A.s. bacilarim.ambu artik istanbulda ve neti acik.kisa ozet geciyim bsyramin ilk gunu burda sonraki iki gun koyde sonraki iki gun armutluda deniz ve havuzfs sonraki iki gun gene koyde ve simdi getirdigi esyalari yerlestirmekte.
Kiloya gelirsek devamli disarda olmaktan cocuklara surup vermek icin aldigim cokokremden coooooooook bolca ekmeye surup surup yedigim icin kilom bu sabah muthis cikti.yarin yazarim artikin
fatmacim isimler dogru tanisiyomuyuz canim
he he dünya küçük. ambuyu tarif et deseler 2 çocuğu var feraceli bi kadın ama artık lacivent ferace giyiyo derim.Kadin dogum doktoruna gittim orada bi aileyle tanistim bu kelepce muhabbetinden acildi konu cigdeminide boyle mahfettiler falan dedi kadin zeytinburnunda komsulariymis olabilir ama ben tam isimlerini bilmiyorum dedim kadin anlatti senide tarif etti bana cocuklarinida..kucucuk bi kadin esi vefat etmis iki kizi varmis....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkıntı olmaz inşallah sen içini rahat tut.biliyorsundur düşerse de sağlıksız bebek düşerBu arada dualariniza cok ihtiyacim var kanamam var teyzesi yatiyorum evde insallah bebegime bisey olmaz.
evet bir ara 63e kadar düşmüştümBende günde bir saat yürüyüş yapıyorum adim olarak bilmiyorum ama ben gitmeden 64 civarı hatta 63 tün galiba kilo almissin
Ben o tür şeyler icemiyorum bi kere fulya suyu denedim midem bulandı icemefim
Hosgeldin canim
Hedef tarifine bayildim.Istanbula gelince beni sip diye bulursun
Canım ramazan ve bayram rehaveti henüzz atlatılmadı..Tartı ile yüzleşmeler çoğaldıkça kendimize geliriz merak etmeBayramda çok almadım ben ama vermeye devam edeceğim hep beraber verelim sen kaç kilosun canım
Uhs ben sana dur diyorum lütfen dur
bu arada bıraktığım gibi degil 2.takimda performance dusuklugu gördüm ne oldu sizlere arkadaşlar.
Akrep bu olaya bi el at kaptanim
İyi gelir canım merak etme..Ben bayramdan bu yana almadığımı farkettim dün ve hemen aldım..dünkü menüm şöyleydi
ara:100 ml süt, fıstık (sınırsız malesef)
akşam: 1 nuget, erişteli tavuk çorba fıstığa devam...
bu sabah:
1tk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı, 1 çk üzüm çekirdeği, 2 omega 3 (yorgunluğa iyi gelir inşallah, bu arada yemekten önce yediklerim bile karın doyuracak kadar çok olmuş)
2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
A.s. bacilarim.ambu artik istanbulda ve neti acik.kisa ozet geciyim bsyramin ilk gunu burda sonraki iki gun koyde sonraki iki gun armutluda deniz ve havuzfs sonraki iki gun gene koyde ve simdi getirdigi esyalari yerlestirmekte.
Kiloya gelirsek devamli disarda olmaktan cocuklara surup vermek icin aldigim cokokremden coooooooook bolca ekmeye surup surup yedigim icin kilom bu sabah muthis cikti.yarin yazarim artikin
fatmacim isimler dogru tanisiyomuyuz canim
Ben de kesin akraba çıktılar demiştimKadin dogum doktoruna gittim orada bi aileyle tanistim bu kelepce muhabbetinden acildi konu cigdeminide boyle mahfettiler falan dedi kadin zeytinburnunda komsulariymis olabilir ama ben tam isimlerini bilmiyorum dedim kadin anlatti senide tarif etti bana cocuklarinida..kucucuk bi kadin esi vefat etmis iki kizi varmis....
