Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benmi cok giriyorum kimse yok yoksa kimse yokmu benmi cok giriyorum.
Bacilar nerdesiniz?
Suan iki haliyi silip biraz tembellik yapicam.iftarda yemek yok ama canim bisey istemiyo

Benmi cok giriyorum kimse yok yoksa kimse yokmu benmi cok giriyorum.
Bacilar nerdesiniz?
Suan iki haliyi silip biraz tembellik yapicam.iftarda yemek yok ama canim bisey istemiyo

allah ne verirse onu yersin
ben de dün gene lahana haşladım kara lahana pişirme niyetiyle, ne iftara yetişti ne de sahura yapabildim. bugün ilk iş onu halletmek olacak.
öncesinde bi alışveriş yapayım benden başka kimse kara lahana yemez, onlara da kıyma mıyma alıyım da patates yemegi vb. pişirelim.

pek kimse uğramıyor evet. valla uğramayanların arkasından konuşalım:89:

tamam olur...................

Benide bekleyin orda olurmu.benim bildigim en zayif kilom 63 olmustu.oda 7 sene once evlenirkendi.hem spor hem hazirliklar 68 den 63 olmustum.simdi okadar olamasamda 68 - 65 arasi gidip geliyim diyorum.beni gorenler hastamisin cok beyazlamissin yuzun kasik kadar kalmis diyo.olumsuz seyler olsada zayifladigimi fark etmeleri genede guzel.bide kilo yuzum ve gogsumde gitmese daha mutlu olurdum ama neyse

gözün arkada kalmasın sen de burda kal.ayda 100 gram bence iyi bir kural sadece hızlı kilo verip almamaya bak. ayın ortasındayız 2 hafta sonra geçen ay ile karşılaştırma yapıcaz dikkat et

sen o zaman alışılmış kilona çok yaklaştın benim standart kilom 54tü.56-58-60 doğumdan sonra 69 emziklilikte 74 diye gittim ben. offff 60,5 olunca daha hamilelikte aldığım kiloya düşmüş olurum...

Hedefcim senin emzikli halin benim dogumdan sonra 20 kilo vermis halim.valla cok zayiflikta gozum yok zaten yuzum iyice kemik kaliyo.(kedi uzanamiycagi cigere mundar dermis biraz oyle oldu benimkisi)
Gelelim iftara agzim daha iyi Allaha sukur oyuzden elkadar pide iki dilim salam iki dilim kasar bir tabak corba bir kase cacik uc catal yumurta
hemen liste kabardi

internetin parasını yatırmamışız. 1 haftadır internet yoktu ben de dolayısıyla giremedim :26: 5 gündür kuzenlerim bizdelerdi öyle geçti gitti ama sanırım kilo aldım tartılamadım da maalesef

Kızlar geçmişi okudum aslında bugün defalarca da girdim ama yazmaya hem vaktim hem halim yoktu...

Dün mr bel ve boyun fıtığı için çektirdim ellerimde uyusmalar çok arttı..kontrol ettireyim dedim...eve gelmem 3ü buldu..bir de orada birsürü asagilandim hakaret işittim çok içim acıdı..asla hakkımı helal etmiyorum..bugün her yere şikayet ettim hayatimda ilk kez...

Sabah işe gittim annem aradı kubra çok hasta gel diye...doktora götürdüm crp çok yüksek sanırım yine lenfadinit oldu 1000 mg novasef verdi...az önce ignesini yaptırdım feryat figan...kendimden utandım...kizimin iğne olmasinda gözümün yaşı durmuyor kaç gündür evlatlarına veda eden anneler nasıl dayanıyor buna...allah yardımcıları olsun...

Uf ya icim daraldi resmen. insanlarin balik istifi siraya sokulmasi bile asagilayici bir de sirasizlik, belirsizlik haksizlik bagirma isin icine girince iyice sıkınti.
Hastane icinden sikayetine sonuc alamazsan 182ydi galiba daglik bakanligi hattina da sikayet edebilirsin daha ciddiye aliniyor diye biliyorum.yalniz doğru şeyi şikayet etmeye calis.orn adam sonda taktirmaya acile gidiyo saglik memuru hastayi burda degil diye baska yere gonderiyor vatandas da sondasini taktiramayinca doktoru sikayet ediyor, doktor bizi gonderdi diye, boyle olmazin biliyorsan ismi ile veya aksayan is ile ilgili sikayet daha adil olur.
Kizina da sana da gecmis olsun.sonuclarin daha belli degildir herhalde...

