hepimiz aynı durumdayız oruç yüzünden su atıcas hooop ramazan sonrası alıcas ...benim niyetim eve gider gitmez tartılmak, en azından çok da fazla eksik çıkmam, keşke imkanımız olsa da öğlen 2de falan tartılsak. bence tartılmak için iftarı beklemeIbrahim hocam ay pardon hedefcim ben ramazan basladigindan beri b 12 bide saclarim dokuluyo diye icinde h ve cinko olan bir ilac iciyorum.ama adacayi aklima gelmedi bak.hep ogluma yaptiririm kendime gelince unuttum.cok sagol canim.
Simdi benim aklima bisey takildi.simdi ben agzimdaki yaradan az yemekten az cikicam ama yiyince hemen toparliycam.bide haftaya hastalanip dahada cok almis olucam.Napiyim soyliyin bakem
hedefin oruçlu bir perşembesiOoo kimse yok liste yok.bu nasil persembe boyle?
ambuyu ve siyahı yakalamış arkadaşım sırada kim varKilom 71 kızlar
Deneyim canim.onerecegin bi marka var mi.yani isim:)omega3 kullan hayatım çok faydasını görürsün..
kiz 3 e girecek eylul de.oglan da tam 18 aylik oldu.aralarinda 16 ay var.bundan sonra kizi nasil toparlarim bilmiyorum.annemler kucugu severken buyugu unuttuyorlar kendilerinden gecip sevdikleri icin kiz biraz kiskanmaya basladi sanki.bir de babasinin yokluginu cok farlediyor.gecen gun aksam bir dizide kizin babasi geldi kiz kapiyi acti babasina sarildi.benimki badladi benim babamda boyle gelsin diye aglamaya.icip eridi gitti.bende tutamadim kendimi oturfum agladim.bi ses duyuyor babamin sesine benzettim diyor.bisey yerken babam bunun tatli olduguni soylemisti diyor.cool tstli cok srviyorum kizimi.azı dişleri çıkarken genelde böyle huysuzlukları tavan yapıyor, olabilir mi? bir de bazen sebepsiz ağlamaları da olabiliyor çocukların tam adını hatırlayamadım ama intravogal mi neydi adı...inşallah sıradan şeylerdir..eh böyle ağlaya zırlaya büyüyorlar..benimki 7 yaşını bitirdi, dün gece boyu rüyasında ağladı, tabi piskopat anne hemen ortaya çıkıp ne oldu paniği yaşadı :/ dün bir de psikolog görüşmesi vardı, travmatik bişey mi konuştular acaba diye işkillendim durdum, ve aslında sorun neymiş biliyomusun, çok sıkışmış ama uyanamıyor derin uykudan :) çok uzun sürünce artık dayanamayıp iyice uyanırdım koşa koşa tuvalete gitti ve gecenin kalanı huzurla bitti :) bazen bizim yazdıklarımızdan çok daha basit olabiliyor herşey...
ağız yarası bir çok hastalığın semptomu olduğunu bilirsin di mi?? allah korusun sakın ihmal etme ve sebebini bulmadıkça geçici çözümlerle idare etme lütfen!! böyle şom ağızlı gibi olmak istemiyorum ama lütfen lütfen ihmal etme!!
allah razı olsun...canım annenlerde olmanın, kendi düzenini bir türlü kuramamamış olmanın sıkıntısı olmalı bu hiç kolay değil sonuçta...allah yardımcın olsun..az kaldı bayrama inşallah..olan da kuzucuklara oluyor böyle durumlarda..nedense ben senin de iki oğlun var gibi hatırlıyordum kız nerden çıktı :) kaç yaşında prenses? onlar da kendi düzenlerini arıyorlardır şimdi...allah kolaylasın inşallah
Vallai cocuk bakma konusunda idolumsun.seldom da kilo verme konusunda idolum.masallah sana ya ne diyim.ben cildiriyorum sen nasil dayaniyorsun.accıktan da ben çocuklardan dert yanayım.
