halk ekmekten ( her ilde varmı ki?? ) değişik ekmekler alıyorum hepsi 50şer gr...bence süper...tahilli, akdeniz, çavdar, kepek, ruseymli, kayisili bunlar aklıma gelenler :)
Kum kuyu var mesela hem piknik hem de denize girebileceğiniz yer.. Doktorun yeri var...Evet canım ben adanaliyim benim için Mersin'de her yer olabilir en son Kayacı vadisine gittik süperdi.ya ben temiz koy varsa denize girmek için oyle yer olabilir şelale olabilir(Gezmeyi çok seviyorum)
Biz de ona dövme diyoruz bende ona kaynamis nohut koyuyorum naneli yoğurtla yiyorum
Gerçekten aferin sanaGunaydin kizlar
Dun elif ezgi ofem attirici listeye eklemeler yapatak bisilet uydurdum.aksam tam kendim icin 3cesit sey pisirirken esim bizi almaya geldi ve bakivimiza cocuk almaya gittik.ocagin altini huzunle kapatirken yemegin gecikecegini kestirdim ve yanima 1pkt form bisk. Aldim.oraya gidince bizicaya davet ettiler tabi ben diyetli ve actim.komsunun biri de kostebek pasta borek poaca getirdi.onlari yememek icin peynir domates ustedim ve 6adetform b iskuvi ile onlati yedim.aksam 8.30da eve gelince pisen yemekler de iptal oldu.bi sekersiz kompostonun suyunu ictim o kadar. Aferim bana.ama borekler cok cezbeficiydi
Güzel bi gelişme olmuş canım adına sevindim..Gun dogmafan neler dogar diye bir soz var ya ne kafar dogru.cocuklar arabafa durmuyor didarda da yurumuyor nasil yuruyus yapacam ben derken bisikletlwr cikiyor ortaya.kucuklare 3 twkerlekli buyuge de normal bisiklet aldik
Arabanin bagajina da sigdilar.kucukler pedal cevirmeyi gelistirirse biz de arkalarinda yuruyebileces gibi
Bol aralı bir menü olmuş..menuSabah.elma sirkesi.1yimirta.1d.peynir biber domatesAra.3disk misir ..2tk krem peynirAra.2form bisk.yesil cay
Ogln.15 dk.yürüyüş. 1/3 durum döner. 200 ml ayran
Dün akşamki menüm; 1 küçük tabak bezelye (1 tatlı kaşığı zeytinyağında),
3 kaşık yoğurt, yağsız salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
2 saat sonra da meyve, yeşil çay, 2 kaşık yoğurt
Diyetisyenim sabah ilk olarak yenilen 3 renk meyvenin mideyi şaşırtmak için olduğunu söyledi.
İlk defa çok zorlanmadan diyet yapıyorum. Günlük 40-50 dakika ritimli yürüyüş yapıyorum ve işim gereği araziye de çıkıyorum.
En önemlisi tatlıyı eskisi kadar özlemiyorum.
Canım ben seni farklı takımdan sandım ama sitede yenisin sanırım mesaj sayın öyle gösteriyor..Üzgünüm
Yeni ve acemiyim.
Tatlı krizlerinde tarçınlı süt süper ama sen tarçın kullanamyordun sanırım..2]menuSabah.elma sirkesi.1yimirta.1d.peynir biber domatesAra.3disk misir ..2tk krem peynirAra.2form bisk.yesil cay
Ogln.15 dk.yürüyüş. 1/3 durum döner. 200 ml ayran
.......
Ara.2yk cococops 1cb sut ( canim tatli cekti form bisk bitmis bu oldu)
Sen oraya sıcak diyosan Mersinde erirsin be yaOyyyyyy ayyyyyyy ufffffffff pffffffff tam ruh halim bu!!! Sicaaaaaak :/
menü :
Sabah : 1 simit
pirasali omlet
öğle : ton balığı 1 kutu
yarım sandviç ekmeği
domates salatalık biber
Reyhan şerbeti
ara : 5 kayısı
akşam : 1 tabak taze fasulye
yoğurt
50 gr ekmek
40 dk yürüyüş
Hayal kırıklığı ? Ne konuda ?Teşekkürler. Umarım hayal kırıklığı yaşatmam.
