Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedefcim keske yakin olsaydik.senin icin kendimi feda eder helvalari ben yerdim.
Saat 12 den beri disardayiz.yani 4 saattir kuzularla ugrasiyorum parkta salladim gezdirdim ama gene sonuc mutsuz kuzular.biri eve degilde babanesine gitmek istiyo biri hala sallinicakmis mseyi memnun edemeden eve dunduk.suan midem yaniryo.yemekte yok.kisacasi Allah ya durumum kotu

Dün misafir geldi. Gece 2 de giti0tiler sohbet muhabbet çay derken 2 olmuş saat. Akşam norma
Den fazla yedim ama çok da abartmadım. Sahurda normalden az yedim dolayısıyla. Yarın tartı günü olduğundan tutuşmuş durumdayım. Napsam oruç oruç tae bo mu yapsam ???
Akşam menüsü hala belli değil bir ara yazarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ilk defa oruç sarstı beni...iftardan sonra ramazan etkinligine gittik geç dönünce çok yorgundum bişey yeneden yattim ama 3te annem su getirdi sağolsun...ona rağmen susuzluk çok çarptı...sanırım sürekli konuşmak üstüne çocuklarla harele gurele oyun oynamak beni yıkan :/ şimdi eve geldim şükür ki kızım dedesiyle parkta yoksa durum vahim...biraz uykuya vurayim kendimi :)

Üzülme tatlım gelir ve geçer merak etme sen..
Perşembe iftar öncesi tartılıyoruz şekercik.. Sabah tartısı sahur tokluğu ile çıkan fazla ve yanlış tartı sonucu olur çünkü..
İki sahurlu ouçla bugün nasılsın peki
Yuh yani kuzu yatsıyla sabahı birbirine bağlıyosun resmen.. Kuzu bugün itibari ile yatsı okununca kılınıyor ona göre..Bak sinirlendirme fazla ardına teravih de eklerim

İsahl problemiimiz geçti canım şükür, bugün tekrar oruca niyet ettik hatta gece sahurda birlikteydik, ay alıştırdı kerata, o olmayınca sahurda bi garip olmuştum

Saray helvalarını ben alabilirim cınımm
Benden önce sıraya kimler girmiş böyle

Canım bi çorba yap yanında kahvaltılık felan koy, çy yaparsın nolucak ifar bu hemen doyuluyor zaten..
Canım perşembe iftar öncesi tartılıyoruz unutma..
Ah canım benim ya az kaldı, sahur yapmayınca kötü olmuşsun sen..

Sabah 4:30 gibi yatınca öğlen 12 ye doğru kalktım.. Evi komple süpürüp sildim, duş, öğle namazı sonrası tüm öğleden sonra dışarda koşturmalı işlerim vardı.. Eve dönerken pazara uğradım kızım kabak dolması istemişti.. Eve döndüğümde nefes alamıyordum yaa ufff dedim durma kalk yatma oturma zamanı değil, ikndi için abdest alırken suyun soğukluu kendime getirdi biraz, namaz sonrası dolma yapmaya koyuldum.. Şimdi bir koca tencere yaz dolması pişiyor ocakta miss gibi kokular yayarak ortalığa.. Domates kabak biber dolması.. Erkenden pişer umarım, komşulara da verelim dimi ama..

Akreeeeeep bu neyin enerjisi bu saatte bacım yaaa!!! Gerçi sen şu an o dolmalari lüpletiyorsundur :) bize daha 20 dk var...menü belli oldu yazayim dedim

sahur : yok

iftar : 4-5 yk buharda biber kızartması soslu
El kadar pide
1 tabak bulgurlu taze fasulye
ayran

ara : karpuz

3-5 galon su :/

Eweeeeet takımın avantajını bir kez daha yaşıyorum :) annem taaaaam 7 gündür çay icmiyoruz diye isyan edip çay yaptı e tabi yanına pacanga ve kurabiye çıkardı...şayet menüyü yazmamış olsam şu an gomulmus yiyor olurdum...herkes mis kokular eşliğinde yerken ben de ara ogun karpuzumu şimdi yiyorum ve bir kez daha iyi ki varsınız çıtırlar diyorum :)

