Malesef bugun hastalandim ve hem oruca hem kilo vermeye veda ettim.ne guzel duzenimi kurmustum ama napalim buda mecburi olucak.buhafta verdigimi kesin alirim gibi.
Sahurda bir muz uc bardak su
Sabah kahvaltim kuymak pide uc catal yumurta
ara cocuklardan iki ufak cikolata iki isirik gofret.
Esimle sIkintilarim var dua edin bana bacilarim
Canim benim hersey yoluna girer iinsallah.ayni durum benim de basimda.esimle iyice yuzgoz olduk.bundan sonra nasil ayni evin icinde huzurla mutlulukla yasicaz bilmiyorum.su an ayriyiz buna ragmen mutsuzum,ben aramasam arayip sormuyor.neysem.
Allah yardimcin olsun.cok incinmeden halledin insallah
Bugün misafir gelecek. 23-24 kişi falan olacağız3-4 sattir temizlik yapıyorum. canım çıktı.
internetin olmadığı hafta kilo aldım. şimdi oruca yine başladım ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum
tartılınca yazarım :) :)
yok canım süs biberi
Yaa sorma sabahtan bu yana laptop bakımı ile uğraşıyorum bira düzelttim gibi, bakalım hayırlısı..
çok severim içli köfteyi bol limonlu....Uff zaten yorulmuşsun bir de misafirmi çağırdın kuzu..Allah yardımcın olsun canım..
Bende içli köfte yaptım çok yoruldum yaa
nasıl geçti iftarBugün misafir gelecek. 23-24 kişi falan olacağız3-4 sattir temizlik yapıyorum. canım çıktı.
internetin olmadığı hafta kilo aldım. şimdi oruca yine başladım ama kaç kilo olduğumu bilmiyorum
tartılınca yazarım :) :)
***minik bir hatırlatma bayramı takip eden cuma günü eğer bildirmde bulunacaksak ayın 1i olacak ve bu ağustos ayının ilk listesi olacak yani aşağıdaki temmuz ayının ilk listesi ile karşılaştırma yapıp ona göre uyarı verices veya vermicez. neydi kural en 100 g. eksilmek...kilo alan arkadaşlar lütfen buna dikkat etsin. bir de bayramda yediklerimize dikket edicez mecburen:18:
27 HAZİRAN -4 TEMMUZ 2014
***2. TAKIM 368. ETAP *** ETAP 4.SÜ
akrep33 ( 68.4 /68,3 /0,1 / 0,15 %)
hedef52 ( 65,5/ 65/ 0,5/ 0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,56 %)
Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )sabit
uhs ( 65,9 /64,1 /1,8 / 2,73 %)
Elif_merve( 64,5 / 64,4/0,1 / 0,16 %)
2. takım ortalaması: %0,73
aman allahımmm çok kilo verdiğim hafta daha az olacam mecburen
Allah sıkıntılarını gidersinBuhranli bir hafta geçiriyorum o nedenle pek ugramicam size de bulaşmasın :) dua lütfen
yok canım süs biberi
Yaa sorma sabahtan bu yana laptop bakımı ile uğraşıyorum bira düzelttim gibi, bakalım hayırlısı..
Allah kolaylık versin. biri kızgınken diğeri çok üstüne gitmemeye çalışmalı. ya vedud ya vedut diye dua etmeyi unutmayın.
elif kilo almak yokderhal o aldığın son kiloyu vereceksin tamam mı ramazanda o kadar ev bakma koşturmacanın içinde nasıl kilo alıyorsun gece boyunca tatlı mı yiyorsun bakiiim
sistemi geri yüklemek bazen işe yarayabiliyor.
çok severim içli köfteyi bol limonlu....
nasıl geçti iftar
***minik bir hatırlatma bayramı takip eden cuma günü eğer bildirmde bulunacaksak ayın 1i olacak ve bu ağustos ayının ilk listesi olacak yani aşağıdaki temmuz ayının ilk listesi ile karşılaştırma yapıp ona göre uyarı verices veya vermicez. neydi kural en 100 g. eksilmek...kilo alan arkadaşlar lütfen buna dikkat etsin. bir de bayramda yediklerimize dikket edicez mecburen:18:
27 HAZİRAN -4 TEMMUZ 2014
***2. TAKIM 368. ETAP *** ETAP 4.SÜ
akrep33 ( 68.4 /68,3 /0,1 / 0,15 %)
hedef52 ( 65,5/ 65/ 0,5/ 0,76 % )
Siyahbeyaz0066( 72,0 / 71,6 / 0,4/ 0,56 %)
Ambuyanbu ( 72,3/72.3/0 / %0 )sabit
uhs ( 65,9 /64,1 /1,8 / 2,73 %)
Elif_merve( 64,5 / 64,4/0,1 / 0,16 %)
2. takım ortalaması: %0,73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?