Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar yemek yaparken aklima geldi, yemegim tavuk suyuna nohutlu bulgur pilavi, tavuk butlarinin etlerini cikartip kemiklwrini ayirdim cope atmadim derilerini de yemege koymam boyle uclari felan s♞klama posetine koydum aksam asagi kaldirom kenarina agac dibine koyucam saklama poseti tabak gobi oluyor icini yiyor kediler kopekler
Sizde yemeklerinizden kalan kemikleri felan cope atmayin hemen hayvanlara verin
Bizim cop sandigimiz seyler o hayvanlarin karnini doyurur hem de sevap olur yazik onlarada

Rabbim affetsin o kadar yedimki..
Tabii namaz oncesi ve sonrasi yaparaktan:))
Iftar menum
Tavuk,bulgur pilavi, salata, tereyagli makarna,komsu da pirinc pilavi ve firimda tavuk ve salata yollamis onlardanda yedim. Kendi tabagimi bitiremiyorim ama namaz sonrasi komsunun gonderdigi tabaktan kalanlari ve salatayi bitirdim o sisirdi beni sanirsam aaaa birde hurma yedim baslarda ondan onceside elma sirleli sarimsak tursusi bir kasil ve bir kupa sicak su
Iki gundur boyle basliyorum iftara neme lazim duzelmis bagirsaklar ramazanda tatile cikmasin dimi ama.

Bol pilavli bir menu sonrasi yine buralardyim efem. Yatsiyi bekliyorum, mutfagimi temizledim, kizimin odasini toparladim, simdi cay icme molasi verdim, burda hala kimseler yok, cok kacirmiyosunuz umarim hadi alalim menuleri:))

Eweeeet akılsız telefonun azizliğine ben de uğradım bütün cevaplar gitti...neyse akrepcim pozitif enerji sacmissın maşallah daim olsun inşallah :) ben iftarda çok özel bir organizasyondaydim...500 çocuklu bir iftar...harikaydı nasıl güzeller :) menüyü bildiğim için önceden yazdım yoksa börek falan yerdim :/ şimdi bir sade türk kahvesi icicem yoksa kafamı toplayamicam o kadar cıvıltıdan sonra :) rabbime binlerce kez şükür beni bu güzel meleklerle biraraya getirmiş...ayyyy ben bu enerjiyle azicik ip atlayayim :)

Aaa o sesleri duymystum ben parkta falansiniz diye dusunmusyum. Dur ipte seni yalniz birakmiyayim. Teravih namazi iyi geldi sindirim sistemini rahatlatiyor uzerine sodayi zor ictim kostum wc ye: )) Bu rahatlikla ip atlanir: )))

Sahura kalktım ama canım bişii istemedi, ben de zeytin koydum, içine biber zeytinyağı limon, yanına süsbiberi ve en beyazından en küçüğünden kuru soğan ve çay, sahur menü buydu, bi batımlık da tahin pekmez..
Kızım kalkmadı sahura tek olmanın burukluğu doldu içime alışmışım üç gündür yanımdaki varlığına, rahatsızlandı akşam yatarken, ishal olmuş karnı ağrıdı çok. Yazık garibim gelmiş yanıma anne kabız olmuşum galiba böyle su gibi oluyor karnımda ağrıyor diyor canım ya küçük daha yaa bi heves oruç tuttu, akşam çok zıpladı oynadı, babası bile konuştu akşam helal olsun kızıma ben bile tutamazken oruç tutuyor diye, hastalandı yavrucak nazarmı oldu ne :26: Yatarken ayetelkürsü okudum, iyi olur inş. Karnını örttüm dedim açma kızım ısınsın karnın, buz gibiydi.. Sabaha geçmiş olur inş.. Çocuklar gül gibi ya nasılda çabuk soluveriyorlar hsta olunca

bende yemekten sonra kemikleri başka poşete koyuyorum sonra onu çöpün yanına koyuyorum biliyorum kediler gelip onu parçalayacak sonra sabah yediklerinden kalanları süpürüp çöpe atıyorum

Kızım hasta yaaa
çok geçmiş olsun canım
benim paşam da hasta dün hastane hastane gezdik babası devlete götürmek istemiyor özelde de çocuk doktoru yok en son geri devlete götürdük boğazı kızarmış dedi doktor üşütmüş yavrum kışın koruyodum çocuğumu pataniye soba
şimdi sıcaklardan nasıl korucam bilmiyorum ve benim paşam çok terliyor aşırı terliyor örneğin öğlen bir saat uyuyor kalkıyor sanki banyodan çıkmış saçlar ıslak tişörtü ıslak bunun için doktora götürsem mi kızlar

dünkü iftar menüsü
4 kaşık mercimekli pilav
minik tabak patlıcan tava
bir kase cacık
bir lokma ekmek(ekmek yiyemiyorum ben)
bol suuuuuu
yatmadan buzdolabından meyve tırtıkladım biraz (üzüm, kiraz)
sahura yine kalkamadım

Kızım hasta yaaa
Gecmis olsun kuzuya...evet nazari fegdi birinin

Size de gecmis olsun.doktora bi gotur aklinda kalmasin.