Oyy bana diyene bak:)) Bugum ofisine ugradigim arkadasta, oruc seni etkilemiyor galiba dedi ve sonra enerjimden gicik olmaya basladi:)))
Canim burda 13 gece okunuyor ama ben once elma sirkeli sarimsak tursumu ictim 1 kasik ve sicak suyumu ictim sonra namaz kildim, iftar masasi hazirlarken abdest de aliyorum namaza hazirlik ama o namaz nasilda guzel oluyor hemen ardindan masa beni bekliyor cunku:))
O kaa galon su yetermi sana
Su an kupama cay kattim ohhh ayaklarimi uzataraktan keyf yapiyorum.
Bulasik makinemi gun icinde calistirmistim onlari yerlestirdim, bulasiklari makineye yerlestirdim, mutfagi temizledim simdi yatsiyi bekliyorum

Dolma cok guzeldi,komsulara da verdim

Iyi oldu iyi:))

Biri citirmi dedi:)) ustume alindim hemen:)) sende iyiki varsin canimmm:))

Anammm bende ayni gruptayim ama neden ben hic etkilenmiyorum acaba bende bir terslikmi var?
Simdiii ben olucaktim orda................... siz bosluklari doldurun.

Bu iftarim cok kotu gecti.evdeki ilk iftarimiz diye ozendim bezendim ama cooook kacirdim.ilk defa midem agriyo.sahuru kiraz ve suyla gecirmeyi dusunuyorum Insaallah

Bu iftarda içeceği çok abarttim. Baya şiştim. Bi kahve yaptım. Sonra bi de maden suyu içtim. Şu an biraz daha kendimdeyim :)
İftarda ;
1 tabak çorba
1 yk salata
1 tane köfte, 5-10 tane patates kızartması
2 bardak ice tea ( kalorisi az ama :) )
Suuuuu
1 ince dilim karpuz
Bu kadar :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzu nasıl yiyosun ki miden ağrıyor, ben şişene kadar yiyorum şişince zaten yenmiyor öyleki bi daha dolma yapmam dedim kendi kendime ama şu an çok açım dolma tenceresini kucaklayasım var, takıma menü yazıcaam aklıma gelince yemiyorum yemiceem işte du gidip b bardak daha su içiim ben dolma niyetine

Canım ice tea olmamış birde o kızartma ne olaki akşam akşam, o köfte demi kızarmış yoksa söle bakem

Su iç wc ye git bu ne arkideş ya açım ben amaaa... Sanırsam iftarda yenen menüyü mide son bi hızla eritti gönderdi...

Az önce 50 düz 20 de ters mekik çektim, toplam 80 mekik oldu...

İftar menüm

Elma sirkeli sarımsak, sıcak su

Ufak bi randevu arası

1 hurma, biber ve domates dolmasıi, pide, süs biberi, az sade helva, iki lokmalık yumurta. ( Benimki dolmayı görünce yumurta istedide )

Şööle baktımda sanki az yemişim gibi oysa masada bir daha asla yemek yemem diyordum.. İç sesim beni kandırmaya çalışıyor az yemişin yiyebilirsin diye ama yok sahuru beklicem ben..

Bende nescafemi ictim geldim.bir haftadir kayinvalidemdeydim icemedim.suan cok mutluyum buyuk oglum yikaniyo kucugu yikanmamak icin sallanmaya razi oldu uyuycak İnsaallah.iftar menumu yazmiyorum cunku cok uzun siz okurken ben yazarken sıkılabiriz.halen coooook tokum okadar diyim siz anlayan.aslinda cok yemiycektim ama komsudan gelen tabak isi bozdu atilmasin .diye yedim.neysem olmusla olmuse care yok.
Hedefcim bu nasil hastalik 10 gun cok degilmi.millet 4 gun oluyo benimki 7 gun ben niye boyleyim diyodum sen 10 ciktin.orucu 3/1 ini yedin gitti

Sen yaz yine canım, en azından bi dahaki sefere caydırıc olabilir menü yazıyor olma düşüncesi..

Büyük oğlan kendisimi yıkanıyor?

Evet hedefi ben de düşündüm epey fazlaymış süresi..
Üstelik oruçken daha sık uğruyordu sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…