Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı Ramazanlar fıstıklarrrrr

Afiyetolsun sizlere biraz geciktik ama sahurda tadına bakarsınız artık

Akrebim maşallahın varrr oruç oruç yorulmadınmı kuzumm halı bile yıkamışsınnn fazla yorma kendini cnmcımm kızına da maşallah anne kız ne güzel birlikte ibadetlerinizi yapıyorsunuz

Haydi bakalım bu hafta işi sıkı tutun güzellerrr hepimize güzel bir hafta olsun inşallah

İftar menüm
DAvetli olduğumuz için her şeyden yedim ama az
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim pide (ya da ekmek de denebilir )
Yarım dilim börek
2-3 yk pilav
2 parça tavuk
1 tane baklava ( ki benim için büyük başarı)
Bu kadar. İftardan sonrada 1 tane elmalı maden suyu)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara
1 bardak meyve suyu

Spor
Mari winsor plates buns and thigh 18 dk
10 dk karın + 5 dk thigh

Bu kadar

Ilk sahurumuz hastalik suprizi e basladi.once ikizin temi sonra digeri ateslendi.sogan suyu falan durumu degistirmeyince antibiy. Basladik.simdi fena degiller
geçmiş olsun canım allah şifa versin

geçmiş olsun canım bizimki de anne sütünü azaltmıştı 1-2 haftadır yine anne sütü istiyor hatta emerek uyuyor

Amin :)
Evet ya baya yakın. Amcam geldi. Aramız iyidir baya. Yaş farkı az olunca :) :)
gözün aydın canım insanın sevdikleriyle bir arada olması güzel
Allah bizlerin ibadetlerini de kabul eyler insallah...

amin canım

afiyet olsun canım

maşallah kızına kaptanım allah nazarlardan saklasın

bravo diyorum ben bunların 3/1 bile yapmadım

günaydın kızlar
ramazanın ilk günü sahura kalkamadığımızdan çok zor geçti bir ara ayaklarımın titredi.dokunsan yere düşecektim.
ve açıklıkla ,susuzlukla iftarda dayandım suya
1.5 saat içinde 8 bardak su içmişim.tabi sonrası da fena nefes alamıyordum artık önüme eğilemiyordum. pişmandım ama aklım hala sudaydı
ikinci günü allahtan sahur yaptım
hiç susamadım açıkmadım iftarda da dikkat ettim yemedim
bu gece yine sahura son dakika kalktım bebeğimin bir rahtsızlığı var anlamadık dün gece 10 da yatardı normalde saat 10 da ağlamaya başladı ama uyumadı ne yaptıysam emmedi mama yemedi, elimizde salladık,ayağımda salladım salıncağında salladım yok en son duş aldırdık saat 12 gibiydi uyudu
sahur da bir lokma peynirli ekmek bir bardak su
akşam iftarda
acebek (börülce deniliyor galiba başka yerlerde)küçük tabak
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt salata
arada meyve yeriz
birde kızlar
oruç başladı başlayalı lavaboya gitmiyorum tavsiyesi olan var mı

Anammm hemide findikla susiz kaldin demek.Insaallah susamazsin:18:
şükür Allaha çok susamadım. ama dün eşim evde olmadığı için saat 6dan sonra ya nasıl geçecek bu 2 saat diye düşünmeye başlamıştım

maşallah size. ev ? sen öğrenciydin öğrenci evi mi, ailenin evini mi taşıyacaksınız?

sana da maşallah kızına da. kızın kaç yaşındaydı 8 gibi hatırlıyorum doğru mu? ama ne olursa olsun bu üzün günlerde maşallahı hak ediyor. benim sıpa da oğlum hadi sahur vakti diyince yataktan bir fırlayışı vardısahurunu yaptı. öğle ezanına kadar oruç tutabileceğini söyledik. sabah kalkınca hemen kahvaltı arayışına girdi hatırlatmadık artık
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş, neden bu kadar enerjik olduğunu çamaşır makinesi bozulup tamir edilmiş biri anlayabilir ancaAllaaaaaah, ne büyük nimet değil mi makineye at at yıka(benim de 2 hafta önce kurutma makinem bozuldu benzer duyguları yaşadım)

dün akşam:
1 kase yoğurtlu pazı çorba, 4-5 parça kemikli et (eti az ama yağlıydı), el kadar pide
çayın yanında 2 etipuf, fıstık

sahur: 150 ml kefir, 1 muz, fıstık

börülce, salata, bulgur meyve bunların hepsi de işe yararmevsim meyvelerinden kiraz, erik, kayısı hatta karpuz hepsi bağırsak çalıştırıyor. bir de biz takım olarak bu gibi durumlarda elma sirkesi içiyoruz

börülce, salata, bulgur meyve bunların hepsi de işe yararmevsim meyvelerinden kiraz, erik, kayısı hatta karpuz hepsi bağırsak çalıştırıyor. bir de biz takım olarak bu gibi durumlarda elma sirkesi içiyoruz
sağol canım meyve ve sebzeleri yiyorum en iyisi bende elma sirkesi deneyeyim

18 aylik oldu canim.biz buyukte hallettik tualeti cok sukur.darisi size ve kucugume.

sagol canim.

Ramazan günü bu hamaratliga masallah...ama en çok prensese masallah...çok çok operim onu :) uyuyorsundur di mi?? Aradiginda uyuyordum uyanmani bekliyorum doncem ben sana :)

Öğrenciyim de , ailemle yaşıyorum. Yani ailemin evini taşıyacağız :)

Sahur (23:00) : 1 kase köz patlican çorbası
2 dlm beyaz ekmek
1 yk menemen

iftar : yarım kase çorba
2 yk pilav
3 yk et sote
salata
ayran
1 dlm baklava

boooool su

Ramazan günü bu hamaratliga masallah...am
a en çok prensese masallah...çok çok operim onu :) uyuyorsundur di mi?? Aradiginda uyuyordum uyanmani bekliyorum doncem ben sana :)
Dondun bile:)) Sesin acaip guzeldi oruc yaramis sesine:))
Tirstim senden uyuyodum cidden:)) uyanmani bekliyorum felan noluyo dedim yanimdaymisin gibi:))
Aksama firinda balık olabilir...
Oooo senin aksam menun guzelmis aksam sendeyim o zaman:))

Sahur (23:00) : 1 kase köz patlican çorbası
2 dlm beyaz ekmek
1 yk menemen

iftar : yarım kase çorba
2 yk pilav
3 yk et sote
salata
ayran
1 dlm baklava

boooool su

Tam dicektimki sen etsiz nasil durabiliyosun diye 3 kasik et sotwyi gordum. O baklavanin gerisi varken 1 dilimle kalmana da ciddi bravo yani:)) bu arada telden yazmak ne kotu yaa, ogleden sonra arkadas geldi o gitmeden elektrik gitti, sonra babamiz geldi ve elektrik geldi( yani pc zapt edilmis durumda:) eh bunada sukur telde olsa girebiliyor demi ama:))

Ya alinti yapip onca yorum onca yazi hepsi gitti ya aklina tukureyim telefonun akilli guya hofffff((( ozetle tesekkurler kizlar iyi dileklweriniz icin. Elif iyi hatirlatti aksamlari spor yapalim azda olsa. Hamaratligimda biraz yapilan makinenin sevinci biraz benimki ile limoni olmanin verdigi kacis siginma psikolojisi diyelim. Zaten acken yatamiyorum ben bi suru yemek onde resmi gecit yapiyor ehh yine aciktigimi hatirladim kalkayim yapilacak is bulayim ben: )))) yoksa gecmez bu iki saat: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…