Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

A.s. kizlar.kilo alan ambu ne yapar yer tabiki diyerek basliyim.iki gundur yediklerimi hiccccc yazmiyorum direkt atarsiniz beni gruptan.o yuzden yarin orucluyum Insaallah sahurda yazarim menumu.iftara evime ilk defa gelicek misafirlerim var bidaha giremiyebilirim.hepinizi optum hayirli cumalar bo dualar

ambuuuuuuuu kilo alan ambunun ne yapacağını ben hemen söyliyim: son aldığı kiloyu üstüne yapışmadan vermek için gayret eder

Bugün temizlik yaptım :) aslında hala yapıyorum da 2 dk oturdum hemen yazayım dedim temizlik hiç planda yoktu sırf bugün oturarak geçmez diye kalkıp temizliğe başladım :) annem evde değil gelince şok olur herhalde

gülgüle güle giy, neler aldın acaba

evet genelde bayram haftası cuma bildirimi olmuyordu, ama tatil 3 gün perşembe cuma tatil değil henüz belki de olur:44:

Yok canım, az önce baktım belli olmuş.... Bayram sonrası cuma kilo bildirimi yapmıyoruz..

Ben de biraz rahatsızdım kızlar, kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın..

Yok canım, az önce baktım belli olmuş.... Bayram sonrası cuma kilo bildirimi yapmıyoruz..

Ben de biraz rahatsızdım kızlar, kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın..

Geçmiş olsun akrebimmm :26: tam ramazanın son günleri acil şifalar bitanemm

Siyahbeyazcim kilomu gorup niye beni gectigini yuzumu vurmadinki?bu durum bana keyfin olmadigina isaret gibi geldi canim iyimisin ?[/QUOTE]

Canim benim.benim kucuk cok atesliydi sonra ishalde basladi.bugun daha iyi cok skur.dr a goturduk kaka tahlili yaptirdi ama bisey yok dedi.ben de dr kizdim cocuk perisan nasil biseyi yok dedim.halbuki sevinmem lazim degil mi.ama o anda cok sinirlendim cunku cocuk atesten titriyordu.neyse bugundaha iyi

Gecmis olsun canim kaptancim. Siyahbeyazcim bebisinede coook gecmis olsun ishal salgini var her yerde.gecen hafta bizim sulari kestiler salgin yuzundenmis sulara bakmislar.
Suan coook uykum var bebeler film izliyip yemek yiyolar namazi kilmis olsam yanlarinda kestiricem ama ne uyuyabiliyorum nede kalkiyorum neysen sonum hayrola.
Sahurda bir ufak borek ve kasarli ekmek yedim.suan 6 gun arayla oruca dondugunden galiba midem yaniyo ve cok susadim.amannn bu kadar sikayet yeter.hepinizi optum

ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1155&p=36303956#post36303956
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

GENEL
1) Bayram ertesi olması sebebiyle 1 Ağustos 2014 tarihli 372. etapta bildirim yapılmayacaktır.
Bütün takımlar 8 Ağustos Cuma günü bildirim yapacaklardır, kilo farklar ikiye bölünecektir. İlgili etap, 372. etapla birleşecek ve 373. etap olarak adlandırılacaktır.

2) Performans uygulaması 7. tur sona erdi. Ceza alan takımlar; 2. Takım ve 13. Takım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&page=7&p=36310002#post36310002
Yaptırım uygulamasını hatırlamak için lütfen linki tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&p=31377343#post31377343

3) 347. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye edildiler: file76

6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 371. Etap birincisi; 5.Takımdan kollontai arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını aşağıda linkini vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..

BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.