Canım ben de balkonda saksılarıma süs biberi ektim, bitanesine de kızımın fen dersi deneyinden çimlenmiş fasulye ekmiştim büyüdü, az önce baktım iki fasulye vermiş, ne güzel sallanıyor, kıyıp yenilmezde oşimdi bu ne anlama geliyor, kabul ettim mi demek? e sen başka takımda değil miydin?:44:
1-sen de ekmekleri mi tartıyorsun yoksam gramajı belli bir ekmek mi kullanıyorsun? (ben de tartı aldım da )
2-canımı taze fasulye çektirdin beaaaa
Canım zeka bulmacası gibisin, acemilik böyle bişii sanırımKabul edilmedim mi yoksa?
Başka takımda değilim.
4 gündür 1 ince dilim kekin dışında hiç kaçamak yapmadım. Beni almazsanız akşam bebek görmeye gittiğimde tabağıma konulan bombaları yerim desem de yemem, sadece çoooook üzülürüm.
Bana şimdi ne olacak?
Takıma yeni çıtır düştü öylemicanım sen anlaşılan bu takım şeyleri hakkında pek bilgi sahibi değilsin. biz sen buraya yazınca zannettik ki kendi takımına değil yanlışlıkla bize yazdın.
takım kaptanımız pempiş yazıların sahibi akrep hatun'dur. o da onay verirse bence olabilir.
son dönem takımın toparlanması gerektiği için yeni üye almak yerine kendimize çeki düzen verelim demiştik
( ben ve bir kaç arkadaş taze kan istiyoruz aslında)
sen de bize katılmak istiyorsan kaptanımız bizi kırmaz herhalde (kaaaaaaptaaaaaan takıma yeni çıtır düştü azimli de gözüküyor alıversek diyorum)
duruma göre kuralları anlatırız sana. ama sen o bomboları yeme tamam mı
halk ekmekten ( her ilde varmı ki?? ) değişik ekmekler alıyorum hepsi 50şer gr...bence süper...tahilli, akdeniz, çavdar, kepek, ruseymli, kayisili bunlar aklıma gelenler :)
Tok uyuyunca hiç olmuyor güzelim yapıcak bişii yok:92::92::92::92::92: Slm fıstıklarrrrr nasıl gidiyor bakalımmmmm son 3 günnnhatırlatayım dedimmmm
akrebim aç aç uyunmazki kuzummmm işkence etme kendine en azından ayran içebilirsinnnnn
Cidden sana yuhh dyorum hedef, netten ekmek siparişi haHalk ekmek buyuk sehir belediye tarafindan yapiliyo.burda ypk.ama psbogazlukta ustume yoktur internetten altin ekmek almistim
Karatay gene tv.de insanin istahini aciyo.gonul diyo kemikli eti at dudukluye hadla yagli yagli ye diyo
Halk ekmek buyuk sehir belediye tarafindan yapiliyo.burda ypk.ama psbogazlukta ustume yoktur internetten altin ekmek almistim
Karatay gene tv.de insanin istahini aciyo.gonul diyo kemikli eti at dudukluye hadla yagli yagli ye diyo
tabi canım seninle yarışım ben ama bugünlerde hiç diyet modum yok beni gaza getirir misin elifcim
ay canımmm benim geçmiş olsun birşeyin varmı
Merhaba
Gecen hafta kilo bildirimi yapmadığım için özür dilerim ama evde değildim. Ne tartılacak tartı, ne de bildirim yapmaya internet vardı. Dolayısıyla ben de bildirim yapamadım. Hafta sonu yine şehir dışında idik. Bu iki hafta içinde yaklaşık 1 kg almışım.Ben daha çok bekliyordum. Yine az almışım yani. Gelişmelerden yeni haberim oldu. Başka bir takımla yarışmaya girmişiz. Ancak benim 1 kg vermem imkansız yani listeye göre 62.5 olmam gerek ama ben bu sabah 64.5 idim. Yani amacım becerebilirsem eski kiloma dönmek olucak. Bu hafta sonu gittiğimiz yerdeki tanıdıklarım bana zayıfladığımı söylediler. Aslında son görüşmemiz üzerine kilo vermemiştim ama demekki dışarıdan oyle gözüküyor. :sly: Bu beni çok mutlu etyi. Ramazandan sonra tekrar görüşebiliriz. O yüzden 1 beden daha incelsem iyi olur. Bu da beni gaza getiren bir etmen oldu.
