Herkese gunaydin bugun diyete baslama gunu.aksam biraz sitede gezdim kaptancim seninde ictigin sarimsak tursusundan yapicam umarim fayfasi olur.
Sabah kahvaltim bir kase nesfit bir avuc uzum
ayguncum hem redbullu niye iciyosun canim.senin bebisin varmiydi rezene iciyosun ondan sordum
Maalesef sayfada kimse kalmadı biz birbirimizin menülerine yorum yapıp sayfayi hareketlendirelim canım diğer takımların sayfaları çok aktif menülere yorumlar sohbetler var burda herkez birbirinden kaçıyor sanki takımımız aktif olursa zayıflamak daha keyifli olur ben yoruma başlayimHerkese merhabalar.Kimse kalmamış gerçekten ama ben yazayım yine de :)
Bugün dışarıda yedim yemeği biraz abarttım o yüzden.
Öğle yemeğim tavuktan oluşuyordu.2 kanat,3 parça kemiksiz tavuk,küçük çörek tarzı ekmek,bir de orta boy kola içtim.
Daha başka birşey yemedim ama en az 2 mil leslie ile yürüyüş ve 30 day shred in 1. levelini tamamlayacağım bugün.
Bol bol su içmeye çalışıyorum,yatmadan önce de yeşil çay içeceğim umarım.(sevmiyorum da pek)
Herkese iyi akşamlar.
Insallah yarına güzel bir menü yle gelirsin canım neden diet yapmak istemiyorsun arkadaşların yazdığı diet menülerine bakip kendine bir menü ayarlayabilirsin.. Birbirimizi cesaretlendirmemiz lazim yoksa olmaz, ben yazdigim menulerimde elestirikere acigim herkez fikrini yazarsa daha dikkatli oluruz bol sanslarne haber kızlar bugün daha yeni girebildim nasılsınız bende hiç diyet modu yoktu bugünden başlıyayım dedim sabah kahvaltı yapamadım bu hafta kayınvalideyiz yeme düzenim hiç yok nasıl diyet yapıcam bilmiyorum ama aygunun yazısını okuyunca bende kendime çeki düzen vermeliyim dedim şimdiden itibaren ayguncum bende formu hareketlendiriyorum menülerimi yazıyorum ve diyetime di,kkat ediyorum
sabah 1 simit
öğlende 1 simit malesef alternatifim yok
akşamı bilmiyorum görüşürüz yarın
Maalesef sayfada kimse kalmadı biz birbirimizin menülerine yorum yapıp sayfayi hareketlendirelim canım diğer takımların sayfaları çok aktif menülere yorumlar sohbetler var burda herkez birbirinden kaçıyor sanki takımımız aktif olursa zayıflamak daha keyifli olur ben yoruma başlayim
Canim ttavuğu derisi yersen fazla kalorili olur tavuğun en sağlıklı yeri Göğsü ama yiyemiyoruz nedense kanat, Baget daha lezzetli geliyor. Kola çok kalorili ama dayanamıyoruz işte dünden ben redbul içtim. Spor yapmisin çok iyi ben bebeğimde dolayi spor yapamıyorum. onla ilgileniyorum ama gun boyu surekli ayaktayim.Bol şanslar..
,Herkese gunaydin bugun diyete baslama gunu.aksam biraz sitede gezdim kaptancim seninde ictigin sarimsak tursusundan yapicam umarim fayfasi olur.