Geçmiş olsun akrebimmm :26: tam ramazanın son günleri acil şifalar bitanemm
Sağol canım benim
Geçmiş olsun . İnşallah bayrama kadar iyileşirsin
Sağol tatlım, cık canım bayrama geçeğe benzemiyor, dualarınızı bekliyorum
Canım geçmiş olsun, dişmi çıkarıyor acaba..Çok telaş etme sakin ol sen, sanki bana diş çıkarıyor gibi geldi..
Sağol canım.. Ara verince zorlandın tabi.. Yarın son gün.. Arefemiz hepimize hayırlı olsun inş..

Hepinizin bayramini simdiden kutlarim kizlar arada girip okuyorum yazdiklarinizi Allah cocuklarimizi korusun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bacilar gece gece bir vakiyim dedim.son sahur ve ben ramazan gidiyo diye cok uzgunum.bide demin tartildim iki kilo fazla geldi isin kotusu vucudumdada farklilik oldu.herkese iyi geceler Insaallah bayramdan sonra 75 le donmem

Canlar bayramın geldiği yüreklere selam olsun...bayramı hüzün olan yuregi yangın yerine dönmüş herkese ferahlik nasip olsun...seviyorum sizi...garip insan tanimadigini sever mi severmış :)

Herkese iyi bayramlar bacilarimmmmm.Insaallah huzurlu guzel ve cokkk mutlu bir bayram olur.
Kaptancim biz bu aksam koye gidiyoruz ordan benim hattim cekmedigi icin orda kaldigimiz surece giremiycem .hepinizi optum

Canlar bayramın geldiği yüreklere selam olsun...bayramı hüzün olan yuregi yangın yerine dönmüş herkese ferahlik nasip olsun...seviyorum sizi...garip insan tanimadigini sever mi severmış :)

Herkese iyi bayramlar bacilarimmmmm.Insaallah huzurlu guzel ve cokkk mutlu bir bayram olur.
Kaptancim biz bu aksam koye gidiyoruz ordan benim hattim cekmedigi icin orda kaldigimiz surece giremiycem .hepinizi optum

Bayramin3.gununde anca tebrige gelebildim.hepinizin bayramini kutlarim.seldom biz fe srni seviyoruz.bayramda memleletlete gitmedik uzak diye!!! Ama bilin bakalim nrdeyiz?
Suan erzurumdyiz.dun aksam geldik.onceki aksam da ardahndaydikk:) gecerken karsa da ugrayivetdik.
Bayrin 1.gunu yola artvinin savsat ve yusufeli ilcelerini gormrk icin ciktik.artvin rize 2saat.faha once artvine gelmistik ama icerideki ilcelerini gormemistik.savsat da fazla vakit gecirecek bi yer olmayinca ardahana dogru ilerlemis olduk.ama artik evimi ozlefim.diyete gelince...henuz oraya gelemedik

Erzurummu desene bayramı yollarda geçirdiniz....

Herkesin bayramını kutluyorum..

Seldom canımmm ben de seni ve sizleri seviyorum...

Görüşürüz şekerler

nihayet evimde, işyerimdeyim...İşleri normal akışına girdi, çünkü ramazanda işler gayet sakindi . iyi yorulmuşuz yollarda. bu sabah eşim evimiz ne kadar iyi ne kadar rahat diyordu dün para vererek kaldığımız öğetmen evi çok rahatsızdı, çok sıcaktı, tuvalatin kapısı içierden açılmıyordu içeri giren kalıyordu ve temizliğe de pek dikkat etmemişlerdi. kardeşim evden gelirken nüfus kağıdını da getirmediğ için bir de bi sürü dil döktük bizi kabul etsinler diye. son öğretmenvi dışındakiler güzeldi...yolculuk da güzeldi. yolun sonuna geldikçe yorgunluktan birbirimize düşmeye başladık o başka.15 gün evdeyiz 15 gün sonra gene yollardayız inşallah memleketlere giderken gene kasmadan mola vere vere gidelim diyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin istediğikleri yeri gezip görmeyi.
izlenimlerim
Şavşat: beklediğimden de küçük bir ilçe çıktı. şavşat girişi ile çıkışı çok farklı iyi ki geri dönmemişiz ve ardahana doğru gitmişiz. girişi dağlık blçge çıkşı ise yayla...yaylalar çok hoştu
Ardahan: yaylaları ve temmuz ayındaki buz gibi havası bizi şaşırttı. kışın kim bilir ne kadar soğuk oluyordu. rize de her yere çay bitkisi dikmişler burada da sanki her yere inek ekmeişler....dağların yüzeyi sürülerle kaplıydıbu görüntü et yiyeceksek burada yiyelim dedirtti bize. şehir valiliği, hastanesi, orman genel müdürlüğü olan ilçe izlenimi yarattuı bizde. akşam saat 8den sonra güç bela açık bir kafede tost bulabilidik yiyecek olarak. Öğrenci olarak yaşanmaz ama memur olarak yaşanabilir ardahanda.

