Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

he he dünya küçük. ambuyu tarif et deseler 2 çocuğu var feraceli bi kadın ama artık lacivent ferace giyiyo derim.

Bu arada dualariniza cok ihtiyacim var kanamam var teyzesi yatiyorum evde insallah bebegime bisey olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkıntı olmaz inşallah sen içini rahat tut.biliyorsundur düşerse de sağlıksız bebek düşer
evet bir ara 63e kadar düşmüştüm yaz dönemi kötü etkiliyor beni. mayısta 1 haftalığına kayınvalidemler geldiğinde ipin ucunu bir kaçırdım sonra okullar kapandı burası çok sıcak yürüşleri bıraktım ve kilo aldım

bu sabah:
1tk elma sirkesi, 1tk çörek otu yağı, 1 çk üzüm çekirdeği, 2 omega 3
2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
öğlen: 50g. ekmek, 2 dilim peynir, incecik 2 dilim salam, domates salatalık ( soğuk sandviç yaptım çok doyurucu ve lezzetliydi )
yürüyüş:3000 adım (çarşıya çıkmadım kardeşimin biletini almaya gittim, yemeğimi de kendim hazırladım bu sefer de az yürümüş oldum)

Menüm sabah
1 yumurta peynir 6zeytin domates 3 biber 2 dilim etimek 1 çatal cokokrem çay
rezene
öğlen
tavuk sote karpuz 2dilim etimek 3-4 kaşık yoğurt

Şu an tam kilomu bilmiyorum ama aldım yani
Bu arada fatmabol çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz .

Allah yardim etsin fatmacim.doktorun Aysegul hanimsa cok iyi bir doktor kardesimin eside o doktora gitti cok memnun kaldi.sen bol bol dinlen benimde ilkinde olmustu kisitli hareketle atlattim Allaha sukur.
Allah Allah kim bu bizi ayrintili anlatan. beni nasil anlatti merak ettim ama anlattigin tarife uyan cok komsu var. dolayli olarak tanismis olduk canim

simdi kuafordeyim.simdi 69 oldum sanmiyin.bilmiyenler icin soyliyim 69 olunca odul olarak boyaticaktim amaaaaa cok sIkildim bide bugun dogum gunum ben 3 sene her dogum gunumde boyattim.bugunde dayanamadim geldim.ama halen bekliyorum azicik gec kalicam galiba.

Gelelim menuye sabah bir simit cokelek
ara bir avuc findik
simdide boya arasi cayla yemek icin peynirli cubuk aldim
aksama Allah Kerim

Canım ramazan ve bayram rehaveti henüzz atlatılmadı..Tartı ile yüzleşmeler çoğaldıkça kendimize geliriz merak etme
İyi gelir canım merak etme..Ben bayramdan bu yana almadığımı farkettim dün ve hemen aldım..
Bende bir yorgunluk, bir agtrsiflik ve tahammülsüzlük had safhadaydı.. Kendimi sorgularken farkettim omega3 ün yokluğunu..

Ben de kesin akraba çıktılar demiştim
Bu arada dualariniza cok ihtiyacim var kanamam var teyzesi yatiyorum evde insallah bebegime bisey olmaz.

Hayırlısı olsun canım...
Aslında bilmiyosun, benle yarışı ne zaman bıraktın işte o zaman kilo almaya başladın varmısın tekrardan yarışa
Doğum günün kutlu olsun canım
Hedef tarifine bayildim.Istanbula gelince beni sip diye bulursun

Soyle kapali guzel bir esi var dedi uzun boylu gayet baliketli...