Kilo almış olmama rağmen tatil bana oldukça iyi geldi. :)
Yarından itibaren yediklerimi de yazacağım inşallah :)
Hayırlısı ile Ramazan'da takımı toplayalım. Hadi herkese kolay gelsin
:):)
altın ekmek nasıl bişi aceppHalk ekmek buyuk sehir belediye tarafindan yapiliyo.burda ypk.ama psbogazlukta ustume yoktur internetten altin ekmek almistim
bana da kayınvalidemin komşuları dün zayıfladığımı söylüyorlar belki zayıfladım şekilsiz bir vucudum var onu düzeltmem lazımMerhaba
Gecen hafta kilo bildirimi yapmadığım için özür dilerim ama evde değildim. Ne tartılacak tartı, ne de bildirim yapmaya internet vardı. Dolayısıyla ben de bildirim yapamadım. Hafta sonu yine şehir dışında idik. Bu iki hafta içinde yaklaşık 1 kg almışım.Ben daha çok bekliyordum. Yine az almışım yani. Gelişmelerden yeni haberim oldu. Başka bir takımla yarışmaya girmişiz. Ancak benim 1 kg vermem imkansız yani listeye göre 62.5 olmam gerek ama ben bu sabah 64.5 idim. Yani amacım becerebilirsem eski kiloma dönmek olucak. Bu hafta sonu gittiğimiz yerdeki tanıdıklarım bana zayıfladığımı söylediler. Aslında son görüşmemiz üzerine kilo vermemiştim ama demekki dışarıdan oyle gözüküyor. :sly: Bu beni çok mutlu etyi. Ramazandan sonra tekrar görüşebiliriz. O yüzden 1 beden daha incelsem iyi olur. Bu da beni gaza getiren bir etmen oldu.
Kilo almış olmama rağmen tatil bana oldukça iyi geldi. :)
Yarından itibaren yediklerimi de yazacağım inşallah :)
Hayırlısı ile Ramazan'da takımı toplayalım. Hadi herkese kolay gelsin
:):)
Tok uyuyunca hiç olmuyor güzelim yapıcak bişii yok
Cidden sana yuhh dyorum hedef, netten ekmek siparişi ha
Yok artıknetten yiyecek almak nedir yahu :) ben giyecek alıyorum diye garipsenirken yiyecek?? Ohh my god :)
Bizde de az önce kemikli et haslandi kemiksuyu için...tabi çiğ halini de pişmiş halini de görmedim ama kokusu yetti bir daha aslaaaaaa dememe :/ zaten o kemiksuyu da hikaye kullanılmayacağı belli :/ ben böyle yapinca çocuk da yemiyor malesefbiz de az önce körpe ıspanak hazirladik kızımla sabah yemek için...cevizli peynirli mmmmm sabahlar olsun hemen
altın ekmek nasıl bişi acepp
bana da kayınvalidemin komşuları dün zayıfladığımı söylüyorlar belki zayıfladım şekilsiz bir vucudum var onu düzeltmem lazım
Kuzu naptın sen, ne bir kilosu iki kilo fazlan var senin ve biz bu hafta yarıştayızçok ayıp hemen ne yapılıyorsa yaplıyor o fazlalıklar gidiyor yoksa almam bak takımın kapısından içeriye
içinde tam tahıllar, buğday ruşeymi kurumeyve,keçiboynusu unu, kuruyemiş vb. var, kurumeyvelerle tatlandışlırmış ekmek-kek arası bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?