Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

TAKIM 367. ETAP

akrep33 ( 68,8 / 68.4 / 0.4 / 0.2 / 0.29%) Kilosu ikiye bölündü
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 72,0/ 0/ 0.00%) Sabit
Ambuyanbu ( 72.7 / 72,3/ 0,4 / 0.55% )
uhs ( 66/ / / %)
Elif_merve( 63,5 / / / %)bildirimde bulunmadı

Ne güzel herkes toplanmis...daim olsun inşallah...

Ben de kilomu yazayim tabi.. 71.8 ama ambu gibi benim de kol ve mideyi halletmem şart yoksa 80 kilo gorunmeye devam edicem :/ tatil gelse yuzsek yuzsek incelsek :)

bende öyleyim aslında hiçbir şey düşünmeden oturdum sofraya çok yiyorum ama bu sefer neler yiyeceğimi sofraya oturmadan kararlaştırıp yemeğimi küçük tabaklara koyup öyle yicem

ya bende çok mutluyum ve umutluyum bu sefer hırslıyım yapıcam bayramda incecik olucam

Ne güzel herkes toplanmis...daim olsun inşallah...

Ben de kilomu yazayim tabi.. 71.8 ama ambu gibi benim de kol ve mideyi halletmem şart yoksa 80 kilo gorunmeye devam edicem :/ tatil gelse yuzsek yuzsek incelsek :)
evet ya bende yüzmeyi çok istiyorum seldomcum ama bebeğimin biraz daha büyümesi lazım

günaydın kızlar
kilom
geçen hafta 66
bu hafta 65,9
kusura bakma kaptancım pazar günü (isteyerek yalan değil) yedim
galiba yediklerimi verdim 4 gün içinde ben yarışın bu haftada devam etmesini istiyorum
yarış ben hırslandırıyor

=akrep33;35892885]TAKIM 367. ETAP

uhs ( 66/65,9 /0,1 / %)
Elif_merve( 63,5 / / / %)bildirimde bulunmadı

Herkese gunaydin.cok mutsuzum cunku gece 23:30 a kadar saat 4 te yedigim kisirla duruyodum.eve donunce esim asagida bakkaldan tost yaptirdi getirdi ve evdeki dayanilmaz sucuk kokusu ve acligin etkisiyle yarim ekmek tost ve bir gazozu hupletmis bulunuyorum.tost kagit gibi incecikti belki ondan yedigimi anlamadan bitti gitti.

TAKIM 367. ETAP

uhs ( 66/65,9 /0,1 /0,15 %)
Elif_merve( 63,5 /64,5 /-1,0 /-0,5/-0,79 %)kilosu ikiye bölündü

2.takım ortalaması:0,16 %

-takım birincimiz:hedef 52=0,76 %
ikincimiz: ambuyanbu=0,55%
kilo veren veya verdiği kiloyu koruyan bütüüüüüüün arkadaşları tebrik ederim

-elif merve bence uyarıyı hak ediyorsun. çok devamsızsız çooookkilo bildirimini de yapsan da zamanında yapmıyorsun+kilo verememene hiç değinmiyorum bile (hadi onu biz de yapamıyoruz ama bir gidiyorsun pir gidiyorsun geldim diyorsun gene yoksun)

Son düzenleme:
kızlar dün sabah evi temizliğe hazırladığımdan bi hışımla çıkmıoştım evden. işe gelince evden kapıp getirdiğim poğaçaları yiyince bi sakinlik bi dinginlik bi huzur geldi
kursiyer arkadaşlar kiraz getirmişler sonra kiraz yendi.
öğlen oğluşumu yanımda getirdiğimden beri uyguladığım taktik bir dürüm döner söyleyip çoğunu ona yedirmek azınıkendim yemek tabi yanında ayranla.
1/3 dürüm +200 ml ayran
araöğün bi daha kiraz
acıkınca:3 tatlı form bisküvi
akşam: iş çıkışı arkadaşın veda yemeği vardı. emekli oldu kendisi. yok bi tanıdık yeni açmış falan gide gide kahve deryasına gittik. 1 fincan kahvenin 7-8 lira olduğu yerde napcam tebi ki kendime kahve aldım oğluma karışık tost. onun tostundan az yanındaki otlardan tırtıkladım, 18 lira para ödeyip aç olarak kalktık ordanama itiraf edeyim kahvenin iştahı bastıran bir etkisi var sanki.
çocukları almaya köye gittim, saat 7 olmuş, 8e kadar bisiklete bindiler bende başlarında durdum.
eve döndüğümde saat 8,30du ve o saatte bişey yesem mi yemesem mi derken gün boyu özellikle kahvaltıda yediklerimin hatırına yemeyiveriyim dedim.
günü gece 11' de noktalasak da yemedim artıkın300 gram da düne göre eksiktim haaaa

