Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ah canlar geldim gittim bi fırsat bulup yazamadim...yoğun bir gündü...gün hafif geçti ama az önce soya soslu tavuk luplettim :) yatana kadar eriiiiiiiir :) ambu bu temizlik benim gundemime de girse fena olmayacak...ama ne zaman :/

anam kimseler yok ben yarım saat kadar sitenin veletleriyle basketbol oynadım sonra eve gelip 100+100 ip atladım daha da erimediyse o soslar yapacak bir şey yok yani :) şimdi de 4 kaşık yoğurt karışımı (zencefil, zerdeçal, tarçın, çörek otu, keçiboynuzu tozu) yiyorum, sonra da yatayım artık benim için çok geç bir saat :/ sabahın 8.30unda istanbulun öbür ucunda toplantım var sabahın 6sında yollara düşmem lazım...see yaaa :)

Bazi anneler cocuklara beslenme olarak veriyo o ekmegi.ama hicccc bana gore bisey degil.

Bide temizlik yapicam yazdim kimse kolay gelsin yazmamis.bu aralar cok boslaniyorum fark etmedim sanmayin sakin
ayyyy nası atladık biz bunu...kolay gelsin canım kolay gelsin. altın ekmeğin methini duymuştum o yüzden merak etmiştim, benim çocuklar keşke yeselerdi, hepsi bana kalmıştı. hiç de lezzetli değil evet

benim yardımcım bugün geliyor ama ev o kaaaaa dağınık ki sabah evi toparlıyorum diye strese girdim, işe yetişme telaşı da olunca kötü oldum yani. akşam benim veletler süt içip yattılar, bir 1 defa diğeri 2 defa döşege işedi, sabah çarşafları makineye attım, yorganlar da yıkanacak falan...

nası bi hayat nasıl bi öğretmensin sen anlamadım ki

bu geçen hafta

2. TAKIM 366. ETAP***
SONUNCUSU

akrep33 ( 68,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64,5 /66 / -1,5 /-3,0 % )
Siyahbeyaz0066( 71,5 /72,0 /-0,5 /0,70 )
Ambuyanbu ( 72 / 72.7 /-0.7 / %-0.9)
uhs ( 66,5/ 66/ 0.5/0,75 %)
citlenbikbesyo( 57 / / / % )bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı
Elif_merve( 63,5 / / / %)bildirimde bulunmadı
HedefVeBaşari( 74,9 /77,3/-2,4 /-3,20 %)3. takıma geçmek istiyor

2. takım ortalama: -0,71%

TAKIM 367. ETAP***
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 72.7 / / / % )
uhs ( 66/ / / %)

2. takım ortalama:%

aha sayımız ne kadar da azaldı böyle. ben aslında 65in altında olurdum son 2 gün yediklerime dikkat edebilseydim ama bu kadarına da şükür. 66 üstüme yapışacak kalacak diye kormuştum. uhs de 66ydı geçen hafta o ne etti ki

ambu siyah beyazı yakalamış mıdır?
azzzzz sonra

Hedefcim bu yeni uygulama telefonda beni cildirtiyo silemiyorum yazamiyorum.
Kilom 72.4 fark 0.4 eklersen sevinirim canim.
Siyahbeyazi gecemedim malesef ama 3 gundur kabizim ve hastalandim hepsi birlesince aksamki kizartmayida ekleyince sonuc bu malesefff.
Temizlik icin kolay gelsin diyenler (biraz zorla dedirttim ama)cok sagolun .ramazana temiz girmeyi coook seviyorum

Bazi anneler cocuklara beslenme olarak veriyo o ekmegi.ama hicccc bana gore bisey degil.

