ayyy o çok tatlıdır şimdi.sağol cnm hb...kızım şimdilik iyi şükür aşıdan dolayı ateşi olduğu için 2 gün kadar sürebiliyomuş inş o kadar sürmez 4 aylık henüz...
he he eve 1ay kadar önce mutfak tartısı aldım ama sucuğu eski usul ölçtüm=pakaetin tamamı 360g.dı içinde 6 adet vardı tanesi 60 gr :)
günlük yediklerini yazacaksın. sabahtan başlıyorsun gece yatana kadar ne yedin içtinse yazıyorsun, topluca yazarsan daha anlaşılır oluyor ama ben bazen çatlayıp öğünümü yer yemez yazıyorum
geçmiş olsun 2 güne bişeyciği kalmaz inşallah. bu hastalık muhabbetlerine burada o kadar alışığız ki elif öğrenci onun dışındaki herkesin en az 1 tane küçük çocuğu var
Sagol cnm öperim bahane olur banada :)ayyy o çok tatlıdır şimdi.benim için öp onu olur mu :-*
Akşam tavuk bulgur pilavı cacık domatesMenüm sabah
az kizartma cısss ama zaten haftada bir oluyo 2-3 altın başak bisküvi peynir domates 3 zeytin çay
öğle menemen 4 bisküvi
ara az şekerli Türk kahvesi
Sagol canım inş sorunsuz atlatirsiniz sol bacaktan vurulan daha çok yakiyormus onda daha çok aglamisti evet dayanamıyor insan. ..
Ben de merak ettimonun gramını nasıl ölçtün sen
Sabaha göre akşamın fazla akşama göre sabahın az olmuş canım ve suyun az suyunu çoğalt..Bugünkü menüm
sabah
bir kibrit kutusundan küçük beyaz peynir, 4 zeytin, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 bardak Rezene çayı
ara
bir kase sütlac ( kendim yaptim az sekerli)
Öğlen
2 yk bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
akşam
bir küçük tabak pilav, bir tabak kuru fasulye, bir kase yoğurt
2litre su
benden de herkese günaydınHerkese Günaydın
ara. orta şekerli türk kahvesisabah kahvaltım: 60g. sucuk, 1 yumurta, 2 etimek
ara: yeşil çay, 3 fındık ,1 domates (bahçeden koparıp yedim)
öğlen: 1 tavuk sarma, 200ml ayran, 2 etimek, domates
yürüyüş:4000 adım
Bence güzel canımara. orta şekerli türk kahvesi
akşam:bol lorlu menemen, 2 etimek, 3 zeytin
bu sabah: gene menemen, 2 etimek
iyi cnm şükür geçti....Canim sagol ikisinide vurulacak inşallah kolay atlatir senin bebegin durumu nasıl iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?