Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedefcim geçmiş olsun canım
diş Ağrısı çok kötü oluyo bi de çok ilaçta kullanamıyorum allah kimseye vermesin diş Ağrısı

Gözemi geldiniz kuzu, geçmiş olsun..

Hedefcim geçmiş olsun canım
diş Ağrısı çok kötü oluyo bi de çok ilaçta kullanamıyorum allah kimseye vermesin diş Ağrısı
amin insan ağrımadan bilmiyo dişlerinin kıymetini. zannederim vücut direncim düştü o yüzden ucuk diş eti iltşihabı falan oldu.
dün sağlık ocağına ilaç yazdırdım ağrı kesici bir de antibiyotik yazdı doktor. antib. dün akşam başladım bu ağrı kesiciyi de bu sabah aldım umarım iyileşir de bi daha içmem.

karbonhidratı fazla tüketmekten mi yoksa tatil yorgunluığu mu bilmem sabahları yorgun uyanıyorum ve kiloma da bakmıyorum.zannederim 65,5-66 arasındayım, perşembeye kadar azaldığım kar

bu sabah: 1 dlim peynir 4 form bisküvi
ara: mate çayı
öğlen:7000 adım yürüyüş, paça çorba, 2 dilim pide
ara:100 ml süt
.............dün ikindiden itibaren çok acıktım.ikindin marketten cevizli sucuk almıştım inşallah bugün aynı hataya düşmem.
kardeşim nohut ıslatacak ben de eve gidince pişiricem. yanına boool cacık... ah bir de kmeksiz pilavsız yiyebilsem.

Sabah menüsü güzelmiş
ama öğle menüsünü hic sorma
2 dilim börek 1 dilim tatlı 2 kase şehriyeli salata cay

İnşallah canım

Ekmeksiz ve pilavsız yememiz gerekli canım ya. 7000 adım çok güzel açık havada mi adimsayar mı var

Bayramda aldığı kilonun hepsini verebilen var mı ???
Bayramda çok almadım ben ama vermeye devam edeceğim hep beraber verelim sen kaç kilosun canım
günaydın elifcim bence kilo veren yokk bende habire yiyorum ne olacak sonum biri bana dur desin beni gelsin cimciklesin lütfen

Uhs ben sana dur diyorum lütfen dur
bu arada bıraktığım gibi degil 2.takimda performance dusuklugu gördüm ne oldu sizlere arkadaşlar.
Akrep bu olaya bi el at kaptanim

öğle arasında açık havadaadımsayarım var evet. internetten 50 tlye almıştım. çantamda taşıyorum ama epeydir bakmıyordum çünkü yürümüyordum dün yürüdüm ve baktım 7000.bu arada hızlı dönmüşsün yorumlar falan en aktif üyemizsin

Burayı ben kapatayim .herkese iyi geceler
iyi geceler ...öğleye doğru cevap verebildim ben gene bir çay içeyim de yatatyım diye beklerken saat 10,30 oldu bünye dokuzda yatmaya alışık. sabah uyanamadım. en kötüsü birileri çağırdıktan sonra uykınu almadan uyanmak. gittim sefil gibi salonda yattım çocuk uyandırınca.

Bayramda aldığı kilonun hepsini verebilen var mı ???

günaydın elifcim bence kilo veren yokk bende habire yiyorum ne olacak sonum biri bana dur desin beni gelsin cimciklesin lütfen

kızlar toparlanalım lütfen. yok yaz tatili yok bayram yok ramazan bahanemiz tükenmiyor. ramazanda 64,9 olmuştum bu sabah 66,2 çıktım ama dikket ediyorum artık

dünkü menüm şöyleydi

bu sabah: 1 dlim peynir 4 form bisküvi
ara: mate çayı
öğlen:7000 adım yürüyüş, paça çorba, 2 dilim pide
ara:100 ml süt
ara:100 ml süt, fıstık (sınırsız malesef)
akşam: 1 nuget, erişteli tavuk çorba fıstığa devam...

bu sabah:
1tk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı, 1 çk üzüm çekirdeği, 2 omega 3 (yorgunluğa iyi gelir inşallah, bu arada yemekten önce yediklerim bile karın doyuracak kadar çok olmuş)
2 dilim peynir, 2 dilim ekmek

A.s. bacilarim.ambu artik istanbulda ve neti acik.kisa ozet geciyim bsyramin ilk gunu burda sonraki iki gun koyde sonraki iki gun armutluda deniz ve havuzfs sonraki iki gun gene koyde ve simdi getirdigi esyalari yerlestirmekte.
Kiloya gelirsek devamli disarda olmaktan cocuklara surup vermek icin aldigim cokokremden coooooooook bolca ekmeye surup surup yedigim icin kilom bu sabah muthis cikti.yarin yazarim artikin
fatmacim isimler dogru tanisiyomuyuz canim

Kadin dogum doktoruna gittim orada bi aileyle tanistim bu kelepce muhabbetinden acildi konu cigdeminide boyle mahfettiler falan dedi kadin zeytinburnunda komsulariymis olabilir ama ben tam isimlerini bilmiyorum dedim kadin anlatti senide tarif etti bana cocuklarinida..kucucuk bi kadin esi vefat etmis iki kizi varmis....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada dualariniza cok ihtiyacim var kanamam var teyzesi yatiyorum evde insallah bebegime bisey olmaz.

Bende günde bir saat yürüyüş yapıyorum adim olarak bilmiyorum ama ben gitmeden 64 civarı hatta 63 tün galiba kilo almissin
Ben o tür şeyler icemiyorum bi kere fulya suyu denedim midem bulandı icemefim

Hosgeldin canim

Bu arada dualariniza cok ihtiyacim var kanamam var teyzesi yatiyorum evde insallah bebegime bisey olmaz.

allah şifa versin tatlım sana tavsiyem zorunlu ihtiyaçlar hariç yataktan hiç çıkma en azında şu riskli dönemi atlatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…