Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah: ılık su, sirke, çörek otu yağı
tavada 2 yumurta, 2 etimek, domates
ara: 1 dilim ekmekten tost(oğluma eşlik ettim)[/QUOTE]
öğlen: malesef en 3 dilim ekmeklik lavaşta döner, 150 ml ayran
ara: 12g. çukulara, 50 kalorilik ice tea
akşam:1 nektarin, 4 yk mantı, 2,5 kase yoğurt, 2 tabak kara lahana, irmik helvası
akşam dediğim saat 7den 9a kadar

dünü yaşanmamış saymak istiyorum

bu sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi,
60g. sucuk , 2 yumurta, 2yk irmik helvası

ara: 2,5 dilim tost

depresyonda mısın bende bayramdan sonraki yeme alışkanlığıma şaşırıp acaba depresyona mı girdim diyorum ne görürsen yiyesim geliyor kendime hakim olamıyorum her sabah kendime söz verip kalkıyorum gün sonunda pişman olrak uyuyorum...

***2. takım 374.Etap***

Akrep33 ( 69 / 69/ 0/ 0%) sabit
hedef52 ( 66,2/65,6 / 0,6 / 0,9 % )
Siyahbeyaz0066( 72,5 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,8/ 72,9/0,9 /1,22 %)
uhs ( 65,5 / 66,2 /-0,7 / -1,07 % )
Elif_merve( 65,5 /64,7 /0,8 /1,22 %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
nurceng ( 61,6 / 61/ 0.6/0,97 %)

2.takım ortalama: %0,41 %

Kızlar herkeze bol şanslar, sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bitter çikolata kilo yapıyormu ? Ben bir haftadır yemiyorum bitter alsam çok az miktarda yesem kilo yaparmı çikolatayı çok seviyorum...

Kısa zamanda toparlarsın inşallah canım

Umarım düzene girer bir an önce,toparlarsınız siz de

Ben 10 gün önce başladım hem dikkat etmeye hem spora,o zaman ki kilom:68,7 galiba

Bugün kilom:67.4

Bir de kilo ölçümü tam ne zaman, ne şartlarda yaparsak daha doğru sonuç olur acaba?:)

Yediklerimi de yazayım:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 küçük dilim peynir,1 etimek

Ara: 2 kaşık dondurma

Kızlar herkeze bol şanslar, sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bitter çikolata kilo yapıyormu ? Ben bir haftadır yemiyorum bitter alsam çok az miktarda yesem kilo yaparmı çikolatayı çok seviyorum...
bitterlerin kalorisi daha fazla. bittrerin reklamı kakaonun faydasından geliyor. nasıl ki faydalı diye bool bol bulgur pilavı yiyemiyorsak biteri de yiyemiyoruz. bugün tesadüfen öğlen tvde ayça kayaya rastladım o da benzer şeyler söylüyordu. yanılmuıyorsam 2 minik kare bitter 5erden 10gram geliyor ve 1 meyve hakkı yerine geçiyordu.

bu sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi,
60g. sucuk , 2 yumurta, 2yk irmik helvası

ara: 2,5 dilim tost

Öğlen: 1 armut, çeyrek şeftali, 1 su bardağı kefir

kızlar inşallah yarın yola çıkıcas. 4 hafta izin aldım, 3 haftası şehir dışında olacas. ben yaklaşık 20 kişilik bi ziyaret edilecekler listesi hazırladım eşim itiraz etti, haklı tabi 3 hafta eder 21 gün gidip her gece birinin evinde yatılmaz, her gittiğimiz şehirde 1 kişinin evinde yatıp diğerlerini ziyaret edicez. biraz hediye aldım biraz daha almam lazım bu akşam onu halledicem valiz hazırlayacam, işim çok yani.

Hefefcim Allah yardimcin olsun.uc cocukla bu kadar uzun sure gezmek cesaret isi bence.biz bir hafta baska yerlerde kaldik geldimki evimi cooook ozlemisim.bu hafta annemde kaldim onu baska yer olarak saymiyorum tabii.

Simdi listelerimi yazmiyorum dikkatinizi cektiyse sabah annecigimin kahvaltisi bile 2000 kaloriydi bence.devamini hic soylemiyorum bile bide adet oldum sislik tavan yapti.yarib sabah evimdeyim Allahin izniyle menu yazmiya basliycam

uhscim bende yeme konusunda ayni durumdayim.herseyi yemek bitirmek istiyorum.hic doymuyorum sanki.bu iki gundur biraz daha iyiyim gibi ama genede yiyesim var

Yediklerimi de yazayım:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 küçük dilim peynir,1 etimek

Ara: 2 kaşık dondurma

Öğle: 3 nugget,yarım domates,1 etimek,1 bardak vişne suyu

Dışarıda 45 dk yürüyüş.

Akşam:Menemen,3 dilim ekmek maalesef.

Birazdan Leslie 2 mil ve 30 day shred yapacağım.

2 litreden fazla da su içtim.

