Ah canım yaa .. Ne meymenetsi bi adammış o öyle yaa, ben olsaydım yanında keşke nasıl katardım orayı birbirine, pislik adam sanki yaşla alakalı sanki sapıklıkla alakalı... Hem müslümanım deyip hem dini ile alakalı hiç bişey bilmeyen y..........r bunlar.. Ayy çok sinir oldum ben ama yaaa..Hedefcim mr çekilirken giyilen arkası püfür püfür mini gomlek varya onunla erkek teknisyenin karşısına çıkmak istemedigimi söyledim...bayan personel istediğimi ( 2 nobetci var) yada biraz izin verirse makinaya yatıp üzerimize ortebilecegimi söyledim...hemsire tamam dedi ama adam içeri gelip birsürü hakaret etti...ben alttan aldıkça çıtayı yükseltip avaz avaz bağırdı...böyle zamanlarda laf yetistirebilen biri de değilim...o zaman cikiyorum ama gerekli yerlere bildiricem deyince ortuye razı oldu..evimin yakınında çok güzel bir hastane ama hiç gidemiyorum..çünkü randevu alırken kadın dr tercih ediyorum e gidince erkek dr çıkıyor karsima...meme polikliniginde de aynı şeyi yaşadım bir de üstüne dr dalga geçti elimizde bu mevcuuuut falan diyerekten...belli branslarda hassasim ben..kadın dr istiyorum...jinekoloji, genel cerrahi gibi...e hekim seçme hakkiniz var diye hastanenin her yerinde yazıyor ama tepkiler çok asagilayici..hastanın mahremiyet hakkı nerde kalıyor..velev ki haksizim hakaretetme curetini nasıl buluyorlar?? Bimere yazdım hastane yönetimine resmi yazı ile yazdım. Sanki ben adama sapık demişim gibi bireysellestirip hakaretleri dizdi durdu...sizi incitmek istemem sizinle ilgili değil tercihim dedim..ne incincem kaç yaşında kadınsın sana ne bakcam aklınız fikriniz böyle işlerde...herkes cekiliyor sana ne oluyor...kurtulun artık bu mevcuuuut kafalardan falan birsürü şey sıraladı...senelerdir bu hakaretleri isitmekten fenalik geldi sırf yaşam tarzım tercihlerim net diye...sustukca arsizlaşıyor bu tip insanlar
Teşşekürler canikommm370. Etap birincisi Ambuyanbu, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Amiiin canım amiinAyyy birinciligime sevinemedim seldomun yazdiklarini okuyunca.bende ayni hassasiyeti tasiyorum ve her kadinda yasamali bence.olumcul hasta olup koyde yasayip bir tek erkek doktor olsa tamam.ama secme hakkimiz varken niye harama bulasalimki.
Ben iki sene bayan genel cerrah bulamadim diye muzmin hemoroid olmus insanim boyle seylere cok kiziyorum heleki musluman olarak xok daha fazla kiziyorum.Allah boyle kisilerle karsilastirmasin ve muhtacta etmesin.
Sanada kizinada gecmis olsun canim.bide boyle durumlarda bende kilitlenip kalirim hakkimi ariyamam sonradan kendime sinir olurum.heralde beklenmiyen bisey olunca boyle oluyo.kendini uzme Allaha havale et canim
Ambuuuuu tebrikler canım benim...ama çoook kiskandim wayyy arkadaş o kadar kilo verdim bi başarı öyküsü yazamadim yeaaauhuuuu bahtsızmıyım neyim ben birinci olsun tombik olmiiiim de :/
9buçuktan 4e kadar çarşı pazar bayram alisverisi yaptık öldüm bittim anacim :/ bir de iftara misafir var ama allahtan iki kişi...yarın teeeee akşama kadar yatcam inşallah...
Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..
Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa
Ambuuuuu tebrikler canım benim...ama çoook kiskandim wayyy arkadaş o kadar kilo verdim bi başarı öyküsü yazamadim yeaaauhuuuu bahtsızmıyım neyim ben birinci olsun tombik olmiiiim de :/
9buçuktan 4e kadar çarşı pazar bayram alisverisi yaptık öldüm bittim anacim :/ bir de iftara misafir var ama allahtan iki kişi...yarın teeeee akşama kadar yatcam inşallah...
2. Takım 371. Etap Hedef listesi......
akrep33 --------------- 69 ------------------------------------68,5
hedef52 ---------------------- 65,0-------------------------------------------------------
Siyahbeyaz0066 ---------------------------- 71,3 -------------------------------------------------------------
Ambuyanbu ------------------------------ 70.2 -------------------------------------------------------------------------
uhs ----------------------------------- 64,5 --------------------------------------------------------------------------------
Elif_merve ---------------------------------------- 63.9 ------------------------------------------------------------------
citlenbikbesyo ---------------------------- 55,6 --------------------------------------------------------------------------
Evet kızlar bu haftaki hedefleri aliim hemen..
Elif merve bu hafta netin yok onu anlarım ama net geldi sen yine girmyosun... İLK UYARI
çitlenbik çok az giriyosun canım.... İLK UYARI
Not:Üç uyarı diskalifiye sebebidir, bilginize...........
iftara sizemi gelsem napsam allerine sağlık akrebimmm afiyetolsun
yalnız değilsin bana da nasip olmadı hiçç 6 ayda 1 kez yazamadım
tavşanını çalasım geldiiiii o ne tatlı şey öyle ah akrebimmm imzandakinin kaç katııı giden canlarrrelimizden gelen birşeyde yok duadan başka
tam şu anda felaket deprem oldu zimirde biz öyle sallanmazdıkkk rabbim korusun elim ayağım titredi
Canım depremmi oldu izmirde? Kötü bi durum yok umarım..
