Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm sabah
yumurta 4 zeytin peynir domates salatalık biber
öğle birax karıştı bir tabak pırasa eşim kahvaltı yaptı bende 1 catal sucuk az peynir 3-4 kaşık patlıcan 4 kepekli bisküvi çay hiç güzel olmadı bu öğle

Sabah güzel olmuş ama öğlen cidden karışık olmuş

Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım etimek
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:6 zeytin,biraz peynir,2 dilim ekmek
20 dakika zumba yaptım.
AkşamMaalesef çok kötü oldu.)2 lokma hamburger,büyük boy patates ve biraz kola içtim.
20 dakika yine zumba,Jillian yaptım sonra da.
En sonda 1 limonlu soda.

dün akşam ekstra 1 adet bayram kömbesi yedim çayın yanında
bugün
2 dilim ekmekle yapılmış tost yağsız
4 zeytin, çay
öğlen yemeğimi getirdim
1 kase topalak
1 kase yoğurt(acıktım şimdi gidip yicem)
ben spor yapamıyorum buaralar bizim buralarda(adana da) kış hazırlıkları başladı biber salçası domates salçası yapanlar,konserve yapanlar sebzeleri konserve yapanlar yoğunuz yani bende yarın akşam yapıcam 1 kasa domotes sosu

Sabah
Iki dilim ekmek, 4 zeyti , ince dilim salam, bir tabak domates, salatalik, biber, 1 cay kasigi bal ve tere yagi, ince dilim kasar peyniri
Ara
Bir kase meyveli yogurt, 3 tane ceviz

Sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık
Araondurma, 1 fincan nescafe
Öğle:1,5 kase şehriye çorbası,1 dilim ekmek
Akşam:1 kase çorba,3-4 dilim karpuz,2 dilim peynir

2 mil Leslie ve Jillian yapacağım daha.

günaydın kızlar dün akşam 1 küçük tabak patatesli tavuk
bir kase yoğurt bu kadar
bugün
bir lokma çikolatalı ekmek evde
okulda da 3 dilim su böreği arkadaş ısrar etti okulda kahvaltı yapalım diye bugünlük böyle
öğle bir küçük tabak patatesli tavuk bir kase yoğurt
akşam fasulye yapıcam yarın yazarım

Günaydın herkese dün giremedim misafirim vardı öğle ve akşam pastalardan yedigim icin menü yazamiyorum sizletide kötü etkilemek istemem ama bugün kaldigim yetden devam
sBah 1 yumurta peynir 4 zeytin Domates salatalık çay 1 bisküvi yeşil biber

A.s kizlar.ben gelenedim diye uzuluyodum ama kimsede gelmemis zaten.bizim grup okullar acilinca herkes evine donunce toparlanicak bence.tabii ben dahil.ojul basliyana kadar bebelerimi gezmeye ve piknige goturmeye karar verdim.iki gundur piknikteyiz ve ben ayarsizca yiyorum.haftaya sarimsak sirkesiyle rejime donucem gibi.buarada yarindanda korkuyorummmm

Gunaydin nurcengcim.evet from iyice tenhalasti.kilomu giriyim fiye geldim liste gelmemis.ben telden girdigim icinde getiremiyorum.
Kaptanimmmmmmm sen nerelerdesin
Evet canım bende telden giriyorum. Kimse yok bizden başka. S A bah moralim bozuldu 2 gün önce daha iyiydim tartida simdidw eksi ama az o zaman spora devam

Mom
Evet canım bende telden giriyorum. Kimse yok bizden başka. S A bah moralim bozuldu 2 gün önce daha iyiydim tartida simdidw eksi ama az o zaman spora devam

Bende gecen hafta 1 bucuk kilo vermistim suan sabit im Ne oluyor bu baskulere kendime dijital baskul alacam Bu hafta yeme duzenim bozuldu. Haftaya insallah verecem

Canim sirke dieti nasil yapiliyor. Zayiflatiyor mu? tarifini yazabilir misin ?

Ayguncum 250 gr. Dovulmus sarimsagi tercihen ev yapimi sirkede 15 gun bekletiyosun yemeklerden once iciyosun.nekadar icildigini unuttum.zayiflamanin yaninda cokda faydasi var.kadinlar klubunde arama yerine sarimsak tursusu yazarsan cikar heralde yada forumlar kismindan zayiflama kurlerinden bulmustum ben galiba.onceden kullananlarida oku istersen.benimki haftaya oluyo.tadinin cirkin olucagini tahmin ediyorum ama hem onu icip hemde dondurma yemem beni dizginler diye denemek istedim.kullanmaya basliyinca etkisi oluyasa onuda yazarim

Geçen hafta biz...

2. TAKIM 375. ETAP ALTINCISI

Akrep33 ( 69 / 69/ 0/ 0,0%) sabit
hedef52 ( 65,6/ / / % )
Siyahbeyaz0066( 72,5 / / / % )izne ayrıldı
Ambuyanbu ( 72,9/72,4 /0,5 / %0.68)
uhs ( 66,2 / 66,2 / 0 / 0,0% ) sabit
Elif_merve( 64,7 / / / %)İzne ayrıldı
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )İzne ayrıldı
nurceng ( 61 / 61 / 0 / 0,0%) sabit
aygun01 ( 79 / 77,5 / 1,5 / 1,90%)yeni üye
rh_ayaz ( 67,4 / 66,4 / 1 / 1,48%)yeni üye

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,41%

2. TAKIM 376. ETAP

Akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 65,6/ / / % )
Ambuyanbu ( 72,4/ / / %)
uhs ( 66,2 / / / % )
nurceng ( 61 / / / %)
aygun01 ( 77.5 / / / %)
rh_ayaz ( 66.4 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI:%

Hadi kızlar alalım kilocukları.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…