TAKIM 367. ETAP
akrep33 ( 68,8 / 68.4 / 0.4 / 0.2 / 0.29%) Kilosu ikiye bölündü
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 72,0/ 0/ 0.00%) Sabit
Ambuyanbu ( 72.7 / 72,3/ 0,4 / 0.55% )
uhs ( 66/ / / %)
Elif_merve( 63,5 /64.5 / / %)bildirimde bulunmadı
Kusura bakmayın arkadaşlarama veremedim. Haftaya inş.
bende öyleyim aslında hiçbir şey düşünmeden oturdum sofraya çok yiyorum ama bu sefer neler yiyeceğimi sofraya oturmadan kararlaştırıp yemeğimi küçük tabaklara koyup öyle yicemUhscim bende gecen sene senin gibi dusunuyodum ama hic uygulayamadim.iftarlarin hepsini nerdeyse kayinvalidemde gecirdik.simdiki dusuncem corba ve az yemek.tatli olarak karpuz Insaallah.bide masadan mumkun oldugunca erken kalkmak.oturdukca yiyorum ben.simdide kayinvalidemdeyim mukabele basladi evde borek yaptim getirdim.simdi kisir yapicam.tek kisirla oglen ve ikindi ogunumu yapicam Insaallah
ya bende çok mutluyum ve umutluyum bu sefer hırslıyım yapıcam bayramda incecik olucam:119::119::119::119::119::119:Ayyyyyyyyy Ramazan geliyor:118::118: çok heyecanlıyım çoookkkk Sevindirik bi şekildeyim ve rmazan ayından çook umutluyum hadi kızlar hep birlikte bayrama incecik olalım :124::124::124::124: Ramazan ayının huzuru bereketi güzelliği evlerimize gönlümüze dolsun ve hepimizi istediğimiz kilolara indirip çıtır bayanlar yapsın inş.. çok amiinn :119::118:
evet ya bende yüzmeyi çok istiyorum seldomcum ama bebeğimin biraz daha büyümesi lazımNe güzel herkes toplanmis...daim olsun inşallah...
Ben de kilomu yazayim tabi.. 71.8 ama ambu gibi benim de kol ve mideyi halletmem şart yoksa 80 kilo gorunmeye devam edicem :/ tatil gelse yuzsek yuzsek incelsek :)
Herkese gunaydin.cok mutsuzum cunku gece 23:30 a kadar saat 4 te yedigim kisirla duruyodum.eve donunce esim asagida bakkaldan tost yaptirdi getirdi ve evdeki dayanilmaz sucuk kokusu ve acligin etkisiyle yarim ekmek tost ve bir gazozu hupletmis bulunuyorum.tost kagit gibi incecikti belki ondan yedigimi anlamadan bitti gitti.
kızlar dün sabah evi temizliğe hazırladığımdan bi hışımla çıkmıoştım evden. işe gelince evden kapıp getirdiğim poğaçaları yiyince bi sakinlik bi dinginlik bi huzur geldi
kursiyer arkadaşlar kiraz getirmişler sonra kiraz yendi.
öğlen oğluşumu yanımda getirdiğimden beri uyguladığım taktik bir dürüm döner söyleyip çoğunu ona yedirmek azınıkendim yemek tabi yanında ayranla.
1/3 dürüm +200 ml ayran
araöğün bi daha kiraz
acıkınca:3 tatlı form bisküvi
akşam: iş çıkışı arkadaşın veda yemeği vardı. emekli oldu kendisi. yok bi tanıdık yeni açmış falan gide gide kahve deryasına gittik. 1 fincan kahvenin 7-8 lira olduğu yerde napcam tebi ki kendime kahve aldım oğluma karışık tost. onun tostundan az yanındaki otlardan tırtıkladım, 18 lira para ödeyip aç olarak kalktık ordanama itiraf edeyim kahvenin iştahı bastıran bir etkisi var sanki.
çocukları almaya köye gittim, saat 7 olmuş, 8e kadar bisiklete bindiler bende başlarında durdum.
eve döndüğümde saat 8,30du ve o saatte bişey yesem mi yemesem mi derken gün boyu özellikle kahvaltıda yediklerimin hatırına yemeyiveriyim dedim.
günü gece 11' de noktalasak da yemedim artıkın300 gram da düne göre eksiktim haaaa
TAKIM 367. ETAP
akrep33 ( 68,8 / 68.4 / 0.4 / 0.2 / 0.29%) Kilosu ikiye bölündü
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 72,0/ 0/ 0.00%) Sabit
Ambuyanbu ( 72.7 / 72,3/ 0,4 / 0.55% )
uhs ( 66/65,9 /0,1 /0,15 %)
Elif_merve( 63,5 /64,5 /-1,0 /-0,5/-0,79 %)kilosu ikiye bölündü
2.takım ortalaması:0,16 %
-takım birincimiz:hedef 52=0,76 %
ikincimiz:ambuyanbu=0,55%
kilo veren veya verdiği kiloyu koruyan bütüüüüüüün arkadaşları tebrik ederim
-elif merve bence uyarıyı hak ediyorsun. çok devamsızsız çooookkilo bildirimini de yapsan da zamanında yapmıyorsun+kilo verememene hiç değinmiyorum bile (hadi onu biz de yapamıyoruz ama bir gidiyorsun pir gidiyorsun geldim diyorsun gene yoksun)
Hedefe kesinlikle katılıyorum kii dündend bu yana seni bekliyordum elifcim, uyarıda bulunmak çin..Bu şekilde devamsızlıklarına devam edersen haftaya çıkarsın listeden haberin olsun, bu hafta yarışmadayız dediğim halde ciddiye almaman ve artı kiloyla gelip takım ortalamasını alt üst etmen de cabası oldu..Bugün temizlik yapmam lazım.Akşama misafirimiz var. Ama spor da yapıcam inşallah. Sabah 11 de kalktım- Çünkü gece 4 gibi yattım- . Kahvaltıya 12 gibi oturduk. Ben de kahvaltıda;
2-3 dilim ekmek, biraz domates, 1 yk ttulum peyniri, 1-2 yk kadar bal, accık tereyağı, veeee babamın yaptığı sucuklu yumurtadan yedim. :) evet çok olmuş ama misafirimiz 6 gibi gelcek onlarla birlikte yemek yiyeceğiz. O zamana kadar bir şey yemem inşallah. Belki biraz kayısı yiyebilirim.neyse bakicaz artık :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 6. takım kesinlikle bizden çok iyi...
Haftaya tartı gününe kadar aramızda yarışma yapalım ve dilerseniz 6. takımla yarışımız haftaya da devam etsin ne dersiniz?
bence de yarışa devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?