Akşam hamur kızartması yemen iyi olmamş evet bir an önce düzelt kendini canım, lütfen..Bende seldomu merak ediyorum gercekten Insaallah iyidir.
Suan annemdeyim oglen pide doner aksam hamur kizartmasi yedim.boyle giderse sonum parlak.yarin annemle diyete basliycaz birazda denize gidip hareket edersem iyi bir baslangic olucak Insaallah.
Bide yeni site telden girenler icin cok iyi bence
Hoş geldin canım..slmlar...bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum inşallah diyetime...akrep33 davetin için tşk ederim...
kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 4 aylık minnak bir kızım var zaten kilolu hamile kalmıştım üstüne 22 kg aldım...67 ile hamile kaldım 89la doğuma girdim 85le çıktım bir ay içinde 75e düştüm ama sonra hızla almaya başladım ve şu an 80,50 kgdayım...hedefim 60 inşallah kızımın 1. yaş gününde bu kiloda olurum...
Bebekleriniz aynı aydaymış, karıştırdım sandım bi an.. Sen de hoşgeldin canım..Selam kizlar bende yeni katıldım aranıza benide kabul edersiniz sevinirim akrep33 davet için teşekkür ederim gölge_ çiçeği seni nisan anneleri bolumunde görmüştüm bende nisan annesiyim bebegim 14 nisanda 4 aylık olacak inşallah kilomuz da aynı sayilir bende 79 kiloyum inşallah hep beraber zayiflariz bende yarından itibaren başlıcam bol şanslar
Hosbulduk canım, evet nisan anneleriyiz tesadüf oldu kuralları fazla bilmiyorum sanırım hergün günlük menüler paylaşılacak...Bebekleriniz aynı aydaymış, karıştırdım sandım bi an.. Sen de hoşgeldin canım..
Hosbulduk canım Rabbim evlatları bize bagislasin insallahAygün ve gölge çiçeği hoşgeldiniz benimde 8 aylık bi oğlum var
Evet cnm birlikte zayiflariz inşallah. ..benim kızimda 9 nisanda doğdu. ..Selam kizlar bende yeni katıldım aranıza benide kabul edersiniz sevinirim akrep33 davet için teşekkür ederim gölge_ çiçeği seni nisan anneleri bolumunde görmüştüm bende nisan annesiyim bebegim 14 nisanda 4 aylık olacak inşallah kilomuz da aynı sayilir bende 79 kiloyum inşallah hep beraber zayiflariz bende yarından itibaren başlıcam bol şanslar
HB Teşekkürler. ..daha öncede bir ara katılmıştım 2 seneye yakın oluyor 12 kg vermiştim o zaman inş şimdi bu 20 den kurtulurum. ..Akşam hamur kızartması yemen iyi olmamş evet bir an önce düzelt kendini canım, lütfen..
Hoş geldin canım..
Bebişin hayırlı olsun...
Sık paylaşım, günlük menü bildirimi kurallarımız arasında.. 2 hafta deneme süremiz var, umarım aramızda olursun 2 hafta sonra..Başarılar..
Tşk ederim hb cnm maşallah oglusuna...Aygün ve gölge çiçeği hoşgeldiniz benimde 8 aylık bi oğlum var
hosgeldin golge_çiçeği, hızlı gelen hızlı gidecek inşallahslmlar...bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum inşallah diyetime...akrep33 davetin için tşk ederim...
kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 4 aylık minnak bir kızım var zaten kilolu hamile kalmıştım üstüne 22 kg aldım...67 ile hamile kaldım 89la doğuma girdim 85le çıktım bir ay içinde 75e düştüm ama sonra hızla almaya başladım ve şu an 80,50 kgdayım...hedefim 60 inşallah kızımın 1. yaş gününde bu kiloda olurum...
kardeşim fırında tavuk yapmış az patateslerinden yedim, tavuk da yedim, 3 etimek, 1çb süt 2yk cocops tatlı niyetine ve akşamı saat 7de kapattım. ehhh telafi denmez ama fena da değil bence.gece 3 defa ammmaaaaan ye gitsin krizi geldiAkşamını çok merak ediyorum şimdi
seldom en son yaptırdığı tahlillerden söküp takılaak şeylerden bahsetmişti. geen geçenki gibi sağlık problemleri ile uğraşıyordu dua edelim tez iyileşsin inşallahBende seldomu merak ediyorum gercekten Insaallah iyidir.
Suan annemdeyim oglen pide doner aksam hamur kizartmasi yedim.boyle giderse sonum parlak.yarin annemle diyete basliycaz birazda denize gidip hareket edersem iyi bir baslangic olucak Insaallah.
Bide yeni site telden girenler icin cok iyi bence
Selam kizlar bende yeni katıldım aranıza benide kabul edersiniz sevinirim akrep33 davet için teşekkür ederim gölge_ çiçeği seni nisan anneleri bolumunde görmüştüm bende nisan annesiyim bebegim 14 nisanda 4 aylık olacak inşallah kilomuz da aynı sayilir bende 79 kiloyum inşallah hep beraber zayiflariz bende yarından itibaren başlıcam bol şanslar
aminnn inşallah duzelirsin düzelirizgünaydın kızlar google çiçeği aygun hoşgeldiniz yeni kanlar yeni canlar süperr
kendimiz tanıtayım ben uhs 29 yaşındayım 11 aylık erkek bebeğim var kamuda çalışıyorum
ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
bende 75 ile doğum yaptım işe başladığımda 71 idim buraya takılmaya başladığımda 69 şimdi 65-66 da olabilir
tam 63 leri görecekken bayramın araya girmesi ile bana bir haller oldu kendime hakim olamıyorum ne görsem yiyorum allah sonumu hayır etsin(aminnnnnnnn)
sen zaten çok güzel düşünmüşsün bence araba fikri harikakızlar 6 eylül eşimin birde oğluşumun doğum günü oğluşumunkini sonra kutlayacam da eşime de güzel birşeyler yapmak istiyorum
benim fikrim hiç görmediğimiz dinlenebileceği bir yere gitmek ama nereye bakalım araştırıyorum birde bizimki araba tutkunu acaba son model araba mı kiralasam
aklına bir fikir gelen yazsın lütfennnnnnnnnnn
Insallah canimEvet cnm birlikte zayiflariz inşallah. ..benim kızimda 9 nisanda doğdu. ..
hoş geldin aygun
sabah kahvaltım: 60g. sucuk, 1 yumurta, 2 etimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?