Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedefcim demin tel. caldi ben yetisemiyince arayan kayinvalidemmis esimi aramis gelirmisiniz demis oda geliriz demis bile.benim bey saglamci biliyo annesi sevdigi seyleri yemek olsa bile yapicak orayi tercih ediyo.buyuk babanedeydi bende ufakla uyudum oooooh cok iyi geldi valla.
Seldom sen nasil okadar zaman gezdin iyi cesaret valka.ben aralarda tutsamda ilk gunden hep korkarim yorulmamaya dikkat ederim

Her haftasonu gibi arabafa cocuk uyutuyoruz.iftarimiz 8.05 gibi.en erken ben oruç acicam hwrhalde.hepinizin yerine su icecem

Walla annemin gazına geldim ama serindi ya allah yardım ediyor gerçekten...yürüyüş yapmış oldum bari :)

Her haftasonu gibi arabafa cocuk uyutuyoruz.iftarimiz 8.05 gibi.en erken ben oruç acicam hwrhalde.hepinizin yerine su icecem

Evet ya biz teeeee 20.50de açıyoruz :) yalniz bu arabada çocuk uyutma çok ilginç...artık abi onlar nasıl sızıyorlar ki yani...

Yedim ictim geldim kimsecikler yok.yediklerimi yaziyim bir tabak yesil mercimek corbasi bir parca et kozlenmis bir kirmizi biber yarim patlican bir kase cacik elim kadar pastane pidesi.
Keyfim hic yok es durumlarindan oyuzden sahura kadar bisey yemem Insaallah
hepinizi optum

Seldommmmm gordum seni burdaymissin.hedef yiyeli 20 dak.oldu.biz halen bekliyoruz

O kadar su içtim ki namazda egildikce culk culk ses geldi walla :) ambu iyi sahip cikmissin nefsine misafirlikte masallah...ben de dondurmami yedim sahuru bekliyorum...12 gibi yeyip yatcam inşallah

Allah kabul etsin kizlar ben pideyr dayanamiyorum yine cok aciktim bugun suya dayanamam saniyodum ama ilk defa bu sene aciktigimi hissettim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bizlerin ibadetlerini de kabul eyler insallah...

Sahur:
3 yk makarna
1 tane haşlanmış yumurta
Karpuz
Çay ( şekersiz)
Ot ( nane, maydanoz, reyhan vs.)
1 tane yeşil zeytin
Sonra suuuuuuu :) ;-)

Menumuzu peşin peşin yazalım

sahur : 1 yumurta
1 biber
bol maydanoz
el kadar pide
1 br süt

iftar : 2 kase soğuk çorba
4 yk firinda besamelli sebze
50 gr ekmek
salata

Allah kabul etsin kizlar ben pideyr dayanamiyorum yine cok aciktim bugun suya dayanamam saniyodum ama ilk defa bu sene aciktigimi hissettim.

Allah bizlerin ibadetlerini de kabul eyler insallah...

Gunaydin kızlar
-ambu anlasilan esin annesinin evine gidince huy degistiriyor.denge icin bir de senin annene gitmek lazim
-fatmabol amin.inşallah bu gunler her anlamda toparlanmamiza vesile olur.pide isi kotu.ramazanin ilk gunu olmasina ragmen pide almadik.iftar sofrasina cok anlam yuklememek lazim.
-elif menun güzelmiş.
-seldom benim ozellikle buyuk oglan arabada uyuyor.ogle uykusu olmadigi icin okuldan eve gelene kafar uyurdu.ufakliklar da oyle alisti oyle gidiyor

Iftarim. Corba.1tk sekerli komposto.
Mola 10dk.
Tekrar çorba. 3yk semizotu dalatasi.1d.ekmek.4yk pilav.3-4kofte.
Hah iste sonradan cozurttum.findik fistik bi dolu
Ama allahtan karpuzu kesmemistik!

Sahur.2yumurta.z.yağı. 5-6 zeytin.peynir.findik fistik.
Tv ye dalmisim agzimda findik varken ezan basladi.su icecektim daha:2:

Herkese gunaydin.malesef sahur ve iftar arasi el kadar pide ve zeytin yedim.ama tatli yoktu cok sukur.
Sahurda uzun sandvic ekmegi tost bir kase bademli yogurt bir avuc kiraz. yedim.
Iftar suanda belirsiz

Anammm hemide findikla susiz kaldin demek.Insaallah susamazsin:18:

Akşam iftara davetliyiz. Yani ne yiyeceğim bilmiyorum. Ama az yemeye çalışırım apartmanda Mukabele yapıyoruz. :) şimdi onun için gelecekler :) saat dört gibi ev bakmaya gideceğiz. Oruç oruç zor olmaz inşallah :) ramazanda taşınma ihtimalimiz var maalesef

allah yardımcınız olsun inşallah...zor iş taşınmak...sırf gözüm almadığından senelerdir aynı evde pinekliyorum :)

O kadar su içtim ki namazda egildikce culk culk ses geldi walla :) ambu iyi sahip cikmissin nefsine misafirlikte masallah...ben de dondurmami yedim sahuru bekliyorum...12 gibi yeyip yatcam inşallah
Canım sahurunu çok erken yapıyosun nedenki ?
Benim de
Kuzuu, umarım susamazsın

Allah yardımcın olsun canım..

İftar menüm:

1 hurma, 1 küçük tavuk butu, çok az pide, çok az salata, aklıma geldikçe su..

Sahur menüm:
Sucuklu yumurta, pide, çay, 1 hurma, bol su ve 1 omega3

Dün bol bol temizlik yaptım, banyoyu temizledim, 1 halı yıkadım, 1 haftadır makinem bozuktu o tamir edildi tabi akabinde çamaşır yıkama faslı başladı, hala da yıkanıyor epey birikmiş çamaşır..

Oruç gayet güzeldi ne acıktım ne susadım öyle çok da halsiz olmadım hamdolsun..Benim prenses de oruçtu hem de namazlarda yanımda saf tuttu maşallah kızıma

allah yardımcınız olsun inşallah...zor iş taşınmak...sırf gözüm almadığından senelerdir aynı evde pinekliyorum :)

Canım sahurunu çok erken yapıyosun nedenki ?

Benim de

Kuzuu, umarım susamazsın

Allah yardımcın olsun canım..

Teşekkürler dualarınız için :) inşallah Ramazan'da taşınmak zorunda kalmayız.

Bir ton camasir attim makineye be serdim topladim katladim yerlestirdim, ipte serili var,sepette serilmeyi bekleyen ve makinede yikanan var hala. Camasirdan firsat buldugumda evi supurup sildim.
iftarimi yaptim, aksam namaz sonrasi mutfagimi temizledim, yatsi ve teravih namazimi kildim, zor degilmis kizlar ilk defa denwdim evde kilinabiliyormus devam edicem ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…