- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
geçmiş olsun canım allah şifa versinIlk sahurumuz hastalik suprizi e basladi.once ikizin temi sonra digeri ateslendi.sogan suyu falan durumu degistirmeyince antibiy. Basladik.simdi fena degiller
geçmiş olsun canım bizimki de anne sütünü azaltmıştı 1-2 haftadır yine anne sütü istiyor hatta emerek uyuyorEvimizu topladik annemlere donduk.yaklasik 10 gun sonra tasiniyoruz.evimi ozlemisim.annem umreye gitti.ramazandan cok korkuyordum bu sene aama bu satte kafar iyiyim.kucuk sipam da beni az emse ya da emmeyi biraksa daha iyi olur:) ben kiyamiyorum kesmeye ama gogusumun biri yara oldu yine ,cok fena.ici gorunuyor.
Neysem Allahim insallah tum arkadaslarim ve ben ramazanda en az 5 kilo vererek bayrama gireriz.aminnn
gözün aydın canım insanın sevdikleriyle bir arada olması güzelAmin :)
Evet ya baya yakın. Amcam geldi. Aramız iyidir baya. Yaş farkı az olunca :) :)
amin canımAllah bizlerin ibadetlerini de kabul eyler insallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canımSahur:
3 yk makarna
1 tane haşlanmış yumurta
Karpuz
Çay ( şekersiz)
Ot ( nane, maydanoz, reyhan vs.)
1 tane yeşil zeytin
Sonra suuuuuuu:) ;-)
maşallah kızına kaptanım allah nazarlardan saklasınİftar menüm:
1 hurma, 1 küçük tavuk butu, çok az pide, çok az salata, aklıma geldikçe su..
Sahur menüm:
Sucuklu yumurta, pide, çay, 1 hurma, bol su ve 1 omega3
Dün bol bol temizlik yaptım, banyoyu temizledim, 1 halı yıkadım, 1 haftadır makinem bozuktu o tamir edildi tabi akabinde çamaşır yıkama faslı başladı, hala da yıkanıyor epey birikmiş çamaşır..
Oruç gayet güzeldi ne acıktım ne susadım öyle çok da halsiz olmadım hamdolsun..Benim prenses de oruçtu hem de namazlarda yanımda saf tuttu maşallah kızıma
bravo diyorum ben bunların 3/1 bile yapmadımBir ton camasir attim makineye be serdim topladim katladim yerlestirdim, ipte serili var,sepette serilmeyi bekleyen ve makinede yikanan var hala. Camasirdan firsat buldugumda evi supurup sildim.
iftarimi yaptim, aksam namaz sonrasi mutfagimi temizledim, yatsi ve teravih namazimi kildim, zor degilmis kizlar ilk defa denwdim evde kilinabiliyormus devam edicem ins.
şükür Allaha çok susamadım. ama dün eşim evde olmadığı için saat 6dan sonra ya nasıl geçecek bu 2 saat diye düşünmeye başlamıştımAnammm hemide findikla susiz kaldin demek.Insaallah susamazsin:18:
maşallah size. ev ? sen öğrenciydin öğrenci evi mi, ailenin evini mi taşıyacaksınız?Akşam iftara davetliyiz. Yani ne yiyeceğim bilmiyorum. Ama az yemeye çalışırımapartmanda Mukabele yapıyoruz. :) şimdi onun için gelecekler :) saat dört gibi ev bakmaya gideceğiz. Oruç oruç zor olmaz inşallah :) ramazanda taşınma ihtimalimiz var maalesef
sana da maşallah kızına da. kızın kaç yaşındaydı 8 gibi hatırlıyorum doğru mu? ama ne olursa olsun bu üzün günlerde maşallahı hak ediyor. benim sıpa da oğlum hadi sahur vakti diyince yataktan bir fırlayışı vardıİftar menüm:
Sahur menüm:
Dün bol bol temizlik yaptım, banyoyu temizledim, 1 halı yıkadım, 1 haftadır makinem bozuktu o tamir edildi tabi akabinde çamaşır yıkama faslı başladı, hala da yıkanıyor epey birikmiş çamaşır..
Oruç gayet güzeldi ne acıktım ne susadım öyle çok da halsiz olmadım hamdolsun..Benim prenses de oruçtu hem de namazlarda yanımda saf tuttu maşallah kızıma
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş, neden bu kadar enerjik olduğunu çamaşır makinesi bozulup tamir edilmiş biri anlayabilir ancaBir ton camasir attim makineye be serdim topladim katladim yerlestirdim, ipte serili var,sepette serilmeyi bekleyen ve makinede yikanan var hala. Camasirdan firsat buldugumda evi supurup sildim.
iftarimi yaptim, aksam namaz sonrasi mutfagimi temizledim, yatsi ve teravih namazimi kildim, zor degilmis kizlar ilk defa denwdim evde kilinabiliyormus devam edicem ins.
