Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selams, saat 2buçuk gibi bi tatlı isteği furdugittim mutfakta bişeyler aradım, orta şekerli hazır türk kahvem vardı onu yaptım ayıptır söylemesi 1,5 saattir onu içiyorum. öncesinde bir bardak su içtim, kahve içerken bi amcayla teyze geldi sağolsunlar onlarla ilgilenirken tatlı isteğimi unutmuşumiyi gidiyoruz bakem
iş çıkışı arabayı servise götürücem, akşam yemeğim biraz gecikebilir, eee 7den sonraya da bırakmak istemiyorum ne edecem bişeyler düşünmem lazım, ama çok düşünürsem karnım acıkıyo imdaaaaaaat bir şişmanın çırpınışları

tamam o zaman ya o mutfak tartısından bende mi alsam acaba ????

Merhaba arkadaşlar bugün Yogundum ancak girebildim dün ankaradaydim bugün evdeyim çamaşır ütü sonra arkadaşlar kahveye geldi diyet gayet iyi bakalım

Menüm sabah
az kizartma cısss ama zaten haftada bir oluyo 2-3 altın başak bisküvi peynir domates 3 zeytin çay
öğle menemen 4 bisküvi
ara az şekerli Türk kahvesi

Öğlen
1 karnıyarık
1.5 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
2 böğürtlen+ 4 vişne + 1 çay k. şeker+ 3 tatlı kaşığı süt+1 tatlı kaşığı dondurma karıştırıp tatlı yaptım :) kalorisi: 70
canım tatlı çekince yaptım :)
Ve bu kalori için müthiş tadı var

sonra hala kalori alabileceğim için;
çay içerken yanında 2 tane bisküvi yedim

ayyy o çok tatlıdır şimdi. benim için öp onu olur mu :-*
Sagol cnm öperim bahane olur banada :)

Bugün sabah geç kahvaltı yaptım sonraki ara
1 şeftali 1 bardak ayran 1 halley
Aksam
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak Yoğurtlu ıspanak
4 dilim ekmek
Aksam çayın yanında 2 dilim kek (emzirdigim için tatlı şeyleri çok canım istiyo başlarda daha çok yiyordum o yüzden zaten verdigimide almam ama azaltıyorum inş en aza indiricem en kisa zamanda)

Menüm sabah
az kizartma cısss ama zaten haftada bir oluyo 2-3 altın başak bisküvi peynir domates 3 zeytin çay
öğle menemen 4 bisküvi
ara az şekerli Türk kahvesi
Akşam tavuk bulgur pilavı cacık domates
bugün evlilik yıldönümümüz tam 7 yıl oldu çok küçük bi dilim pasta normalde yemezdi bugunluk boyle olsun
az sonra da karpuz yiyeceğim

Sagol canım inş sorunsuz atlatirsiniz sol bacaktan vurulan daha çok yakiyormus onda daha çok aglamisti evet dayanamıyor insan. ..

Canim sagol ikisinide vurulacak inşallah kolay atlatir senin bebegin durumu nasıl iyimi

Bugünkü menüm
sabah
bir kibrit kutusundan küçük beyaz peynir, 4 zeytin, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 bardak Rezene çayı
ara
bir kase sütlac ( kendim yaptim az sekerli)
Öğlen
2 yk bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
akşam
bir küçük tabak pilav, bir tabak kuru fasulye, bir kase yoğurt
2litre su

Sabaha göre akşamın fazla akşama göre sabahın az olmuş canım ve suyun az suyunu çoğalt..

Herkese Günaydın
benden de herkese günaydın

dün bence diyetim güzel geçti. sabahtan itibaren kendime söz verdim. misal çayıma 1/2 çay kaşığından fazla şeker katmicam diye sözümde durdum. kahvaltı , öğlen ve akşam 2 etimekten fazlasını yemicem dedim o sözümde de durdum.
akşam arabayı servise götürdüm tam da tahmin ettiğim gibi akşam yemeğim gecikti kendime 7den sonra çok ekstrem bi durum olursa da 8den sonra yememe sözü verdim 7,15 itibari ile de yemeyi bitirebildim . acele olarak menemen yaptım 3 yumurtalı bol lorlu ve acılı. e ekmeği az yiyince neyle doyacas menemenin içindeki proteini arttırmış oldum
hemmen menümü toparlayıp geliyorum

sabah kahvaltım: 60g. sucuk, 1 yumurta, 2 etimek
ara: yeşil çay, 3 fındık ,1 domates (bahçeden koparıp yedim)
öğlen: 1 tavuk sarma, 200ml ayran, 2 etimek, domates
yürüyüş:4000 adım
ara. orta şekerli türk kahvesi
akşam:bol lorlu menemen, 2 etimek, 3 zeytin

bu sabah: gene menemen, 2 etimek

Canim sagol ikisinide vurulacak inşallah kolay atlatir senin bebegin durumu nasıl iyimi
iyi cnm şükür geçti....

kızlar benim gelmemle gitmem bir olacak ama sınavlara çalışmam lazım bi yandanda bebek yeterince katılamam die düşünüyorum kovulmadan kendim gidiyim o yüzden...sizi tanıdıma sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…