Ben bayramdan sonraki perşembe şehir dışında olacağıminternet bulurum belki ama tartılmam imkansız. Napsam ??? Kaptanım ???
Bayramdan sonraki perşembe büyük ihtimal tartılmicaz canım bayram ve tatil dolayısı ile.Problem olmaz yani..
gülgüle güle giy, neler aldın acabaGittim geldim yedim ictim kimsecikler yok.pazar gunu sanki.suan cooook yorgunum ufaklikta kayinvalidemde uyumus bitmez artik bugece.cicilerimi aldim ama oruc olmiyipta acliktan olen ilk kisi olucaktim nasima agrilar girdi.
Saat 8 de bir kase havuc salatasi elim kadar pide
iftarda bir kase corba bir cop kebebi bir kase cacik
evet genelde bayram haftası cuma bildirimi olmuyordu, ama tatil 3 gün perşembe cuma tatil değil henüz belki de olur:44:Bayramdan sonraki perşembe büyük ihtimal tartılmicaz canım bayram ve tatil dolayısı ile.Problem olmaz yani..
Aldığın ciciler de kilocuklar da hayırlı uğurlu olsunHedefcim ben ferace giyiyorum normalde.siyahdan biraz sIkildim larcivert ferace aldim.4 tane tisort bide pijama takimi aldim.bide uzun kollu bluz almistim ama onu birakmisim biyerde.bu kadarcik amac feraceydi onuda aldim cok sukur.
Simdiiii asil bomba kilom.71.8 .kimse kizmasin diye butun hafta agzimdaki yarayla giden kilonun hemencek gelicegini yazmistim Allah tan.cunku defalarca yasadim hep aynisi oldu.amaaaaaaa bu benim etap birincisi olup pastayi kaptigim gercegini degistirmiyokeske kilo ayni kalsaydi ama napalim
kilomun yuzdesini hesapliyip sonra yazarim.haftayada kilo bildirmememiz iyi oldu bizde esimin dayisinda olucaz buyuk ihtimal
akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 65,0/ / / % )
Siyahbeyaz0066( 71,3/70,8 / 0,5/ 0,70%)
Ambuyanbu ( 70.2 /71,8 / -1,5/- 2,27 %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 /63.9 /0 / 0%)kilo bildiriminde bulunmadı
citlenbikbesyo( 55,6 / 55,6/0 / 0% )
=hedef52;36295492]***2. takım 371. Etap***
Akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 65,0/ 64.8 / 0.2/ 0,3% )
Siyahbeyaz0066( 71,3/70,8 / 0,5/ 0,70%)
Ambuyanbu ( 70.2 /71,8 / -1,6/- 2,28 %)
uhs ( 64,5 / 64,5 /0 / 0 % ) sabit
Elif_merve( 63.9 /63.9 /0 / 0%)sabit
citlenbikbesyo( 55,6 / 55,6/0 / 0% )sabit
2.takım ortalaması:
günaydın kızlar nasılsınız beni sabit geçebilir miyiz bu hafta tartılmayı unuttum bebeğim yine hasta çünkü yine diş çıkarıyor galiba iki gündür ateşli
işe de izin almaya geldim öğlene doğru giderim
çarşamba günü saçlarımı boyattım herkes çok beğendi bende beğendim
dün de bebeğim o halde dışarı çıktım alışverişe
dışarı çıkarsa durur diye durmadı bir saat içinde eve geri döndük
yarın itibaren bir hafta izinliyim ama sizi ihmal etmicem her fırsatta burdayım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?