depresyonda mısın bende bayramdan sonraki yeme alışkanlığıma şaşırıp acaba depresyona mı girdim diyorum ne görürsen yiyesim geliyor kendime hakim olamıyorum her sabah kendime söz verip kalkıyorum gün sonunda pişman olrak uyuyorum...Kızlar 1 haftadır geceleri bi gıdım uyku yok bende, işin garibi gündüzde dişe dokunur bi uyku yok, mesela dün öğleden sonra 1 saat ya uyudum ya uyumadım, dedim uyumayaymki gece uyurum düzene biner uykum.. Ne oldu peki, yine sabahladım, bana ne oluyor yahubenki uykuya dayanamam..
Kısa zamanda toparlarsın inşallah canımKızlar 1 haftadır geceleri bi gıdım uyku yok bende, işin garibi gündüzde dişe dokunur bi uyku yok, mesela dün öğleden sonra 1 saat ya uyudum ya uyumadım, dedim uyumayaymki gece uyurum düzene biner uykum.. Ne oldu peki, yine sabahladım, bana ne oluyor yahubenki uykuya dayanamam..
Kızlar 1 haftadır geceleri bi gıdım uyku yok bende, işin garibi gündüzde dişe dokunur bi uyku yok, mesela dün öğleden sonra 1 saat ya uyudum ya uyumadım, dedim uyumayaymki gece uyurum düzene biner uykum.. Ne oldu peki, yine sabahladım, bana ne oluyor yahubenki uykuya dayanamam..
bitterlerin kalorisi daha fazla. bittrerin reklamı kakaonun faydasından geliyor. nasıl ki faydalı diye bool bol bulgur pilavı yiyemiyorsak biteri de yiyemiyoruz. bugün tesadüfen öğlen tvde ayça kayaya rastladım o da benzer şeyler söylüyordu. yanılmuıyorsam 2 minik kare bitter 5erden 10gram geliyor ve 1 meyve hakkı yerine geçiyordu.Kızlar herkeze bol şanslar, sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bitter çikolata kilo yapıyormu ? Ben bir haftadır yemiyorum bitter alsam çok az miktarda yesem kilo yaparmı çikolatayı çok seviyorum...
Ben 10 gün önce başladım hem dikkat etmeye hem spora,o zaman ki kilom:68,7 galiba
Bugün kilom:67.4
Bir de kilo ölçümü tam ne zaman, ne şartlarda yaparsak daha doğru sonuç olur acaba?
en ideal ölçüm:sabah aç karna, iç çamaşırlarıyla, su bile içmeden, wcye çıktıktan sonra mümkünse büyük tuvaletini yapmış olarak
Yediklerimi de yazayım:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 küçük dilim peynir,1 etimek
Ara: 2 kaşık dondurma
kızlar inşallah yarın yola çıkıcas. 4 hafta izin aldım, 3 haftası şehir dışında olacas. ben yaklaşık 20 kişilik bi ziyaret edilecekler listesi hazırladım eşim itiraz etti, haklı tabi 3 hafta eder 21 gün gidip her gece birinin evinde yatılmaz, her gittiğimiz şehirde 1 kişinin evinde yatıp diğerlerini ziyaret edicez. biraz hediye aldım biraz daha almam lazım bu akşam onu halledicem valiz hazırlayacam, işim çok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?