Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:92::92::92::92: Öğle olduuu rakibeler nerdesinizzz

herkese güzel bir hafta sonu dilerimmmm

tbrkler seldommm

Kiraz: Kiraz eklem ağrılarını rahatlatan, göz hastalıklarına karşı koruyucu ve güçlü bir iltihap önleyici madde olan “kuersetin”içerir. Günde 12 adet kiraz gönül rahatlığıyla tüketilebilir.

Çilek: Kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Çilek, bol lif içeriğiyle de kabızlığı önleyebilir. Günde 10 adet çilek sağlığınız için yeterlidir.

Kavun: Şeker hastalarının ve insülin direnci olan kişilerin kavun tüketmesi önerilmez çünkü şeker miktarı çok yüksektir. Günde bir dilim kavun tüketmek yeterlidir.

Karpuz: 100 gramında 26 kalori vardır ve tüm meyveler arasında en düşük enerjiye sahiptir. Diyetlerde rahatlıkla tüketilebilir.

Dinlenmeyle geçmeyen yorgunluğunuzun nedeni B12 vitamin eksikliği olabilir. Bu nedenle bir aydan fazla süren yorgunluğunuzu ihmal etmeyin ve bir iç hastalıkları uzmanına başvurun. Yorgunluğunuzun nedeni B12 yoksunluğu ise kırmızı et, tavuk, balık, yumurta ve süt ürünleri tüketmeye dikkat edin.

Uzmanların “mucizevi” diye nitelendirdiği D vitamininden maksimum faydayı sağlayabilmek için her gün en az 15 dakika güneş ışığından faydalanmak şart. Böylelikle besinler yoluyla aldığınız D vitamini güneş sayesinde daha aktif hale gelir.

Bir kutu kolada yaklaşık 25 küp şeker var. Sizce yağlı bir et yemeğinin yanında içtiğiniz bir kutu kola, yani bir bardak "asitli şerbet", hazmınızı ne derecede kolaylaştırır (!)

Ter ve idrarla kaybedilen minerallerinizi günde 1 ya da 2 şişenin üzerine çıkmayacak şekilde maden suyu tüketerek geri kazanabilirsiniz.

Yaz aylarında sağlıksız atıştırmalıklardan kaçıp, küçük ara öğünler tüketmelisiniz. Plajda ya da dışarıda hafif peynirli sandviçler tüketilebilirsiniz. Akşam yemeklerinde ise zeytinyağlı bir yemek ile yanında yoğurt ve 1 dilim tam tahıllı ekmek yemekte fayda var.

Sabah : 1 simit
domates salatalık

öğle : 5 zeytinyağlı sarma
1 dlm kek (diabetik)
2 bardak reyhan şerbeti

ara : 2 top diabetik dondurma

akşam : 8 yk güveç pilav tavuklu sebzeli falan
1 kase yoğurt
reyhan şerbeti

40+20 dk yürüyüş

bol su

kitap : sitemkar

akrep33
hedef52
Siyahbeyaz0066
Ambuyanbu
uhs
Elif_merve

Tamı tamına 6 kişiyiz ve bu altı kişi günde en az 5 mesaj yazıyor arkadaşlar.. Yoklama yapıyorum bilginize

Sabahın fakir akşamın kral olmuş kuzu, tam tersini uygularsan senin için daha hayırlı olacaktır..

Sporun güzel Kitap kimin, Ahmet Günbaymı?

Ya zaten ben bu hafta o 1kiloyu veremezsem cabalamamisim anlamina gelir ve bu durumd iziin isticem.

Bir kac haftadir cocuklari cise alistirmaya calisiyorum.haftasonuy hatta geceleri bezlemiyorum pzts. Bezsiz olarak bakucima veriyorum altlarini islatti diye bezleniyor ve beze donuyoruz.ilk oglumu cise alistirirken yanimda annem vardi 10 gunde asama kat ettik 1aya olay bitmisti.
Biraz bakicimi da ikna etmem lazim.
Ha altlarini islatmafilar mi toplam 8 don oldu saat daha 3.en gec 45 dk.ya cise goturmem lazim.allahtan hava kotu de evdeyiz.

Menu mju
Sabak.elma sirkesi cor.otu yagi
1yumurta.krem peynir 3-4grisini.cerri domates
Ara minik minik kayisi armut erik
1kase yogurt
Ogl.1.5 tbk makarna.yogurt.sebzsi bol et sote 4-5 yk
1buyuk fincan turk kahvesi.malesef 2dilim kedi dilli tavuk gogsu

Biz iki gun annemdeyiz.malesef sabah guzel yedim ama oglen yemegi olarak iki hamur kizartmasi iki dilim kek iki bardak fanta ve son olarak cekirdek yedim.deniz kenarindayiz ne bulsam goturdum.aksama bezelye salata ve nescafeyle gunu kapaticam Insaallah

Ya zaten ben bu hafta o 1kiloyu veremezsem cabalamamisim anlamina gelir ve bu durumd iziin isticem.
İzinler bir süreliğine kaldırıldı canım
Benim kızı alıştırırken ben de gece bezlememiştim, telefonun alarmını belli dk aralıklarına ayarlamıştım ve o uyandırılmalarda çişe götürmüştüm, çok şükür kısa sürmüştü o dönem ama oturmaya gittiğimde hep tedirgin olurdum..
Akşama dikkat edersen menü güzel canım.
Sen de canım akşam menüne dikkat edersen problem yok ve kızlar spor ve kitap da ekleyin menülerinize, lütfen!

Sabahın fakir akşamın kral olmuş kuzu, tam tersini uygularsan senin için daha hayırlı olacaktır..

Sporun güzel Kitap kimin, Ahmet Günbaymı?

Nobet saatlerim tuhaf o yüzden ancak bu kadar ayarlayabildim.. Bir de akşam 16.30da yiyor 22ye kadar ayakta volta ataraktan onları yakıyorum :)

Kitap Johny Fellow diye bir adamın...güzel bir polisiye...nobette ayakta okunacak akıcı ama boş bir kitap :)

slm 2. mıntıka

akrep33
hedef52
Siyahbeyaz0066
Ambuyanbu
uhs
Elif_merve

Tamı tamına 6 kişiyiz ve bu altı kişi günde en az 5 mesaj yazıyor arkadaşlar.. Yoklama yapıyorum bilginize

Hafta sonu rehaveti canım, hafta sonları buraları biraz sessiz olur..

haklısın akrebim benim melekler de firarda

oooo olağanüstü hal gelmişşşş izinler kaçamaklar iptal sevdim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…