Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bugün midem çok kötü sanırım dün üşüttüm...az önce ilaç aldım ama sanırım doktora gidicem yine de...kilom da kötü zaten :/ 71.2 olmuş ama akşamki yemeye az bile olmuş :) Allahtan listede değilim

Evet canım tekrar beraberiz

hah eeeee sen bibersin napcas....şimdi ohhh biberlerden biri kilo almış desem 2. takımın ne günahı var? ben de +600 üm. sen yarın sabah tartılma hakkını istersen ben de isterim
ben izin verdim yarın sabah tartılmana tabi son söz akrabin

geçmiş olsun canım bu yaz hastalıkları kış hastalıklarından daha zor

ooooo o hoşgeldin diyelim o zaman

***2. TAKIM 369. ETAP ***

akrep33 ( 68,3 / / / %)
hedef52 ( 65/ 65,6 / -0,6/ -0,92 % )
Siyahbeyaz0066( 71,6 / / / %)
Ambuyanbu ( 72,3/ / / % )
uhs ( 64,1 / / / %)
Elif_merve( 64,4/ / / %)
citlenbikbesyo( 57 /55,6 /1,4 / 0,35/ 0,61 % )366.etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 4ebölündü

2. takım ortalaması:

Son düzenleme:
menüm
dün akşam:iftarda çocuklardan arta kalanlar yani
2 yk pirinç pilavı, 10 küp patates, 2 dilim havuç, 2 tulumba tatlısı, 1/2 top dondurma ( bu menü olmasaydı daha az çıkardı kilom)

sabah: 1 d. peynir ve 1 yumurta
öğlen: 400g. karpuz, peynir ve tavada yumurta , 3 parmak kadar karışık tost tost

karpuzun yarısı fazlaydı , hadi onu kaçırdım niye tostu de yedim ki

3 üçgen dilim karpuz=1 meyve değişimi
kalorisi de 57 kaloriymiş.
3 üçgen dilime 150 g. demiş. evde tarttım benim dilimler arasında 70 g. gelen vardı. hakikatten bu karpuz düşündüğümden de fazla kaçıyromuş.
1 uzun dilim karpuzun yenilebilir kısmı 400 g. geldi, etti mi o da 150 kalori . bakınca kalorisi çok değil ama ben 800g.ı rahaaaat yiyebilirim.

bir de kızlar bu gün a101e benim full otomatik simbo tencereden gelmiş görüntüsü hantal ama yemeğin başında beklemeyi sevmeyenler için ideal. fiyatı da 20 lira daha ucuz

1 karpuz yemişsin daha canın ne istesin
ya ben sabah tartıldım regilden midir bilmem fazla çıktı ben bugün dikkat edip yarın sabah tartılıcam öyle söylicem kilomu
Tamam canım
hah eeeee sen bibersin napcas....şimdi ohhh biberlerden biri kilo almış desem 2. takımın ne günahı var? ben de +600 üm. sen yarın sabah tartılma hakkını istersen ben de isterim

Sana da tamam canım

Tamam canım, hayırlısı olsun.. Senin düşüncen ve kararındır önemli olan, kim ne düşünürse düşünsün..
Geçmiş olsun canım
Oooo sen gerimi döndün, hoşgeldin canım
Eee hedefm sien neden yazdın ki kilonu yarın sabah tartılabilirsin

Ramazan ayında kilo verme işi zor zanaat, zaten orucu kilo verme aracı olarak görmediğim için kilo verme çabası uzak geliyor bana Ramazan ayında..

O yüzden yarışma olayını bitirme kararı almıştım 6. takımla ama bi şekilde devam etti..

Öyle bi şeyki yemesen vücut takatsiz kalıyor, oruç tutamıyosun, mecburen yiyosun, tek yapabldiğim iftarla sahur arasında mümkün olduğunca bişii yememek oluyor..

