Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aksam fazla pide geldi.bu aksam pidefen donme pixza yapicamkendime de karalahana yrmegi yapcam.e pizzafan da el kadar yiyim.yerim gibime geliyor

Suan midem bulanmaya basladu.daha namazi kilmadim uykum var.birazdan ufaklik kalkicak buyugu babanesinden alip parka goturucem.aksama gene kayinvalidemdeyiz.biliyosunuz toplulukta hava atip az yiyorum benim icin iyi oluyo gercekten.yalniz bu aksam sevdigim etimekli tavukgogsunu yaptim bitek ondan korkuyorum.yoksa yemekle pek isim olmuyo.bide sifir hareket halindeyim.ifyardan once hal yok iftardan sonra vakit yok

Ben de disarda olunca yoldan cikiyorum...ve malesef iki günde bir iftardayim bu seferde orada yediklerimi dengelemek için evde olunca çok az yiyorum...neyse çok şükür ki nispeten serin hava...allah yardım ediyor gerçekten :)

İşten geldim kızım kapıda bekliyor oyun için...benim de hiç halim yok...ben de etkinlik uydurdum şimdi yapıyoruz ama söz verdim iftardan sonra ramazan etkinligine gidicez :/ ikinci mesai start aldı yani :)

Seldom 6saat ders nadil gecer hakkaten.acin kitaplari kendiniz calisin.serbestsiniz filan desen
Ambu tavuk gogsu mu yaptin
Ben de az yitim diye pizzayi yarim pideden yaptimbana kalmaz insallah.kata lahana degil de bugfay barbunya ile corba yapicam tabi yogurtlu.icine hadlanmis misir da attim. 2yk ayirsam da kendime asure mi yapsam diyorum

Gecmis olsun canim. Terlemesi normal bence, banyo ve kiyafet degisimi ile cozumlenir, bir de erkek cocuklari sicaga pek gelmiyor cabuk terliyorlar. Merak etme o kadaR

Gecmis olsun kuzuya...evet nazari fegdi birinin

Size de gecmis olsun.doktora bi gotur aklinda kalmasin.
Sagol canim. Iki saatlik uykuyla disari ciktim sabah ona leblebi felan aldim ama cikmadan kahveye limon damlatip verdim. Disarda islerimda vardi ve kutuphaneye de ugradim kizima kitaplar aldim. Simdi daha iyi hamdolsum bol bol okudum korkuttu beni.
Iftar.1 alabaluk firinda. Bol limonlu salata.
Cayin yaninda fıstık

Sahur.karpuz 2d.peynir. 3dilim pide

.....
*iftari açıp namaz molasi vetiyorum.ay ne iyi seymis sonra yayila yayila ne istersen ye nasi olsa namaz kilindi

Kesinlikle super oluyor. Ikinci arada daha bi lezzetli geliyor hersey:) ben ilk arada hemen sisiyorum bisi yiyemiyorum zaten.

Tamam canim benim ajandada kayitliilk olculer pcye gecince yazarim telden cok zor.

Guzel bi dusunce tamam uygulayalim bunuda.

Sagol canim.
Bu hafta persembe iftar oncesi tartiliyruz canim sabah fazla cikariz. Oruclu olanlar tabi

Sagol canim. Senin menu de guzelmis, ya bende acim ama canim bisi istemiyor iyiye isarettir umarim
Cok takatsizim cook..

Canim klimasiz ortamda terleyerek yatmasi daha saglikli cocuk icin. Klima zaten hastalanmasi icin baslica bi sebep.
Sahurda cayi yapip ne namazina geciyosunki: / sabah namazi degildir zannimca :/

Yok canim 100 gr iyi veren var veremeyen var demi ama: ))
Aksam fazla pide geldi.bu aksam pidefen donme pixza yapicamkendime de karalahana yrmegi yapcam.e pizzafan da el kadar yiyim.yerim gibime geliyor

Bencede yersin canim: ))

İftar menüm:

1 kaşık elma sirkeli sıcak su,1 bardak sıcak su..

Akşam namazı...

1 hurma, Az tavuklu pilav, az domatesli makarna, az sade helva, 2 zeytin, zeytinyağ, kuru soğan, süsbiberi, pide, çay..

Mutfak temizlendi, yatsı kılındı teravih kılındı, siz nerelerdesiniz neler yapıyosunuz bakalım şekerler

Iftar menumu yaziyim
bir tabak mercimek corbasi 3 kasik turlu elim kadar pide az bisey tavuk gogsu
sahur tost kiraz bir haslanmis yumurta Insaallah
teraviye gittim birazdanda ve gecicez.ne zaman cocuklar uyuycak ben yaticam hicccc bilmiyorum

Iftar menumu yaziyim
bir tabak mercimek corbasi 3 kasik turlu elim kadar pide az bisey tavuk gogsu
sahur tost kiraz bir haslanmis yumurta Insaallah
teraviye gittim birazdanda ve gecicez.ne zaman cocuklar uyuycak ben yaticam hicccc bilmiyorum

Sen bunu teravidenmi yazdın kuzu?

