Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Fatmabolcum gozun aydin canim Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.saglikla kucagina almayi nasip etsin Insaallah.

Bacilarim biz koyde oldugumuzdan cekmiyodu sindi bursa merkezdeyiz ama iki saat sonra tekrar baska biyere gecicez.bayrami hic anlamadik bizbizeydik.ama kuzularim cooook mutlu.su tabancasiyla kuzulara ve kopege su sikmaya calisiyolar tabii yaklasamadiklari icin beceremiyolar.denize gitmeye niyetimiz var bakalim Insaallah olur cunku biraz daha feraceyle oturursam ustumden buhar cikicak.

Rejim derseniz hiccccc umit yok cok yemiyorum ama yemek duzeni olmadigindan doymak icin iki gundur ekmek yiyorum.harekette sifir bakalim eve gidince soka giricem galiba.hepinizi optum bacilarimmmm

Son düzenleme:
Nurceng hosgeldin canim.suan buralar cok sessiz dondugumuzde uzun uzun yazisir hasret gideririz

Cok sagol canim arkadasim uzme kendini tatilin tadini cikar hem cocuklarla bu kadari bole mucize bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar Günaydın geçmiş bayramınız Mübarek Olsun giremedim kusura bakmayın hergün ayrı bir yogundu kilo bildiriyor muyuz ben 65.1 malesef boğazım hiç durmuyor neyse görüşürüz oğlum telefonu ver diye ağlıyor

Cok sagol canim kaptanim..

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Seninde mübarek olsun benimde aynen boğazım durmuyo ama kararliyim bu sabah başladım bi karatay kahvaltısı yaptım

hedef performansını okurken yoruldum ben :) bu performans ile nasıl kilo aldın ki??

Masallah kocaman olmuş :)

Bugün benim doğumgünüm...biraz buruk...ama kizimda bir heyecan sabahtan beri...sürekli bir kutlama halinde...ne güzel şey çocuk olmak...

Bugün benim doğumgünüm...biraz buruk...ama kizimda bir heyecan sabahtan beri...sürekli bir kutlama halinde...ne güzel şey çocuk olmak...

Icin buruk falan degil al kuzunu eglen dusunme hicbiseyi ani yasa tatlim....

hedef performansını okurken yoruldum ben :) bu performans ile nasıl kilo aldın ki??

Masallah kocaman olmuş :)
Teşekkür ediyorum canım

Doğum günün kutlu olsun canım

Kahvaltı
3 zeytin 1 yumurta domates 5 küçük yeşil biber kk peynir cay kacamak 3 lokma cevizli çörek
Öğle 3-4 kaşık taze fasulye
ara yarım dilim kek 1 tuzlu kurabiye (arkadaş a gittim )
Aksam 1 kase bulgur pilavı ve taze fasulye
simdi çay icicem
1 saat yürüyüş
100 mekik daha yapmayı düşünüyorum cok kararliyim insallah olacak bu iş

Hoşgeldin seen
Tatlım sen geri dönmek üzere ayrılmıştın ya, hamilemi kalmıştın, o yüzdenmiydi ayrılma nedenin?

Doğum günün kutlu olsun canım, prensesinle nice mutlu senelere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…