Benim haftalık hedefim 1 kg :)
:) :) :)
Evet şu an biraz komik olabilir ama haftaya hiç de öyle olmayacak
waaoouuuuuuuuuuuuuuuuu
aldığını verseydin keşkee
akşam yüyüş 10000 adıma tamamlandı.sabah: 3 yumurta, 1tk z. yağı, 5 çift fıstık
öğlen: 2,5 dilim kaşar, 1 ince dilim salam, domates, biber, 10 badem
7000 adım yürüyüş
ehu ehu ehueÜçümüz yarışa girdik ve benim haberim yokCıkss ben sizle yarışa girmem Ben karşımda dişli rakip isterimmm
Canım tebrik ediyorum vermişsin bu hafta
Aslında benden de 2,100 gr gitti...
Haftaya hedefim en az 500 gr olsun..
Evet kızlar alalım haftalık hedeflleri :13::13::13:
inşallah tekrar başarazaksınmenün güzelmiş ben bugün yazamıyorum istediğim gibi degildi
Evet kaptanim asilalim 4 sene once burda verdiğim 10 kilo gibi simdide 8 kilo vermek istiyorum
B
Bbb
kızlar ehliyet alıyorum hayırlısı ile 6 eylülde sınav var oğlumun ve eşimin doğum gününde ben sınava girecem zaten oğlumun doğum gününü o gün kutlamıcam teyzesi gelecek eylülün sonunda o gelince kutlucam
artık boş zamanlarımda ders çalışmam gerekiyor bana başarılar dileyin
ayyyy yazdıklarını okuyunca kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı.ben araba kullanmayı biliyorum sayılırı ara sokaklarda sürdüm ama trafiğe çıkmadım inş direksiyon sınavında da heyecanlanmamakşam yüyüş 10000 adıma tamamlandı.
ikindin kşam diye yedim ama sonrasında bi daha yenilince yediklerim araöğün gibi kaldı
ikindi: 1 dilim kemek, 2,5 dilim kaşar, 1 ince dilim salam, domates salatalık, 5 çift fıstık, 1 ayran
malaesef gece: 10 yk kuru fasulye, 1 parça et
ehu ehu ehue
ben 64,9 olucam inşallah
inşallah tekrar başarazaksın
kolay gelsin yazılı sınavı zaten yaparsın , direksiyon sınavında da sakin ve özgüvenli olmaya çalış. direksiyon sınavına giren hoca bana mesleki bir soru sordu Allaaaaaah o özgüvenle hem anlattım hem de 40 yıllık şoför gibi sürdüm arabayışans işte...Sen de çocuklara ders anlattığını düşün , sınıfın kapısından gir ve şovunu yap
bir de arabaya ilk binişte yapman gereken bir dize şey var sayarsan unutmazsın
misal
1-aynaları kontrol et
2-emniyet kemerini tak
3-kontağı çalıştır
4-sinyal ver
5-yolu kontrol ederek çık
eksiğim yoktur inşallah , bu 5 şeyi say, tamamlamadan çıkma
aynı şey aracı bırakırken de geçerli
1-sinyal vererek arabayı sağa çek
2-sinyali kapat(kapatmasan da puan kesilecek bi hata değil)
3-arabayı durdur, debriyaj fren
4-kontağı kapat
5-el frenini çek (hep bu unutulur, senden sonra başkası direksiyona geçecek olsa bile el frenini çek)
allah yardmcın olsun canım vallahi zor kız kardeşim geldi annem hergün ayrı bir yemek pişirdi ona tabi bizde faydalandık bu durumdan ama sen kararlısın baskülünü de yanında götürüyorsun bak sana tavsiyem benim yapamadığım birşey çok canın çekiyorsa bir yemeği tabağını küçük al en azından aşırıya kaçmamış olursunkızlar malumunuz akşamları, hafta sonları, bayramda tatilde izinde cozortup kilo alıyorum.kilo aldım ve 1 hafta sonra izine gidecegiz.izinde memleketelerimizi ve akrabalarımızı ziyaret edices. her gittiğimiz yerde pilavlar mantılar, dolmalar tatlılar piknik sefaları yolculuk sırasında da kebap molaları bizi bekliyor:18:bunları yapmamaya çalışıcam hatta takımdan izin de istemiyorum yanımda baskülümü götürücem, uygunsuz yemekler olduğunda yanımda bulundurduğum diyet ürünleri tercih edicem hatta diyet yapmaya çalışıcam ama bunun için sizin desteğinize ihtiyacım olacak.
