Suan midem bulanmaya basladu.daha namazi kilmadim uykum var.birazdan ufaklik kalkicak buyugu babanesinden alip parka goturucem.aksama gene kayinvalidemdeyiz.biliyosunuz toplulukta hava atip az yiyorum benim icin iyi oluyo gercekten.yalniz bu aksam sevdigim etimekli tavukgogsunu yaptim bitek ondan korkuyorum.yoksa yemekle pek isim olmuyo.bide sifir hareket halindeyim.ifyardan once hal yok iftardan sonra vakit yok
Gecmis olsun canim. Terlemesi normal bence, banyo ve kiyafet degisimi ile cozumlenir, bir de erkek cocuklari sicaga pek gelmiyor cabuk terliyorlar. Merak etme o kadaRbende yemekten sonra kemikleri başka poşete koyuyorum sonra onu çöpün yanına koyuyorum biliyorum kediler gelip onu parçalayacak sonra sabah yediklerinden kalanları süpürüp çöpe atıyorum
çok geçmiş olsun canım
benim paşam da hasta dün hastane hastane gezdik babası devlete götürmek istemiyor özelde de çocuk doktoru yok en son geri devlete götürdük boğazı kızarmış dedi doktor üşütmüş yavrum kışın koruyodum çocuğumu pataniye soba
şimdi sıcaklardan nasıl korucam bilmiyorum ve benim paşam çok terliyor aşırı terliyor örneğin öğlen bir saat uyuyor kalkıyor sanki banyodan çıkmış saçlar ıslak tişörtü ıslak bunun için doktora götürsem mi kızlar
Sagol canim. Iki saatlik uykuyla disari ciktim sabah ona leblebi felan aldim ama cikmadan kahveye limon damlatip verdim. Disarda islerimda vardi ve kutuphaneye de ugradim kizima kitaplar aldim. Simdi daha iyi hamdolsum bol bol okudum korkuttu beni.Gecmis olsun kuzuya...evet nazari fegdi birinin
Size de gecmis olsun.doktora bi gotur aklinda kalmasin.
Iftar.1 alabaluk firinda. Bol limonlu salata.
Cayin yaninda fıstık
Sahur.karpuz 2d.peynir. 3dilim pide
.....
*iftari açıp namaz molasi vetiyorum.ay ne iyi seymis sonra yayila yayila ne istersen ye nasi olsa namaz kilindi
Tamam canim benim ajandada kayitliilk olculer pcye gecince yazarim telden cok zor.[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]göğüs[/TD]
[TD]bel[/TD]
[TD]kalça[/TD]
[TD]göbek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedef52[/TD]
[TD]88-88-88-88[/TD]
[TD]81-81-80-78[/TD]
[TD]104-103-106-106[/TD]
[TD]92-90-90-95[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahbeyaz[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seldom[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatmabol[/TD]
[TD]102-102[/TD]
[TD]83-82[/TD]
[TD]106_106[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çitlenbik[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elif_merve[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]100,5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ayın başındayız yani ölçü alma vakti geldi.benim bel ölçüm az göbek ölçüm baya fazla çıktı:44:yanlış yerden mi ölçtüm neaa
bir de herkes kendi geçmişe yönelik ölçülerini bulabilir mi. liste baya eksik. zannediyorum tablo olunca kimse kendini tabloya tekleyemedi
bir teklifim var.
önümüzdeki 2 ay için şöyle bir kural koysak
her ayın ilk haftası cuma kilo bildirimine bakılır. kişi bir önceki aya göre 100 gram eksilmemişse 1 uyarı alır.ve bunu 2 ay tekrarlarsa veya bir ay kilo alır diğer ay telafi edemzse yani her ay ortalama 100 gram kilo veremezse diskalifiye edilirnasıl ama? hiç acımasız değil.en azından böyle bir kuralımız olmalı önümüzdeki 2 ay deneyelim hadi hadi nolur nolur
Sagol canim.Kizlar dun hic giremedim kusura bakmayin.3 kere pazara ciktim.5. cocuk baktim bide.yemek sornrasi mutfak ve diger isleri saymiyorum bile.dunku iftar mercimek corbasi.biraz ispanak salatasi biraz turlu elim kadar pide.ara biraz badem biraz kiraz.birbucukta ufaklik halen uyumadi bende bir muz yiyip yattim.
Akrep kaptanim gecmis olsun.
Uhscim ben terlemesi icin doktora sordum genetik dedi.babasida asiri terler.ben uc yedek kiyafet almadan evden cikmam.uyurkende hic ortmez ustunu .sende cok ortme bide bol su ver terledigi icin.
Hedefcim ben her kurala uyarim.okudum cok anlamadim ama bidaha okurum.
Bide buhafta nezaman tartilip yazicaz.sabah fazla cikmazmiyiz acep
Akrep uhs çok geçmiş olsun...yaz hastalığı kıştan zor...allah şifa versin kuzulara..
Hedef ayda 100 gr nedir ki?? Zayıflama takiminda bu kadar kilo vermeyeni at gitsin takımdan(tuzu kuru beşer psikolojisi)
Bugün 6 saat dersim var...sürekli konuşmak çok susatiyor gerçekten :/
Menüyü de yazayim belki bir daha fırsat bulamam..
