olmaz öyle ben kazandım en az 500 gr demistikÜhüüüüü herkesler kilo vermiş ben aynıyımm ühüüü..
Oysa bigün önce 200 gr eksik çıkıyordum ben ama yaa
4 dilim ekmek çok degil miKahvaltımı 6 da yaptım..
1 porsiyon türlü, 1 porsiyon bulgur pilavı, 4 dilim ekmek, 4 süs biberi, öncesi 1 kırmızı erik yedim..
Toplam 660 kalori...
öğlen: malesef en 3 dilim ekmeklik lavaşta döner, 150 ml ayransabah: ılık su, sirke, çörek otu yağı
tavada 2 yumurta, 2 etimek, domates
ara: 1 dilim ekmekten tost(oğluma eşlik ettim)
İnşallah canımkızlar kendimi yavaş yavaş toparlıyorum dün yürüyüşe başladım yediklerimi biraz azalttım inş düzene girecek
yolun açık olsun iyi tatillerkızlar inşallah yarın yola çıkıcas. 4 hafta izin aldım, 3 haftası şehir dışında olacas. ben yaklaşık 20 kişilik bi ziyaret edilecekler listesi hazırladım eşim itiraz etti, haklı tabi 3 hafta eder 21 gün gidip her gece birinin evinde yatılmaz, her gittiğimiz şehirde 1 kişinin evinde yatıp diğerlerini ziyaret edicez. biraz hediye aldım biraz daha almam lazım bu akşam onu halledicem valiz hazırlayacam, işim çok yani.
Akşam 1 kase domates çorbası 1 tabak semizotu salataBi kaç gündür Yogundum bende dün arkadaşlar vardı çok abartmadim ama yedim benim için şu 3 gün diyet açısında n kötüydü ama bu sabah toparlanmaya başladım
menüm
sabah peynir 6zeytin domates çay 1 yumurta ara su rezene
öğlen 5 yk semizotu 1 kase kısır
Suan itibariyle temizlik yerlesme misafir derken bugunu kapattim Insaallah.
Listeye pazartesi basliycam umarim.yarin piknik dusunuyorum kesin kaciririm.
Herkese iyi aKsamlar
olmaz öyle ben kazandım en az 500 gr demistik
4 dilim ekmek çok degil mi
Hayirli yolculuklar iyi tatillerkızlar inşallah yarın yola çıkıcas. 4 hafta izin aldım, 3 haftası şehir dışında olacas. ben yaklaşık 20 kişilik bi ziyaret edilecekler listesi hazırladım eşim itiraz etti, haklı tabi 3 hafta eder 21 gün gidip her gece birinin evinde yatılmaz, her gittiğimiz şehirde 1 kişinin evinde yatıp diğerlerini ziyaret edicez. biraz hediye aldım biraz daha almam lazım bu akşam onu halledicem valiz hazırlayacam, işim çok yani.
Ben de hafta içi araştırıcam canım fiyat felan..Şimdilik omega3 üm var kullanıyorum ama krillyağı daha süpermiş..Herkese gunaydinn.kaptancim ruyamda krill yagi bulmaya calisiyodum.bugun arastiricam bakalim.daha once seker hastasi bir akrabam kullanip sekerine iyi geldigini soylemisti.bakalim ne kadarmis?
Herkese iyi pazarlar az kaloriler.
Bide siyahbeyaz ve seldomdan hala haber yok.ikisinide merak ediyorum Insaallah iyilerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?