Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar 6. takım kesinlikle bizden çok iyi...

Haftaya tartı gününe kadar aramızda yarışma yapalım ve dilerseniz 6. takımla yarışımız haftaya da devam etsin ne dersiniz?

evet yarışa devam ediyoruz çok heyecanlandım yine bu hafta daha fazla vericem kaptanım ama herkes versin 6. takımı yenelim

Tekrar Özür dilerim

evet yarışa devam ediyoruz çok heyecanlandım yine bu hafta daha fazla vericem kaptanım ama herkes versin 6. takımı yenelim
Evet canım paylaşımda da yarışmaya devam edildği duyuruldu.. Yarışa devam ve hepimiz bu hafta güzel kilolar veriyoruz inş :122::122::122:

Tekrar Özür dilerim

Estağfurullah canım ne özrü sadece kendni düzelt yeter..Biz hepimiz tuğla parçalarıyız, gücümüz doğru yapılanmamızda gizli...

Takımı güçlendirmek için önce her birimizin kendini düzeltmesi gerekiyor... Sıva kolları sende ve haftaya güzel kilo verenlerden biri de sen ol :13:

Slm
Aks haslanmis tavuk göğüs e teryag dokuldu iskender yapildi bir nevi.150 g kadar onfan ve misirli rokali ceri domateslu salata 2 dilim tb.ekmegi yenfi

Valla cildiricam.bu 3. msjim.buda gelmezse bu aksam bidaha yazmiycam.yaziyorum yaziyorum tam yolliycam telefon caliyo hepsi gidiyo.menumu yaziyim
sabah bir dilim kepek ekmek bir top yumurta peynir zeytin domates
Oglen disardaydim yarim simit
aksam geldim yemek yapmamistim nesfit bir avuc kiraz
suan hem cok acim hem esime cok kizginim.eve gelince ne olucak bilmiyorum.cokda aciktim Insaallah biraz kiraz yiycem dahada bisey yemiycem

Yazalım yoldan çıkmayalım :)

Sahur : 1 tost

iftar : 2 kase soğuk çorba
1 tane biber dolması
50 gr ekmek
salata

ara : 2 yk dondurma

Umarim gunu guzel kapatmissindir.
Ben de dun amsamdan beri cep telefonumdan giremiyorum.inter.etinde problem var.esimin telden yaziyom

Yazalım yoldan çıkmayalım :)

Sahur : 1 tost

iftar : 2 kase soğuk çorba
1 tane biber dolması
50 gr ekmek
salata

ara : 2 yk dondurma
benim enu belli degil onu halleceyim once

dun aksamki salata cok hosuma gitti.sahurda da zengin salata yaptim.
Sahur.misir zytinli ceri domatesli semizotu salatazi.1dilim peynir.1cb ev yapimi kefir

Ilk sahurumuz hastalik suprizi e basladi.once ikizin temi sonra digeri ateslendi.sogan suyu falan durumu degistirmeyince antibiy. Basladik.simdi fena degiller

Ilk sahurumuz hastalik suprizi e basladi.once ikizin temi sonra digeri ateslendi.sogan suyu falan durumu degistirmeyince antibiy. Basladik.simdi fena degiller

Gecmis olsun canim.ben yaz hastaligina daha cok uzuluyorum.millet dondurma yiyo disari cikiyo biz evde kaliyoruz cocuk bunalima giriyo.Insaallah cabuk atlatirlar.
Gece dedigim gibi oldu.bir kase kiraz yedim sadece.ben iki sene once ramazanda 5 kilo vermistim.Insaallah bu ramazanda boyle olur.Iftar sonrasi sapitmazsam sorun olmuyo.
Gelelim sahura tamtahilli(halk ekmekten uzun dilimlilerden) ekmekten tost bir top yumurta iki salatalik 5 zeytin bir bardak meyve suyu
iftara evde kalirsa bezelyeli tavuk var.ama buyuk ihtimal kayinvalideme geceriz.esim bu yemekle iftar acmaz hemde ilk iftar beraber oluruz zannimca

Evimizu topladik annemlere donduk.yaklasik 10 gun sonra tasiniyoruz.evimi ozlemisim.annem umreye gitti.ramazandan cok korkuyordum bu sene aama bu satte kafar iyiyim.kucuk sipam da beni az emse ya da emmeyi biraksa daha iyi olur:) ben kiyamiyorum kesmeye ama gogusumun biri yara oldu yine ,cok fena.ici gorunuyor.
Neysem Allahim insallah tum arkadaslarim ve ben ramazanda en az 5 kilo vererek bayrama gireriz.aminnn

Sahurda
Menemen,ekmek,cay
Iftar
Davetliyiz:)onumuze ne gelirse.az yenir herhalukarda asil onemli olan sonrasi..

Spor yok.cocuklarin pesinden kosturmaca.kitap malum ramazandayiz.

Bizim de yatılı misafirimiz geldi. Mutluyuz :) Huzurluyuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslarimin butun dualarini kabul eyle ya rabbim
-elif ramaxanda yatili midafir geldigine gore cok yakin biri olsa gerek
- ambu benim menuyu de esim begenmedi.yanina kofte falan yapariz dedi.bir corba bile olsa yaninda salatayla meyveyle yogurtla bi suru sey oluyo.ama yanina pisirilen seyler de varsa onlar da yeniyo.
Simdilik et sulu domates corbam var.
Cocuklara da tavuklu pilav yapmistim.
Simdi edim gider kofte patates kizartmasi yapalim der:18:
- siyah senin ufaklik ne kafar oldu? Biz de tuvalet egitiminde hergeven gun daha iyiyiz

Allah şifa versin...

Allah kolaylık versin ramazan günü taşınmak zor olacak...ben de sabah 3 saat çarşı pazar gezince susuzluk tavan yaptı ama gelince uyudum şimdi çok iyiyim şükür...bugün burası çok güzel serin...

Amin :)
Evet ya baya yakın. Amcam geldi. Aramız iyidir baya. Yaş farkı az olunca :) :)

Aminnnn canim.ama iftara davetliymissin bence ramazanin en tehlikeli yani davetler.bugunde rejimmi olur sizin icin yaptim diyen bir ev sahibinede rastladinmi durum zor oluyo.
Tasinma isinde veee ozellikle emzirmede Allah yardimcin olsun canim.acken emzirmek iyice bayginlik getiriyo bide yara olmasi.ayyyyy valla eski gunlerim geldi aklima gozum yasardi.ben gogus yarasindan cok cektim.Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…