tamam canim bu hafta baslarsin o zamanHayır tatlım bebisim 3 aylık falandi emzirdigim için diyet yapınca kilo almamaya başlamıştı bende o yüzden ayrilmistim canım
Bugün benim doğumgünüm...biraz buruk...ama kizimda bir heyecan sabahtan beri...sürekli bir kutlama halinde...ne güzel şey çocuk olmak...
hoşgeldin tekrar aramızaMerhaba arkadaşlar beni tanıdınız umarım. Akrepcim geri dönmek üzere ayrilmistim ama daha fazla sizden uzak kalamadim burdayım artık kilolarimi verene kadar. Kilo almadimda vermedimde ayniyim 61- 62 arası yine. Oğlum 10 gün sonra 8 aylık olacak ek gıdalara gectik ve ben bir ay sonra işe baslayacagim ve vermem gereken max 8 kilo var hepinizi özledim
Kizlar selam bu pztesi kontrolum var gebelik testim pozitif cikti simdide doktora gidicem ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğum günün kutlu olsun. benim kızkardeşim de pasta yapmıştı, kimsenin doğum günü falan değildi ama üstüne mum yakıp getirdi bizimkiler bayıldılar seramoniye...çocuk işte doğum günü kutlamaya bayılıyorlar.Bugün benim doğumgünüm...biraz buruk...ama kizimda bir heyecan sabahtan beri...sürekli bir kutlama halinde...ne güzel şey çocuk olmak...
kaç hafta ara vermişse kilo farkını ona bölüces değil mi?tamam canim bu hafta baslarsin o zaman
Kızlar bi özet geçeyim önce :) arefe günü sabah amasyaya geldik...bayramin 1.,2. günü köyde geçirdik...bu arada turistik bir kaplıca köyü köyümüz, doğal olarak aqua parktan çocuklari cikaramadigimizdan bütün bayramı havuzda geçirdik...sonra amasyaya geldik tekrar..bi arkadaşım kanserdi vefat etti 2,3 gün. onun kızıyla ilgilendik..dün akşam hastaneye yattım bugün de anjio ile stentler değiştirildi...şimdi çıkış işlemlerini bekliyorum...yarın tekrar köye havuz keyfine gidicez birkaç gün...şimdilik her şey yolunda gibi şükür...
Kaptancim aradığını geç gördüm, doncem ben sana :) bu arada akşam aklımda sen varken yatinca rüyamda seni gördüm..detaylar azzzz sonra :)
kaç hafta ara vermişse kilo farkını ona bölüces değil mi?
Merhabalar.oncelikle nurceng hosgeldim.
Bayramda giremedim.sonrasinda da evi temuzleyip yerlestirme vardi.bugun yeni evimde ilk gunum cok sukur.
Bayramda cok yemedim aslnda.oncekilerde tatli seker hic doymazdim.bu sefer hava cok sicakti buyuzden galiba hic bisey yiyesim yoktu..ama velakin tarti cok gosyeriyor.ne yapsam bilemiyorum.kendimi sis hissediyorum..patlicak gibi.
Bir de benim cocuklaron biri iyilesiyor digeri basliyor.bu sefer de kiz ateslendi.gece atesli gundiz bisey yok.istahi gitti.surati kucucuk kaldi.ara ara boyle oluyor aslinda.gece atesli gundiz yok.bir iki gune de geciyor.
Ayy onlar tek hastanmasinda..
Kızlar bi özet geçeyim önce :) arefe günü sabah amasyaya geldik...bayramin 1.,2. günü köyde geçirdik...bu arada turistik bir kaplıca köyü köyümüz, doğal olarak aqua parktan çocuklari cikaramadigimizdan bütün bayramı havuzda geçirdik...sonra amasyaya geldik tekrar..bi arkadaşım kanserdi vefat etti 2,3 gün. onun kızıyla ilgilendik..dün akşam hastaneye yattım bugün de anjio ile stentler değiştirildi...şimdi çıkış işlemlerini bekliyorum...yarın tekrar köye havuz keyfine gidicez birkaç gün...şimdilik her şey yolunda gibi şükür...