Hayırlısı olsun canım...Bu arada dualariniza cok ihtiyacim var kanamam var teyzesi yatiyorum evde insallah bebegime bisey olmaz.
Aslında bilmiyosun, benle yarışı ne zaman bıraktın işte o zaman kilo almaya başladınhe he dünya küçük. ambuyu tarif et deseler 2 çocuğu var feraceli bi kadın ama artık lacivent ferace giyiyo derim.
sıkıntı olmaz inşallah sen içini rahat tut.biliyorsundur düşerse de sağlıksız bebek düşer
evet bir ara 63e kadar düşmüştümyaz dönemi kötü etkiliyor beni. mayısta 1 haftalığına kayınvalidemler geldiğinde ipin ucunu bir kaçırdım sonra okullar kapandı burası çok sıcak yürüşleri bıraktım ve kilo aldım
Doğum günün kutlu olsun canımAllah yardim etsin fatmacim.doktorun Aysegul hanimsa cok iyi bir doktor kardesimin eside o doktora gitti cok memnun kaldi.sen bol bol dinlen benimde ilkinde olmustu kisitli hareketle atlattim Allaha sukur.
Allah Allah kim bu bizi ayrintili anlatan. beni nasil anlatti merak ettim ama anlattigin tarife uyan cok komsu var. dolayli olarak tanismis olduk canim
simdi kuafordeyim.simdi 69 oldum sanmiyin.bilmiyenler icin soyliyim 69 olunca odul olarak boyaticaktim amaaaaa cok sIkildim bide bugun dogum gunum ben 3 sene her dogum gunumde boyattim.bugunde dayanamadim geldim.ama halen bekliyorum azicik gec kalicam galiba.
Gelelim menuye sabah bir simit cokelek
ara bir avuc findik
simdide boya arasi cayla yemek icin peynirli cubuk aldim
aksama Allah Kerim
Hedef tarifine bayildim.Istanbula gelince beni sip diye bulursun
Gayet balık etliSoyle kapali guzel bir esi var dedi uzun boylu gayet baliketli...
doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllaraAllah yardim etsin fatmacim.doktorun Aysegul hanimsa cok iyi bir doktor kardesimin eside o doktora gitti cok memnun kaldi.sen bol bol dinlen benimde ilkinde olmustu kisitli hareketle atlattim Allaha sukur.
Allah Allah kim bu bizi ayrintili anlatan. beni nasil anlatti merak ettim ama anlattigin tarife uyan cok komsu var. dolayli olarak tanismis olduk canim
simdi kuafordeyim.simdi 69 oldum sanmiyin.bilmiyenler icin soyliyim 69 olunca odul olarak boyaticaktim amaaaaa cok sIkildim bide bugun dogum gunum ben 3 sene her dogum gunumde boyattim.bugunde dayanamadim geldim.ama halen bekliyorum azicik gec kalicam galiba.
ara bir avuc findik
aksama Allah Kerim
Seldommmmmmm gecmis dogum gunun kutlu olsun canim.iyiki dogdun
oyyyyyyy kavgada söylenmez bu, balık etli miiiiSoyle kapali guzel bir esi var dedi uzun boylu gayet baliketli...
amaaaan boyatırsın tekrar olur biter. bir de daha gözün alışmadı. ben de 1 defa saçımı sarıya boyattım daha doğrusu röfle yaptırdım eşim canın sağ olsun demiştiSimdi bana baliketli diyen esimin adina kadar anlatan teyzeyi daha merak ettim.