Iftar.3kepce karalahana.10yk etli patatrs.1/2sbayran.10catal karpuz.1/2d.ekmek.
Ara.cay bolca fistik
Sahur.2yumurta.10 catal karpuz

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 370. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 - 18 TEMMUZ 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM

İKİNCİ .................6. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................14. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............Ambuyanbu.................%2.35

İKİNCİ
4. takımdan.............dodo34.....................%2.27

ÜÇÜNCÜ
5. takımdan.............siyamum .....................%2.20

AMBU TEBRİK EDİYORUM CANIM

Haftanın birincisi olarak, birinciler topiğine tecrübe paylaşımına yolluyoruz seni hemen

İkinize de çok geçmiş olsun canım Üzme kendini ne olur... Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

Hedefcim mr çekilirken giyilen arkası püfür püfür mini gomlek varya onunla erkek teknisyenin karşısına çıkmak istemedigimi söyledim...bayan personel istediğimi ( 2 nobetci var) yada biraz izin verirse makinaya yatıp üzerimize ortebilecegimi söyledim...hemsire tamam dedi ama adam içeri gelip birsürü hakaret etti...ben alttan aldıkça çıtayı yükseltip avaz avaz bağırdı...böyle zamanlarda laf yetistirebilen biri de değilim...o zaman cikiyorum ama gerekli yerlere bildiricem deyince ortuye razı oldu..evimin yakınında çok güzel bir hastane ama hiç gidemiyorum..çünkü randevu alırken kadın dr tercih ediyorum e gidince erkek dr çıkıyor karsima...meme polikliniginde de aynı şeyi yaşadım bir de üstüne dr dalga geçti elimizde bu mevcuuuut falan diyerekten...belli branslarda hassasim ben..kadın dr istiyorum...jinekoloji, genel cerrahi gibi...e hekim seçme hakkiniz var diye hastanenin her yerinde yazıyor ama tepkiler çok asagilayici..hastanın mahremiyet hakkı nerde kalıyor..velev ki haksizim hakaretetme curetini nasıl buluyorlar?? Bimere yazdım hastane yönetimine resmi yazı ile yazdım. Sanki ben adama sapık demişim gibi bireysellestirip hakaretleri dizdi durdu...sizi incitmek istemem sizinle ilgili değil tercihim dedim..ne incincem kaç yaşında kadınsın sana ne bakcam aklınız fikriniz böyle işlerde...herkes cekiliyor sana ne oluyor...kurtulun artık bu mevcuuuut kafalardan falan birsürü şey sıraladı...senelerdir bu hakaretleri isitmekten fenalik geldi sırf yaşam tarzım tercihlerim net diye...sustukca arsizlaşıyor bu tip insanlar

370. Etap birincisi Ambuyanbu, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..

Ayyy birinciligime sevinemedim seldomun yazdiklarini okuyunca.bende ayni hassasiyeti tasiyorum ve her kadinda yasamali bence.olumcul hasta olup koyde yasayip bir tek erkek doktor olsa tamam.ama secme hakkimiz varken niye harama bulasalimki.
Ben iki sene bayan genel cerrah bulamadim diye muzmin hemoroid olmus insanim boyle seylere cok kiziyorum heleki musluman olarak xok daha fazla kiziyorum.Allah boyle kisilerle karsilastirmasin ve muhtacta etmesin.
Sanada kizinada gecmis olsun canim.bide boyle durumlarda bende kilitlenip kalirim hakkimi ariyamam sonradan kendime sinir olurum.heralde beklenmiyen bisey olunca boyle oluyo.kendini uzme Allaha havale et canim

Aman neler olmus bolee.herseyden once ambu birinci olmus..
Gectin beni kizzz.dikkat et alma lutfen

Seldom gecmis olsun.basinagelenler cogumuzun ortak problemleri galiba

1. TAKIM
  • 365. Etap => 0,07% => 1. NOTA
  • 366. Etap => -0,07% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 367. Etap => 0,23% => 1. NOTA
  • 369. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. SARI KART ve 1. NOTA SİLİNDİ
  • 370. Etap => 0,22% => 1. NOTA

2. TAKIM
  • 365. Etap => -0,08% => 1. NOTA
  • 366. Etap => -0,71% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 367. Etap => 0,16% => 1. NOTA
  • 369. Etap => 0,05 % => 2. NOTA => 2. SARI KART

3. TAKIM

• 364. Etap => 0,07% => 1. NOTA
  • 370. Etap => 0,27% => 2. NOTA => 1. SARI KART

4. TAKIM
  • 365. Etap => -0,06% => 1. NOTA
  • 366. Etap => 0,26% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 368. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ

7. TAKIM

• 366. Etap => -0,34% => 1. NOTA
  • 369. Etap => 0,22% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 370. Etap => -0,31% => 1. NOTA

8. TAKIM

• 364. Etap => 0% => 1. NOTA
  • 365. Etap => -0,53% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 367. Etap => 0,21% => 1. NOTA
  • 369. Etap => 0% => 2. NOTA => 2. SARI KART

9. TAKIM
  • 367. Etap => -0,01% => 1. NOTA
  • 338. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
  • 370. Etap => -0,31% => 1. NOTA

13. TAKIM

• 366. Etap => 0,28% => 1. NOTA
  • 368. Etap => -0,38% => 2. NOTA => 1. SARI KART
  • 369. Etap => 0,20% => 1. NOTA

Kızlar 2 sarı kartımız var, bu hafta dereceye girip bu sarı kartları sildirmemiz lazım..

Hadi hep birlikte bu hafta ilk üç dereceye girelim :13::13::13::13:

Bu hafta hedeflerimizi aliim hemen tablo yapıp hergün gözümüze sokucam

İlk hedef benden gelsin, 500 gr diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…