Herkese iyi geceler.

Bugünkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmek, peynir,4 zeytin , domates, kahve
ara
bir dondurma
öğlen
bir lavas döner durum, bir ayran
akşam
iki kaşık pirinç pilav, sebze yemeği, salata
yemekten sonra siyah çay
iki lt su
Bugün sürekli misafirlikte ve dışarda yedim bu yüzden menunun kalorisi yüksekti ama baya koşturdum yine çok yorgunum aldığımı çeyreğine yaktım galiba herkeze hayırlı geceler kızlar

Allah kolaylık versin canım ve bol bol gez eğlen..

Dün kapanışım künefe ve dondurma ile oldu maalesef ama 2 saat yürüyüş yaptım..

Saat 6 gibi, peynirli sandviç ve üzümden oluşan kahvaltımı yaptım.. Tabi öncesi elma sirkeli ve sıcak su..

Seldomu ciddi merak ediyorum, iyidir inş.

Krill Yağı Sizin İçin Ne Yapar?
Krill yağı, Omega 3 yağ asitleri ve antioksidanlarca zengin, kabuklu bir deniz canlısıdır. Sahip olduğu biyolojik yapı sayesinde diğer balık yağlarına oranla vücut tarafından daha hızlı emilebilir.

Krill yağı, E, A ve D vitaminlerinin yanında kantakzantin, astakzantin gibi güçlü antioksidanlar içerir. Karşılaştırma yapıldığında bir balık yağından 48 kat, Koenzim Q10’dan ise 34 kat daha güçlü olduğu düşünülmektedir.

Krill yağının içindeki en güçlü antioksidan astakzantindir. Bu madde aynı zamanda krillere pembe-kırmızı rengini veren pigmenttir. Hızlı bir şekilde kana karışan astakzantin; beyin ve sinir sistemini moleküler saldırganlar olan serbest radikallerden korumaya da yardımcı olabilir.

Fosfolipitler, beynimizde bulunan ve hafıza, uyku, kas fonksiyonları, ruh hali, kalp gibi organları koruyan, koruyucu beyin kimyasalını kontrol altında tutarlar. Krill yağı ise fosfolipitlerin protein düzeyini uygun seviyelere getirerek, beyin sıvısında fazla protein birikmesini engelleyebilir. Bu durumun bireyi Alzheimer, bunama, uyku gibi psikolojik sorunlara karşı korumak için etkili yöntemlerden biri olduğu düşünülmektedir.

Krill yağının faydalarından bahsedecek olursak;

Kalbinize dosttur;

American Collage Of Nutrition dergisinde yayınlanan araştırmaya göre krill yağının, kalbe zarar veren risk faktörlerini önemli derecede azaltabildiği gözlenmiştir.

PMS belirtilerini azaltabilir;

Yapılan araştırmalara göre kadınların adet öncesi problemlerinin Omega 3 eksikliği yaşayan kadınlarda daha ağır olduğu gözlenmiştir. Kanada Üniversitesi’nde yapılan araştırmada belli bir süre krill yağı kullanan kadınlarda %51’i enerji, dikkat, hafıza, konsantrasyon ve dayanıklılıklarının arttığı gözlenmiştir. Bu araştırmaya katılan kadınların neredeyse %100’ü daha mutlu olduklarını belirtmiştir.

Zihinsel fonksiyonların gelişimine katkı sağlayabilir;

California Üniversitesi’nin yaptığı çalışmaya göre EPA ve DHA açısından zengin Omega 3 tüketimi, zihinsel fonksiyonları önemli ölçüde destekliyor. Araştırma kapsamında dikkat problemi yaşayan 30 yetişkinle yapılan çalışmada 90 günlük krill yağı kullanımından sonra konsantrastonlarında %46’lık bir artış olduğu gözleniyor. Bu şekilde aralıksız olarak yapılan çalışmalar, krill yağının, zihinsel problemlere neden olan serbest radikallerin etkisini azaltarak, içeriğindeki astakzantin sayesinde; hatırlama, konsantrasyon, mantıklı düşünme gibi fonksiyonların güçlendiği kaydediliyor. Bütün bu tespitlerin yanı sıra krill yağı, içeriğinde bulunan ve beyin hücrelerinin haberleşmesinde önemli bir görevi olan DHA sayesinde, serotonin ve dopamin hormonlarının üretimini artırdığından doğal yollarla yaşam kalitenizi de artırmış oluyor.

Krill yağının yapılan araştırmalar kapsamında, herhangi bir yan etkisi bulunmamıştır. Fakat normalde de kabuklu deniz canlılarına alerjisi olan bireylerin kullanımı için doktorlarına başvurmaları önerilmiştir. Piayasada satılan krill yağları, balık yağlarının aksine ağızda balık kokusu bırakmaz.

Kaynaklar:

http://novagenex.com/wp-content/uploads/2011/11/Krill-oil.pdf

The Clinical and Nutritional Benefits of Krill Oil+TM
A Scientific Summary
December 2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…