Kısçeler bir akıl lazım bana...daha doğrusu objektif bir bakış açısı...bi el atın da...
Şimdi benim aram kayınvalidemle resmi ama iyiydi hiç incinmedim allah için ama herkesle ve benle de ilişkisi çok resmiydi...cocuklarina karşı da hep soğuk ve mesafelidir...eşim hastalığı boyunca da annesi hep uzak durdugu için çok kirgin hatta bi anlamda küs gitti annesiyle...öyle böyle değil hiç ilgilenmedi...ama fıtratı bu kadının..neyse ben eşimi o kadar üzdügu için çok ofkeliyim ve görüşmüyorum zaten kendisi de oralı değil...şimdi hasta imiş ağırlaşmış...eltim aradı ve eşimin yanındaki mezaryerini istediler...
Bu arada eşimin cenazesinde ben nereye defnedilecegini cenaze namazinda öğrendim abisinin kabrine koydular hiç istemedigim halde...ben de cenazeden sonra hemen yanını satın aldım...şimdi biliyorum kı kimse beni oraya defnetmez...ama kayinvalideme de vermek istemiyorum o kadar ofkeliyim kı kimsesiz birine vereyim ona olmasin ruh halindeyim...annem ısrarla ver gitsin diyor...babam asla verme diyor...ben sokakta kalsa cenazesi vermek istemiyorum...eşim hayattayken görmek istemiyordu (son bir yıl benim zorumla annesini goruyordu onda da hiç tahammul edemiyordu) şimdi ne burnunun dibinde olacak diye de kızıyorum...fikir verirmisiniz?? Kel alaka ama tarafsız fikre ihtiyacim var...
Merhaba kızlar,
Takımınızın analizi hazır..
Elimde olsaydı da daha güzel bir tablo hazırlayabilseydim..
Dilerim bir sonraki döneme toparlanmış olursunuz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36049459#post36049459
tablosuz ölçülerimiz
sırasıyla
üye ismi/ göğüs/ bel/ göbek/ kalça ölçüleri
Ambuyanbu 93-93-93/ 80-80-80/108-108-107
Hedef52 88-88-88-88/81-81-80-78 /104-103-106-106 /92-90-90-95
Siyahbeyaz 106-107 /93-96/103-104
Seldom 105/104/98
Fatmabol 102-102/83-82/106_106
Çitlenbik 88/73/95
Elif_merve 85-85/75-75/100,5-98,5
akrep33 /101-100-100/ 83-84-84 / 105-105-103 / 98-100-98
uhs / 95 / 82 / 103 /94
*eksiğiniz varsa tamamlayın. gelecek ay bu liste tekrar karşınızda olacak.
Bu sabah saat 5te henuz uyumamis olan kizkardesimle tartisarak gune basladim.oğlumu is yerine yanimda getirdim.kiz kardesim eve geri donmek istedi.ama anladamadik git sen sag ben selamet dememek lazim bir sekilde birlikte ayni evde yadamayi basarmaliyiz.
Neyse aksam kirildim su yuzden oyle dedim falan diye aciklama yapti ben de özür dilefim.simdilik aramiz limoniden mandalinaya terfi etti.
Iftara arkafadini cagirmak istedi tamam dedim.ortaligi biraz temizleyi ciktim evden.bakalim ne yapmış
Tüm eşler aynı sanırım canım yaBizimde sokakta iftarimiz var.komsumun kayinpederi vefat etmisti onun icin yemek var.esim gideriz demisti ama gelince bakalim ne diycek.iftara dpgru fikri dehisebiliyo
Sen kardeşinle sabahın 5 inde ne için tartıştınki kuzu ?Bu sabah saat 5te henuz uyumamis olan kizkardesimle tartisarak gune basladim.oğlumu is yerine yanimda getirdim.kiz kardesim eve geri donmek istedi.ama anladamadik git sen sag ben selamet dememek lazim bir sekilde birlikte ayni evde yadamayi basarmaliyiz.
Neyse aksam kirildim su yuzden oyle dedim falan diye aciklama yapti ben de özür dilefim.simdilik aramiz limoniden mandalinaya terfi etti.
Iftara arkafadini cagirmak istedi tamam dedim.ortaligi biraz temizleyi ciktim evden.bakalim ne yapmış
Canlarım hepimiz ayn dertlerden muzdarip gibiyiz sanki, boşverin biz burda birbirimize yetelim gitsinBizde ablamla anlasamayiz.ayni evde iki saat gecirebiliriz.ama ben alistim artik cok kirilmamaya ve az gitmeye calisiyorum zaten isteyende yok o ayri bisey.bu durumu normalmis gibi yazdim ama aslinda cok uzuluyorum.ama ablam en cok cocuklarima dayanamiyo.ne ablami nede cocuklarimi degistiremiycegime gore en iyisi az gorusmek
Eşin fikrini değiştirmemiş dicektim kii son cümlede şaşırdım gitti, eşin neden inmediki ve hem inmemiş hem seni göndermiş, benimki olsa ben gitsem bile evde tek kalmanın huzursuzluğunu yansıtırdı sonraki saatlereGelelim menuye.sokakta komsularimla beraber mercimek corbasi etli patates biber karisik yemek bide cok lezzetli pilav vardi.iki tane ayran yarim lt. su ictim.en son dagitilan cayda cok gozum kaldi ama benim bebeler kudurdugundan bide esim inmediginden eve ciktik.
Sahur : 50 gr tost
iftar : 2 kase çorba
yoğurtlu kozlenmis biber
salata
100 gr ekmek
2 adet kuru ev baklavası (serbetli sevmiyorum da :) )
Bu arada saat 8den sonra orucum gitti :/
Bana bacak incelten bir spor önerir misiniz? ??? Max 2 ayda sonuç veren ... @rtık incelsin bu b@c@kl@r ... Üfffffff çok sıkıldım
Bunalıma gircem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?