Bide temizlik yapicam yazdim kimse kolay gelsin yazmamis.bu aralar cok boslaniyorum fark etmedim sanmayin sakin
seni hiç boşlarmıyız tatlım kolay gelsin sana ben kayınvalidemde kalıyorum eve geçincede benide temizlik bekliyor bakalım ramazanda nasıl olacak

çok güldüm yaaa yeni sayfa da yazayım ayrıntıları

ya kusura bakmayın kızlar bir bütçe işi var yüksekokul sekreteri sabahın 8 den beri başımda daha yeni bitti çok şükür bende bittim tabi
kaptanım ben yarın sabah söylesem kilomu evde değilim akşam eve geçeriz sabah tartılır yazarım
kayınvalidemde eski tartılardan var tartıldım ama gram falan göstermiyor

dün yediklerime 1 dilim kek eklendi kaynanam yapmış yemesen olmaz
ama akşam saat 6 gibi yemeği yiyip 1 saat yürüyüş yaptım oğlumla
bugün yediklerimde
sabah
2 lokma tavada yumurta
3 zeytin
domates salatalık
1 dilim ekmek

ara yok bol su ve şekersiz çay, kahve

öğlen 4 adet hanimelli
başkada birşey yemedim akşamı bilmiyorum yine 6 gibi yiyip 1 saat yürüyüş yapıcam

bu arada ramazan için hazırlıklara başlıyorum
tabi diyet yönüyle
15-20 tane internetten çorba tarifi indirdim bazılarını biliyorum bazılarını ilk defa denicem
notlar alıyorum
notlar alıyorum iftarda ve sahurda nasıl beslenmeli ile ilgili inş uygularım

Uhscim bende gecen sene senin gibi dusunuyodum ama hic uygulayamadim.iftarlarin hepsini nerdeyse kayinvalidemde gecirdik.simdiki dusuncem corba ve az yemek.tatli olarak karpuz Insaallah.bide masadan mumkun oldugunca erken kalkmak.oturdukca yiyorum ben.simdide kayinvalidemdeyim mukabele basladi evde borek yaptim getirdim.simdi kisir yapicam.tek kisirla oglen ve ikindi ogunumu yapicam Insaallah

kızlar bi bakiiim ne yapıyorsunuz dedim. uhs ve ambu gelmiş. bildirim yapan da yokambunun yeni kilosunu bildirim yapan arkadaşlar ekleyiversin. ben işten çıkmadan biraz daha veri gireyim

Ben yeni gördüm canım ama tedirgin oldum ağılı dizle nasıl temzlik yapıcak diye

Yüreğimi ağzıma getirdin kuzu, ortalamayı eksi görünce korktum birden
Benim acilen çıkmam lazım kuzu, saatle yarışıyorum, kütüphae ve pazar yapıcam dönünce görüşürüz..

Haa kilom 68,4, dönünce eklerim listeye hesaplamaya vaktim yok

:119::119::119::119::119::119:Ayyyyyyyyy Ramazan geliyor :118::118: çok heyecanlıyım çoookkkk Sevindirik bi şekildeyim ve rmazan ayından çook umutluyum hadi kızlar hep birlikte bayrama incecik olalım :124::124::124::124: Ramazan ayının huzuru bereketi güzelliği evlerimize gönlümüze dolsun ve hepimizi istediğimiz kilolara indirip çıtır bayanlar yapsın inş.. çok amiinn :119::118:

Harekette bereket vardır şekerim :) bak ramazan programım netleşti bugün...öğlene kadar hocalara hizmetici mesleki eğitim, öğleden sonra çocuklarla pratik ıngilizce...biri tatil mi dedi?? O bayramdan sonra :)

Amin amin inşallah...ben yine disarda yemekteyim iki gündür fena :/ ramazan gelse hoş gelse artık yoksa yeniden takıma gircem ben

Iki ufak borek ve kisirla gunu kapattim Insaallah.
Kaptancim dizimi cok zorlamadim onun yerine boynumu zorlayip incittim malesef.
Ramazan dileklerinize katiliyorum.ve ramazan geliyo diye cooooook mutluyum.Insaallah kimse zorlanmaz oruc tutarken
Ramazan hedefim 5 kilo ve kollarimin sIkilasmasi.yoksa elbisemin kollari hayatta olmaz:18:

35882529] TAKIM 367. ETAP***
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 72,0/ 0/ %)
Ambuyanbu ( 72.7 / 72,4/ 0,4 / % )
uhs ( 66/ / / %)

2. takım ortalama:%

TAKIM 367. ETAP

akrep33 ( 68,8 / 68.4 / 0.4 / 0.2 / 0.29%) Kilosu ikiye bölündü
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 72,0/ 0/ 0.00%) Sabit
Ambuyanbu ( 72.7 / 72,4/ 0,4 / 0.55% )
uhs ( 66/ / / %)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…