Hedefcim demin tel. caldi ben yetisemiyince arayan kayinvalidemmis esimi aramis gelirmisiniz demis oda geliriz demis bile.benim bey saglamci biliyo annesi sevdigi seyleri yemek olsa bile yapicak orayi tercih ediyo.buyuk babanedeydi bende ufakla uyudum oooooh cok iyi geldi valla.
Seldom sen nasil okadar zaman gezdin iyi cesaret valka.ben aralarda tutsamda ilk gunden hep korkarim yorulmamaya dikkat ederim
Her haftasonu gibi arabafa cocuk uyutuyoruz.iftarimiz 8.05 gibi.en erken ben oruç acicam hwrhalde.hepinizin yerine su icecem
Seldommmmm gordum seni burdaymissin.hedef yiyeli 20 dak.oldu.biz halen bekliyoruz
Yedim ictim geldim kimsecikler yok.yediklerimi yaziyim bir tabak yesil mercimek corbasi bir parca et kozlenmis bir kirmizi biber yarim patlican bir kase cacik elim kadar pastane pidesi.
Keyfim hic yok es durumlarindan oyuzden sahura kadar bisey yemem Insaallah
hepinizi optum
Walla annemin gazına geldim ama serindi ya allah yardım ediyor gerçekten...yürüyüş yapmış oldum bari :)
Evet ya biz teeeee 20.50de açıyoruz :) yalniz bu arabada çocuk uyutma çok ilginç...artık abi onlar nasıl sızıyorlar ki yani...
Yedim ictim geldim kimsecikler yok.yediklerimi yaziyim bir tabak yesil mercimek corbasi bir parca et kozlenmis bir kirmizi biber yarim patlican bir kase cacik elim kadar pastane pidesi.
hepinizi optum
Allah kabul etsin kizlar ben pideyr dayanamiyorum yine cok aciktim bugun suya dayanamam saniyodum ama ilk defa bu sene aciktigimi hissettim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bizlerin ibadetlerini de kabul eyler insallah...
Sahur:
3 yk makarna
1 tane haşlanmış yumurta
Karpuz
Çay ( şekersiz)
Ot ( nane, maydanoz, reyhan vs.)
1 tane yeşil zeytin
Sonra suuuuuuu:) ;-)
Iftarim. Corba.1tk sekerli komposto.
Mola 10dk.
Tekrar çorba. 3yk semizotu dalatasi.1d.ekmek.4yk pilav.3-4kofte.
Hah iste sonradan cozurttum.findik fistik bi dolu
Ama allahtan karpuzu kesmemistik!
Sahur.2yumurta.z.yağı. 5-6 zeytin.peynir.findik fistik.
Tv ye dalmisim agzimda findik varken ezan basladi.su icecektim daha:2:
Akşam iftara davetliyiz. Yani ne yiyeceğim bilmiyorum. Ama az yemeye çalışırımapartmanda Mukabele yapıyoruz. :) şimdi onun için gelecekler :) saat dört gibi ev bakmaya gideceğiz. Oruç oruç zor olmaz inşallah :) ramazanda taşınma ihtimalimiz var maalesef
Canım sahurunu çok erken yapıyosun nedenki ?O kadar su içtim ki namazda egildikce culk culk ses geldi walla :) ambu iyi sahip cikmissin nefsine misafirlikte masallah...ben de dondurmami yedim sahuru bekliyorum...12 gibi yeyip yatcam inşallah
Benim deYedim ictim geldim kimsecikler yok.yediklerimi yaziyim bir tabak yesil mercimek corbasi bir parca et kozlenmis bir kirmizi biber yarim patlican bir kase cacik elim kadar pastane pidesi.
hepinizi optum
Kuzuu, umarım susamazsınIftarim. Corba.1tk sekerli komposto.
Mola 10dk.
Tekrar çorba. 3yk semizotu dalatasi.1d.ekmek.4yk pilav.3-4kofte.
Hah iste sonradan cozurttum.findik fistik bi dolu
Ama allahtan karpuzu kesmemistik!
Sahur.2yumurta.z.yağı. 5-6 zeytin.peynir.findik fistik.
Tv ye dalmisim agzimda findik varken ezan basladi.su icecektim daha:2:
Akşam iftara davetliyiz. Yani ne yiyeceğim bilmiyorum. Ama az yemeye çalışırımapartmanda Mukabele yapıyoruz. :) şimdi onun için gelecekler :) saat dört gibi ev bakmaya gideceğiz. Oruç oruç zor olmaz inşallah :) ramazanda taşınma ihtimalimiz var maalesef
allah yardımcınız olsun inşallah...zor iş taşınmak...sırf gözüm almadığından senelerdir aynı evde pinekliyorum :)
Canım sahurunu çok erken yapıyosun nedenki ?
Benim de
Kuzuu, umarım susamazsın
Allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?