Kaptancim seldom duymasin ama pastayi yollan kaptanimiza tesekkurlerimi iletirsen sevinirim.telefona ekran koruma yaptim baktikca bidaha olsa ne iyi olur diyorum
Kuzucum, tekrar tekrar okudum ama bu mesajdan hiç bişey anlayamadım neden ki :26:
Canım 1 miydi 2 ay miydi.. ben 2 diye hatirliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akrep33 --------------- 69 ---------------68,5
hedef52--------------- 65,0---------------64,8
Siyahbeyaz0066 --------------- 71,3-------70,9
Ambuyanbu --------------- 70.2---------------71
uhs --------------- 64,5 ---------------64
Elif_merve --------------- 63.9 ---------------
citlenbikbesyo ---------------55,6--------------
Bu sabah tartildim hem adet hemde yemeye duzensiz sekilde geri donmekten 1.5 kilo fazla ciktim.oyuzden hedef 500 gr.
Dua eden herkesten Allah razi olsun sagolun bacilarim.cok kuti bir haftasonu oldu ama hersey duzelicek Insaallah esim ailesinin yaninda herseyi doktu ortaya ben aglamaktan konusamadim ama benimde hatalarim var farkindayim.ikimizde kendimizi duzelticez Insaallah
siyahbeyazcim ayri durmak daha sinir bozucu bence.karsi taraf ilgisiz kalinca dahada uzucu oluyo.Allah yardimcin olsun canim rakibim
uhs cim yegeninin sunnet hayirli olsun Allah damatliginida gosterir Insaallah.valla bu doktorlarin bazisi iyide bagzisida nediyim yazip yazip sildim siz anlayin iste degisikler
seldommmmm neyin var canimmmm.bir kere kilo verip pastayi kapmama bozulduysan hemen resmi siler atarim zaten yiyemedim pastayi napiyim
Elifcim kslabalik iftar nasil oldu bende merak ettim valla
Anammm tam da bayram sonrası
elifcim bu 100 gram yüzünden hepimiz diskalifiye oluyormuşuz sonra 2. grubu kapatıyormuşuz
bu gidişle sana yetişemicem ben.günaydın kızlar dünkü menüm
küçük tabak ciğer kavurma
1 tabak salata
1/2 kase yoğurt
2 dilim ekmek
bol su
üzüm
sahura kalktım ama canım bir şey istemedi su içip yattım
Hedefcim gel şu kural uygulamasında Ramazan ayını ve bayramı çıkaralım....Bayram sonrası devam etsin, ne dersin1. ay 100 gram kilo veremeyene uyarı, 2. ay önceki ayın telafisi ile birlikte yani 100+100 gram veremeyene diskalifiye cezası.
galiba kuralı net açıklayan bir cümle byuldum''birbirini takip eden herhangi 2 ayda, kişi toplam 200 gram kilo verememişse takımdan çıkarılır''
ambu ne demek istiyorusun anlamadım.cuma günü 70,2den 71e çıktın ve 500 gr. vererek 70,5e mi düşmeyi hedefliyorsun?300 gram + yı hedeflemiş oluyorsun:26:
son listemiz, bir çitlenbik kaldı
akrep33 --------------- 69 ---------------68,5
hedef52--------------- 65,0---------------64,8
Siyahbeyaz0066 --------------- 71,3--------------- 70,9
Ambuyanbu --------------- 70.2---------------70,5
uhs --------------- 64,5 ---------------64
Elif_merve --------------- 63.9 ---------------63.6
citlenbikbesyo ---------------55,6---------------
iyi ki bu hafta 200 gram hedeflemişim:18:. baskülde çok karışık rakamlar görüyorum, tatlı da yemiyorum ama karpuz pilav gibi şeyler yüzünden ibre oynamıyor. kardeşim geleli beri evde bütün yemekler patatesli, intoleransım hafif düzeyde diye az da olsa yiyordum, son dönemde herhalde ondan yüzümde ergenlik sivilceleri gibi sivilceler çıkmaya başladı:2:.
işte bu çok trajikomik olur. başka takımlarda 3 hafta üstü üste kilo veremeyene diskalifiye cezası vardı. bizde belki böyle bir kuralın eksikliğinden kilo alıyoruzdur değil mi...sonuçta biz bir takımız. yaptığımız +ve - lerle takımın dercesi ile oynuyoruz. 2ayda 200 gram kilo vermek zorunda olmak hiç birşey ama alışık olmayınca bize zor geldi biraz
bu gidişle sana yetişemicem ben.