Gelseydin canım iftarı birlikte yapardık ne güzel
ben eskiden tabletten giriyordum neteama tablette sorun var dolayısıyla bilgisayardan girmem gerekiyor :) ama bilgisayarı annemler falan da kullanıyo dolayısıyla sık sık giremiyorum
Malesef bugun hastalandim ve hem oruca hem kilo vermeye veda ettim.ne guzel duzenimi kurmustum ama napalim buda mecburi olucak.buhafta verdigimi kesin alirim gibi.
Sahurda bir muz uc bardak su
Sabah kahvaltim kuymak pide uc catal yumurta
ara cocuklardan iki ufak cikolata iki isirik gofret.
Esimle sIkintilarim var dua edin bana bacilarim
Malesef bugun hastalandim ve hem oruca hem kilo vermeye veda ettim.ne guzel duzenimi kurmustum ama napalim buda mecburi olucak.buhafta verdigimi kesin alirim gibi.
Allah yar ve yardımcınız olsun kuzular, bol bol esma okuyun, çok faydasını görürsünüz..Canim benim hersey yoluna girer iinsallah.ayni durum benim de basimda.esimle iyice yuzgoz olduk.bundan sonra nasil ayni evin icinde huzurla mutlulukla yasicaz bilmiyorum.su an ayriyiz buna ragmen mutsuzum,ben aramasam arayip sormuyor.neysem.
Allah yardimcin olsun.cok incinmeden halledin insallah
Bugün misafir gelecek. 23-24 kişi falan olacağız3-4 sattir temizlik yapıyorum. canım çıktı.
internetin olmadığı hafta kilo aldım. şimdi oruca yine başladım ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum
tartılınca yazarım :) :)
Iftar menum:
Sebzeli fırın tavuk, sua biberi pide ayran bulgur pilavı hurma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilgisayar bozuldu yaa.. Komple çökme aşamasında... hofffff
afiyetolsun akrebimmm sua biberi neki kuzum :44::44: sivri bibermi acaba dedim ama sanırım değil
aman inş birşey olmaz :18::18: çok alıştık pc ye
Hedefcim mr çekilirken giyilen arkası püfür püfür mini gomlek varya onunla erkek teknisyenin karşısına çıkmak istemedigimi söyledim...bayan personel istediğimi ( 2 nobetci var) yada biraz izin verirse makinaya yatıp üzerimize ortebilecegimi söyledim...hemsire tamam dedi ama adam içeri gelip birsürü hakaret etti...ben alttan aldıkça çıtayı yükseltip avaz avaz bağırdı...böyle zamanlarda laf yetistirebilen biri de değilim...o zaman cikiyorum ama gerekli yerlere bildiricem deyince ortuye razı oldu..evimin yakınında çok güzel bir hastane ama hiç gidemiyorum..çünkü randevu alırken kadın dr tercih ediyorum e gidince erkek dr çıkıyor karsima...meme polikliniginde de aynı şeyi yaşadım bir de üstüne dr dalga geçti elimizde bu mevcuuuut falan diyerekten...belli branslarda hassasim ben..kadın dr istiyorum...jinekoloji, genel cerrahi gibi...e hekim seçme hakkiniz var diye hastanenin her yerinde yazıyor ama tepkiler çok asagilayici..hastanın mahremiyet hakkı nerde kalıyor..velev ki haksizim hakaretetme curetini nasıl buluyorlar?? Bimere yazdım hastane yönetimine resmi yazı ile yazdım. Sanki ben adama sapık demişim gibi bireysellestirip hakaretleri dizdi durdu...sizi incitmek istemem sizinle ilgili değil tercihim dedim..ne incincem kaç yaşında kadınsın sana ne bakcam aklınız fikriniz böyle işlerde...herkes cekiliyor sana ne oluyor...kurtulun artık bu mevcuuuut kafalardan falan birsürü şey sıraladı...senelerdir bu hakaretleri isitmekten fenalik geldi sırf yaşam tarzım tercihlerim net diye...sustukca arsizlaşıyor bu tip insanlar
Ayyy birinciligime sevinemedim seldomun yazdiklarini okuyunca.bende ayni hassasiyeti tasiyorum ve her kadinda yasamali bence.olumcul hasta olup koyde yasayip bir tek erkek doktor olsa tamam.ama secme hakkimiz varken niye harama bulasalimki.
Ben iki sene bayan genel cerrah bulamadim diye muzmin hemoroid olmus insanim boyle seylere cok kiziyorum heleki musluman olarak xok daha fazla kiziyorum.Allah boyle kisilerle karsilastirmasin ve muhtacta etmesin.
Sanada kizinada gecmis olsun canim.bide boyle durumlarda bende kilitlenip kalirim hakkimi ariyamam sonradan kendime sinir olurum.heralde beklenmiyen bisey olunca boyle oluyo.kendini uzme Allaha havale et canim
Kızlar 2 sarı kartımız var, bu hafta dereceye girip bu sarı kartları sildirmemiz lazım..
Hadi hep birlikte bu hafta ilk üç dereceye girelim :13::13::13::13:
Bu hafta hedeflerimizi aliim hemen tablo yapıp hergün gözümüze sokucam
İlk hedef benden gelsin, 500 gr diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?