Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

halk ekmekten ( her ilde varmı ki?? ) değişik ekmekler alıyorum hepsi 50şer gr...bence süper...tahilli, akdeniz, çavdar, kepek, ruseymli, kayisili bunlar aklıma gelenler :)

Halk ekmek buyuk sehir belediye tarafindan yapiliyo.burda ypk.ama psbogazlukta ustume yoktur internetten altin ekmek almistim

Karatay gene tv.de insanin istahini aciyo.gonul diyo kemikli eti at dudukluye hadla yagli yagli ye diyo

Evet canım ben adanaliyim benim için Mersin'de her yer olabilir en son Kayacı vadisine gittik süperdi.ya ben temiz koy varsa denize girmek için oyle yer olabilir şelale olabilir(Gezmeyi çok seviyorum)
Kum kuyu var mesela hem piknik hem de denize girebileceğiniz yer.. Doktorun yeri var...
Biz de ona dövme diyoruz bende ona kaynamis nohut koyuyorum naneli yoğurtla yiyorum

Bende kaynamış noutla yapıyorum ama barbunyada güzel olur ekleme yapılabilir..

Gerçekten aferin sana
Güzel bi gelişme olmuş canım adına sevindim..
menuSabah.elma sirkesi.1yimirta.1d.peynir biber domatesAra.3disk misir ..2tk krem peynirAra.2form bisk.yesil cay

Ogln.15 dk.yürüyüş. 1/3 durum döner. 200 ml ayran
Bol aralı bir menü olmuş..

Üzgünüm
Yeni ve acemiyim.
Canım ben seni farklı takımdan sandım ama sitede yenisin sanırım mesaj sayın öyle gösteriyor..
Tatlı krizlerinde tarçınlı süt süper ama sen tarçın kullanamyordun sanırım..
Sen oraya sıcak diyosan Mersinde erirsin be ya
Teşekkürler. Umarım hayal kırıklığı yaşatmam.
Hayal kırıklığı ? Ne konuda ?
Canım ben de balkonda saksılarıma süs biberi ektim, bitanesine de kızımın fen dersi deneyinden çimlenmiş fasulye ekmiştim büyüdü, az önce baktım iki fasulye vermiş, ne güzel sallanıyor, kıyıp yenilmezde o
Canım zeka bulmacası gibisin, acemilik böyle bişii sanırım
Takıma yeni çıtır düştü öylemi
Canım kendi ayağı ile geldi, kısmete mani olunmaz..Bakalım denicez yapıcak başka bişii yok
halk ekmekten ( her ilde varmı ki?? ) değişik ekmekler alıyorum hepsi 50şer gr...bence süper...tahilli, akdeniz, çavdar, kepek, ruseymli, kayisili bunlar aklıma gelenler :)

Bizde şimdye kadar seçim öncesi açılan ekmek kulübeleri vardı, çokda cazibesi yoktu ama şimdi değişen belediye olarak ne olur bilemiyorum, pek de bişi değişecek gibi değil görünüşe göre..

:92::92::92::92::92: Slm fıstıklarrrrr nasıl gidiyor bakalımmmmm son 3 günnn hatırlatayım dedimmmm

akrebim aç aç uyunmazki kuzummmm işkence etme kendine en azından ayran içebilirsinnnnn
Tok uyuyunca hiç olmuyor güzelim yapıcak bişii yok
Halk ekmek buyuk sehir belediye tarafindan yapiliyo.burda ypk.ama psbogazlukta ustume yoktur internetten altin ekmek almistim
Cidden sana yuhh dyorum hedef, netten ekmek siparişi ha
Karatay gene tv.de insanin istahini aciyo.gonul diyo kemikli eti at dudukluye hadla yagli yagli ye diyo

Yok artık netten yiyecek almak nedir yahu :) ben giyecek alıyorum diye garipsenirken yiyecek?? Ohh my god :)

Bizde de az önce kemikli et haslandi kemiksuyu için...tabi çiğ halini de pişmiş halini de görmedim ama kokusu yetti bir daha aslaaaaaa dememe :/ zaten o kemiksuyu da hikaye kullanılmayacağı belli :/ ben böyle yapinca çocuk da yemiyor malesef biz de az önce körpe ıspanak hazirladik kızımla sabah yemek için...cevizli peynirli mmmmm sabahlar olsun hemen

Herkese iyi aksamlar.....simdi sutumu ictim.buyuk bir hevesle ufakligin uyumasini bekliyorum uyuyabilmek icin.saat 6. da biraz borek ve iki kurabiye yedim.ramazan oncesi son cay fasillari diye cayi kuru kuru icemez olduk.
Yeni uyemiz ismini unuttum simdi hosgeldin aramiza

Merhaba
Gecen hafta kilo bildirimi yapmadığım için özür dilerim ama evde değildim. Ne tartılacak tartı, ne de bildirim yapmaya internet vardı. Dolayısıyla ben de bildirim yapamadım. Hafta sonu yine şehir dışında idik. Bu iki hafta içinde yaklaşık 1 kg almışım. Ben daha çok bekliyordum. Yine az almışım yani. Gelişmelerden yeni haberim oldu. Başka bir takımla yarışmaya girmişiz. Ancak benim 1 kg vermem imkansız yani listeye göre 62.5 olmam gerek ama ben bu sabah 64.5 idim. Yani amacım becerebilirsem eski kiloma dönmek olucak. Bu hafta sonu gittiğimiz yerdeki tanıdıklarım bana zayıfladığımı söylediler. Aslında son görüşmemiz üzerine kilo vermemiştim ama demekki dışarıdan oyle gözüküyor. :sly: Bu beni çok mutlu etyi. Ramazandan sonra tekrar görüşebiliriz. O yüzden 1 beden daha incelsem iyi olur. Bu da beni gaza getiren bir etmen oldu.

