- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Günlük öğünlerimi yazacağız? yoksa her yediğimizi yazacağız kızlar
günaydın kızlar google çiçeği aygun hoşgeldiniz yeni kanlar yeni canlar süperr
kendimiz tanıtayım ben uhs 29 yaşındayım 11 aylık erkek bebeğim var kamuda çalışıyorum
ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
bende 75 ile doğum yaptım işe başladığımda 71 idim buraya takılmaya başladığımda 69 şimdi 65-66 da olabilir
tam 63 leri görecekken bayramın araya girmesi ile bana bir haller oldu kendime hakim olamıyorum ne görsem yiyorum allah sonumu hayır etsin(aminnnnnnnn)
günlük öğünler zaten yazılmalı ( bu arada ben genelde yazmıyorumbenim de yazmam lazım)
bazen de her yediğimizi yazıyoruz :)
ama her yediğini yazman bence daha iyi olur
kaçamak yapmamış olursun böylece
:)madem öyle hemen kahvaltımı yazayım
1/4 omlet
1 dilim ekmek
1.5 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağı
1/4 kibrit kutusu kadar peynir ( evet gerçekten ölçtüm :) )
2 dilim domates
benim kahvaltım da böyle
bu arada kahvaltı saatim 10.00- 10.20 arası :)
Güzel kahvaltı bal yemeye korkuyorum aslinda azda olsa herseyden yemek lazim. Yarın bende bal yiyeyim tereyağı ağır olmazmı canim
sağol cnm hb...kızım şimdilik iyi şükür aşıdan dolayı ateşi olduğu için 2 gün kadar sürebiliyomuş inş o kadar sürmez 4 aylık henüz...aygun ve gölge çiçeği ikinizde hoşgeldiniz takıma :) inşallah takımı canlandırırsınız
uhs, bence süper bir fikir , imkanın varsa yap derim ben :) bu arada kilo olayını beraber toparlayacağız inşallah
gölge çiçeği geçmiş olsun . inşallah hemencecik düşer ateşi :) kaç yaşındaydı?
Evet biraz ağır olabilir. Ama ben bal ve tereyağını çok seviyorum. :) öyle yemiş oldum.
Bal yemeye neden korkuyorsun anlamadım ???
sağol cnm hb...kızım şimdilik iyi şükür aşıdan dolayı ateşi olduğu için 2 gün kadar sürebiliyomuş inş o kadar sürmez 4 aylık henüz...
he he eve 1ay kadar önce mutfak tartısı aldım ama sucuğu eski usul ölçtüm=pakaetin tamamı 360g.dı içinde 6 adet vardı tanesi 60 gr :)onun gramını nasıl ölçtün sen
günlük yediklerini yazacaksın. sabahtan başlıyorsun gece yatana kadar ne yedin içtinse yazıyorsun, topluca yazarsan daha anlaşılır oluyor ama ben bazen çatlayıp öğünümü yer yemez yazıyorumGünlük öğünlerimi yazacağız? yoksa her yediğimizi yazacağız kızlar
geçmiş olsun 2 gübe bişeyciği kalmaz inşallah. bu hastalık muhabbetlerine burada o kadar alışığız ki elif öğrenci onun dışındaki herkesin en az 1 tane küçük çocuğu varHedef52 ve uhs hb kızlar sağolun. ..sizi tanıdığıma memnun oldum... kızımın dün aşısı vardı gece biraz ateşlendi düşürdük dedim rahatladım ama şimdi yine çıkmaya başladı surubunu verdim uyudu şimdi bende kalkıp ortalığı toplayıp kahvaltımı yapayım bu arada...
günlük yediklerini yazacaksın. sabahtan başlıyorsun gece yatana kadar ne yedin içtinse yazıyorsun, topluca yazarsan daha anlaşılır oluyor ama ben bazen çatlayıp öğünümü yer yemez yazıyorum
Hayirli olsun canimkılzar kreşle konuştum iş yerime çok yakın. artık kreşe vermek istiyorum , ocakta tayin olup gidebiliriz gittiğimiz yerde nasıl olsa kreşe vericem şimdiden alışadursunlar diyorum.
Sagol canım inş sorunsuz atlatirsiniz sol bacaktan vurulan daha çok yakiyormus onda daha çok aglamisti evet dayanamıyor insan. ..Canım geçmiş olsun inşallah düzelir bu aşıların günü yaklaştıkça benide bir stres alıyor yarından bizim Asimiz var iki tane vurulacak bakmaya bile dayanamıyorum ne yapacağız bakalım hayirlisi
Sagol cnm evet öyle görünüyor küçük çocuk var genelde...he he eve 1ay kadar önce mutfak tartısı aldım ama sucuğu eski usul ölçtüm=pakaetin tamamı 360g.dı içinde 6 adet vardı tanesi 60 gr :)
günlük yediklerini yazacaksın. sabahtan başlıyorsun gece yatana kadar ne yedin içtinse yazıyorsun, topluca yazarsan daha anlaşılır oluyor ama ben bazen çatlayıp öğünümü yer yemez yazıyorum
geçmiş olsun 2 gübe bişeyciği kalmaz inşallah. bu hastalık muhabbetlerine burada o kadar alışığız ki elif öğrenci onun dışındaki herkesin en az 1 tane küçük çocuğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?