ayyyy nası atladık biz bunu...kolay gelsin canım kolay gelsin. altın ekmeğin methini duymuştum o yüzden merak etmiştim, benim çocuklar keşke yeselerdi, hepsi bana kalmıştı. hiç de lezzetli değil evetBazi anneler cocuklara beslenme olarak veriyo o ekmegi.ama hicccc bana gore bisey degil.
Bide temizlik yapicam yazdim kimse kolay gelsin yazmamis.bu aralar cok boslaniyorum fark etmedim sanmayin sakin
Ah canlar geldim gittim bi fırsat bulup yazamadim...yoğun bir gündü...gün hafif geçti ama az önce soya soslu tavuk luplettim :) yatana kadar eriiiiiiiir :) ambu bu temizlik benim gundemime de girse fena olmayacak...ama ne zaman :/
nası bi hayat nasıl bi öğretmensin sen anlamadım kianam kimseler yokben yarım saat kadar sitenin veletleriyle basketbol oynadım sonra eve gelip 100+100 ip atladım daha da erimediyse o soslar yapacak bir şey yok yani :) şimdi de 4 kaşık yoğurt karışımı (zencefil, zerdeçal, tarçın, çörek otu, keçiboynuzu tozu) yiyorum, sonra da yatayım artık benim için çok geç bir saat :/ sabahın 8.30unda istanbulun öbür ucunda toplantım var sabahın 6sında yollara düşmem lazım...see yaaa :)
seni hiç boşlarmıyız tatlım kolay gelsin sana ben kayınvalidemde kalıyorum eve geçincede benide temizlik bekliyor bakalım ramazanda nasıl olacakBazi anneler cocuklara beslenme olarak veriyo o ekmegi.ama hicccc bana gore bisey degil.
Bide temizlik yapicam yazdim kimse kolay gelsin yazmamis.bu aralar cok boslaniyorum fark etmedim sanmayin sakin
çok güldüm yaaa yeni sayfa da yazayım ayrıntılarıTAKIM 367. ETAP***
akrep33 ( 68,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 72.7 / / / % )
uhs ( 66/ / / %)
Elif_merve( 63,5 / / / %)bildirimde bulunmadı
2. takım ortalama:%
aha sayımız ne kadar da azaldı böyle. ben aslında 65in altında olurdum son 2 gün yediklerime dikkat edebilseydim ama bu kadarına da şükür. 66 üstüme yapışacak kalacak diye kormuştum. uhs de 66ydı geçen hafta o ne etti ki
ambu siyah beyazı yakalamış mıdır?
azzzzz sonra
Bazi anneler cocuklara beslenme olarak veriyo o ekmegi.ama hicccc bana gore bisey degil.
Yüreğimi ağzıma getirdin kuzu, ortalamayı eksi görünce korktum birdenbu geçen hafta
2. TAKIM 366. ETAP*** SONUNCUSU
hedef52 ( 64,5 /66 / -1,5 /-3,0 % )
Siyahbeyaz0066( 71,5 /72,0 /-0,5 /0,70 )
Ambuyanbu ( 72 / 72.7 /-0.7 / %-0.9)
uhs ( 66,5/ 66/ 0.5/0,75 %)
citlenbikbesyo( 57 / / / % )bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı
HedefVeBaşari( 74,9 /77,3/-2,4 /-3,20 %)3. takıma geçmek istiyor
2. takım ortalama: -0,71%
TAKIM 367. ETAP***
hedef52 ( 66 / 65,5/0,5/0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / / / %)
Ambuyanbu ( 72.7 / / / % )
uhs ( 66/ / / %)
2. takım ortalama:%
aha sayımız ne kadar da azaldı böyle. ben aslında 65in altında olurdum son 2 gün yediklerime dikkat edebilseydim ama bu kadarına da şükür. 66 üstüme yapışacak kalacak diye kormuştum. uhs de 66ydı geçen hafta o ne etti ki
ambu siyah beyazı yakalamış mıdır?
azzzzz sonra
ayyyy nası atladık biz bunu...kolay gelsin canım kolay gelsin. altın ekmeğin methini duymuştum o yüzden merak etmiştim, benim çocuklar keşke yeselerdi, hepsi bana kalmıştı. hiç de lezzetli değil evet
benim yardımcım bugün geliyor ama ev o kaaaaa dağınık ki sabah evi toparlıyorum diye strese girdim, işe yetişme telaşı da olunca kötü oldum yani. akşam benim veletler süt içip yattılar, bir 1 defa diğeri 2 defa döşege işedi, sabah çarşafları makineye attım, yorganlar da yıkanacak falan...
nası bi hayat nasıl bi öğretmensin sen anlamadım ki
:119::119::119::119::119::119:Ayyyyyyyyy Ramazan geliyor:118::118: çok heyecanlıyım çoookkkk Sevindirik bi şekildeyim ve rmazan ayından çook umutluyum hadi kızlar hep birlikte bayrama incecik olalım :124::124::124::124: Ramazan ayının huzuru bereketi güzelliği evlerimize gönlümüze dolsun ve hepimizi istediğimiz kilolara indirip çıtır bayanlar yapsın inş.. çok amiinn :119::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?