Kaptancim aradığını geç gördüm, doncem ben sana :) bu arada akşam aklımda sen varken yatinca rüyamda seni gördüm..detaylar azzzz sonra :)
ben geldim kızlar tatil bittiişe başlamış durumdayım
bayram haftası yoğun geçti bizde
1. günü eşimin benim akrabalar gezildi
2. günü yaylaya gitti çok güzeldi adananın sıcağından kurtulup terlemeden bir gün geçirdik mis gibi kokan organik meyve sebze topladık
3. günü denizdeydik
hafta sonu da yiğenim sünneti vardı cumartesi kendi aramızda eğlence yaptık tabi ben eğlenmedim oğlum yüksek sesten ve kabalıktan rahatsız oldu öyle oturduk oğlumla
dünde mevlütümüz vardı.
şimdi de burdayım
nurceng hoşgeldin kendimi tanıtayım 29 yaşındayım evliyim bir oğlum var 11 aylık çalışıyorum kamuda şimdilik bu kadar
bu arada çok kilo aldımm
Tamam canım inşallah hemen kilolarida hep beraber veririztamam canim bu hafta baslarsin o zaman
Teşekkür ediyorum canım bayramın yoğun geçmişben geldim kızlar tatil bittiişe başlamış durumdayım
bayram haftası yoğun geçti bizde
1. günü eşimin benim akrabalar gezildi
2. günü yaylaya gitti çok güzeldi adananın sıcağından kurtulup terlemeden bir gün geçirdik mis gibi kokan organik meyve sebze topladık
3. günü denizdeydik
hafta sonu da yiğenim sünneti vardı cumartesi kendi aramızda eğlence yaptık tabi ben eğlenmedim oğlum yüksek sesten ve kabalıktan rahatsız oldu öyle oturduk oğlumla
dünde mevlütümüz vardı.
şimdi de burdayım
nurceng hoşgeldin kendimi tanıtayım 29 yaşındayım evliyim bir oğlum var 11 aylık çalışıyorum kamuda şimdilik bu kadar
bu arada çok kilo aldımm
Hedefcim kilon daha azdi sanki menulerini artmış görüyorumselamlar kızlar ....cts. sabah kilom 66,6 idi:18:bu hafta çok dikket emem lazım çok
menüm
sabah: 3 dilim peynir, 3 dilim ekmek
ara: 1 beypazarı kurusu
öğlen: 3 kepekli grisini 1 bardak süt...
Merhabalar.oncelikle nurceng hosgeldim.
Bayramda giremedim.sonrasinda da evi temuzleyip yerlestirme vardi.bugun yeni evimde ilk gunum cok sukur.
Bayramda cok yemedim aslnda.oncekilerde tatli seker hic doymazdim.bu sefer hava cok sicakti buyuzden galiba hic bisey yiyesim yoktu..ama velakin tarti cok gosyeriyor.ne yapsam bilemiyorum.kendimi sis hissediyorum..patlicak gibi.
Bir de benim cocuklaron biri iyilesiyor digeri basliyor.bu sefer de kiz ateslendi.gece atesli gundiz bisey yok.istahi gitti.surati kucucuk kaldi.ara ara boyle oluyor aslinda.gece atesli gundiz yok.bir iki gune de geciyor.
sağol kaptanım evet kilo aldık ve ben hiç umursamıyorum anlamadım yakınlarda hasta olacam ondan mı kız kardeşim burda ondan mı bol bol yiyip içiyoruz kendimi toparlamam lazım ama ne zaman bilmiyorumBayramın güzel geçmiş gerçekten..
hep birlikte kilomu aldık yanii
ohhh ne güzel ben havuzu denizi çok seviyorum ama gidemiyorum oğlumdan dolayı artık paşam büyüsün beraber giderizYarın havuza gidiyorum
yeni evinde güle güle otur inşallah, gerçekten çok uzun dürdü yerlreşmen. bakalım biz de ocaktan sonra tayin olacak mıyız. çocuklar bu mevsimde çok hasta oluyorlar. biz de bayramda hem gezdik hem ilaç kullandık. bayram dönüşü kız kardeşimde ve bende uçuk çıktı şimdi de dişim ağrıyorMerhabalar.oncelikle nurceng hosgeldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?