Kilo almış olmama rağmen tatil bana oldukça iyi geldi. :)
Yarından itibaren yediklerimi de yazacağım inşallah :)
Hayırlısı ile Ramazan'da takımı toplayalım. Hadi herkese kolay gelsin
:):)

tabi canım seninle yarışım ben ama bugünlerde hiç diyet modum yok beni gaza getirir misin elifcim

ay canımmm benim geçmiş olsun birşeyin varmı

Mesajına erken cevap veremediğim için çok özür dilerim. Ama ancak bugün girebildim nete. Tabiki seni gaza getiririm. Ne demek :) İstemen yeter

Kuzu naptın sen, ne bir kilosu iki kilo fazlan var senin ve biz bu hafta yarıştayız çok ayıp hemen ne yapılıyorsa yaplıyor o fazlalıklar gidiyor yoksa almam bak takımın kapısından içeriye

Herkese gunaydinnnnn.yarim saat once corekotu yagi pekmez ictim.simdi nesfitimi yiyorum.kahvalti hazirlayip vakit kaybetmiyim dedim.bugun kendime temizlik gunu yaptim.Insaallah beceririm.simdiden dizime buzlari koydum Insaallah temizlik bitmeden topallamaya baslamam.
Hedefcim benimkide 2,5 yasinda.dun bir hata edip baska biyerdeyken ilgimi kaybedip altina buyuk tuvaletini yapmasini engelliyemedim.ama cok sukur kolayca temizledim sadece ustune gelmis.benim daha ucuncu gunum sen baya ilerlemissin.Insaallah bu donemi koly atlatiriz

altın ekmek nasıl bişi acepp

bana da kayınvalidemin komşuları dün zayıfladığımı söylüyorlar belki zayıfladım şekilsiz bir vucudum var onu düzeltmem lazım

günaydın kızlar ne haber nasılsınız
bugün benim işlerim çok yoğun hala bir türlü hafifletemedim
bugün yediklerim
bir dilim ekmek
1 yumurta
2 zeytin 1 dilim peynir
domates salatalık

ara yok bol su

öğlen 1 simit kendi evimde olsam yemek falan getirim ama kayınvalidem de kalıyoruz ordan da bir şey getiremem

akşam 1 adet imam bayıldı yoğurt biber
bugün az yicem akşama da bir saat yürüyüş yapıcam en azından yarın az çıkmak istiyorum

Kahvaltı
2 dilim ekmek
Domates
Çay
2 yk Çökelek
7 tane küçük kayısı

Kahvaltı bu kadar :) spor yapıcam bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tok uyuyunca hiç olmuyor güzelim yapıcak bişii yok

Cidden sana yuhh dyorum hedef, netten ekmek siparişi ha

adı ekmek , görüntüsü kek gibi bişi

şu ekmek siparişine açıklık getireyim. sadece ekmek almadım kargo ücretsize geşlsin diye bi 5 liralık ürün daha gerekiyordu 5-6 tane de altın ekmek ekledim. sırf meraktan, içinde yok yokmuş çok faydalıymış felan. asıl sorun neden karabuğdayı 5 paket aldığım:44: marketlerde bulamayınca netten aldım. git 1 paket al tadını beğenirsen bi daha al değil mi yani...hala o aldığım karabuğdaylar var evde...
internetten yiyecek olarak bir de menengiç kahvesi sipiraiş etmişliğim var. o da çooooook faydalıymış ama

altın ekmek nasıl bişi acepp

bana da kayınvalidemin komşuları dün zayıfladığımı söylüyorlar belki zayıfladım şekilsiz bir vucudum var onu düzeltmem lazım

içinde tam tahıllar, buğday ruşeymi kurumeyve,keçiboynusu unu, kuruyemiş vb. var, kurumeyvelerle tatlandışlırmış ekmek-kek arası bişey

:92::92::92: slm fıstıklarrrr

Kuzu naptın sen, ne bir kilosu iki kilo fazlan var senin ve biz bu hafta yarıştayız çok ayıp hemen ne yapılıyorsa yaplıyor o fazlalıklar gidiyor yoksa almam bak takımın kapısından içeriye

merak etme akrebimmm bizim takımın da yarısı kırmızı kart gördü neredeyse sağlık olsun bakalımmmm

hedef hakikaten ekmek siparişi olayın ilginçmişşş adı altın ekmek olunca merakına yenildin sanırımm

içinde tam tahıllar, buğday ruşeymi kurumeyve,keçiboynusu unu, kuruyemiş vb. var, kurumeyvelerle tatlandışlırmış ekmek-kek arası bişey

Bazi anneler cocuklara beslenme olarak veriyo o ekmegi.ama hicccc bana gore bisey degil.

Bide temizlik yapicam yazdim kimse kolay gelsin yazmamis.bu aralar cok boslaniyorum fark etmedim sanmayin sakin

Öğlen yemeği olarak 4 tane kandil simidi, 5 tane küçük kayısı yedim.
Akşama hayırlısı artık.
:) Ambum kolay gelsin . Görmemişim kusura bakma .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…