Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tablosuz ölçülerimiz
sırasıyla
üye ismi/ göğüs/ bel/ göbek/ kalça ölçüleri

Ambuyanbu 93-93-93/ 80-80-80/108-108-107
Hedef52 88-88-88-88/81-81-80-78 /104-103-106-106 /92-90-90-95
Siyahbeyaz 106-107 /93-96/103-104
Seldom 105/104/98
Fatmabol 102-102/83-82/106_106
Çitlenbik 88/73/95
Elif_merve 85/75/100,5
akrep33 /101-100-100/ 83-84-84 / 105-105-103 / 98-100-98
uhs / 95 / 82 / 103 /94

*eksiğiniz varsa tamamlayın. gelecek ay bu liste tekrar karşınızda olacak.

Son düzenleme:

ben olsaydim eger,ben oldugumde oraya gomulwceksem vermezdim.ama gomulmeyecek ve bunu biliyorsam verirdim.cunku omur boyu acaba mi dememek icin.hedefe de katiliyordum.esin olsaydi annesine verirdi.

Seldomcum hedef ve siyahbeyaza katiliyorum.eger senin olmiycaksa birak annesinin olsun.esim abisinin yerini almasaydi belki annesi orayi alicakti buda var
gelelim iftara iki parca tavuk havuc salatasi bir parca krem peynirli pide mercimek corbasi
sahur malesef yok.cunku guzel telefon calmadi.suan cooooooook susadim

Bugün iftara davetliyiz menüden bir haberim ... az yemeye çalışırım :) şimdiden hayırlı iftarlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimde sokakta iftarimiz var.komsumun kayinpederi vefat etmisti onun icin yemek var.esim gideriz demisti ama gelince bakalim ne diycek.iftara dpgru fikri dehisebiliyo

Bu sabah saat 5te henuz uyumamis olan kizkardesimle tartisarak gune basladim.oğlumu is yerine yanimda getirdim.kiz kardesim eve geri donmek istedi.ama anladamadik git sen sag ben selamet dememek lazim bir sekilde birlikte ayni evde yadamayi basarmaliyiz.
Neyse aksam kirildim su yuzden oyle dedim falan diye aciklama yapti ben de özür dilefim.simdilik aramiz limoniden mandalinaya terfi etti.
Iftara arkafadini cagirmak istedi tamam dedim.ortaligi biraz temizleyi ciktim evden.bakalim ne yapmış

Bizde ablamla anlasamayiz.ayni evde iki saat gecirebiliriz.ama ben alistim artik cok kirilmamaya ve az gitmeye calisiyorum zaten isteyende yok o ayri bisey.bu durumu normalmis gibi yazdim ama aslinda cok uzuluyorum.ama ablam en cok cocuklarima dayanamiyo.ne ablami nede cocuklarimi degistiremiycegime gore en iyisi az gorusmek

Gelelim menuye.sokakta komsularimla beraber mercimek corbasi etli patates biber karisik yemek bide cok lezzetli pilav vardi.iki tane ayran yarim lt. su ictim.en son dagitilan cayda cok gozum kaldi ama benim bebeler kudurdugundan bide esim inmediginden eve ciktik.

Sahur : 50 gr tost

iftar : 2 kase çorba
yoğurtlu kozlenmis biber
salata
100 gr ekmek
2 adet kuru ev baklavası (serbetli sevmiyorum da :) )

Bu arada saat 8den sonra orucum gitti :/

Bu arada senin olayi tum gun dusundum S E L D O M um.benim cok sik kullandigim bir cumle vardir."herkes kendine yakisani yapar"
.aklima taktim baya ben olsam diye sik sik aklima geldi tum gun.

Neysem sahur yok.sadece su
Iftar yarim kase corba,koca tabak makarna,salata,uzum,kavun,kabak salatasi
Sonrasinda iki kasik sutlac,bir sekerpare

Bizimde sokakta iftarimiz var.komsumun kayinpederi vefat etmisti onun icin yemek var.esim gideriz demisti ama gelince bakalim ne diycek.iftara dpgru fikri dehisebiliyo
Tüm eşler aynı sanırım canım ya
Sen kardeşinle sabahın 5 inde ne için tartıştınki kuzu ?
Canlarım hepimiz ayn dertlerden muzdarip gibiyiz sanki, boşverin biz burda birbirimize yetelim gitsin
Eşin fikrini değiştirmemiş dicektim kii son cümlede şaşırdım gitti, eşin neden inmediki ve hem inmemiş hem seni göndermiş, benimki olsa ben gitsem bile evde tek kalmanın huzursuzluğunu yansıtırdı sonraki saatlere
Sahur : 50 gr tost

iftar : 2 kase çorba
yoğurtlu kozlenmis biber
salata
100 gr ekmek
2 adet kuru ev baklavası (serbetli sevmiyorum da :) )

Bu arada saat 8den sonra orucum gitti :/

Oyy son dakikalarda hem de

Şerbetsiz baklavamı olur beyaaa

İftar mmenüm:

1 hurma bool su

2 tavuk sarma ve domatesli sebzeli fırın (oyy bu nasıl işkencevari bi yemek adı olduki ) pide, süsbiberi, cacık.. Pilav vardı yemedim..

Ara: 2 kupa çay

Şimdi kızım için kek yaptım çukulatalı fırında onun pişmesini bekliyoruz, yersem sahurda yerim tadına bakmak için yada belli olmaz..

Bugün yeni bir kitaba başladım: Sarıkamış, YOLUN SONU....

Spor: 40 dk yürüyüş, 50 mekik..

İftar menüm
1 hurma , su, 1 tabak çorba, 2 yk pilav, 1 dilim börek, 1 dilim Güllaç, 3 köfte...

Bana bacak incelten bir spor önerir misiniz? ??? Max 2 ayda sonuç veren ... @rtık incelsin bu b@c@kl@r ... Üfffffff çok sıkıldım
Bunalıma gircem

Yürüyüş canım

günaydın kızlar nasılsınız dün sabah oğlumu doktora götürdüm kendi doktoru izindeydi başka doktora götürdüm dedim ki çocuğum artık mama istemiyor geceleri anne sütü de yetmiyor dedim süte başlasam dedim
dedi kalk geceleri muhallebi yap dedi muhallebiyi yaparsam çocuk uyanır dedim ee öbür türlü uyanmıyor mu diyor tabi uyanmıyor uykulu haliyle biberonu veriyorum ağzına bitince uyumaya devam ediyor yapacak bir şey yok diyo
üşütmüş bebeğim şurup verdi birde alerji damlası verdi (bizimkini alerjisi var)
sonra da rektörlükteydim orda çalıştım sıcakta git gel çok kötü oldum allah sıcakta çalışıp oruç tutanlara yardım etsin
seldomcum zor bir durum ben hedefe katılıyorum fakat bilmem yanlış anlar mısınız o eşinin yanında yatarsa ve sen her eşinin yanına gittiğinde kötü şeyler aklına gelecekse verme

dünkü menüm
iftar
az yeşil fasulye
bir tabak mercimekli pilav
bir kase ezogelin
kocaman kase cacık
bir bardak kayısı komposto suyu (soğuk)

sahurda
yarım tabak mercimekli pilav bir kase yoğurt
suu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…