Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akşam hamur kızartması yemen iyi olmamş evet bir an önce düzelt kendini canım, lütfen..
Hoş geldin canım..
Bebişin hayırlı olsun...
Sık paylaşım, günlük menü bildirimi kurallarımız arasında.. 2 hafta deneme süremiz var, umarım aramızda olursun 2 hafta sonra..Başarılar..

Bebekleriniz aynı aydaymış, karıştırdım sandım bi an.. Sen de hoşgeldin canım..

Bebekleriniz aynı aydaymış, karıştırdım sandım bi an.. Sen de hoşgeldin canım..
Hosbulduk canım, evet nisan anneleriyiz tesadüf oldu kuralları fazla bilmiyorum sanırım hergün günlük menüler paylaşılacak...

Kızlar siteye giremedim bi türlü nasılsınız akrepcim en az 500 gr unutma tsmam mi ben unutmafim bugün gezmeler deydim ama yarindan itibaren daha iyi olcak

Evet cnm birlikte zayiflariz inşallah. ..benim kızimda 9 nisanda doğdu. ..

HB Teşekkürler. ..daha öncede bir ara katılmıştım 2 seneye yakın oluyor 12 kg vermiştim o zaman inş şimdi bu 20 den kurtulurum. ..

hosgeldin golge_çiçeği, hızlı gelen hızlı gidecek inşallah
Akşamını çok merak ediyorum şimdi
kardeşim fırında tavuk yapmış az patateslerinden yedim, tavuk da yedim, 3 etimek, 1çb süt 2yk cocops tatlı niyetine ve akşamı saat 7de kapattım. ehhh telafi denmez ama fena da değil bence.gece 3 defa ammmaaaaan ye gitsin krizi geldi

seldom en son yaptırdığı tahlillerden söküp takılaak şeylerden bahsetmişti. geen geçenki gibi sağlık problemleri ile uğraşıyordu dua edelim tez iyileşsin inşallah

ben de kendimi tanıtayım.33 yaşında ühüüüü bu sabah itibari ile 66,2 kiloyum. 5,5 ve 3 yaşlarında 3 erkek çocuk annesiyim. alışılmış kilom 54 ama en son 2005 yılında o kilodaydım. 54-56-58-60-73-60,5-73-69-67 son 9 yıldaki kilolarım. ayaküstü kilo istatistiği yaptım hoooof...bu arada 73ler doğum sonrası kilolarım.3 yıldır kilom oturdu gibi oturmasın diye uğraşıcas bakalım. bu arada 1 yıldır takımdayımyuf olsun bana

günaydın kızlar google çiçeği aygun hoşgeldiniz yeni kanlar yeni canlar süperr
kendimiz tanıtayım ben uhs 29 yaşındayım 11 aylık erkek bebeğim var kamuda çalışıyorum
ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
bende 75 ile doğum yaptım işe başladığımda 71 idim buraya takılmaya başladığımda 69 şimdi 65-66 da olabilir
tam 63 leri görecekken bayramın araya girmesi ile bana bir haller oldu kendime hakim olamıyorum ne görsem yiyorum allah sonumu hayır etsin(aminnnnnnnn)

kızlar 6 eylül eşimin birde oğluşumun doğum günü oğluşumunkini sonra kutlayacam da eşime de güzel birşeyler yapmak istiyorum
benim fikrim hiç görmediğimiz dinlenebileceği bir yere gitmek ama nereye bakalım araştırıyorum birde bizimki araba tutkunu acaba son model araba mı kiralasam
aklına bir fikir gelen yazsın lütfennnnnnnnnnn

hoş geldin aygun
aminnn inşallah duzelirsin düzeliriz
sen zaten çok güzel düşünmüşsün bence araba fikri harika benim hiç aklıma gelmezdi zaten burada öyle bi imkan da yok ya da bilmiyorum

Hedef52 ve uhs hb kızlar sağolun. ..sizi tanıdığıma memnun oldum... kızımın dün aşısı vardı gece biraz ateşlendi düşürdük dedim rahatladım ama şimdi yine çıkmaya başladı surubunu verdim uyudu şimdi bende kalkıp ortalığı toplayıp kahvaltımı yapayım bu arada...

Günlük öğünlerimi yazacağız? yoksa her yediğimizi yazacağız kızlar

aygun ve gölge çiçeği ikinizde hoşgeldiniz takıma :) inşallah takımı canlandırırsınız
uhs, bence süper bir fikir , imkanın varsa yap derim ben :) bu arada kilo olayını beraber toparlayacağız inşallah
gölge çiçeği geçmiş olsun . inşallah hemencecik düşer ateşi :) kaç yaşındaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…