dün bakıcımın özel işinden dolayı öğleye kadar izin aldım, işe gitmedim. öğleden sonra da ufaklıkları kardeşime bıraktım büyüüğü yanıma alıp işe geldim. biliyordum benim için zor bir gün olacaktı ama bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim!
daha sabah uyanırken benim ikizin huysuz teki ağlayarak uyandı ' annnneeeee güneş açtı uyuyamıyoruuuuuuum'. ulen veled güneşle ne işin var yat işte annen oruçlu işe gitmeyecek.biliyorum ki uyumaz ben de kalktım salona tv karşına götürdüm o tv izleyecek ben de salonda kanapede kıvrılıp uyuyacam. o kıvrılıp uyuma fırsatım bir türlü olmadı. sırasıyla kalkanlar, kahvaltı yapmak isteyenler, daha kötüsü kahvaltısını yapmak istemeyen aç gezenler dwerken öğleni zor ettim. şükür ki işe gittim. iş yeinde biraz nefes aldım. eve gittim ve kaldığımız yerden devam ettik. ama benim sabrım iyice taşmıştı, bağıran çağıran aşağılayan bir anneydim dün. iş yerinde bile öğle arasında kapımı çeker uyurum, yarım saat bile dinlensem yeter ama çocuklar o yarım saati vermediler bana...bir de akşama iftara davetliydik, neyime ise davete gitmek. gidecek yer eşimin işyeri olduğu için ne giysem ne giydirsem telaşına düştüm. sırf şık olsun diye giydiğim topuklu ayakkabı ve şaldan rahatsız oldum durdum, şal yaktı da yaktı. daha giyinirken söyleniyordum zaten çocuklar iftarda yemek yedirmeyecek, iftarda şık ve aç olmaktansa evde pijamalarımla oruuç açmayı tercih ederdimdiye ama çok geçti, söz vermiştik bir kere. iftara gitttik ama çocuklara tembihleye tembihleye sandalyede oturmaları gerektiği oratlıkta koşmalarını istemediğimizi söyledik. şükür ki öyle oldu dolayısıyla duygusal kıtlıktan çıkmış ben ortalıktaki herşeyi yemek için fırsat buldum:26:
iftar sonrası sahile çay içmeye gittik, çocuklara dondurma alıp rezilliğimize rezillik ekledik, aktıydı bulaştıydı diye ağlamalar sonra arabada ben orda oturmayacaktım diye sızlamalarla eve döndük. iftara için çıkarken apartman kapısında ağlıyordu benimkişler dönerken de ağlıyorlardı
sabah mızlayarak yataktan kalkan çocuğum gene yatarken de mızladığı için bir kaç defa uyardım baktım kar etmiyor kurt kadına döndüm. bu ara yanımdan kalkıp gittiler babalarına, annemi darlattım ben diyormuş sıpa
bu sabah ise yataktan zor kaldırdık , galiba dün uykusuz kaldığı için huysuzluk edip durmuş
bir gerilim filmi tadında geçen dünümü sabırla okuduğunuz için teşekkürler
Kilom 71 kızlar
ya senin kızın da çok küçük. benim ufaklıklar da 2011 eylül doğumlular, 8 eylül.biz bunları bebk gibi seviyoruz bize küçük geliyorlar. seninkinin pabucu erken dama atılmış bence sen büyüğü ile daha fazla ilgilenmeye çalış hele sen büyüksün lafını hiç kullanma, çok küçük daha o...Deneyim canim.onerecegin bi marka var mi.yani isim:)
kiz 3 e girecek eylul de.oglan da tam 18 aylik oldu.aralarinda 16 ay var.bundan sonra kizi nasil toparlarim bilmiyorum.annemler kucugu severken buyugu unuttuyorlar kendilerinden gecip sevdikleri icin kiz biraz kiskanmaya basladi sanki.bir de babasinin yokluginu cok farlediyor.gecen gun aksam bir dizide kizin babasi geldi kiz kapiyi acti babasina sarildi.benimki badladi benim babamda boyle gelsin diye aglamaya.icip eridi gitti.bende tutamadim kendimi oturfum agladim.bi ses duyuyor babamin sesine benzettim diyor.bisey yerken babam bunun tatli olduguni soylemisti diyor.cool tstli cok srviyorum kizimi.
