Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kusura bakmayın giremedim :)
akrepcim izne ayırdığın için teşekkür ederim
taşınıyoruz dolayısıyla ne girebiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum

kilomu da bilmiyorum zaten
taşındıktan sonra bir süre internetimiz olmayabilir
yani giremeyebilirim maalesef

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim :)

Tamam canım sen düzenini kur önce..

Bugünkü menümü de yazayım.
Sabah ve öğle birleşti geç uyandığım için,o yüzden bugün 2 normal ve bir ara öğün yapacağım.
Öğle:Yarım porsiyon peynirli makarna,2 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,1,5 bardak vişne suyu.

Bugünki menü
Sabah
iki dilim beyaz ekmek, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı tere yağı ve bal, 1 ince dilim salam, 1 haşlanmış yumurta, iki bardak form çay (kahvaltıda fırından sıcak ekmek aldım dayanamadım yedim ama fazla kaçırmamaya çalıştım yarın kepek ekmeğine başlıcam)
Öğlen
Bir redbul, Bir bardak siyah çay
Akşam
4 tavuk baget, iki kaşık pilav
Bir bardak form çay

Canım senin bebek küçük değil mi form çayları için erken değil mi benimki 8.5 aylık ama hala daha bekliyorum sütün kesilebilir

Akşamı malesef salata ile geciremedim. Patlıcan yemeği ve 2 altınbaşak bisküvi yedim. Esim yoktu salata yapmaya usendim.
Bugünkü menüm sabah
domates salatalık biber peynir 4 zeytin 3 bisküvi çay 3 lokma reçel

Ara:1 galeta,1 incir
Akşam:1 kase mercimek çorbası,4 dilim karpuz,1 dilim ekmek

Dün spor yapamadım maalesef.

Mrb arkadaslar.nasilsiniz.Kaptanim bir talihsizlik oldu.esimin memleketine gittik ve internet yoktu.size haber bile veremedim.internetin olmayacagi aklima gelmemisti.akibetim ne oldu.umarim diskalifiye olmamisimdir.

Akşamı malesef salata ile geciremedim. Patlıcan yemeği ve 2 altınbaşak bisküvi yedim. Esim yoktu salata yapmaya usendim.
Bugünkü menüm sabah
domates salatalık biber peynir 4 zeytin 3 bisküvi çay 3 lokma reçel
Öğle corba
5 gibi malesef arkadastaydim küçük bi tabak pirhoy
aksam yani ax önce semizotu salatası ve 1 kase ma kar na malesef .Bugün kötüydü diyet açısından artık yarın daha dikkat etmeliyim.
40 dk yürüyüş ve 100 bisiklet hareketi
herkese iyi akşamlar

Canım senin bebek küçük değil mi form çayları için erken değil mi benimki 8.5 aylık ama hala daha bekliyorum sütün kesilebilir
Canım 2 buçuk ay emzirdim. Şuan 4 bucuk aylik mama veriyorum.

Bugünkü menu
sabah
geç kalktığı için yemedim
öğlen
bir tabak patates salatası
akşam
Menemen, 2 dilim ekmek, yoğurt, 1 bardak içecek
maalesef iki küçük çikolata, iki bardak form cayi herkeze hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…