Günaydın kızlar...sabah yürüyüşümü yaptım 40 dk... :)
:92::92::92::92: Öğle olduuu rakibeler nerdesinizzz
herkese güzel bir hafta sonu dilerimmmm
tbrkler seldommm
Sabah : 1 simit
domates salatalık
öğle : 5 zeytinyağlı sarma
1 dlm kek (diabetik)
2 bardak reyhan şerbeti
ara : 2 top diabetik dondurma
akşam : 8 yk güveç pilav tavuklu sebzeli falan
1 kase yoğurt
reyhan şerbeti
40+20 dk yürüyüş
bol su
kitap : sitemkar
Kızlar bu hafta 6. takımla yarıştayız,asla ama asla mazeret kabul etmiyorum herkesler ennn azz 1 kilo veriyor, altı yok üstü olursa daha da güzel olur, had bakalım bizz yenicez kesinlikle ama kesinlikle size güveniyorumgüvenmek isstiyorumm
İzinler bir süreliğine kaldırıldı canımYa zaten ben bu hafta o 1kiloyu veremezsem cabalamamisim anlamina gelir ve bu durumd iziin isticem.
Benim kızı alıştırırken ben de gece bezlememiştim, telefonun alarmını belli dk aralıklarına ayarlamıştım ve o uyandırılmalarda çişe götürmüştüm, çok şükür kısa sürmüştü o dönem ama oturmaya gittiğimde hep tedirgin olurdum..Bir kac haftadir cocuklari cise alistirmaya calisiyorum.haftasonuy hatta geceleri bezlemiyorum pzts. Bezsiz olarak bakucima veriyorum altlarini islatti diye bezleniyor ve beze donuyoruz.ilk oglumu cise alistirirken yanimda annem vardi 10 gunde asama kat ettik 1aya olay bitmisti.
Biraz bakicimi da ikna etmem lazim.
Ha altlarini islatmafilar mi toplam 8 don oldu saat daha 3.en gec 45 dk.ya cise goturmem lazim.allahtan hava kotu de evdeyiz.
Akşama dikkat edersen menü güzel canım.Menu mju
Sabak.elma sirkesi cor.otu yagi
1yumurta.krem peynir 3-4grisini.cerri domates
Ara minik minik kayisi armut erik
1kase yogurt
Ogl.1.5 tbk makarna.yogurt.sebzsi bol et sote 4-5 yk
1buyuk fincan turk kahvesi.malesef 2dilim kedi dilli tavuk gogsu
Sen de canım akşam menüne dikkat edersen problem yok ve kızlar spor ve kitap da ekleyin menülerinize, lütfen!Biz iki gun annemdeyiz.malesef sabah guzel yedim ama oglen yemegi olarak iki hamur kizartmasi iki dilim kek iki bardak fanta ve son olarak cekirdek yedim.deniz kenarindayiz ne bulsam goturdum.aksama bezelye salata ve nescafeyle gunu kapaticam Insaallah
Sabahın fakir akşamın kral olmuş kuzu, tam tersini uygularsan senin için daha hayırlı olacaktır..
Sporun güzelKitap kimin, Ahmet Günbaymı?
İzinler bir süreliğine kaldırıldı canım
Benim kızı alıştırırken ben de gece bezlememiştim, telefonun alarmını belli dk aralıklarına ayarlamıştım ve o uyandırılmalarda çişe götürmüştüm, çok şükür kısa sürmüştü o dönem ama oturmaya gittiğimde hep tedirgin olurdum..
Akşama dikkat edersen menü güzel canım.
Sen de canım akşam menüne dikkat edersen problem yok ve kızlar spor ve kitap da ekleyin menülerinize, lütfen!
akrep33
hedef52
Siyahbeyaz0066
Ambuyanbu
uhs
Elif_merve
Tamı tamına 6 kişiyiz ve bu altı kişi günde en az 5 mesaj yazıyor arkadaşlar.. Yoklama yapıyorum bilginize
Hafta sonu rehaveti canım, hafta sonları buraları biraz sessiz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?