Vallai cocuk bakma konusunda idolumsun.seldom da kilo verme konusunda idolum.masallah sana ya ne diyim.ben cildiriyorum sen nasil dayaniyorsun.
Yukarda idolumsun demistim.diyecek soz yok alkis alkis alkis
Canım ben marincap marka kullanıyorum omega3.. Hedef sıvı halde olanı kullanıyor sanırım ama ben sıvı halde kullanammam diye düşünüyorum çünkü benim kıza kaşkla içirirken bile kokusu ve görüntüsü midemi kaldırmaya yetiyor, meyveli olduğu haldeDeneyim canim.onerecegin bi marka var mi.yani isim:)
kiz 3 e girecek eylul de.oglan da tam 18 aylik oldu.aralarinda 16 ay var.bundan sonra kizi nasil toparlarim bilmiyorum.annemler kucugu severken buyugu unuttuyorlar kendilerinden gecip sevdikleri icin kiz biraz kiskanmaya basladi sanki.bir de babasinin yokluginu cok farlediyor.gecen gun aksam bir dizide kizin babasi geldi kiz kapiyi acti babasina sarildi.benimki badladi benim babamda boyle gelsin diye aglamaya.icip eridi gitti.bende tutamadim kendimi oturfum agladim.bi ses duyuyor babamin sesine benzettim diyor.bisey yerken babam bunun tatli olduguni soylemisti diyor.cool tstli cok srviyorum kizimi.
Vallai cocuk bakma konusunda idolumsun.seldom da kilo verme konusunda idolum.masallah sana ya ne diyim.ben cildiriyorum sen nasil dayaniyorsun.
Yukarda idolumsun demistim.diyecek soz yok alkis alkis alkis
ya senin kızın da çok küçük. benim ufaklıklar da 2011 eylül doğumlular, 8 eylül.biz bunları bebk gibi seviyoruz bize küçük geliyorlar. seninkinin pabucu erken dama atılmış bence sen büyüğü ile daha fazla ilgilenmeye çalış hele sen büyüksün lafını hiç kullanma, çok küçük daha o...
valla sabrını Allah veriyor, sabretmesen napacaksın. sadece, dini bir sohbette dinlemiştim sabrı zamana paylaştırmamak lazım, yani geçmişe ve geleceğe sabrı dağıtmamak ...Bugün başına gelenlere sabretmek o kadar... geçmişte neler çekmiştim veya gelecekte halim nasıl olur diye pek düşünmemeye çalışırım her konuda. aslında sabır konusunda pek de başarılı sayılmam ama bu bilgiyi paylaşmak istedim.
ya senin kızın da çok küçük. benim ufaklıklar da 2011 eylül doğumlular, 8 eylül.biz bunları bebk gibi seviyoruz bize küçük geliyorlar. seninkinin pabucu erken dama atılmış bence sen büyüğü ile daha fazla ilgilenmeye çalış hele sen büyüksün lafını hiç kullanma, çok küçük daha o...
valla sabrını Allah veriyor, sabretmesen napacaksın. sadece, dini bir sohbette dinlemiştim sabrı zamana paylaştırmamak lazım, yani geçmişe ve geleceğe sabrı dağıtmamak ...Bugün başına gelenlere sabretmek o kadar... geçmişte neler çekmiştim veya gelecekte halim nasıl olur diye pek düşünmemeye çalışırım her konuda. aslında sabır konusunda pek de başarılı sayılmam ama bu bilgiyi paylaşmak istedim.