Gecmis olsun canim. Terlemesi normal bence, banyo ve kiyafet degisimi ile cozumlenir, bir de erkek cocuklari sicaga pek gelmiyor cabuk terliyorlar. Merak etme o kadaR

sağol canım evet klima da yatıyoruz klima olmazsa ev çok sıcak ev 1. kat müstakil önü arkası bahçe bol bol sinek oluyor ve artık adanada klimasız yatılmaz
bende dün penyeden uzun kollu picama takımı giydirdim üstünüde örttüm. ince penye battaniyesinide örttüm üşümesin diye allahım inş geçer yavrumun hastalığı
bir de galiba yürüme aşamasına geldik yere bırak beni diyor elde avuçta durmuyor yürüt beni diyor.oyy oyy anasının kuzusu
gurban olduğum (adanalıyız ya)

dün yediklerim
minik tabak patates salatası bol yumurtalı
bir kase cacık
2 dilim ekmek
biraz meyve 1 tane sigara böreği

sahurda
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
5 zeytin bir parça peynir
2 tane kiraz bol su

bende ne zaman tartılalım diye soracaktım ben dün iftardan önce tartıldım 64,5 kiloyum ama bunlar geçici kilo verişler diye düşünüyorum bedensel ölçülerde hiç bir değişiklik yok bence yani bende yok

Sen bunu teravidenmi yazdýn kuzu?

Yok kaptancim teravide suyum ve ben variz sadece.kayinvalidemden eve gecicektim

Sahurda biraz kacirdim.saat 1:30 olunca yiyip yatalim dedik.bir muz biraz kasarli ekmek yedim.ufaklik uyumadigi icin. saat 2:30 da biraz kasarli ekmek biraz kiraz daha yedim.iki sahur oldu benimki.bugun evimde iftar acicam:40 Insaallah

Son düzenleme:
abbow kilon benden az çıkıyor

Sen bunu teravidenmi yazdın kuzu?

hafiye akrep

Yok canim 100 gr iyi veren var veremeyen var demi ama: ))

Bencede yersin canim: ))
doğru tahmin:81:

Canim klimasiz ortamda terleyerek yatmasi daha saglikli cocuk icin. Klima zaten hastalanmasi icin baslica bi sebep.

Sahurda cayi yapip ne namazina geciyosunki: / sabah namazi degildir zannimca :/
yok tembelin yatsı namazı

İşten geldim kızım kapıda bekliyor oyun için...benim de hiç halim yok...ben de etkinlik uydurdum şimdi yapıyoruz ama söz verdim iftardan sonra ramazan etkinligine gidicez :/ ikinci mesai start aldı yani :)
Allah kolaylık versin:18:bak biz böyle durumlarda tv açıyoruz

çok bilmişlik yapacam ama kahve sağlıklı bir yöntem değil. ishale (görünürde) iyi gelme sebebi idrara çıkartması, yani bağırsaktaki suyu idrar yoluna yönlendirmesi oysa bağırsağın bol su ile mikrobunu atması lazım.leblebi, yoğurt, muz, şeftali, şeftali suyu, ayran, pirinç, patates, yayla çorba, nişastalı su, kefir hepsini kullanabilirsin.

Tamam canim benim ajandada kayitliilk olculer pcye gecince yazarim telden cok zor.

Guzel bi dusunce tamam uygulayalim bunuda.
:13:başlasın takımda kalma mücadelemiz

dün akşam eşim tulumba tatlısı almış gelmişpide var ekmek alma dedim sandviç ekmek almış gelmiş
menüde yarım pideden pizza, yoğurtlu çorba vardı. bol salata yapmıştım. herşey başlangıçta iyiydi ama o tatlı bozdu herşeyi 4-5 tane iftarda yedim. hatta sahurda da yemeye devam ettim. ve sahurda anladım ki oruç tutamicam. 10 günlük mola başladı

sabah kız kardeşim geldi. dün otobüste iftar etmiş ama bu gün için o da oruca niyet etmemeiş. sabah beraber kahvaltı ettik. bundan sonra oğlumu da evde bırakabilicem.
kafama takılan dünden kalan tulumba tatlıları, kardeşimin gelirken getirdiği saray helvaları ve bir poşet ıvır zıvır. ıvır zıvır poşetine el koydum eve götürürsen benimkiler bunu 1 günde bitirirler diye, iş yerinde duruyor. işyerinde herkes oruçken rahat rahat yemem de genel olarak bu günşlerde daha iradeli ve planlı olmalıyım. saray helvalarını birilerine hediye etmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…