A.s. kizlar.kilo alan ambu ne yapar yer tabiki diyerek basliyim.iki gundur yediklerimi hiccccc yazmiyorum direkt atarsiniz beni gruptan.o yuzden yarin orucluyum Insaallah sahurda yazarim menumu.iftara evime ilk defa gelicek misafirlerim var bidaha giremiyebilirim.hepinizi optum hayirli cumalar bo dualar
gülgüle güle giy, neler aldın acaba
evet genelde bayram haftası cuma bildirimi olmuyordu, ama tatil 3 gün perşembe cuma tatil değil henüz belki de olur:44:
Yok canım, az önce baktım belli olmuş.... Bayram sonrası cuma kilo bildirimi yapmıyoruz..
Ben de biraz rahatsızdım kızlar, kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın..
Yok canım, az önce baktım belli olmuş.... Bayram sonrası cuma kilo bildirimi yapmıyoruz..
Ben de biraz rahatsızdım kızlar, kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın..
akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 65,0/ / / % )
Siyahbeyaz0066( 71,3/70,8 / 0,5/ 0,70%)
Ambuyanbu ( 70.2 /71,8 / -1,5/- 2,27 %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 / / / %)kilo bildiriminde bulunmadı
citlenbikbesyo( 55,6 / 55,6/0 / 0% )
Sağol canım benimGeçmiş olsun akrebimmm :26: tam ramazanın son günleri acil şifalar bitanemm
Sağol tatlım, cık canım bayrama geçeğe benzemiyor, dualarınızı bekliyorumGeçmiş olsun . İnşallah bayrama kadar iyileşirsin
Canım geçmiş olsun, dişmi çıkarıyor acaba..Çok telaş etme sakin ol sen, sanki bana diş çıkarıyor gibi geldi..Canim benim.benim kucuk cok atesliydi sonra ishalde basladi.bugun daha iyi cok skur.dr a goturduk kaka tahlili yaptirdi ama bisey yok dedi.ben de dr kizdim cocuk perisan nasil biseyi yok dedim.halbuki sevinmem lazim degil mi.ama o anda cok sinirlendim cunku cocuk atesten titriyordu.neyse bugundaha iyi
Sağol canım.. Ara verince zorlandın tabi.. Yarın son gün.. Arefemiz hepimize hayırlı olsun inş..Gecmis olsun canim kaptancim. Siyahbeyazcim bebisinede coook gecmis olsun ishal salgini var her yerde.gecen hafta bizim sulari kestiler salgin yuzundenmis sulara bakmislar.
Suan coook uykum var bebeler film izliyip yemek yiyolar namazi kilmis olsam yanlarinda kestiricem ama ne uyuyabiliyorum nede kalkiyorum neysen sonum hayrola.
Sahurda bir ufak borek ve kasarli ekmek yedim.suan 6 gun arayla oruca dondugunden galiba midem yaniyo ve cok susadim.amannn bu kadar sikayet yeter.hepinizi optum
Canlar bayramın geldiği yüreklere selam olsun...bayramı hüzün olan yuregi yangın yerine dönmüş herkese ferahlik nasip olsun...seviyorum sizi...garip insan tanimadigini sever mi severmış :)
Herkese iyi bayramlar bacilarimmmmm.Insaallah huzurlu guzel ve cokkk mutlu bir bayram olur.
Kaptancim biz bu aksam koye gidiyoruz ordan benim hattim cekmedigi icin orda kaldigimiz surece giremiycem .hepinizi optum
Bayramin3.gununde anca tebrige gelebildim.hepinizin bayramini kutlarim.seldom biz fe srni seviyoruz.bayramda memleletlete gitmedik uzak diye!!! Ama bilin bakalim nrdeyiz?
Suan erzurumdyiz.dun aksam geldik.onceki aksam da ardahndaydikk:) gecerken karsa da ugrayivetdik.
Bayrin 1.gunu yola artvinin savsat ve yusufeli ilcelerini gormrk icin ciktik.artvin rize 2saat.faha once artvine gelmistik ama icerideki ilcelerini gormemistik.savsat da fazla vakit gecirecek bi yer olmayinca ardahana dogru ilerlemis olduk.ama artik evimi ozlefim.diyete gelince...henuz oraya gelemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?