Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. Takım 371. Etap Hedef listesi......

akrep33 --------------- 69 ------------------------------------68,5

hedef52 ---------------------- 65,0-------------------------------------------------------

Siyahbeyaz0066 ---------------------------- 71,3 -------------------------------------------------------------

Ambuyanbu ------------------------------ 70.2 -------------------------------------------------------------------------

uhs ----------------------------------- 64,5 --------------------------------------------------------------------------------

Elif_merve ---------------------------------------- 63.9 ------------------------------------------------------------------

citlenbikbesyo ---------------------------- 55,6 --------------------------------------------------------------------------

Evet kızlar bu haftaki hedefleri aliim hemen..

Elif merve bu hafta netin yok onu anlarım ama net geldi sen yine girmyosun... İLK UYARI

çitlenbik çok az giriyosun canım.... İLK UYARI

Not:Üç uyarı diskalifiye sebebidir, bilginize...........

Son düzenleme:
Ah canım yaa .. Ne meymenetsi bi adammış o öyle yaa, ben olsaydım yanında keşke nasıl katardım orayı birbirine, pislik adam sanki yaşla alakalı sanki sapıklıkla alakalı... Hem müslümanım deyip hem dini ile alakalı hiç bişey bilmeyen y..........r bunlar.. Ayy çok sinir oldum ben ama yaaa..
Canımm üzme kendini, ne güzel etmişsin şikayet etmekle, terbiyesiz insanlar, Allah büyük canım..
370. Etap birincisi Ambuyanbu, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Teşşekürler canikommm

Ambucuum seni buraya alalım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=12
Amiiin canım amiin

Ambuuuuu tebrikler canım benim...ama çoook kiskandim wayyy arkadaş o kadar kilo verdim bi başarı öyküsü yazamadim yeaaa uhuuuu bahtsızmıyım neyim ben birinci olsun tombik olmiiiim de :/

9buçuktan 4e kadar çarşı pazar bayram alisverisi yaptık öldüm bittim anacim :/ bir de iftara misafir var ama allahtan iki kişi...yarın teeeee akşama kadar yatcam inşallah...

Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..

Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa

Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..

Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa

iftara sizemi gelsem napsam allerine sağlık akrebimmm afiyetolsun

yalnız değilsin bana da nasip olmadı hiçç 6 ayda 1 kez yazamadım

tavşanını çalasım geldiiiii o ne tatlı şey öyle ah akrebimmm imzandakinin kaç katııı giden canlarrr elimizden gelen birşeyde yok duadan başka

tam şu anda felaket deprem oldu zimirde biz öyle sallanmazdıkkk rabbim korusun elim ayağım titredi

Canım depremmi oldu izmirde? Kötü bi durum yok umarım..
Gelseydin canım iftarı birlikte yapardık ne güzel

Canım depremmi oldu izmirde? Kötü bi durum yok umarım..
Gelseydin canım iftarı birlikte yapardık ne güzel

Evet bitanem akşamüstü oldu ama ne gariptir o kadar deprem anında yapmamız gerekenleri ezberledik sözde değilmi ama donduk kaldıkk şiddetli olsa düşünemiyorum daha çok bilinçlenmemiz lazımm

Gelmiş kadar oldum cnm benim demen yeter kalpler bir olsun

ben eskiden tabletten giriyordum nete ama tablette sorun var dolayısıyla bilgisayardan girmem gerekiyor :) ama bilgisayarı annemler falan da kullanıyo dolayısıyla sık sık giremiyorum

ben eskiden tabletten giriyordum nete ama tablette sorun var dolayısıyla bilgisayardan girmem gerekiyor :) ama bilgisayarı annemler falan da kullanıyo dolayısıyla sık sık giremiyorum

Canım en azından günde bir iki defa girebilirsin...Bu bir mazeret olmamalı.. Hepimiz bi şekilde aynı durumdayız ama burayı da aksatmıyoruz.. Biz istersek yaparız canım

Malesef bugun hastalandim ve hem oruca hem kilo vermeye veda ettim.ne guzel duzenimi kurmustum ama napalim buda mecburi olucak.buhafta verdigimi kesin alirim gibi.
Sahurda bir muz uc bardak su
Sabah kahvaltim kuymak pide uc catal yumurta
ara cocuklardan iki ufak cikolata iki isirik gofret.
Esimle sIkintilarim var dua edin bana bacilarim

Allah yar ve yardimcin olsun inşallah...evdeki huzursuzluk en büyük dert bence...inşallah çok incinmeden incitmeden çözersiniz sıkıntıları

Canim benim hersey yoluna girer iinsallah.ayni durum benim de basimda.esimle iyice yuzgoz olduk.bundan sonra nasil ayni evin icinde huzurla mutlulukla yasicaz bilmiyorum.su an ayriyiz buna ragmen mutsuzum,ben aramasam arayip sormuyor.neysem.
Allah yardimcin olsun.cok incinmeden halledin insallah

Bugün misafir gelecek. 23-24 kişi falan olacağız 3-4 sattir temizlik yapıyorum. canım çıktı.
internetin olmadığı hafta kilo aldım. şimdi oruca yine başladım ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum
tartılınca yazarım :) :)

Allah yar ve yardımcınız olsun kuzular, bol bol esma okuyun, çok faydasını görürsünüz..

Oooo ne güzel bi ortam olucak desene, kalabalıkla iftar harika olur

Kaç gündür fırsat bulup menüleri önden yazamıyorum..bugün yazayim hemen

sahur : 1/2 gözleme
karpuz

iftar : 5 yk pilav
3 yk cipsli tavuk
bol salata
5 yk zeytinyağlı fasulye
2 bardak reyhan şerbeti

Bilgisayar bozuldu yaa.. Komple çökme aşamasında... hofffff

Iftar menum:
Sebzeli fırın tavuk, sua biberi pide ayran bulgur pilavı hurma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iftar menum:
Sebzeli fırın tavuk, sua biberi pide ayran bulgur pilavı hurma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyetolsun akrebimmm sua biberi neki kuzum :44::44: sivri bibermi acaba dedim ama sanırım değil

Bilgisayar bozuldu yaa.. Komple çökme aşamasında... hofffff

aman inş birşey olmaz :18::18: çok alıştık pc ye

afiyetolsun akrebimmm sua biberi neki kuzum :44::44: sivri bibermi acaba dedim ama sanırım değil

aman inş birşey olmaz :18::18: çok alıştık pc ye

yok canım süs biberi

Yaa sorma sabahtan bu yana laptop bakımı ile uğraşıyorum bira düzelttim gibi, bakalım hayırlısı..

kardeşim acil doğum için ameliyatheneye alınıp 10-12 kişlilik kadınlı erkekli çalışan personelin içinde 'soyun ve masaya çık ' denilidiği için korkudan dili tutulmuştu. ben şikayetimde onu yazmıştım. başka şeyler de vardı, ama aciliyet böyle bir sirkin tabloya sebep olmamalıydı. madem bu tarz durumlar yaşanıyor bi zahmet aleiyathanenin içine de bir adet paravan ve ameliyat gömleği konulsun...bir de o gömleklerin arkası popodan açıktır ya hastane idarecilerine giydirip dolaştıracaksın, ben özelde amaliyat gömleği ile yukarı çıktım, o da gene hoş değildi, kafada bone kollar kısa ama gömlek en azından yandan çıtçıtlı ve uzundu.

ben 200 gr. diyorum

sen miligram miligram verdiğin için haftalık derece yapmadın, artık seninkşini yıllık dereceler kategorinde değerlendirmek lazım.bak artıkın benim de haftalık hedefim 100-200 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…