Sabah kahvaltim bir kase nesfit bir avuc uzum
ayguncum hem redbullu niye iciyosun canim.senin bebisin varmiydi rezene iciyosun ondan sordum
Canım yanına bişiler alsan, simit çok kuru olmuş, bağırsaklarını kurutmuşsun..ne haber kızlar bugün daha yeni girebildim nasılsınız bende hiç diyet modu yoktu bugünden başlıyayım dedim sabah kahvaltı yapamadım bu hafta kayınvalideyiz yeme düzenim hiç yok nasıl diyet yapıcam bilmiyorum ama aygunun yazısını okuyunca bende kendime çeki düzen vermeliyim dedim şimdiden itibaren ayguncum bende formu hareketlendiriyorum menülerimi yazıyorum ve diyetime di,kkat ediyorum
sabah 1 simit
öğlende 1 simit malesef alternatifim yok
akşamı bilmiyorum görüşürüz yarın
Öğle yenen kurabiyeyi hiç anlamadım, arada yenen kısıra neden o smili koymuşsunki canım..Bence kısır güzel bir menü bol yeşillik ve turşu ile çok sağlıklı..Sabah:2 ince dilim salam,2 küçük dilim peynir,1 etimek,yarım domates,1 küçük haşlanmış yumurta
Ara: 2 tane incir
Öğle:2 nugget,2 kakaolu kurabiye,2 küçük dilim kaşar,2 küçük dilim peynir,2 ince dilim salam,1 etimek,1 bardak vişne suyu
Ara:1.5 tabak kısır yedim.
Arayı fazla kaçırdığım için akşam daha yemedim.
Leslie 2 mil yapıp,30 day shred in level 2 ye başlıyorum bugün.
Tam çok güzel bir menü olmuş derken akşamki çikolatalar bozmuş işiAyazcim menün güzel ama benim gibi arada biraz kaçamak yapmisin bende 4 kare çikolata yedimyürüyüş yapamıyorum maalesef her yere arabayla gidiyorum burda havalar soğudu bebeğim usutmesin diye arabayla gidiyorum her yere ama evde sürekli ayaklarım şimdi yeni oturdum menümü yazıyorum yorumları bekliyorum kızlar...
Bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim ince salam bir cay kasigi bal ve tere yağı, bir haşlanmış yumurta, form çayı
öğlen
Brokoli salatası(yogurtlu)
İki kare çikolata
Akşam
İki dilim ekmek, 2 yk sebze yemeği, salata
Bir kase kapısını yoğurt
iki kare cikolata
Menün güzelmişAyazcim menün güzel ama benim gibi arada biraz kaçamak yapmisin bende 4 kare çikolata yedimyürüyüş yapamıyorum maalesef her yere arabayla gidiyorum burda havalar soğudu bebeğim usutmesin diye arabayla gidiyorum her yere ama evde sürekli ayaklarım şimdi yeni oturdum menümü yazıyorum yorumları bekliyorum kızlar...
Bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim ince salam bir cay kasigi bal ve tere yağı, bir haşlanmış yumurta, form çayı
öğlen
İki kare çikolata
Akşam
Bir kase kapısını yoğurt
iki kare cikolata
Kolay gelsin akrepcimSabah kalkınca sıcaksu ve sarımsaklı elma srkemi içtim..
Az önce de armut, üzüm, erik den oluşan meyve tabağımı bitirdim..Şimdi balkonda halı yıkicam kızlar
tatilde olduğun halde çok iyi gidiyorsun . Benim tatilde iştahı açılıyor birde hersey hazır hareket yok, Ben tatile gidince cook kilo aliyorum. Tebrik ederim seniBende iki gündür denizdeydim giremedim ama artık düzenli girip takip edeceğim ve zayiflamaya devam
sabah
3 zeytin peynir domates 1 krep çay
tesekkurlerMenün güzelmiş
Evet ama az yedim,
Tam çok güzel bir menü olmuş derken akşamki çikolatalar bozmuş işi
Menünüz çok güzel olmuş işte biraz tatlı çekmiş canınız galiba.Ayazcim menün güzel ama benim gibi arada biraz kaçamak yapmisin bende 4 kare çikolata yedimyürüyüş yapamıyorum maalesef her yere arabayla gidiyorum burda havalar soğudu bebeğim usutmesin diye arabayla gidiyorum her yere ama evde sürekli ayaklarım şimdi yeni oturdum menümü yazıyorum yorumları bekliyorum kızlar...
Bugünkü menüm
sabah
öğlen
İki kare çikolata
Akşam
Bir kase kapısını yoğurt
iki kare cikolata
Rica ederimTeşekkür ediyorum Aygün
Menünüz çok güzel olmuş işte biraz tatlı çekmiş canınız galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?