Kars: uwwwww ardahanda sonra parise geldiğimizi zannettik. tarihi bir kalesi var, kaleye yürüyerek çıktık baya uzun bir yol ve dik merdivenler vardı. sıpalar yürümeyince kucağımızda sırtımızda taşıdık. kaleye çıktığımızda çok yorulmuştuk, içinde büyük bir çadır şeklinde kafe vardı, kahvaltı, semaver çay, öğrenci ve turisteleri çekecek her şey vardı, bence kalenin güzelliğini de bozmamıştı aksine daha uğrak hale getirmişti. yukarıda biraz nefeslendik çayımız suyumuzu içtik. kalenin içine de gezip yolumuza devam ettik. gittğimiz yerlerde araba ile şehrin bir ucundan diğer ucuna kadar gidip şehrin büyüklüğünü keşfetmeye çalıştık. karsata öğrenci de olunur memur da sadece Türkiyenin bir ucu...bir de ardahan karsta yaşanacaksa maddi sıkıntı olmamaıs lazım , en azından odun kömür alacak bol parası olması insanın. bu arada ardahanda yediğimiz et hakikaten çok lezzetliydi.

Erzurum: aaaa ne kadar da ankaraya benziyor burası. parise benzettiğimiz karstan daha büyük ve gelişmiş. karsta yaşanırsa erzurumda haydi haydi yaşanır. erzurumu da sevdim. hava çok sıcaktı , demek ki yazın çok sıcak kışın da çok soğuk oluyor. cağ kebabı yerken dikkat edin siz dur dememdikçe getiriyorlar da getiriyorlar rizeden tecrübeli olduğum için ve kadayıf dolması yiyeceğim için ilk şişten sonra duuuuur dedim o kadar gezdik , bilmediğimiz yerlerde yemek yedik ama hiçbiri pahalı gelmedi bize, (niye?), en pahalısı Rize çünkü

Sonuç: ülkemiz çoook güzel. Allah birlik dirlik versin hepimize.

kızlar çoğunuz şehir dışındasınız ama gene kilolarımıza bir bakalım imkan olunca. yarın bilidirm yok ama haftaya cuma da süprüzle karşılaşmayalım
ben kiloma bu sabah bakmadım , yolsan yeni geldik vücucumda ödem vardır diye düşündüm. bugün biraz normal yiyip yarın sabah kiloma bakıcam inşallah.

menüm:
sabah:5 yk mantar kavurma, 1 haş yumurta, yarım dilim peynir, 2-3 dilim ekmek.

Merhaba arkadaşlar beni tanıdınız umarım. Akrepcim geri dönmek üzere ayrilmistim ama daha fazla sizden uzak kalamadim burdayım artık kilolarimi verene kadar. Kilo almadimda vermedimde ayniyim 61- 62 arası yine. Oğlum 10 gün sonra 8 aylık olacak ek gıdalara gectik ve ben bir ay sonra işe baslayacagim ve vermem gereken max 8 kilo var hepinizi özledim

Kizlar selam bu pztesi kontrolum var gebelik testim pozitif cikti simdide doktora gidicem ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…