Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günlük öğünlerimi yazacağız? yoksa her yediğimizi yazacağız kızlar

günlük öğünler zaten yazılmalı ( bu arada ben genelde yazmıyorum benim de yazmam lazım)
bazen de her yediğimizi yazıyoruz :)

ama her yediğini yazman bence daha iyi olur
kaçamak yapmamış olursun böylece

:)madem öyle hemen kahvaltımı yazayım

1/4 omlet
1 dilim ekmek
1.5 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağı
1/4 kibrit kutusu kadar peynir ( evet gerçekten ölçtüm :) )
2 dilim domates

benim kahvaltım da böyle

bu arada kahvaltı saatim 10.00- 10.20 arası :)

Son düzenleme:

Hoşbuldum canım inşallah veririz kiloları bol şanslar

:)Ara Öğün (saat:12.30)
2 yk yoğurt (içine biraz dereotu, yarım çay kaşığı pul biber kattım :) )
10 tane böğürtlen (30 kalori falan yapıyor )
1tane bitki Çayı ( zaten 2 kaloricik )

biraz acıkmışım da

Son düzenleme:

Hehe :) ozaman ben kahvaltımı yazılım canım zamanım oldukça her yediğimiz yazarım zaman olmazsa aksamlari bütün öğünüm yazarım benim Afacan durmuyor bazen sporu beraber yapıyoruz :)

Kahvaltı bir dilim diet ekmek, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, bir domates, yarım kırmızı biber, bir bardak rezene cayi

Güzel kahvaltı bal yemeye korkuyorum aslinda azda olsa herseyden yemek lazim. Yarın bende bal yiyeyim tereyağı ağır olmazmı canim

Güzel kahvaltı bal yemeye korkuyorum aslinda azda olsa herseyden yemek lazim. Yarın bende bal yiyeyim tereyağı ağır olmazmı canim

Evet biraz ağır olabilir. Ama ben bal ve tereyağını çok seviyorum. :) öyle yemiş oldum.
Bal yemeye neden korkuyorsun anlamadım ???

sağol cnm hb...kızım şimdilik iyi şükür aşıdan dolayı ateşi olduğu için 2 gün kadar sürebiliyomuş inş o kadar sürmez 4 aylık henüz...

benim kahvaltımda
2 yumurta
1/4 peynir, 5 zeytin, 4 dilim ekmek
çay( malesef çok içiyorum ve şekersiz içemiyorum ama şekeri azaltıcam inş.)
birde kızlar çoku alıntı nasıl yapılıyor bu yeni sistemde...

Evet biraz ağır olabilir. Ama ben bal ve tereyağını çok seviyorum. :) öyle yemiş oldum.
Bal yemeye neden korkuyorsun anlamadım ???

Kilo yapar diye korkuyorum canim diete başladığım zaman yiyemedim aslında ben tatlıyı çok seviyorum bu yüzden zayıflayamiyoru herseyden vitamini almak lazım azi kar fazlasi zarar

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol cnm hb...kızım şimdilik iyi şükür aşıdan dolayı ateşi olduğu için 2 gün kadar sürebiliyomuş inş o kadar sürmez 4 aylık henüz...

Canım geçmiş olsun inşallah düzelir bu aşıların günü yaklaştıkça benide bir stres alıyor yarından bizim Asimiz var iki tane vurulacak bakmaya bile dayanamıyorum ne yapacağız bakalım hayirlisi

onun gramını nasıl ölçtün sen
he he eve 1ay kadar önce mutfak tartısı aldım ama sucuğu eski usul ölçtüm=pakaetin tamamı 360g.dı içinde 6 adet vardı tanesi 60 gr :)
Günlük öğünlerimi yazacağız? yoksa her yediğimizi yazacağız kızlar
günlük yediklerini yazacaksın. sabahtan başlıyorsun gece yatana kadar ne yedin içtinse yazıyorsun, topluca yazarsan daha anlaşılır oluyor ama ben bazen çatlayıp öğünümü yer yemez yazıyorum

geçmiş olsun 2 gübe bişeyciği kalmaz inşallah. bu hastalık muhabbetlerine burada o kadar alışığız ki elif öğrenci onun dışındaki herkesin en az 1 tane küçük çocuğu var

sabah kahvaltım: 60g. sucuk, 1 yumurta, 2 etimek
ara: yeşil çay, 3 fındık ,1 domates (bahçeden koparıp yedim)
öğlen: 1 tavuk sarma, 200ml ayran, 2 etimek, domates
yürüyüş:4000 adım

kılzar kreşle konuştum iş yerime çok yakın. artık kreşe vermek istiyorum , ocakta tayin olup gidebiliriz gittiğimiz yerde nasıl olsa kreşe vericem şimdiden alışadursunlar diyorum.

Merhaba kızlar.
İzninizle selam vermek istedim. Geçmişte dalmıştım birden gruba. Acemiliğimi attım sanırım.
4. gruptayım. 1,5 ayda 6 kilo verdim. 2 haftadır da kilomu koruyorum.
Arada bir uğramak isterim.

günlük yediklerini yazacaksın. sabahtan başlıyorsun gece yatana kadar ne yedin içtinse yazıyorsun, topluca yazarsan daha anlaşılır oluyor ama ben bazen çatlayıp öğünümü yer yemez yazıyorum

Teşekkürler canım bencede bütün öğünüm akşam yazsam daha kolay olur akşam öğünüm paylaşacağım diye daha azimli oluyorum :)

kılzar kreşle konuştum iş yerime çok yakın. artık kreşe vermek istiyorum , ocakta tayin olup gidebiliriz gittiğimiz yerde nasıl olsa kreşe vericem şimdiden alışadursunlar diyorum.
Hayirli olsun canim

Canım geçmiş olsun inşallah düzelir bu aşıların günü yaklaştıkça benide bir stres alıyor yarından bizim Asimiz var iki tane vurulacak bakmaya bile dayanamıyorum ne yapacağız bakalım hayirlisi
Sagol canım inş sorunsuz atlatirsiniz sol bacaktan vurulan daha çok yakiyormus onda daha çok aglamisti evet dayanamıyor insan. ..

Sagol cnm evet öyle görünüyor küçük çocuk var genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…