Nurceng hosgeldin canim.suan buralar cok sessiz dondugumuzde uzun uzun yazisir hasret gideririz
Kizlar selam bu pztesi kontrolum var gebelik testim pozitif cikti simdide doktora gidicem ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sagol canim kaptanim..Gözün aydın canım, hayırlı olsun
Nurceng hosgeldin canim.suan buralar cok sessiz dondugumuzde uzun uzun yazisir hasret gideririz
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinCok sagol canim kaptanim..
Kizlar Günaydın geçmiş bayramınız Mübarek Olsun giremedim kusura bakmayın hergün ayrı bir yogundu kilo bildiriyor muyuz ben 65.1 malesef boğazım hiç durmuyor neyse görüşürüz oğlum telefonu ver diye ağlıyor
kızlar çoğunuz şehir dışındasınız ama gene kilolarımıza bir bakalım imkan olunca. yarın bilidirm yok ama haftaya cuma da süprüzle karşılaşmayalım
ben kiloma bu sabah bakmadım , yolsan yeni geldik vücucumda ödem vardır diye düşündüm. bugün biraz normal yiyip yarın sabah kiloma bakıcam inşallah.
menüm:
sabah:5 yk mantar kavurma, 1 haş yumurta, yarım dilim peynir, 2-3 dilim ekmek.
Merhaba arkadaşlar beni tanıdınız umarım. Akrepcim geri dönmek üzere ayrilmistim ama daha fazla sizden uzak kalamadim burdayım artık kilolarimi verene kadar. Kilo almadimda vermedimde ayniyim 61- 62 arası yine. Oğlum 10 gün sonra 8 aylık olacak ek gıdalara gectik ve ben bir ay sonra işe baslayacagim ve vermem gereken max 8 kilo var hepinizi özledim
Kizlar selam bu pztesi kontrolum var gebelik testim pozitif cikti simdide doktora gidicem ...
Canım canım canım Allah hayırlı etsin tamamina erdirsin :)
Bugün benim doğumgünüm...biraz buruk...ama kizimda bir heyecan sabahtan beri...sürekli bir kutlama halinde...ne güzel şey çocuk olmak...
Teşekkür ediyorum canımhedef performansını okurken yoruldum ben :) bu performans ile nasıl kilo aldın ki??
Masallah kocaman olmuş :)
Bugün benim doğumgünüm...biraz buruk...ama kizimda bir heyecan sabahtan beri...sürekli bir kutlama halinde...ne güzel şey çocuk olmak...
Öğle 3-4 kaşık taze fasulyeKahvaltı
3 zeytin 1 yumurta domates 5 küçük yeşil biber kk peynir cay kacamak 3 lokma cevizli çörek
Öğle 3-4 kaşık taze fasulye
ara yarım dilim kek 1 tuzlu kurabiye (arkadaş a gittim )
Aksam 1 kase bulgur pilavı ve taze fasulye
simdi çay icicem
1 saat yürüyüş
100 mekik daha yapmayı düşünüyorum cok kararliyim insallah olacak bu iş
Hoşgeldin seen
Tatlım sen geri dönmek üzere ayrılmıştın ya, hamilemi kalmıştın, o yüzdenmiydi ayrılma nedenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?