Iftar.1 alabaluk firinda. Bol limonlu salata.
Cayin yaninda fıstık

Sahur.karpuz 2d.peynir. 3dilim pide

.....
*iftari açıp namaz molasi vetiyorum.ay ne iyi seymis sonra yayila yayila ne istersen ye nasi olsa namaz kilindi

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]göğüs[/TD]
[TD]bel[/TD]
[TD]kalça[/TD]
[TD]göbek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedef52[/TD]
[TD]88-88-88-88[/TD]
[TD]81-81-80-78[/TD]
[TD]104-103-106-106[/TD]
[TD]92-90-90-95[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahbeyaz[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seldom[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmabol[/TD]
[TD]102-102[/TD]
[TD]83-82[/TD]
[TD]106_106[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çitlenbik[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elif_merve[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]100,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar ayın başındayız yani ölçü alma vakti geldi.benim bel ölçüm az göbek ölçüm baya fazla çıktı:44:yanlış yerden mi ölçtüm neaa

bir de herkes kendi geçmişe yönelik ölçülerini bulabilir mi. liste baya eksik. zannediyorum tablo olunca kimse kendini tabloya ekleyemedi

Son düzenleme:
bir teklifim var.
önümüzdeki 2 ay için şöyle bir kural koysak
her ayın ilk haftası cuma kilo bildirimine bakılır. kişi bir önceki aya göre 100 gram eksilmemişse 1 uyarı alır.ve bunu 2 ay tekrarlarsa veya bir ay kilo alır diğer ay telafi edemzse yani her ay ortalama 100 gram kilo veremezse diskalifiye edilirnasıl ama?hiç acımasız değil.en azından böyle bir kuralımız olmalıönümüzdeki 2 ay deneyelim hadi hadi nolur nolur

Dun iftarda
Bir tabak corba,bir tabak yogurtlu makarna,domates
Ara meyve

Sahur kakktim ama su ucip yattim.aslinda haxirlayan olsa yerim.ben cocuklara cok faxlakalktifim ic in sahura kalkamiyorum.birr haxirlasa beni kaldirsa ne iyi olur amaa

Kizlar dun hic giremedim kusura bakmayin.3 kere pazara ciktim.5. cocuk baktim bide.yemek sornrasi mutfak ve diger isleri saymiyorum bile.dunku iftar mercimek corbasi.biraz ispanak salatasi biraz turlu elim kadar pide.ara biraz badem biraz kiraz.birbucukta ufaklik halen uyumadi bende bir muz yiyip yattim.

Akrep kaptanim gecmis olsun.

Uhscim ben terlemesi icin doktora sordum genetik dedi.babasida asiri terler.ben uc yedek kiyafet almadan evden cikmam.uyurkende hic ortmez ustunu .sende cok ortme bide bol su ver terledigi icin.

Hedefcim ben her kurala uyarim.okudum cok anlamadim ama bidaha okurum.

Bide buhafta nezaman tartilip yazicaz.sabah fazla cikmazmiyiz acep

Akrep uhs çok geçmiş olsun...yaz hastalığı kıştan zor...allah şifa versin kuzulara..

Hedef ayda 100 gr nedir ki?? Zayıflama takiminda bu kadar kilo vermeyeni at gitsin takımdan (tuzu kuru beşer psikolojisi)

Bugün 6 saat dersim var...sürekli konuşmak çok susatiyor gerçekten :/

Menüyü de yazayim belki bir daha fırsat bulamam..

Sahur : 1 tost

iftar : 2 kase soğuk çorba
salata
karpuz
El kadar pide

bol suuuu

Dun iftarda
Ara meyve

Sahur kakktim ama su ucip yattim.aslinda haxirlayan olsa yerim.ben cocuklara cok faxlakalktifim ic in sahura kalkamiyorum.birr haxirlasa beni kaldirsa ne iyi olur amaa

bende beni kaldıran biri olsun istiyorum evelenmeden önceki gibi ahh ahhhhh

evet canım bizimki de genetik babası babaannesi kışın bile terliyorlar ama dün doktor boğazı kızarmış dedi nasıl yapıcam bu gece uzun kollu giydirdim üstüne ince pattaniye ile örttüm klimalı odada uyuduğum için odayı da serin tuttum sabah az terlemişti.

ben varım canım ama bence de 100 gr az en az 500 gr diyelim ona

Dun iftarda
Ara meyve

Niyeyse bu yil kalkmakta zorlanmiyorum.belki de esimle sahur icin bi yemek kuralumiz olmadigi icin...hani kendimi dahur haxirlaya zorunlu hissetsem kalkar yumurta hadlar veya tost yapatdim en kotu ihtimalle.borek yapanlar da var...gece kalktim en onemli sey caycay icmek icin haxir cocuklar da uyrken seve seve kalktimcayi hallettim.namaxa gectim.esim karpuz dilimlemis.karpuz peynir yefik yattik.

ben varım canım ama bence de 100 gr az en az 500 gr diyelim ona

Seldom öyle diyecegini biliyordum.az tabi 100 gram.
Isin ucunda diskalifiye olmak olunca kurali 100 gramdan baslatip 2ay deneyelim diye dusundum.kiloyu aylik degil de haftalik bildirfigimiz icin o biraz karisistiriyor.biz sadece her ayin ilk bilfirimini diger ayin ilk bildirimi ile karsiladtiricaz.bu kuralla her halde akrep ve ben diskalufiye olurduk veya kendimize veki duzen verirdik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…