ya bu gerçek olamaz ya bu normal değil, nasıl böyle kilo alıyorsun. bağırsak tembelliği falan hep soruyorum sen de yaptırdım diyorsun ne bileyim troiddir insülindir bir anormallik olmalı...ya da cıssss yiyorsundur...evet sirkeli suyla oruç açmak yerine sahurda kullanabilirsin hatta iftardan sonra da olabilir.***2. TAKIM 370. ETAP ***
akrep33 ( 68,3 /69 / -0,7 / -1,25%)
hedef52 ( 65,6 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71,3/ 71,3 / 0 / 0 %)
Ambuyanbu ( 71,9/ / / % )
uhs ( 64,8 / / / %)
Elif_merve( 63.9 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )
2. TAKIM OTALAMASI :
Yedek pil olmalıydı diye baktım çantama ve buldum, evet buldum ve sonuçben biliyordum, tembelleşen bağırsaklarn sonucu bu... İlk iki hafta çalışmaya devam ediyordu ama bu hafta tık yok.. Elma sirkeli sıcak suyla oruç açmak çok fena, serin soğuk su istiyor bünye..
Nasıl yapsam, iftar sonrası içsem, bir de sahur öncesi olabilir aslında, yada sadece sahur öncesi içeyim ben..Tam düzene girdi derken oruca başladık, yapıcak bişey yok, bi şekilde oruca göre düzenlemeliyim...
Ügünüm kızlar yaa özellikle biberler, benim bu hafta durumum bu
2. TAKIM 370. ETAP ***
hedef52 ( 65,6 / / / % )
Ambuyanbu ( 71,9/70.2 / 1.7/ % 2.35)
uhs ( 64,8 / / / %)
Dogru oldu Insaallah.cizgi filme daldim yuzde bu kalmis aklimda.
Siyahbeyazcim sen icini rahat tut.bu kilo bence haftaya adetle beraber geri gelir.sinir oluyorum ramazanda hastalanmaya.bide agzim gecerse + 2 kilo kapida.ama suan keske 300 gr. Daha verip yarisida kazanmis olsaydim demiyorumda degil.gerci sen 100 gr. la bu zevki kacirmistin ama bakalim bu zevk kime yar olucak.
Dunku sahurum 4 adet 65 gr.lik hazir puding
bugundaha iyiyim sanki Insaallah iftarda biseyler yerim cok aciktim
çok geçmiş olsun, zaten kalça kırıkları o yaşlarda oluyor, ameliyat olmaması daha iyi bir seçenek olsa doktorlar önermezdi ama zor hakikaten o yaşta o kadar büyük bir ameliyat. Allah kolaylık versin, tez iyileşsin annanen inşallahakrep33 ( 68,3 / / / %)
hedef52 ( 65,6 / / / % )
uhs ( 64,8 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 /55,6 /0 / 0 % )
Selam herkese bu hafta katılamadim aranıza anneannem bendeydi moralim bozuk kızlar ya kalça kemiği kırığı varmış protez takılacak muhtemelen yaş 75 bu yaştan sonra ameliyat nasil olur bilmiyorum allah şifa versin inşallah
Oruç çok kötü vurdu beni kafamı kaldiramiyorum çocuklarla ilgilenemiyorum tansiyon 8/5 Regl olmama az kaldı ama sanırım dayanamiyacagim
ne mr ı?sana da geçmiş olsunYazdım yazdım gelmedi :/ neyse sabaha artık...an itibariyle mr randevumu bekliyorum hastanede ve insanları gördükçe şükrediyorum... allah kimseyi buralara düşürmesin be ya
ambucum sen bizim biberlerdeydin dimi yoksa domateslerde miydin2. TAKIM 370. ETAP ***
hedef52 ( 65,6 / / / % )
uhs ( 64,8 / / / %)
Dogru oldu Insaallah.cizgi filme daldim yuzde bu kalmis aklimda.
Siyahbeyazcim sen icini rahat tut.bu kilo bence haftaya adetle beraber geri gelir.sinir oluyorum ramazanda hastalanmaya.bide agzim gecerse + 2 kilo kapida.ama suan keske 300 gr. Daha verip yarisida kazanmis olsaydim demiyorumda degil.gerci sen 100 gr. la bu zevki kacirmistin ama bakalim bu zevk kime yar olucak.