Sahur : 1 tost
iftar : 2 kase soğuk çorba
salata
karpuz
El kadar pide
bol suuuu
Canim klimasiz ortamda terleyerek yatmasi daha saglikli cocuk icin. Klima zaten hastalanmasi icin baslica bi sebep.bende beni kaldıran biri olsun istiyorum evelenmeden önceki gibi ahh ahhhhh
evet canım bizimki de genetik babası babaannesi kışın bile terliyorlar ama dün doktor boğazı kızarmış dedi nasıl yapıcam bu gece uzun kollu giydirdim üstüne ince pattaniye ile örttüm klimalı odada uyuduğum için odayı da serin tuttum sabah az terlemişti.
Sahurda cayi yapip ne namazina geciyosunki: / sabah namazi degildir zannimca :/Niyeyse bu yil kalkmakta zorlanmiyorum.belki de esimle sahur icin bi yemek kuralumiz olmadigi icin...hani kendimi dahur haxirlaya zorunlu hissetsem kalkar yumurta hadlar veya tost yapatdim en kotu ihtimalle.borek yapanlar da var...gece kalktim en onemli sey cay cay icmek icin haxir cocuklar da uyrken seve seve kalktim cayi hallettim.namaxa gectim.esim karpuz dilimlemis.karpuz peynir yefik yattik.
Yok canim 100 gr iyi veren var veremeyen var demi ama: ))Seldom öyle diyecegini biliyordum.az tabi 100 gram.
Isin ucunda diskalifiye olmak olunca kurali 100 gramdan baslatip 2ay deneyelim diye dusundum.kiloyu aylik degil de haftalik bildirfigimiz icin o biraz karisistiriyor.biz sadece her ayin ilk bilfirimini diger ayin ilk bildirimi ile karsiladtiricaz.bu kuralla her halde akrep ve ben diskalufiye olurduk veya kendimize veki duzen verirdik.
Aksam fazla pide geldi.bu aksam pidefen donme pixza yapicamkendime de karalahana yrmegi yapcam.e pizzafan da el kadar yiyim.yerim gibime geliyor
Iftar menumu yaziyim
bir tabak mercimek corbasi 3 kasik turlu elim kadar pide az bisey tavuk gogsu
sahur tost kiraz bir haslanmis yumurta Insaallah
teraviye gittim birazdanda ve gecicez.ne zaman cocuklar uyuycak ben yaticam hicccc bilmiyorum
Gecmis olsun canim. Terlemesi normal bence, banyo ve kiyafet degisimi ile cozumlenir, bir de erkek cocuklari sicaga pek gelmiyor cabuk terliyorlar. Merak etme o kadaR
Sen bunu teravidenmi yazdýn kuzu?
abbow kilon benden az çıkıyordün yediklerim
minik tabak patates salatası bol yumurtalı
bir kase cacık
2 dilim ekmek
biraz meyve 1 tane sigara böreği
sahurda
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
5 zeytin bir parça peynir
2 tane kiraz bol su
bende ne zaman tartılalım diye soracaktım ben dün iftardan önce tartıldım 64,5 kiloyum ama bunlar geçici kilo verişler diye düşünüyorum bedensel ölçülerde hiç bir değişiklik yok bence yani bende yok
Sen bunu teravidenmi yazdın kuzu?
doğru tahmin:81:Yok canim 100 gr iyi veren var veremeyen var demi ama: ))
Bencede yersin canim: ))
yok tembelin yatsı namazıCanim klimasiz ortamda terleyerek yatmasi daha saglikli cocuk icin. Klima zaten hastalanmasi icin baslica bi sebep.
Sahurda cayi yapip ne namazina geciyosunki: / sabah namazi degildir zannimca :/
Allah kolaylık versin:18:bak biz böyle durumlarda tv açıyoruzİşten geldim kızım kapıda bekliyor oyun için...benim de hiç halim yok...ben de etkinlik uydurdum şimdi yapıyoruz ama söz verdim iftardan sonra ramazan etkinligine gidicez :/ ikinci mesai start aldı yani :)
çok bilmişlik yapacam ama kahve sağlıklı bir yöntem değil. ishale (görünürde) iyi gelme sebebi idrara çıkartması, yani bağırsaktaki suyu idrar yoluna yönlendirmesi oysa bağırsağın bol su ile mikrobunu atması lazım.leblebi, yoğurt, muz, şeftali, şeftali suyu, ayran, pirinç, patates, yayla çorba, nişastalı su, kefir hepsini kullanabilirsin.Sagol canim. Iki saatlik uykuyla disari ciktim sabah ona leblebi felan aldim ama cikmadan kahveye limon damlatip verdim. Disarda islerimda vardi ve kutuphaneye de ugradim kizima kitaplar aldim. Simdi daha iyi hamdolsum bol bol okudum korkuttu beni.
Kesinlikle super oluyor. Ikinci arada daha bi lezzetli geliyor hersey:) ben ilk arada hemen sisiyorum bisi yiyemiyorum zaten.
:13:başlasın takımda kalma mücadelemizTamam canim benim ajandada kayitliilk olculer pcye gecince yazarim telden cok zor.
Guzel bi dusunce tamam uygulayalim bunuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?