Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Allah kolaylık versin. biri kızgınken diğeri çok üstüne gitmemeye çalışmalı. ya vedud ya vedut diye dua etmeyi unutmayın.

elif kilo almak yokderhal o aldığın son kiloyu vereceksin tamam mıramazanda o kadar ev bakma koşturmacanın içinde nasıl kilo alıyorsungece boyunca tatlı mı yiyorsun bakiiim

yok canım süs biberi

Yaa sorma sabahtan bu yana laptop bakımı ile uğraşıyorum bira düzelttim gibi, bakalım hayırlısı..

sistemi geri yüklemek bazen işe yarayabiliyor.

Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..

Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa
çok severim içli köfteyi bol limonlu....

nasıl geçti iftar

bir kaç gündür menü bildirmiyorum biraz da karbıonhidrat ağırklı oluyor yediklerim malesef. karpuz o kadar güzel ki arama karpuzla mesafe koymamaya karar verdim (hiç de iyi bir karar değil, onu yerim ekmek yemem daha yi diyorum ama az da olsa pide kaçıyor)
cumartesi iftarda pilav, pide, patates kız., yarım dilim baklava, kapuz gibi işeyler yiyince galiba insülijnim tavan yaptı beni bir uyku bastırdı gece sahura bile kalkamadık.
pazar sahur:-
pazar iftar: 1 tabak etsiz çiğ köfte, 1 kepçe kara lahana, 1 kepçe taze fasulye, karpuz, 2 parmak kadar pide, 7-8 çift fıstık
paztsi sahur: sucuklu yumurta,5-6 çatal karpuz, 3 parmak kadar pide, yarım çay bardağı süt

kızlar bu hafta perşembeye haç kilo olacağımızı yazıyoruz.

akrep33 --------------- 69 ---------------68,5

hedef52--------------- 65,0---------------64,8

Siyahbeyaz0066 --------------- 71,3---------------

Ambuyanbu --------------- 70.2---------------

uhs --------------- 64,5 ---------------

Elif_merve --------------- 63.9 ---------------

citlenbikbesyo ---------------55,6---------------

günaydın kızlar uhs geldi
seldomcum geçmiş olsun canım
ambucum kocaman tebrikler daim olur inş canım
akrep ben bayram gününe kadar 63 düşücem perşembeye kadar en azından 64 olacam vericem bu hafta kiloları
siyahbeyaz,ambucum allah yardımcınız olsun canım inş eşlerinizle aranız hemen düzelir

bana gelince cumartesi yiğenimi sünnet ettirdik.bizde hastane de olay yaşadık.temiz olsun iyi olsun diye özel hastaneye götürdük yiğenimi çocuk iğneyi görünce başladı ağlamaya durmuyor ağlıyor bağırıyor 8 yaşında biraz da canı tatlı(halasına çekmiş)
iştte uyuşturdular beklediler sonra işleme başladılar yanında annesi babası var biz dışardayız. doktor çocuk ağlıyor diye bir bağırmasın mı şok olduk.seslenmedik sonra tekrar bağırmaya başladı.ama nasıl bağırıyor çocuğa sonra dayanamadım girdim içeriye ne yapıyorsun sen dedim ya bırak yapmıyorsan dedim çocuğun psikolojisini bozacaksın zaten çocuk korkuyor sonra beni babam dışarı çıkardı. bitirdi işlemi kirvesini çağırıp harçlık istiyor yardımcısına utanmaz ayyy şimdi bile sinirlendim..

dün de oğlumuza akide kurbanı kestik dağıttık allah kabul eder inş
bu arada hafta sonu biraz yedim yalan olmasın ama perşembeye vermiş olacam inş allahın izniyle

=hedef52;36234277]kızlar bu hafta perşembeye haç kilo olacağımızı yazıyoruz.

uhs --------------- 64,5 ---------------64

***minik bir hatırlatma bayramı takip eden cuma günü eğer bildirmde bulunacaksak ayın 1i olacak ve bu ağustos ayının ilk listesi olacak yani aşağıdaki temmuz ayının ilk listesi ile karşılaştırma yapıp ona göre uyarı verices veya vermicez. neydi kural en 100 g. eksilmek...kilo alan arkadaşlar lütfen buna dikkat etsin. bir de bayramda yediklerimize dikket edicez mecburen:18:

27 HAZİRAN -4 TEMMUZ 2014

***2. TAKIM 368. ETAP *** ETAP 4.SÜ

akrep33 ( 68.4 /68,3 /0,1 / 0,15 %)
hedef52 ( 65,5/ 65/ 0,5/ 0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,56 %)
Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )sabit
uhs ( 65,9 /64,1 /1,8 / 2,73 %)
Elif_merve( 64,5 / 64,4/0,1 / 0,16 %)

2. takım ortalaması: %0,73

aman allahımmm çok kilo verdiğim hafta daha az olacam mecburen

kızlar bu hafta perşembeye haç kilo olacağımızı yazıyoruz.

Siyahbeyaz0066 --------------- 71,3-------70,9

Canım 1 miydi 2 ay miydi.. ben 2 diye hatirliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siyahbeyaz0066 --------------- 71,3-------70,9

Ambuyanbu --------------- 70.2---------------71

citlenbikbesyo ---------------55,6--------------

Bu sabah tartildim hem adet hemde yemeye duzensiz sekilde geri donmekten 1.5 kilo fazla ciktim.oyuzden hedef 500 gr.

Dua eden herkesten Allah razi olsun sagolun bacilarim.cok kuti bir haftasonu oldu ama hersey duzelicek Insaallah esim ailesinin yaninda herseyi doktu ortaya ben aglamaktan konusamadim ama benimde hatalarim var farkindayim.ikimizde kendimizi duzelticez Insaallah

siyahbeyazcim ayri durmak daha sinir bozucu bence.karsi taraf ilgisiz kalinca dahada uzucu oluyo.Allah yardimcin olsun canim rakibim
uhs cim yegeninin sunnet hayirli olsun Allah damatliginida gosterir Insaallah.valla bu doktorlarin bazisi iyide bagzisida nediyim yazip yazip sildim siz anlayin iste degisikler
seldommmmm neyin var canimmmm.bir kere kilo verip pastayi kapmama bozulduysan hemen resmi siler atarim zaten yiyemedim pastayi napiyim
Elifcim kslabalik iftar nasil oldu bende merak ettim valla

yok canım süs biberi

Yaa sorma sabahtan bu yana laptop bakımı ile uğraşıyorum bira düzelttim gibi, bakalım hayırlısı..

süs biberi niye aklıma gelmediyse nette bile araştırdımmm sua biberiniii belgelerini filan hardiske aktar akrebim nolur nolmaz inş sorun çıkarmaz

Kaptancim seldom duymasin ama pastayi yollan kaptanimiza tesekkurlerimi iletirsen sevinirim.telefona ekran koruma yaptim baktikca bidaha olsa ne iyi olur diyorum

evet tatlı biraz fazla kaçtı ama 100 gram almışım . ben daha fazla bekliyordum
elveda kilolar

Anammm tam da bayram sonrası

Elif_merve --------------- 63.9 ---------------63.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…