......

Ara.2yk cococops 1cb sut ( canim tatli cekti form bisk bitmis bu oldu)

Işyeri pek yogun fegil.bakanligin istedigi 6 aylik fuzuli formlari doldurucam ama oglan yanimdayken p fa zor.yarin oglani bakiciya satmam lazim.yaz okulu ayin birinde baslicak. Formlarinda bi mantigi olsa hemen yapicam ama benim tek exell dosyadinfa yaptigimi karisik kurusuk 3 form halinde istiyorlar.cok surmez iptal ederler gibime geliyor.ama yapicam kurtulucam tursusunu kursunlar artik formlarin

Oyyyyyy ayyyyyyy ufffffffff pffffffff tam ruh halim bu!!! Sicaaaaaak :/

menü :

Sabah : 1 simit
pirasali omlet

öğle : ton balığı 1 kutu
yarım sandviç ekmeği
domates salatalık biber
Reyhan şerbeti

ara : 5 kayısı

akşam : 1 tabak taze fasulye
yoğurt
50 gr ekmek

40 dk yürüyüş

Sabah kahvaltisina arkadasa gittik.benim yumurta yalan oldu ama cocuklara bakmaktan ac kaldim resmen.saat iki gibi iki un kurabiyesi yedim.biraz oncede bir kase tarhana corbasi ictim.benim ufakligida cise alistiriyorum seninkiler kac yasindaydi hedef

Teşekkürler. Umarım hayal kırıklığı yaşatmam.
şimdi bu ne anlama geliyor, kabul ettim mi demek? e sen başka takımda değil miydin?:44:

1-sen de ekmekleri mi tartıyorsun yoksam gramajı belli bir ekmek mi kullanıyorsun? (ben de tartı aldım da )
2-canımı taze fasulye çektirdin beaaaa

Kabul edilmedim mi yoksa?
Başka takımda değilim.
4 gündür 1 ince dilim kekin dışında hiç kaçamak yapmadım. Beni almazsanız akşam bebek görmeye gittiğimde tabağıma konulan bombaları yerim desem de yemem, sadece çoooook üzülürüm.
Bana şimdi ne olacak?

Sabah kahvaltisina arkadasa gittik.benim yumurta yalan oldu ama cocuklara bakmaktan ac kaldim resmen.saat iki gibi iki un kurabiyesi yedim.biraz oncede bir kase tarhana corbasi ictim.benim ufakligida cise alistiriyorum seninkiler kac yasindaydi hedef

benimkiler 2,5 yaşındalar. eylülde 3 yaşları dolacak. 4 gecedir altlarını ıslatmıyorlar ama gündüz cts günü 9 pazar günü 5 defa don değiştirdim2 çocuğun toplam rakamları. dün bakıcım bez takmış arada çişe tutmuş. akşam eve gelince ikisi de ıslattı. bu sabah kalktılar kup kuru , tuvalete götürmeme rağmen evden çıkmadan ikisi de aynı anda ıslattılar :2: ama bezsiz olarak bakıcıma gönderdim. artık o ne yapar bilemem ben bu yıl halıları sonbahara doğru yıkatacam anlaşılan. böyle böyle alışacaklar anlaşılan.

un kurabiyesi olmasaymış iyiymiş. hani ben öyle bişey olsa ha bre git gel yemeye başlıyorum. bakalım bu hafta ne olacak...

canım sen anlaşılan bu takım şeyleri hakkında pek bilgi sahibi değilsin. biz sen buraya yazınca zannettik ki kendi takımına değil yanlışlıkla bize yazdın.
takım kaptanımız pempiş yazıların sahibi akrep hatun'dur. o da onay verirse bence olabilir.
son dönem takımın toparlanması gerektiği için yeni üye almak yerine kendimize çeki düzen verelim demiştik
( ben ve bir kaç arkadaş taze kan istiyoruz aslında)
sen de bize katılmak istiyorsan kaptanımız bizi kırmaz herhalde (kaaaaaaptaaaaaan takıma yeni çıtır düştü azimli de gözüküyor alıversek diyorum)
duruma göre kuralları anlatırız sana. ama sen o bomboları yeme tamam mı

[=hedef52;35860227]canım sen anlaşılan bu takım şeyleri hakkında pek bilgi sahibi değilsin. biz sen buraya yazınca zannettik ki kendi takımına değil yanlışlıkla bize yazdın.
takım kaptanımız pempiş yazıların sahibi akrep hatun'dur. o da onay verirse bence olabilir.
son dönem takımın toparlanması gerektiği için yeni üye almak yerine kendimize çeki düzen verelim demiştik
( ben ve bir kaç arkadaş taze kan istiyoruz aslında)
sen de bize katılmak istiyorsan kaptanımız bizi kırmaz herhalde (kaaaaaaptaaaaaan takıma yeni çıtır düştü azimli de gözüküyor alıversek diyorum)
duruma göre kuralları anlatırız sana. ama sen o bomboları yeme tamam mı
Tamam

halk ekmekten ( her ilde varmı ki?? ) değişik ekmekler alıyorum hepsi 50şer gr...bence süper...tahilli, akdeniz, çavdar, kepek, ruseymli, kayisili bunlar aklıma gelenler :)

:92::92::92::92::92: Slm fıstıklarrrrr nasıl gidiyor bakalımmmmm son 3 günnn hatırlatayım dedimmmm

akrebim aç aç uyunmazki kuzummmm işkence etme kendine en azından ayran içebilirsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…