Menüm sabah
1 yumurta peynir 6zeytin domates 3 biber 2 dilim etimek 1 çatal cokokrem çay
rezene
öğlen
tavuk sote karpuz 2dilim etimek 3-4 kaşık yoğurt
bende bırakmayı istemiyorum bakalım yatak olayını deneyelim şimdi sağol canımCanim gece uykusuzlugu cok zor Allah yardimcin olsun.ben iki oglumdada beraber uyudum.bikmistim artik yat kalk.bide ben kalkinca uyaniyolardi.o yuzden bir yasina gelmeden tek kisilik yataklari oldu beraber uyduk.ama buyuk oglumla ayrilmamiz biraz zor oldu hala gece bazen yanima gelir.
Psikolog adem guneste iki yasina kadar beraber uyuyun baglariniz daha kuvvetli olur diyo.bazilari hata yaptigimi soyluyodu ama kitabi okuyunca bilmeden dogru yaptigim icin mutlu olmustum.sonuc odanda yerin varsa iki yasina kadar yaninda yat derim.suttende kesmek icin erken bence.ben iki yasina dogru kestim ikisinide.3 ay falan vardi galiba.iki gece uyuyamadim nasil olucak diye.ama bosuna korkmusum Allaha sukur cok rahat atlattik.zamani gelince sende rahat atlatirsin hic korkma annen yada kayinvalidende kalirsan daha guven duyuyosun destek alabilrim diye.ama gene diyorum bence beraber yatmayi dene o senin kokunu aldikca uyuycak daha az kalkicak gorursun
***2. takım 372-373.. Etap***
Akrep33 ( 69 / / / %) kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 64.8 / 66,2/-1,4/-2,16 % )
Siyahbeyaz0066( 70,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 71,8 / / / %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( e63.9 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )
nurceng ( 62,0 / / / %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü
bence de 2yaşına kadar emzirmek lazım az sabır kızlar hepsi geçiyo o döenmelerin. ben hala ufakığın biriyle beraber yatıyorum...herşeyde o ayrı...hep o ititraz ediyo... çişe alıştılar o altına kaçırıyo, son zamanlarda yemeği de sen yedir diyoCanim gece uykusuzlugu cok zor Allah yardimcin olsun.ben iki oglumdada beraber uyudum.bikmistim artik yat kalk.bide ben kalkinca uyaniyolardi.o yuzden bir yasina gelmeden tek kisilik yataklari oldu beraber uyduk.ama buyuk oglumla ayrilmamiz biraz zor oldu hala gece bazen yanima gelir.
Psikolog adem guneste iki yasina kadar beraber uyuyun baglariniz daha kuvvetli olur diyo.bazilari hata yaptigimi soyluyodu ama kitabi okuyunca bilmeden dogru yaptigim icin mutlu olmustum.sonuc odanda yerin varsa iki yasina kadar yaninda yat derim.suttende kesmek icin erken bence.ben iki yasina dogru kestim ikisinide.3 ay falan vardi galiba.iki gece uyuyamadim nasil olucak diye.ama bosuna korkmusum Allaha sukur cok rahat atlattik.zamani gelince sende rahat atlatirsin hic korkma annen yada kayinvalidende kalirsan daha guven duyuyosun destek alabilrim diye.ama gene diyorum bence beraber yatmayi dene o senin kokunu aldikca uyuycak daha az kalkicak gorursun
siz uhs ile yarışın tamamam mı. ben akreple+elifi de alalım, ambu siyahla yarışır seldom ve çitlenbik kendilerine yakın hissettikleri gruplaHerşey Dahil otele gitme yoksa kilo alınıyor. Bende yarışa varım bugün kilo bildiriyor muyuz?
Bence erken daha küçük 2 yaşına kadar diyor uzmanlar
salata mı sen salatayı da mı hesaplı yiyosunAksam şehriyeli salata
sonra yürüyüş
tekrar salata ve karpuz
ikinci salata olmas a ydi iyiydi
Ayyyy cildirtti bu tel beni.devamli donuyo bide kendi adim yerine baskalarina kayiyo sil duzelt derken 10 dak. gecti.ben kilomu buraya yaziyim.hedefcim sen listeye ekle olurmu 73.8. -2 fark -2.78. Rekor bende heralde
seninle kilo alma yarışına başlamış olabilirimşimdi kilo verme yarışı yapalım tamam mı
şimdi bu hafta ben + kilo almış olucam ve uyarı alıcam gelecek ay bu kiloyu veremezsem diskalifiye olucam. yok ramazan ayından çıktık filan diye kuralı esnetirsek ben uyarı almicam ve 1 hafta sonra tatile çıkıyoruz....ya ben nasıl toparlanacam yaaaa...tatile çıkmasak mı..bayram tatilinden de yeni döndük aslında bi daha tatil falan istemiyorum ...offff...