Ne kadar dikkat etsekte malum uzun süre aç kalan metobolizma savunmaya geçiyor, yavaşlıyor, dinlenmeye alıyor tüm organlar kendini, olmas gerekende bu..

Yani özetle oruca hürmeten, artı kiloda gelen arkadaşları hoş görüyorum.. Oruç kilo verilmek için tutulmuyor..Manevi lezzetini alabilmek içinde mideyi çok fazla doldurmamak gerekiyor tabii..

Tesekkuler dua icinbugun esyamiz geldi cok sukur.ben basinda dwgilim ama olsun.bayram sonrasii yerlesecegim galiba.o zamana kadar annem de kakmaya devam.burda da kabak tadi verdik iyice sanki.

Birbardak cay zehir olmus yani..

Benim kiz kardedimde (29 yasinda ,pek isengec) bir is yapmayinca sinir oluyorum.en azindan kendi esyalarini ortaliga birakmasa.valla artik evime gitmek istiyorum.bazen cok rahatim bazen de tahammul edemiyorum.ama malesef elim kolum bagli bayrama kadar da buradayim.benim imtihanim da boyle imis demekki.cocullarla elmek almaya bile cikamiyorum.

yarına kilo alıcam diye korktum:18:bizim mangal iş bu akşam olacak:18:

evet ya oruçlu iken yapacak çok bişey yok önemli olan dediğin gibi çok yiyip orucun lezzetini kaçırmamak. hakikaten az yiyince daha rahat oruç tutuluyor.

amaaan hepimizin imtihanı birbirimizle. eskiden 1 göz odada bir ile yaşardı şimdi 3oda 1 salona sığamıyoruz. sılai rahimi azalttık biribirimizden uzaklaştık ya hep o yüzden bunlar. şimdilik kardeşimle aynı ev içinde 1 gün daha geçirdik. ama gene sabah bulaşık vardı ve makineyi boşaltmamıştı. o işleri yapayım derken geç kaldık ve bu sefer eşim geç kaldı. bu akşam neticeyi öğrenirim sıkıntı oldu mu olmadı mı diye. ben de belki de evi o halde bırakıp gelmeliyim ne diye uğraştımsa

Canlar kilom 71.9 iftara misafir var ve ben simdidem bittim.
Seldomcum Allah dualarini kabul etsin.bizide hatirlamissin Allah razi olsun canim.
Hedefcim sabah trafigin yorgunluguma yorgunluk katti.Allah uardimcin olsun kardesinde insafa gelip yardim eder Insaallah

En azından ben sahurdan sonra yatıyorum arada uyumuyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

]***2. TAKIM 369. ETAP ***

akrep33 ( 68,3 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 71,6 / 71,3/0,3 /0,42 %)
Ambuyanbu ( 72,3/ 71,9/ / % )
uhs ( 64,1 / / / %)
Elif_merve( 64,4/ / / %)
citlenbikbesyo( 57 /55,6 /1,4 / 0,35/ 0,61 % )366.etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 4ebölündü

2. takım ortalaması:
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Citlembik hoşgeldin...siyahbeyaz allah kolaylasin..hedef an itibariyle mangalda kendini kaybetmiştir herhalde :)

Sabah : 1 muz

öğle : 1 küçük kutu vişne suyu

akşam : 1 kase bat
1 parça yağsız kabak mucver
2 ev pogacasi
1 cikolatali muffin

***2. TAKIM 369. ETAP ***

akrep33 ( 68,3 / / / %)
Siyahbeyaz0066( 71,6 / 71,3/0,3 /0,42 %)
Ambuyanbu ( 72,3/ 71,9/ / % )
uhs ( 64,1 / / / %)
Elif_merve( 64,4/ 63.9 / 0.5/ %)
2. takım ortalaması:

63'ü görmek resmen... şok .... gelişme. Benim için ben belki 200 gram anca veririm diye düşünmüştüm :) :) :) :)

Neyse çürük domates olmayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…