Gayet balık etli

Simdi bana baliketli diyen esimin adina kadar anlatan teyzeyi daha merak ettim.
Simdi asil sorun hem sacim cok sari oldu ben dahil kimse beyenmedi bide yemek olmadigindan geldimki bizimkiler pizza ismarmis.ilk defa tek basima orta boy pizza yedim.bu ara okadar istahim acikki anlatamam

doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara

Seldommmmmmm gecmis dogum gunun kutlu olsun canim.iyiki dogdun

Soyle kapali guzel bir esi var dedi uzun boylu gayet baliketli...

oyyyyyyy kavgada söylenmez bu, balık etli miiii

amaaaan boyatırsın tekrar olur biter. bir de daha gözün alışmadı. ben de 1 defa saçımı sarıya boyattım daha doğrusu röfle yaptırdım eşim canın sağ olsun demişti

ara: 1 dilim ekmek, 1dilim peynir, 1 incecik dilim salam
ara: fıstık (sayamadım)
akşam: kumpir, yarım çb. meyve suyu
gece : karpuz 10 dilim kadar

yürüyüşü 7000e adıma tamamladım akşam üstü
.......
sabah: 3 yumurta, 1tk z. yağı, 5 çift fıstık

seninle kilo alma yarışına başlamış olabilirimşimdi kilo verme yarışı yapalım tamam mı
şimdi bu hafta ben + kilo almış olucam ve uyarı alıcam gelecek ay bu kiloyu veremezsem diskalifiye olucam. yok ramazan ayından çıktık filan diye kuralı esnetirsek ben uyarı almicam ve 1 hafta sonra tatile çıkıyoruz....ya ben nasıl toparlanacam yaaaa...tatile çıkmasak mı..bayram tatilinden de yeni döndük aslında bi daha tatil falan istemiyorum ...offff...

doğumgünün kutlu olsun canım bende saçların nasıl oldu diye soracaktım ama yazmışsın beğenmemişsin hayırlısı bende bakır yaptırdım bayramda uçlarına doğru sarı herkes beğendi ama saçlarımın çok yıprandığını farkettim çok dökülüyor birde banyo ettikçe renk açılıyor

***2. takım 372-373.. Etap***
Akrep33 ( 69 / / / %) kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 64.8 / 66,2/-1,4/-2,16 % )
Siyahbeyaz0066( 70,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 71,8 / / / %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )
nurceng ( 62,0 / / / %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü

Son düzenleme:
yine bebeğimle ilgili
ben bebeğimi emziriyorum bebeğim büyüdükçe anne sütünün farkına varmaya mı başladı nedir bayramdan bir hafta öncesinden bu zamana kadar gece en az 5 kez kalkmaya başladı göğsümde uyumak istiyor bende çok geç yatıyorum çok erken kalkıyorum üstüne birde 5 defa kalkınca hiç halim kalmıyo
mamayı bıraktı cicibebe yemiyor annesütü istiyor yavrum
nasıl yapsam bilmiyorum bir ay sonra bir yaşına girecek sütü kessem mi yoksa başka yere yatak yapıp beraber mi uyusak bilemiyorum
birde kızlar sütü kesme döneminiz nasıl geçti gece ağladığında ne vericem

Canim gece uykusuzlugu cok zor Allah yardimcin olsun.ben iki oglumdada beraber uyudum.bikmistim artik yat kalk.bide ben kalkinca uyaniyolardi.o yuzden bir yasina gelmeden tek kisilik yataklari oldu beraber uyduk.ama buyuk oglumla ayrilmamiz biraz zor oldu hala gece bazen yanima gelir.
Psikolog adem guneste iki yasina kadar beraber uyuyun baglariniz daha kuvvetli olur diyo.bazilari hata yaptigimi soyluyodu ama kitabi okuyunca bilmeden dogru yaptigim icin mutlu olmustum.sonuc odanda yerin varsa iki yasina kadar yaninda yat derim.suttende kesmek icin erken bence.ben iki yasina dogru kestim ikisinide.3 ay falan vardi galiba.iki gece uyuyamadim nasil olucak diye.ama bosuna korkmusum Allaha sukur cok rahat atlattik.zamani gelince sende rahat atlatirsin hic korkma annen yada kayinvalidende kalirsan daha guven duyuyosun destek alabilrim diye.ama gene diyorum bence beraber yatmayi dene o senin kokunu aldikca uyuycak daha az kalkicak gorursun

Herşey Dahil otele gitme yoksa kilo alınıyor. Bende yarışa varım bugün kilo bildiriyor muyuz?

Bence erken daha küçük 2 yaşına kadar diyor uzmanlar

0.4 anca bakalım yeni başladım inşallah hemen veririm kararliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…