Kizlar nasipte yokmus bebek dustu kurtaj oldum...Rabbim hayirli olani versin insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar nasipte yokmus bebek dustu kurtaj oldum...Rabbim hayirli olani versin insallah.
Hayırlısı olsun canım..Geçmiş olsun..Kizlar nasipte yokmus bebek dustu kurtaj oldum...Rabbim hayirli olani versin insallah.
yenilenmiş galiba canım :)Dünden beri giremedim siteye sorun var galiba
geçmiş olsun canım ben sana yazacaktım ama korkmayasın diye yazmamıştım ilk bebeğimde benimde hergün kanamam olurdu yerleşiyor diyorlardı bana ama bana saçma gelmişti 5. hafta da gittim kalp atışlarını duymadı 8. hafta da gittim bebeğin ölü olduğunu söyledi kurtaj yaptılar allah hayırlısını versin sonra özel doktora gittim 3 ay yasakladı hamileliği folik asit verdi çok şükür 11 aylık tosuncuğum var şimdi kucağımda darısı başına canım tekrardanKizlar nasipte yokmus bebek dustu kurtaj oldum...Rabbim hayirli olani versin insallah.
Geçmiş olsun canım..Ailecek şifayı kapmışsınız anlaşılan..Herkese gunaydin.Allahtan sifrem otomatik cikti yoksa giremezdim.
Haftasonum az kacamakli gecti cok sukur.simdiki kahvaltim iki dilim tam bugday ekmegi ustune peynir recel cay.
Esim ve ufaklik hasta benimde basim catliyo bakalim napicaz.hepinizi optum
Akşamını çok merak ediyorum şimdiselam kızlar haftasonu evden giremedim baktım ki zaten sistem değişmiş çoğunuz girememiş.
fatmabol çok geçmiş olsun, hayırlısı buymuş ama sen sağlık diyince bana bile bir mıotivasyon geldi.
Ambu sana da geçmiş olsun, nasıl oldunuz?
uhs o karğuz göbeği sorma bende var aynından ühüüüü
diyet raporum:
cumartesi günü çok güzel uydum diyetime aferim bana.hatta bir haftasonuna göre inanılmnaz güzeldi 8500 adım sürdü yürüyüşe çıktık filan ...
ama pazar günü kötü başladım fena devam ettim berbat bitirdim.
bu sabah da acele ama 2 dilim peynir 2 dilim ekmek atıştırıp çıktım evden canım tost çekti işe gelince neyse ki öğleye kadar tuttum kendimi. öğlen tostumu yiyip 3000 adım yürüdüm dönüşte de malesef asitli içecek içtim. yani anlayacağınız akşam telafi etmezsem berbat bir gün geçirdim diye gene hayıflanacam
Evet canım giremedim bende siteye hafta sonu, yenilendiği için site..herkese günaydın
bu yeni sistem geldiğinden beri gönderilen mesajlar tablet bilgisayardaki uygulamada gözükmüyor
sanırım ondan bu kadar durgun
slmlar...bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum inşallah diyetime...akrep33 davetin için tşk ederim...
kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 4 aylık minnak bir kızım var zaten kilolu hamile kalmıştım üstüne 22 kg aldım...67 ile hamile kaldım 89la doğuma girdim 85le çıktım bir ay içinde 75e düştüm ama sonra hızla almaya başladım ve şu an 80,50 kgdayım...hedefim 60 inşallah kızımın 1. yaş gününde bu kiloda olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?