Üzülme tatlım gelir ve geçer merak etme sen..sağol canım evet klima da yatıyoruz klima olmazsa ev çok sıcak ev 1. kat müstakil önü arkası bahçe bol bol sinek oluyor ve artık adanada klimasız yatılmaz
bende dün penyeden uzun kollu picama takımı giydirdim üstünüde örttüm. ince penye battaniyesinide örttüm üşümesin diye allahım inş geçer yavrumun hastalığı
bir de galiba yürüme aşamasına geldik yere bırak beni diyor elde avuçta durmuyor yürüt beni diyor.oyy oyy anasının kuzusu
gurban olduğum (adanalıyız ya)
Perşembe iftar öncesi tartılıyoruz şekercik.. Sabah tartısı sahur tokluğu ile çıkan fazla ve yanlış tartı sonucu olur çünkü..dün yediklerim
minik tabak patates salatası bol yumurtalı
bir kase cacık
2 dilim ekmek
biraz meyve 1 tane sigara böreği
sahurda
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
5 zeytin bir parça peynir
2 tane kiraz bol su
bende ne zaman tartılalım diye soracaktım ben dün iftardan önce tartıldım 64,5 kiloyum ama bunlar geçici kilo verişler diye düşünüyorum bedensel ölçülerde hiç bir değişiklik yok bence yani bende yok
İki sahurlu ouçla bugün nasılsın pekiYok kaptancim teravide suyum ve ben variz sadece.kayinvalidemden eve gecicektim
Sahurda biraz kacirdim.saat 1:30 olunca yiyip yatalim dedik.bir muz biraz kasarli ekmek yedim.ufaklik uyumadigi icin. saat 2:30 da biraz kasarli ekmek biraz kiraz daha yedim.iki sahur oldu benimki.bugun evimde iftar acicam:40 Insaallah
Yuh yani kuzu yatsıyla sabahı birbirine bağlıyosun resmen.. Kuzu bugün itibari ile yatsı okununca kılınıyor ona göre..Bak sinirlendirme fazla ardına teravih de eklerimabbow kilon benden az çıkıyor
hafiye akrep
doğru tahmin:81:
yok tembelin yatsı namazı
Allah kolaylık versin:18:bak biz böyle durumlarda tv açıyoruz
çok bilmişlik yapacam ama kahve sağlıklı bir yöntem değil. ishale (görünürde) iyi gelme sebebi idrara çıkartması, yani bağırsaktaki suyu idrar yoluna yönlendirmesi oysa bağırsağın bol su ile mikrobunu atması lazım.leblebi, yoğurt, muz, şeftali, şeftali suyu, ayran, pirinç, patates, yayla çorba, nişastalı su, kefir hepsini kullanabilirsin.
:13:başlasın takımda kalma mücadelemiz
Saray helvalarını ben alabilirim cınımmdün akşam eşim tulumba tatlısı almış gelmişpide var ekmek alma dedim sandviç ekmek almış gelmiş
menüde yarım pideden pizza, yoğurtlu çorba vardı. bol salata yapmıştım. herşey başlangıçta iyiydi ama o tatlı bozdu herşeyi 4-5 tane iftarda yedim. hatta sahurda da yemeye devam ettim. ve sahurda anladım ki oruç tutamicam. 10 günlük mola başladı
sabah kız kardeşim geldi. dün otobüste iftar etmiş ama bu gün için o da oruca niyet etmemeiş. sabah beraber kahvaltı ettik. bundan sonra oğlumu da evde bırakabilicem.
kafama takılan dünden kalan tulumba tatlıları, kardeşimin gelirken getirdiği saray helvaları ve bir poşet ıvır zıvır. ıvır zıvır poşetine el koydum eve götürürsen benimkiler bunu 1 günde bitirirler diye, iş yerinde duruyor. işyerinde herkes oruçken rahat rahat yemem de genel olarak bu günşlerde daha iradeli ve planlı olmalıyım. saray helvalarını birilerine hediye etmek lazım...
Hedefcim keske yakin olsaydik.senin icin kendimi feda eder helvalari ben yerdim.