Dunku sahurum 4 adet 65 gr.lik hazir puding
bugundaha iyiyim sanki Insaallah iftarda biseyler yerim cok aciktim
akrep33 ( 68,3 / / / %)
hedef52 ( 65,6 / / / % )
uhs ( 64,8 / / / %)
Selam herkese bu hafta katılamadim aranıza anneannem bendeydi moralim bozuk kızlar ya kalça kemiği kırığı varmış protez takılacak muhtemelen yaş 75 bu yaştan sonra ameliyat nasil olur bilmiyorum allah şifa versin inşallah
Oruç çok kötü vurdu beni kafamı kaldiramiyorum çocuklarla ilgilenemiyorum tansiyon 8/5 Regl olmama az kaldı ama sanırım dayanamiyacagim
çok geçmiş olsun canım sana da anneannede kendine de dikkat et tonsiyonun çok düşükYazdım yazdım gelmedi :/ neyse sabaha artık...an itibariyle mr randevumu bekliyorum hastanede ve insanları gördükçe şükrediyorum... allah kimseyi buralara düşürmesin be ya
tamam ben sana dur diyim=hedef52;36197875]akrep33 ( 68,3 /69 / -0,7 / -1,25%)
hedef52 ( 65,6 / 65,0/ 0,6/ 0,91 % )
uhs ( 64,8 /64,5 /0,3 / %0,46)
bende da lavabo sorunu var kızlar ama ben bir kaç gündür de kaçırıyorum yalan değil dün iftarda
bir tabak makarna yedim kıymalı yanında salata yoğurt
üstüne dondurma
sahur da da bir dilim karpuz bir dilim peynir bir dilim ekmek ve su
biri bana dur desin bayramda 63 olmak istiyorum ben yaaaa
Sorma canım moralim çok bozuk..Testlerde herşey normal çıkıyor evet, yalnız acıkınca çok düşen beni hastanelik eden şekerim var o yüzden sahurda sağlam yiyorum ve üstüne çalışmayan bağırsaklar ve tabiki yapamadığım spor...ya bu gerçek olamaz ya bu normal değil, nasıl böyle kilo alıyorsun. bağırsak tembelliği falan hep soruyorum sen de yaptırdım diyorsun ne bileyim troiddir insülindir bir anormallik olmalı...ya da cıssss yiyorsundur...evet sirkeli suyla oruç açmak yerine sahurda kullanabilirsin hatta iftardan sonra da olabilir.
harikasın ama o kilo geri gelmemeli
hatırlarsan son koyduğumuz her ay en az 100 gr. kilo verme kuralımız gereği duraksamaya izin yok. o yüzden hızlı kilo vermeleri de bir düzene sokmak lazım. şimdi çoğumuz ramazanda güzle kilo veriyoruz, ramazan sonrası bizleri güzel bir imtihan bekliyor. ayın ilk haftası kaç kilo bildiridiğini unutma gelecek ay ondan daha az olmaya çalış
çok geçmiş olsun, zaten kalça kırıkları o yaşlarda oluyor, ameliyat olmaması daha iyi bir seçenek olsa doktorlar önermezdi ama zor hakikaten o yaşta o kadar büyük bir ameliyat. Allah kolaylık versin, tez iyileşsin annanen inşallah
ne mr ı?sana da geçmiş olsun
Canım harikaydın bu hafta ve lütfen haftaya dikkat et..Hedefcim domates biber listesi yokmu canim.ben parlak hatta isil isil bir domates olarak listeyi metak ettim :)))))
Kilo vermek bunyede hava yapti.buarada hala ayniyim gibi cunku vucudum coooooook yumusadi.Ramazan sonrasi spora baslarsam cok daha zayif durucam Insaallah.leslie ye alismistim ona devam edicem.
Sahurum bir kase nesfit bir top yumurta
citlenbikcim anneanene cok gecmis olsun.hedefin dedigi givi bu yaslarda oluyo kalca kirigi.ama ameliyat olmiyan teyzelerde duydum.en az iki dojtora gidin bence canim.
Seldomcum mr sonucun iyi cikar Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?