2. takım 372-373.. Etap***
Siyahbeyaz0066( 70,8 /72,5 / / %)
Ambuyanbu ( 71,8 / / / %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 /65,5 /-1,6 / %)
nurceng ( 62,0 / / / %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü
cok acelem vaaaarrrr.doncem size
kizlar yeme duzenim halen felaket ama yaziyim dedim
sabah beyaz ekmek tost kola oglen bir kofte uc kasik fasulye simdi nescafemi iciyorum.ufaklik gecede oglende uyumadi suan cok uykum var
Neyse haftaya toparlarız artık :)
Ama bu alınan kilolar alındığı kadar kolay verilmeyecek maalesef. En çok da ona üzülüyorum
Hedef ; sen , be ve akrep yarışa girmişiz anladığım kadarıyla :sly: bakalım haftaya en çok kim verecek ????
0.4 anca bakalım yeni başladım inşallah hemen veririm kararliyim
Üçümüz yarışa girdik ve benim haberim yokCıkss ben sizle yarışa girmem Ben karşımda dişli rakip isterimmm
Üçümüz yarışa girdik ve benim haberim yokCıkss ben sizle yarışa girmem Ben karşımda dişli rakip isterimmm
Ben de dişli bir rakip olurum o zamanbakalım haftaya en çok kim verecek ????
Kimmm senmiii ayyyhhh güldürme beniiiiiiiiiii
bence de 2yaşına kadar emzirmek lazım az sabır kızlar hepsi geçiyo o döenmelerin. ben hala ufakığın biriyle beraber yatıyorum...herşeyde o ayrı...hep o ititraz ediyo... çişe alıştılar o altına kaçırıyo, son zamanlarda yemeği de sen yedir diyoben de uyku düzeni kurmak için internetten kitap sipariş ettim. iyi uykular tatlı rüyalar kitabın ismi.iyice okuyup uygulamaya başlicam.iyi kitap da lafının üstüne gelirmiş geldi
siz uhs ile yarışın tamamam mı. ben akreple+elifi de alalım, ambu siyahla yarışır seldom ve çitlenbik kendilerine yakın hissettikleri grupla
salata mı sen salatayı da mı hesaplı yiyosun
Salata şehriyeli olunca fazla diye düşündüm
***2. takım 372-373.. Etap***
Siyahbeyaz0066( 70,8 / / / %)
Ambuyanbu ( 71,8 / 73,8/-2,0 /-2,79 %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 /65,5 /-1,6 / -2,5 %)
nurceng ( 62,0 /61,6 /0,4 / 0,02 %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü
yok mu arttıran
menün güzelmiş ben bugün yazamıyorum istediğim gibi degildisabah: 3 yumurta, 1tk z. yağı, 5 çift fıstık
öğlen: 2,5 dilim kaşar, 1 ince dilim salam, domates, biber, 10 badem
7000 adım yürüyüş
Evet kaptanim asilalim 4 sene once burda verdiğim 10 kilo gibi simdide 8 kilo vermek istiyorum***2. takım 372-373.. Etap***
Akrep33 ( 69 / 69 / 0 / 0,00%) Sabit:92::92::92::119:
Siyahbeyaz0066( 70,8 / 72,5 / -1,70/ -2.40%)
Ambuyanbu ( 71,8 / 73,8/-2,0 /-2,79 %)
uhs ( 64,5 / / / % )
Elif_merve( 63.9 /65,5 /-1,6 / -2,5 %)
nurceng ( 62,0 /61,6 /0,4 / 0,02 %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü
Siyahbeyaz,uhs ve çitlenbik nerde yahu
Kızlar aslında bayram sonu 71 i gören ben bugün sabitledim kilomu çok mutluyummm.. Haftaya da bu kilo verişlerim devam edicek, hadi kızlar hep birlikte haftaya asılıyoruz:118:
BCanım tebrik ediyorum vermişsin bu hafta
Aslında benden de 2,100 gr gitti...
Haftaya hedefim en az 500 gr olsun..
Evet kızlar alalım haftalık hedeflleri :13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?