İnşallah, hoşbulduk teşekkür ederim.Merhaba canım inşallah beraber veririz kilolarıhoşgeldin
Hoşbulduk,1 hafta oldu bu maceraya başlayalı,daha önce de yemeğe dikkat ettiğim zaman oldu ama sporsuz pek etkili olmuyor.Bunu alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum inşallah.ayyyyyy alıntı yapamıyorum
-akrep ayazı ben çağırdım, golge henüz başlayamayacağım falan diyince onun yerine oldu, sadece bu kadar yani başka üye alımı yok (bazı dönemlerde çok hızlı davranmış olabilirim)
bi de gül gibi üye yaşı genç kilosu 68 tam bizlik yane...
ayaz hoş geldin bu arada. çok azimli başlamışsın, spor yapman çok iyi. zannediyorum çaya kattığın şekeri azaltmaya çalışıyorsun.bu gidişle leslie nin 30. günü bittiğinde 65 olursun
Siz de beni gaza getiriyorsunuz,cidden daha etkili oluyormuş grupla çalışmak,teşekkür ederim bu arada.günaydın kızlar nasılsınız dün yoktum izin aldım bazı olumsuzluklardan dolayı geç yatınca dün sabah kalkamadım o yüzden işe gelesim gelmedi
ben 66,2 kiloyum malesef üzgünüm ama bugünden itibaren diyetime başlıcam
ayazcım hoşgeldin süpersin benide gaza getiriyorsun
hedef ve elif çok güzel gidiyorsun maşallah darısı bana
***2. takım 374.Etap***
Akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 66,2/65,6 / 0,6 / 0,9 % )
Siyahbeyaz0066( 72,5 / / / % )
Ambuyanbu ( 73,8/ / / %)
uhs ( 65,5 / 66,2 /-0,7 / -1,07 % )
Elif_merve( 65,5 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
nurceng ( 61,6 / / / %)
2.takım ortalama: %
Ühüüüüü herkesler kilo vermiş ben aynıyımm ühüüü..***2. takım 374.Etap***
Akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 66,2/65,6 / 0,6 / 0,9 % )
Siyahbeyaz0066( 72,5 / / / % )
Ambuyanbu ( 73,8/ 72,9/0,9 /1,22 %)
uhs ( 65,5 / 66,2 /-0,7 / -1,07 % )
Elif_merve( 65,5 /64,7 /0,8 / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
nurceng ( 61,6 / 61/ 0.6/0,97 %)
2.takım ortalama: %
Bu arada perşembe günleri mi bildirim yapıyoruz?Ben haftaya mı bildirim yapacağım kilomu?
perşembe günleri bildirim yapıyoruz. ayaz sen de kilonu yaz bence, antreman olur78,5 500 gram vermişim, bugün yapıldığını bilm78,5 500 gram vermişim canım ben 2 hafta sonramı listeye yazılacamKilo vrren arkadaşları tebrik ediyorum
oh maşallah, bir dönem leslie yapıyordum artık niye yapmıyorum kiSagol elifcim sende guzel vermissin Masaallah.bendede hareket pek yok.cocuklarin pesinden kosmak yeterince yoruyo.eve donunce lesliye basliycam Insaallah sauna esortmanla super terletiyo
gayet dikkatli gidiyorsunBugunku menu
Sabah peynir, 4 zeytin, 1 domates, bir dilim kepek ekmegi,bir ucgen surme peynir bir bardak kahve
Oglen
İki dilim kek ( evde mutfak tamir vardi mutfaga giremedim hazir kek yemek zorunda kaldim)
Aksam
Bir tabak makarna, bir tabak karpuz
Yemekten sonra 3 badem, bir bardak limaonlu yesil cay
Bugun su icemedim tamir nedeniyle yemegide dunden yapmistim yarin mutfak tamiri bitiyor yarin daha fazla su icmeye calisacam hayirli geceler kizlar
diyet yapan genç insan menüsü olmuş. balık krakeri bizim evde çocuklar yiyoBugun yaptiklarim,
Sabah:2 haslanmis yumurta,domates,salatalik
Oglen:1paket balik kraker, 3kasik yogurda 1 elma rendeledim
Ara:1fincan sutlu kahve
Ardindan Leslie 2 mil ve 30 day shred yaptim.
Aksam:1kase sehriye corbasi,1dilim ekmek,salata, 2 tane de lokum yedim.
1saat sonrada Leslie 2 mil ve 10 dakika zumba yaptim.
İyi gecler herkese.
Ühüüüüü herkesler kilo vermiş ben aynıyımm ühüüü..
Oysa bigün önce 200 gr eksik çıkıyordum ben ama yaa
Fena bozuğum kendime kızlar yaa..Bu hafta bişiler yaptım yaptım, yoksa iyice çuvallicam bu kilo konusunda ben hoff
Kızlar 1 haftadır geceleri bi gıdım uyku yok bende, işin garibi gündüzde dişe dokunur bi uyku yok, mesela dün öğleden sonra 1 saat ya uyudum ya uyumadım, dedim uyumayaymki gece uyurum düzene biner uykum.. Ne oldu peki, yine sabahladım, bana ne oluyor yahubenki uykuya dayanamam..
Kahvaltımı 6 da yaptım..
1 porsiyon türlü, 1 porsiyon bulgur pilavı, 4 dilim ekmek, 4 süs biberi, öncesi 1 kırmızı erik yedim..
Toplam 660 kalori...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?