Simdi asil sorun hem sacim cok sari oldu ben dahil kimse beyenmedi bide yemek olmadigindan geldimki bizimkiler pizza ismarmis.ilk defa tek basima orta boy pizza yedim.bu ara okadar istahim acikki anlatamam
ara: 1 dilim ekmek, 1dilim peynir, 1 incecik dilim salambu sabah:
1tk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı, 1 çk üzüm çekirdeği, 2 omega 3
2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
öğlen: 50g. ekmek, 2 dilim peynir, incecik 2 dilim salam, domates salatalık ( soğuk sandviç yaptım çok doyurucu ve lezzetliydi )
yürüyüş:3000 adım (çarşıya çıkmadım kardeşimin biletini almaya gittim, yemeğimi de kendim hazırladım bu sefer de az yürümüş oldum)
Canım ramazan ve bayram rehaveti henüzz atlatılmadı..Tartı ile yüzleşmeler çoğaldıkça kendimize geliriz merak etme
İyi gelir canım merak etme..Ben bayramdan bu yana almadığımı farkettim dün ve hemen aldım..
Bende bir yorgunluk, bir agtrsiflik ve tahammülsüzlük had safhadaydı.. Kendimi sorgularken farkettim omega3 ün yokluğunu..
Ben de kesin akraba çıktılar demiştim
Hayırlısı olsun canım...
Aslında bilmiyosun, benle yarışı ne zaman bıraktın işte o zaman kilo almaya başladınvarmısın tekrardan yarışa
Doğum günün kutlu olsun canım
Gayet balık etli
Allah yardim etsin fatmacim.doktorun Aysegul hanimsa cok iyi bir doktor kardesimin eside o doktora gitti cok memnun kaldi.sen bol bol dinlen benimde ilkinde olmustu kisitli hareketle atlattim Allaha sukur.
ara bir avuc findik
aksama Allah Kerim
yine bebeğimle ilgili
ben bebeğimi emziriyorum bebeğim büyüdükçe anne sütünün farkına varmaya mı başladı nedir bayramdan bir hafta öncesinden bu zamana kadar gece en az 5 kez kalkmaya başladı göğsümde uyumak istiyor bende çok geç yatıyorum çok erken kalkıyorum üstüne birde 5 defa kalkınca hiç halim kalmıyo
mamayı bıraktı cicibebe yemiyor annesütü istiyor yavrum
nasıl yapsam bilmiyorum bir ay sonra bir yaşına girecek sütü kessem mi yoksa başka yere yatak yapıp beraber mi uyusak bilemiyorum
birde kızlar sütü kesme döneminiz nasıl geçti gece ağladığında ne vericem
Herşey Dahil otele gitme yoksa kilo alınıyor. Bende yarışa varım bugün kilo bildiriyor muyuz?seninle kilo alma yarışına başlamış olabilirimşimdi kilo verme yarışı yapalım tamam mı
şimdi bu hafta ben + kilo almış olucam ve uyarı alıcam gelecek ay bu kiloyu veremezsem diskalifiye olucam. yok ramazan ayından çıktık filan diye kuralı esnetirsek ben uyarı almicam ve 1 hafta sonra tatile çıkıyoruz....ya ben nasıl toparlanacam yaaaa...tatile çıkmasak mı..bayram tatilinden de yeni döndük aslında bi daha tatil falan istemiyorum ...offff...
yine bebeğimle ilgili
ben bebeğimi emziriyorum bebeğim büyüdükçe anne sütünün farkına varmaya mı başladı nedir bayramdan bir hafta öncesinden bu zamana kadar gece en az 5 kez kalkmaya başladı göğsümde uyumak istiyor bende çok geç yatıyorum çok erken kalkıyorum üstüne birde 5 defa kalkınca hiç halim kalmıyo
mamayı bıraktı cicibebe yemiyor annesütü istiyor yavrum
nasıl yapsam bilmiyorum bir ay sonra bir yaşına girecek sütü kessem mi yoksa başka yere yatak yapıp beraber mi uyusak bilemiyorum
birde kızlar sütü kesme döneminiz nasıl geçti gece ağladığında ne vericem
0.4 anca bakalım yeni başladım inşallah hemen veririm kararliyim***2. takım 372-373.. Etap***
Akrep33 ( 69 / / / %) kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 64.8 / 66,2/-1,4/-2,16 % )
Siyahbeyaz0066( 70,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 71,8 / / / %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )
nurceng ( 62,0 / 61.6/ 0.4/ %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?