ah ambucum uyuyacaktın sen o saatte ne ettin. gerçekten son dönem bizim de saat ayarlarımız karıştı. eve 20,30da girince 21,00da uyunmuyor.çocuklar da geç uyumaya sabah uyanamamay dolayısı ile de ben sabahları işe geç kalmaya başladım.
yaz dönemi farklı bir dönem. nasıl ki yazlık lastiklerle kışın araba sürülmezse kış kafası ile de yazın diyet yapılmıyor muhakak bu mevsim şartlarını ve bize etkilerini göz önünde bulundurmamız lazım

dün akşam yemek yememk için karar alırken sütten aldığım kaymağı sabah biiiii güzel yiyecem diye kara almıştım.
bu sabah ondan 1tk kadar yedim.

menüm: 1çb kefir (kendim mayaladım), 1 muz
1 salçalı yumurta, 4 form bisküvi, 1tk kaymak, 1çk bal.

ara: 1,5 parmak kalınlığında tost dilimi

öğlen????

En çok yemeden yatmani takdir ettim :) tabi ki bir çocuğa yetemeyen zavallı anne olaraktan 3 çocuğa yetişen anneyi de yürekten takdir ettim..

Sabah : 50 gr ekmekle baharatlı tost
çay

öğle : 3 zeytinyağlı biber dolması
1 kase yoğurt

ara : 3-5-15 hatta 55 kiraz

akşam : 4 yk pazi kavurması
1 su br ihlamurlu limonata
50 gr ekmek

Bugün temizlik yapmam lazım. Akşama misafirimiz var. Ama spor da yapıcam inşallah. Sabah 11 de kalktım- Çünkü gece 4 gibi yattım- . Kahvaltıya 12 gibi oturduk. Ben de kahvaltıda;
2-3 dilim ekmek, biraz domates, 1 yk ttulum peyniri, 1-2 yk kadar bal, accık tereyağı, veeee babamın yaptığı sucuklu yumurtadan yedim. :) evet çok olmuş ama misafirimiz 6 gibi gelcek onlarla birlikte yemek yiyeceğiz. O zamana kadar bir şey yemem inşallah. Belki biraz kayısı yiyebilirim. neyse bakicaz artık :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hedefe kesinlikle katılıyorum kii dündend bu yana seni bekliyordum elifcim, uyarıda bulunmak çin..Bu şekilde devamsızlıklarına devam edersen haftaya çıkarsın listeden haberin olsun, bu hafta yarışmadayız dediğim halde ciddiye almaman ve artı kiloyla gelip takım ortalamasını alt üst etmen de cabası oldu..
Kendini bir an önce düzeltmeni tavsiye ederim canım, takım ruhu içinde kilo vermek istiyorsak takım kurallarına uymamız gerek..

dün akşam yemek yememk için karar alırken sütten aldığım kaymağı sabah biiiii güzel yiyecem diye kara almıştım.
bu sabah ondan 1tk kadar yedim.

menüm: 1çb kefir (kendim mayaladım), 1 muz
1 salçalı yumurta, 4 form bisküvi, 1tk kaymak, 1çk bal.

ara: 1,5 parmak kalınlığında tost dilimi

öğlen????

...........
öğlen: önce 15-25-35 kiraz (1 tabak işte, çekirdekleri 1 avuçtu)
tavada 1 yumurta, 7-8 dilim salam, 15zeytin, domates, 2 d. tb ekmeği

Kızlar 6. takım kesinlikle bizden çok iyi...

Haftaya tartı gününe kadar aramızda yarışma yapalım ve dilerseniz 6. takımla yarışımız haftaya da devam etsin ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…