Yedim içtim şiştim geldim...midemdeki can simidi kamyon şambiyeli kadar oldu o derece yani :/
Yarın evropa yakasına gidicez...Hirkai şerifle başlayan bir mübarek tur organize ettimcanimiz çıkana kadar dolaşmayı planlıyoruz...yazamazsam kusuruma bakmayın ama eksikliğimi farkedin :)
Yarim saattir civcivlere evi gezdiriyoruz oglum sagolsun.birinin adi hizli digerinin adi mehmetcan.isim anneleri gorumcemin kizi sagolsun..
Sahurum tambugday ekmeginden tost bir bardak gazoz.bide yatmadan once bir avuc findik yemistim.
Siyahbeyazcim valla annende olmana ragmen iyi gidiyosun.ama beni bu hafta ensende hissediyosunya haftaya arkamdan el salliycan Insaallah.
Hedefcim nezamandir yazicam yazmiyorum.sen 65 te takildin kaldin.kir artik su 65 in inadini.yoksa yakinda seldom seni gecicek haberin olsun.
Kaptancim seni anlamiyorum zaten nasil bu kadar aldin diye
uhs ve elif zaten iyi gidiyo
citlenbikcim bence senin kilon az bile.
Sabah sabah nasil yorumlar amaaaaass.civcivlerden sIkildim size sardim
Görcen sen o güveniBurfa bir eksiklik var seldom mu yok ki
Hele ambu hele amby nasi bi eksik
Akrepcim sen o kilofayken kendimi guvende hissediyorum
En yakin rakibim uhs...
Akşam iftara davetliyiz :) ama evden birazdan çıkacazbütün gün ev bakacağız hava da sıcak offff şimdiden yandım yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allahiiiiiim bensiz nasıl ıssız kalmışsınız canlarım
kızlar sabah 8de ciktik evden az önce geldik, duş sırası bekliyorum :)
Hirka-i şerif, süleymaniye, eyup sultan, kariye, fatih camii, şehzade mehmet, sultanahmet gezdik, babamızı da ziyaret ettik ve dil dışarda düştük eve :) çok güzeldi, ben müsait olmadigimdan giremedim camilere turbelere ama dışarda olmak bile çok ferahlaticiydi...çok şükür...bir de anadolu yakasi turu düzenleyeceğiz :) kubra bir gözü olmayan bir kedi yavrusu için o kadar agladi ki bence bugünün en güzel noktasiydi...yürekleri hep böyle merhametli kullar olsunlar inşallah...
Amin canım. inş.
Gördüm resimlerden gezdiğiniz yerleri resimler bitince öööle kaldım düşün artık nasıl kendimi kaptırmışsam
ya hani böyle kutsal mekanları gezen turlar oluyor ya biz takımcenek tur yapalımİstanbul mihmandarı ben olurum :) yedi uyurlar mersindemiydi?? adanamıydı yoksa?? he bak onun içinde sizin o taraflara geliriz, uhs ile gezdirirsiniz..hedef de Pontus rum kalıntılarını gösterir bize
Bugun iftarimu yalniz actim.menum mercimek corbasi tavuk bolca dondurmaaaaaaaaaa bide bir paket albeni atistirmalik oldu.
Simdi kucuk oglumla cay iciyoruz.babasi hala gelmedi aglamasin diye cay iciyoz.
Seldom turda avrupa yakasi benden sorulur sen anadoluyu hallet canim
gerci sen ordan gelmissin ben daha hirkai serife gidemedim.benim buyuk oglan bisey alicaksa yuruyo yoksa hep sikayet icinde.bu haftaici onu birakip kacmayi dusunuyorum Insaallah
Esim de aksine bana kiziyo bi yere gutmez ki diye.simdi nereye gidices ki oruc oruc.kardesim de esimi gaxa getiriyor aydere gidelim yolda lavas domates patatesle durum yeriz diye tabi iftarda.e karanlik ormanda nadi olacaksaOffffff yaaaaaaaa.evdeyiz cok sicak ve esim haftasonu biyere gidilmez diyo.anliycaginiz cok sIkici bir durumdayim.
Ah canim ya kiyamam ben ikisine de.aminAllahiiiiiim bensiz nasıl ıssız kalmışsınız canlarım
kızlar sabah 8de ciktik evden az önce geldik, duş sırası bekliyorum :)
Hirka-i şerif, süleymaniye, eyup sultan, kariye, fatih camii, şehzade mehmet, sultanahmet gezdik, babamızı da ziyaret ettik ve dil dışarda düştük eve :) çok güzeldi, ben müsait olmadigimdan giremedim camilere turbelere ama dışarda olmak bile çok ferahlaticiydi...çok şükür...bir de anadolu yakasi turu düzenleyeceğiz :) kubra bir gözü olmayan bir kedi yavrusu için o kadar agladi ki bence bugünün en güzel noktasiydi...yürekleri hep böyle merhametli kullar olsunlar inşallah...
Hakikaten ya burda oyle mubarek yerler yok.pontus rum kalintisi da gormedim ama isteyene trabzonda sumela manstiri veya hani böyle kutsal mekanları gezen turlar oluyor ya biz takımcenek tur yapalımİstanbul mihmandarı ben olurum :) yedi uyurlar mersindemiydi?? adanamıydı yoksa?? he bak onun içinde sizin o taraflara geliriz, uhs ile gezdirirsiniz..hedef de Pontus rum kalıntılarını gösterir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?