Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Redbull çok seviyorum canım icmemem gerekiyor aslinda kilo yapıyor galiba . Bebeğim var canım emzirirken rezene çayın çok içtim hala içiyorum. Şuan emzirmiyorum . Senin listede çok iyi görünüyor bol şanslar

Maalesef sayfada kimse kalmadı biz birbirimizin menülerine yorum yapıp sayfayi hareketlendirelim canım diğer takımların sayfaları çok aktif menülere yorumlar sohbetler var burda herkez birbirinden kaçıyor sanki takımımız aktif olursa zayıflamak daha keyifli olur ben yoruma başlayim

Canim ttavuğu derisi yersen fazla kalorili olur tavuğun en sağlıklı yeri Göğsü ama yiyemiyoruz nedense kanat, Baget daha lezzetli geliyor. Kola çok kalorili ama dayanamıyoruz işte dünden ben redbul içtim. Spor yapmisin çok iyi ben bebeğimde dolayi spor yapamıyorum. onla ilgileniyorum ama gun boyu surekli ayaktayim.Bol şanslar..

ne haber kızlar bugün daha yeni girebildim nasılsınız bende hiç diyet modu yoktu bugünden başlıyayım dedim sabah kahvaltı yapamadım bu hafta kayınvalideyiz yeme düzenim hiç yok nasıl diyet yapıcam bilmiyorum ama aygunun yazısını okuyunca bende kendime çeki düzen vermeliyim dedim şimdiden itibaren ayguncum bende formu hareketlendiriyorum menülerimi yazıyorum ve diyetime di,kkat ediyorum
sabah 1 simit
öğlende 1 simit malesef alternatifim yok
akşamı bilmiyorum görüşürüz yarın

Insallah yarına güzel bir menü yle gelirsin canım neden diet yapmak istemiyorsun arkadaşların yazdığı diet menülerine bakip kendine bir menü ayarlayabilirsin.. Birbirimizi cesaretlendirmemiz lazim yoksa olmaz, ben yazdigim menulerimde elestirikere acigim herkez fikrini yazarsa daha dikkatli oluruz bol sanslar

Evet kimse kalmamış öyle yapalım,bende pek giremiyorum ama. Redbull içmeseydiniz keşke.Çocukla hep hareket halinde olursunuz tabi ama yapabilirseniz en azından 1 mil filan yürüyüş yapın 20 dk filan sürüyor.
Ben tavuğu dışarı da yedim fast food restorantında o yüzden seçemedim pek.Bugün daha dikkatliydim birazdan yazacağım menümü.

Son düzenleme:
Sabah:2 ince dilim salam,2 küçük dilim peynir,1 etimek,yarım domates,1 küçük haşlanmış yumurta

Ara: 2 tane incir

Öğle:2 nugget,2 kakaolu kurabiye,2 küçük dilim kaşar,2 küçük dilim peynir,2 ince dilim salam,1 etimek,1 bardak vişne suyu

Ara:1.5 tabak kısır yedim.

Arayı fazla kaçırdığım için akşam daha yemedim.

Leslie 2 mil yapıp,30 day shred in level 2 ye başlıyorum bugün.

Ayazcim menün güzel ama benim gibi arada biraz kaçamak yapmisin bende 4 kare çikolata yedim yürüyüş yapamıyorum maalesef her yere arabayla gidiyorum burda havalar soğudu bebeğim usutmesin diye arabayla gidiyorum her yere ama evde sürekli ayaklarım şimdi yeni oturdum menümü yazıyorum yorumları bekliyorum kızlar...
Bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim ince salam bir cay kasigi bal ve tere yağı, bir haşlanmış yumurta, form çayı
öğlen
Brokoli salatası(yogurtlu)
İki kare çikolata
Akşam
İki dilim ekmek, 2 yk sebze yemeği, salata
Bir kase kapısını yoğurt
iki kare cikolata

,
Görürsün inş. canım.. Bağırsakları çok güzel çalıştırıyor..
Canım yanına bişiler alsan, simit çok kuru olmuş, bağırsaklarını kurutmuşsun..
Öğle yenen kurabiyeyi hiç anlamadım, arada yenen kısıra neden o smili koymuşsunki canım..Bence kısır güzel bir menü bol yeşillik ve turşu ile çok sağlıklı..
Tam çok güzel bir menü olmuş derken akşamki çikolatalar bozmuş işi

Sabah kalkınca sıcaksu ve sarımsaklı elma srkemi içtim..

Az önce de armut, üzüm, erik den oluşan meyve tabağımı bitirdim..Şimdi balkonda halı yıkicam kızlar

Menün güzelmiş

günaydın kızlar kolay gelsin kaptanım
annem köye gitti iki gündür kayınvalideyiz izin alabilirsem yarın itibaren evde olacam dün kahvaltı yoktu kayınvalidemde simit aldım öğlende yiyecek birşey yok öğlende simit yedim akşam
küçük bir tabak kıymalı patates
cacık ,meyve
bugün kahvaltı
peynir zeytin yumurta 1/3 normal ekmek
öğlen belki sıkma yemeye gideriz
akşamı bilmiyorum kendimi yavaş yavaş toparlıcam kızlar bu aralar beni idare edin lütfen

Bende iki gündür denizdeydim giremedim ama artık düzenli girip takip edeceğim ve zayiflamaya devam
sabah
3 zeytin peynir domates 1 krep çay
tatilde olduğun halde çok iyi gidiyorsun . Benim tatilde iştahı açılıyor birde hersey hazır hareket yok, Ben tatile gidince cook kilo aliyorum. Tebrik ederim seni
Menün güzelmiş
tesekkurler
,
Tam çok güzel bir menü olmuş derken akşamki çikolatalar bozmuş işi
Evet ama az yedim
Canım sarımsaklı sirke dietini nasıl yapıyorsun faydali oluyor mu? Bende yapmak istiyorum...

Menünüz çok güzel olmuş işte biraz tatlı çekmiş canınız galiba.

akrep33 mesajı alıntı yapamadım da öğlen çok canım çekmişti kurabiyeyi o yüzden,bir de kısırı fazla yedim gibi gelmişti ama daha sonra acıkmadım hiç akşam yemedim o yüzden.

Bugün sabah menüm(Peynir ağırlıklı oldu hepsinden az az)
1 üçgen peynir,2şer küçük dilim kaşar peyniri ve beyaz peynir,
1 salatalık,
2 ince salam
1 etimek
3 kuru kayısı

Bugünkü menu

sabah
1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı sürme peynir, bal ve tere yağı, 1kbrt beyaz peynir,1 domates, salatalık, form çayı
Öğlen
Bir kase meyve salatası, 1 kase meyveli yoğurt
akşam
1 haşlanmış yumurta,sürme peynir ( kahvaltı tarzı şeyler yedim yemek yapmadim) iki dilim ekmek
1 şeftali , 1 siyah çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…