şimdi bu hafta verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam izin için de kendimi çok iyi motive etmem lazım.
Allah yardımcım olsun valla
***2. takım 372-373.. Etap***
Akrep33 ( 69 / 69 / 0 / 0,00%) Sabit
hedef52 ( 64.8 / 66,2/-1,4/-0,7/-1,08 % )
Siyahbeyaz0066( 70,8 / 72,5 / -1,70/ 0,85/-1,2 % )
Ambuyanbu ( 71,8 / 73,8/-2,0 /-1,0/-1,39 %)
uhs ( 64,5 /65,5 /-1,0 /-0,5/-0,78 % )
Elif_merve( 63.9 /65,5 /-1,6 /-0,8/ -1,25 %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
nurceng ( 62,0 /61,6 /0,4 / 0,02 %) 356.etapta izne ayrılan üye döndü
2.takım 372-373. eteap ortalaması: -0,71%
10000 adım mıakşam yüyüş 10000 adıma tamamlandı.
ikindin kşam diye yedim ama sonrasında bi daha yenilince yediklerim araöğün gibi kaldı
ikindi: 1 dilim kemek, 2,5 dilim kaşar, 1 ince dilim salam, domates salatalık, 5 çift fıstık, 1 ayran
malaesef gece: 10 yk kuru fasulye, 1 parça et
ehu ehu ehue
ben 64,9 olucam inşallah
inşallah tekrar başarazaksın
kolay gelsin yazılı sınavı zaten yaparsın , direksiyon sınavında da sakin ve özgüvenli olmaya çalış. direksiyon sınavına giren hoca bana mesleki bir soru sordu Allaaaaaah o özgüvenle hem anlattım hem de 40 yıllık şoför gibi sürdüm arabayışans işte...Sen de çocuklara ders anlattığını düşün , sınıfın kapısından gir ve şovunu yap
bir de arabaya ilk binişte yapman gereken bir dize şey var sayarsan unutmazsın
misal
1-aynaları kontrol et
2-emniyet kemerini tak
3-kontağı çalıştır
4-sinyal ver
5-yolu kontrol ederek çık
eksiğim yoktur inşallah , bu 5 şeyi say, tamamlamadan çıkma
aynı şey aracı bırakırken de geçerli
1-sinyal vererek arabayı sağa çek
2-sinyali kapat(kapatmasan da puan kesilecek bi hata değil)
3-arabayı durdur, debriyaj fren
4-kontağı kapat
5-el frenini çek (hep bu unutulur, senden sonra başkası direksiyona geçecek olsa bile el frenini çek)
Bende karatay a uymaya çalışıyorum ama bazı şeylerden vaxgecemiyorummenüm:
bu sabah:4 omega 3 tablet, 1tk üzüm çekirdeği, su
2 yumurta, 1 dlim peynir, domates salatalık
ara: türk kahvesi
öğlen: ev ziyaretine gidicem arkadaştan peynir falan çıkratmasını iticem hamur yiyene kadar peynir yerim inşallah
..............
2 gündür karatay tarzı takılıyorum, elif ezgi uzmansel in listelerini özledim 3 gün de öyle takılıcam inşallah
kızlar malumunuz akşamları, hafta sonları, bayramda tatilde izinde cozortup kilo alıyorum.kilo aldım ve 1 hafta sonra izine gidecegiz.izinde memleketelerimizi ve akrabalarımızı ziyaret edices. her gittiğimiz yerde pilavlar mantılar, dolmalar tatlılar piknik sefaları yolculuk sırasında da kebap molaları bizi bekliyor:18:bunları yapmamaya çalışıcam hatta takımdan izin de istemiyorum yanımda baskülümü götürücem, uygunsuz yemekler olduğunda yanımda bulundurduğum diyet ürünleri tercih edicem hatta diyet yapmaya çalışıcam ama bunun için sizin desteğinize ihtiyacım olacak.
şimdi bu hafta verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam izin için de kendimi çok iyi motive etmem lazım.
Allah yardımcım olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?