günaydın kızlar
ramazanın ilk günü sahura kalkamadığımızdan çok zor geçti bir ara ayaklarımın titredi.dokunsan yere düşecektim.
ve açıklıkla ,susuzlukla iftarda dayandım suya
1.5 saat içinde 8 bardak su içmişim.tabi sonrası da fena nefes alamıyordum artık önüme eğilemiyordum. pişmandım ama aklım hala sudaydı
ikinci günü allahtan sahur yaptım
hiç susamadım açıkmadım iftarda da dikkat ettim yemedim
bu gece yine sahura son dakika kalktım bebeğimin bir rahtsızlığı var anlamadık dün gece 10 da yatardı normalde saat 10 da ağlamaya başladı ama uyumadı ne yaptıysam emmedi mama yemedi, elimizde salladık,ayağımda salladım salıncağında salladım yok en son duş aldırdık saat 12 gibiydi uyudu
sahur da bir lokma peynirli ekmek bir bardak su
akşam iftarda
acebek (börülce deniliyor galiba başka yerlerde)küçük tabak
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt salata
arada meyve yeriz
birde kızlar
oruç başladı başlayalı lavaboya gitmiyorum tavsiyesi olan var mı
sağol canım meyve ve sebzeleri yiyorum en iyisi bende elma sirkesi deneyeyimbörülce, salata, bulgur meyve bunların hepsi de işe yararmevsim meyvelerinden kiraz, erik, kayısı hatta karpuz hepsi bağırsak çalıştırıyor. bir de biz takım olarak bu gibi durumlarda elma sirkesi içiyoruz
18 aylik oldu canim.biz buyukte hallettik tualeti cok sukur.darisi size ve kucugume.Arkadaslarimin butun dualarini kabul eyle ya rabbim
-elif ramaxanda yatili midafir geldigine gore cok yakin biri olsa gerek
- ambu benim menuyu de esim begenmedi.yanina kofte falan yapariz dedi.bir corba bile olsa yaninda salatayla meyveyle yogurtla bi suru sey oluyo.ama yanina pisirilen seyler de varsa onlar da yeniyo.
Simdilik et sulu domates corbam var.
Cocuklara da tavuklu pilav yapmistim.
Simdi edim gider kofte patates kizartmasi yapalim der:18:
- siyah senin ufaklik ne kafar oldu? Biz de tuvalet egitiminde hergeven gun daha iyiyiz
Aminnnn canim.ama iftara davetliymissin bence ramazanin en tehlikeli yani davetler.bugunde rejimmi olur sizin icin yaptim diyen bir ev sahibinede rastladinmi durum zor oluyo.
Tasinma isinde veee ozellikle emzirmede Allah yardimcin olsun canim.acken emzirmek iyice bayginlik getiriyo bide yara olmasi.ayyyyy valla eski gunlerim geldi aklima gozum yasardi.ben gogus yarasindan cok cektim.Allah yardimcin olsun canim
İftar menüm:
Sahur menüm:
Bir ton camasir attim makineye be serdim topladim katladim yerlestirdim, ipte serili var,sepette serilmeyi bekleyen ve makinede yikanan var hala. Camasirdan firsat buldugumda evi supurup sildim.
şükür Allaha çok susamadım. ama dün eşim evde olmadığı için saat 6dan sonra ya nasıl geçecek bu 2 saat diye düşünmeye başlamıştım
maşallah size. ev ? sen öğrenciydin öğrenci evi mi, ailenin evini mi taşıyacaksınız?
sana da maşallah kızına da. kızın kaç yaşındaydı 8 gibi hatırlıyorum doğru mu? ama ne olursa olsun bu üzün günlerde maşallahı hak ediyor. benim sıpa da oğlum hadi sahur vakti diyince yataktan bir fırlayışı vardısahurunu yaptı. öğle ezanına kadar oruç tutabileceğini söyledik. sabah kalkınca hemen kahvaltı arayışına girdi hatırlatmadık artık
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş, neden bu kadar enerjik olduğunu çamaşır makinesi bozulup tamir edilmiş biri anlayabilir ancaAllaaaaaah, ne büyük nimet değil mi makineye at at yıka (benim de 2 hafta önce kurutma makinem bozuldu benzer duyguları yaşadım)
Dondun bile:)) Sesin acaip guzeldi oruc yaramis sesine:))Ramazan günü bu hamaratliga masallah...am
a en çok prensese masallah...çok çok operim onu :) uyuyorsundur di mi?? Aradiginda uyuyordum uyanmani bekliyorum doncem ben sana :)
Oooo senin aksam menun guzelmis aksam sendeyim o zaman:))Aksama firinda balık olabilir...
Sahur (23:00) : 1 kase köz patlican çorbası
2 dlm beyaz ekmek
1 yk menemen
iftar : yarım kase çorba
2 yk pilav
3 yk et sote
salata
ayran
1 dlm baklava
boooool su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?