tamam ben sana dur diyimama bu kiloda dur lütfen, ben seni yeniden geçmek istiyorum çünkü
bu arada ambu domatesler takımında, sizde siyahbeyaz ile akrep var.
elif de bizde ama o nerde o
seni seniiii tamam 63 olayım orda seni beklicem sözzzz
Benmi cok giriyorum kimse yok yoksa kimse yokmu benmi cok giriyorum.
Bacilar nerdesiniz?
Suan iki haliyi silip biraz tembellik yapicam.iftarda yemek yok ama canim bisey istemiyo
tamam olur...................
gözün arkada kalmasın sen de burda kal.ayda 100 gram bence iyi bir kural sadece hızlı kilo verip almamaya bak. ayın ortasındayız 2 hafta sonra geçen ay ile karşılaştırma yapıcaz dikkat etSorma canım moralim çok bozuk..Testlerde herşey normal çıkıyor evet, yalnız acıkınca çok düşen beni hastanelik eden şekerim var o yüzden sahurda sağlam yiyorum ve üstüne çalışmayan bağırsaklar ve tabiki yapamadığım spor...
Senin şu getirdiğin düzen iyi oldu..Ramazan sonrası bayağı asılıcam inş, ha veremedim o zaman her kilo alışımda takımdan ayrılayım yük olmıyayım düşüncesi gerçekleşmiş olucak kendiliğinden, takımı ortada bırakmıyayım fikri ağır basıyordu her seferinde ama sen varsın gözüm arkada kalmaz..
Canım harikaydın bu hafta ve lütfen haftaya dikkat et..
sen o zaman alışılmış kilona çok yaklaştın benim standart kilom 54tü.56-58-60 doğumdan sonra 69 emziklilikte 74 diye gittim ben. offff 60,5 olunca daha hamilelikte aldığım kiloya düşmüş olurum...Benide bekleyin orda olurmu.benim bildigim en zayif kilom 63 olmustu.oda 7 sene once evlenirkendi.hem spor hem hazirliklar 68 den 63 olmustum.simdi okadar olamasamda 68 - 65 arasi gidip geliyim diyorum.beni gorenler hastamisin cok beyazlamissin yuzun kasik kadar kalmis diyo.olumsuz seyler olsada zayifladigimi fark etmeleri genede guzel.bide kilo yuzum ve gogsumde gitmese daha mutlu olurdum ama neyse
Kızlar geçmişi okudum aslında bugün defalarca da girdim ama yazmaya hem vaktim hem halim yoktu...
Dün mr bel ve boyun fıtığı için çektirdim ellerimde uyusmalar çok arttı..kontrol ettireyim dedim...eve gelmem 3ü buldu..bir de orada birsürü asagilandim hakaret işittim çok içim acıdı..asla hakkımı helal etmiyorum..bugün her yere şikayet ettim hayatimda ilk kez...
Sabah işe gittim annem aradı kubra çok hasta gel diye...doktora götürdüm crp çok yüksek sanırım yine lenfadinit oldu1000 mg novasef verdi...az önce ignesini yaptırdım feryat figan...kendimden utandım...kizimin iğne olmasinda gözümün yaşı durmuyor kaç gündür evlatlarına veda eden anneler nasıl dayanıyor buna...allah yardımcıları olsun...
AMBU TEBRİK EDİYORUM CANIMCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 370. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 - 18 TEMMUZ 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................6. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. takımdan.............Ambuyanbu.................%2.35
İKİNCİ
4. takımdan.............dodo34.....................%2.27
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan.............siyamum .....................%2.20
Kızlar geçmişi okudum aslında bugün defalarca da girdim ama yazmaya hem vaktim hem halim yoktu...
Dün mr bel ve boyun fıtığı için çektirdim ellerimde uyusmalar çok arttı..kontrol ettireyim dedim...eve gelmem 3ü buldu..bir de orada birsürü asagilandim hakaret işittim çok içim acıdı..asla hakkımı helal etmiyorum..bugün her yere şikayet ettim hayatimda ilk kez...
Sabah işe gittim annem aradı kubra çok hasta gel diye...doktora götürdüm crp çok yüksek sanırım yine lenfadinit oldu1000 mg novasef verdi...az önce ignesini yaptırdım feryat figan...kendimden utandım...kizimin iğne olmasinda gözümün yaşı durmuyor kaç gündür evlatlarına veda eden anneler nasıl dayanıyor buna...allah yardımcıları olsun...
Uf ya icim daraldi resmen. insanlarin balik istifi siraya sokulmasi bile asagilayici bir de sirasizlik, belirsizlik haksizlik bagirma isin icine girince iyice sıkınti.
Hastane icinden sikayetine sonuc alamazsan 182ydi galiba daglik bakanligi hattina da sikayet edebilirsin daha ciddiye aliniyor diye biliyorum.yalniz doğru şeyi şikayet etmeye calis.orn adam sonda taktirmaya acile gidiyo saglik memuru hastayi burda degil diye baska yere gonderiyor vatandas da sondasini taktiramayinca doktoru sikayet ediyor, doktor bizi gonderdi diye, boyle olmazin biliyorsan ismi ile veya aksayan is ile ilgili sikayet daha adil olur.
Kizina da sana da gecmis olsun.sonuclarin daha belli degildir herhalde...
Kızlar 2 sarı kartımız var, bu hafta dereceye girip bu sarı kartları sildirmemiz lazım..1. TAKIM
- 365. Etap => 0,07% => 1. NOTA
- 366. Etap => -0,07% => 2. NOTA => 1. SARI KART
- 367. Etap => 0,23% => 1. NOTA
- 369. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. SARI KART ve 1. NOTA SİLİNDİ
- 370. Etap => 0,22% => 1. NOTA
2. TAKIM
- 365. Etap => -0,08% => 1. NOTA
- 366. Etap => -0,71% => 2. NOTA => 1. SARI KART
- 367. Etap => 0,16% => 1. NOTA
- 369. Etap => 0,05 % => 2. NOTA => 2. SARI KART
3. TAKIM
- 364. Etap => 0,07% => 1. NOTA
- 370. Etap => 0,27% => 2. NOTA => 1. SARI KART
4. TAKIM
- 365. Etap => -0,06% => 1. NOTA
- 366. Etap => 0,26% => 2. NOTA => 1. SARI KART
- 368. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
7. TAKIM
- 366. Etap => -0,34% => 1. NOTA
- 369. Etap => 0,22% => 2. NOTA => 1. SARI KART
- 370. Etap => -0,31% => 1. NOTA
8. TAKIM
- 364. Etap => 0% => 1. NOTA
- 365. Etap => -0,53% => 2. NOTA => 1. SARI KART
- 367. Etap => 0,21% => 1. NOTA
- 369. Etap => 0% => 2. NOTA => 2. SARI KART
9. TAKIM
- 367. Etap => -0,01% => 1. NOTA
- 338. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
- 370. Etap => -0,31% => 1. NOTA
13. TAKIM
- 366. Etap => 0,28% => 1. NOTA
- 368. Etap => -0,38% => 2. NOTA => 1. SARI KART
- 369. Etap => 0,20% => 1. NOTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?