yaw ben önceden ne kadar güzel kilo vermiştim, gene aynısını yapayım diyorum ama galiba özellikle akşam yemeklerime dikkat edemediğimden kilom durdu. her geçen gün de hımbıllaşıyorum. öğlenki yarım saatlik yürüyüşleri bile bıraktım hofff
Hedefcim gel şu kural uygulamasında Ramazan ayını ve bayramı çıkaralım....Bayram sonrası devam etsin, ne dersin
Kendi adıma mümkün değil dikkat etmem..Mesela bugünden itibaren bu hafta full dışardayım, bayramda da durum böyle olacak.. Ha elimden geldiğince dikkat ediyorum ama topuzun ayarı bir gün kaçsa diğer gün sporla felan telafi edemiyosun çünkü oruçsun, az yiyemiyosun çünkü oruç tutucaksın
Bu söylediklerimin hepsiniiiiiiiiiiiiii geri alıyorum, evet kızlar asılıyoruz hep birlikte ve kilo veriyoruz...Kuzum Ramazan ayındayız..Bünyeyi zorlamamak lazım, tabi dikkat edicez ama normal zamanlardaki gibi hızlı çalışmıyorki..
Bu kural güzel beni gaza getirdi ama oruç olunca birde kan şekeri oldukça düşük olunca hareketsizliğin alasını yaşıyorum maalesef..
Benim bu hafta kilo alisimda coooook mazeretim olucak gibi
.birincisi halen 3 e kadar oturuyoruz ve oturdukca acikip esimin yediklerinden tirtikliyorum.
.ikincisi kahvalti edip disari cikarsam disarda bisey yiyip icemedigimden eve cok ac geliyorum biraz kaciriyorum.
.ucuncusu buhafta hep misafirim var ve evde guzel mamalar olucak
.dortuncusu yok bunlar bana 1 kilodan fazla getiricek zaten
sabah kahvaltim nesfit
Bu söylediklerimin hepsiniiiiiiiiiiiiii geri alıyorum, evet kızlar asılıyoruz hep birlikte ve kilo veriyoruz...
Eşinle düzeldi umarım herşey, kucak dolusu huzur yolluyorum kuzum, nasıl sevindim okurken bile..
elifcim bu 100 gram yüzünden hepimiz diskalifiye oluyormuşuz sonra 2. grubu kapatıyormuşuz
işte bu çok trajikomik olur. başka takımlarda 3 hafta üstü üste kilo veremeyene diskalifiye cezası vardı. bizde belki böyle bir kuralın eksikliğinden kilo alıyoruzdur değil mi...sonuçta biz bir takımız. yaptığımız +ve - lerle takımın dercesi ile oynuyoruz. 2ayda 200 gram kilo vermek zorunda olmak hiç birşey ama alışık olmayınca bize zor geldi biraz
bu gidişle sana yetişemicem ben.
yaw ben önceden ne kadar güzel kilo vermiştim, gene aynısını yapayım diyorum ama galiba özellikle akşam yemeklerime dikkat edemediğimden kilom durdu. her geçen gün de hımbıllaşıyorum. öğlenki yarım saatlik yürüyüşleri bile bıraktım hofff
ben seni daha fazla kilo aldın diye hatırlıyordum yanlış bakmadımsa 68,3müşsün geçen ay. sabit gidip duruken bu hafta +700 oldun. hızlı gelen kilo hızlı gide inşallah2 hafta içinde son aldığın kilo +100 gramcık vwerince uyarı bile almadan kurutulursun .
bir de yemezsem kan şekerim iyice düşer düşüncesini kafandan at bakiim, esas tatlı hamurlu şeyler yersen kan şekerin düşerbi de oruçlu oruçlu çok kıpırdıyon beaaaaaa koşturmacan keşke iftardan sonra olsa...
yürüyüş en güzel spor, yürüye yürüye o göbüşler de gider inşallah. bende de fena göbek var. hep o şekerli şeylerden oluyorevet canım sen önceleri 5000 adım -3000 adım yürüyüşünü yapardım ramazan senin modunu kırdı bence bayramdan sonra düzelirsin inş
benimde göbeğim gitmiyor hedefcim doğum kalma ona da egzersiz yapıp kas yapmam lazım ama hiç istemiyorum egzersiz yapmak yürümeyi seviyorum ben sadece diğer egzersizleri sevmiyorum
çoğu zaman kelin ilacı olsa mantığı ile yorum yapmaktan kaçıyorum, sanıyorum şu oruçta giden 200-300 gramın hatrına kendimi yaşam koçu gibi hissetmeye başladımSen bana hep bööle uzuun güzeel yorumlar yap, ben süper kilolar veririm beaaaaaa
Dun iftarimiz cook guzel gecti Allaha sukur.
Oruclu degilim ama sabah nesfit arada uc kofte sonrada iftarda yedim.
Iftar corba cop kebabi bolca havuc salatasi iki kasik pilav
sonrasi muzlu tatli biraz dondurma
bugun kendime biseyler almaya cikicam Insaallah.gecen gun denemek icin 44 beden pantalon aldim buyuk geldi acelem vardi kucugunu alip deneyemedim ama almamama ragmen bana buyuk geldigi icin mutlu oldum.bugun cocuklarsiz rahat rahat biseyler bakmayi umit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?