Saat 12 den beri disardayiz.yani 4 saattir kuzularla ugrasiyorum parkta salladim gezdirdim ama gene sonuc mutsuz kuzular.biri eve degilde babanesine gitmek istiyo biri hala sallinicakmis mseyi memnun edemeden eve dunduk.suan midem yaniryo.yemekte yok.kisacasi Allah ya durumum kotu
Canım perşembe iftar öncesi tartılıyoruz unutma..Dün misafir geldi. Gece 2 de giti0tiler sohbet muhabbet çay derken 2 olmuş saat. Akşam norma
Den fazla yedim ama çok da abartmadım. Sahurda normalden az yedim dolayısıyla. Yarın tartı günü olduğundan tutuşmuş durumdayım. Napsam oruç oruç tae bo mu yapsam ???
Akşam menüsü hala belli değil bir ara yazarım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canım benim ya az kaldı, sahur yapmayınca kötü olmuşsun sen..Bugün ilk defa oruç sarstı beni...iftardan sonra ramazan etkinligine gittik geç dönünce çok yorgundum bişey yeneden yattim ama 3te annem su getirdi sağolsun...ona rağmen susuzluk çok çarptı...sanırım sürekli konuşmak üstüne çocuklarla harele gurele oyun oynamak beni yıkan :/ şimdi eve geldim şükür kikızım dedesiyle parkta yoksa durum vahim...biraz uykuya vurayim kendimi :)
Akreeeeeep bu neyin enerjisi bu saatte bacım yaaa!!! Gerçi sen şu an o dolmalari lüpletiyorsundur :) bize daha 20 dk var...menü belli oldu yazayim dedim
sahur : yok
iftar : 4-5 yk buharda biber kızartması soslu
El kadar pide
1 tabak bulgurlu taze fasulye
ayran
ara : karpuz
3-5 galon su :/
Eweeeeet takımın avantajını bir kez daha yaşıyorum :) annem taaaaam 7 gündür çay icmiyoruz diye isyan edip çay yaptı e tabi yanına pacanga ve kurabiye çıkardı...şayet menüyü yazmamış olsam şu an gomulmus yiyor olurdum...herkes mis kokular eşliğinde yerken ben de ara ogun karpuzumu şimdi yiyorum ve bir kez daha iyi ki varsınız çıtırlar diyorum :)
Eweeeeet takımın avantajını bir kez daha yaşıyorum :) annem taaaaam 7 gündür çay icmiyoruz diye isyan edip çay yaptı e tabi yanına pacanga ve kurabiye çıkardı...şayet menüyü yazmamış olsam şu an gomulmus yiyor olurdum...herkes mis kokular eşliğinde yerken ben de ara ogun karpuzumu şimdi yiyorum ve bir kez daha iyi ki varsınız çıtırlar diyorum :)
Kuzu nasıl yiyosun ki miden ağrıyor, ben şişene kadar yiyorum şişince zaten yenmiyor öyleki bi daha dolma yapmam dedim kendi kendime ama şu an çok açım dolma tenceresini kucaklayasım var, takıma menü yazıcaam aklıma gelince yemiyorum yemiceem işte du gidip b bardak daha su içiim ben dolma niyetineAnammm bende ayni gruptayim ama neden ben hic etkilenmiyorum acaba bende bir terslikmi var?
Simdiii ben olucaktim orda................... siz bosluklari doldurun.
Bu iftarim cok kotu gecti.evdeki ilk iftarimiz diye ozendim bezendim ama cooook kacirdim.ilk defa midem agriyo.sahuru kiraz ve suyla gecirmeyi dusunuyorum Insaallah
Bu iftarda içeceği çok abarttim. Baya şiştim. Bi kahve yaptım. Sonra bi de maden suyu içtim. Şu an biraz daha kendimdeyim :)
İftarda ;
1 tabak çorba
1 yk salata
1 tane köfte, 5-10 tane patates kızartması
2 bardak ice tea ( kalorisi az ama :) )
Suuuuu
1 ince dilim karpuz
Bu kadar :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende nescafemi ictim geldim.bir haftadir kayinvalidemdeydim icemedim.suan cok mutluyum buyuk oglum yikaniyo kucugu yikanmamak icin sallanmaya razi oldu uyuycak İnsaallah.iftar menumu yazmiyorum cunku cok uzun siz okurken ben yazarken sıkılabiriz.halen coooook tokum okadar diyim siz anlayan.aslinda cok yemiycektim ama komsudan gelen tabak isi bozdu atilmasin .diye yedim.neysem olmusla olmuse care yok.
Hedefcim bu nasil hastalik 10 gun cok degilmi.millet 4 gun oluyo benimki 7 gun ben niye boyleyim diyodum sen 10 ciktin.orucu 3/1 ini yedin gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?