***2. takım 375.Etap***
Akrep33 ( 69 / 69/ 0/ 0%) sabit
hedef52 ( 65,6/67.4 /-1.8 / % )
Siyahbeyaz0066( 72,5 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
Ambuyanbu ( 72,9/ / / %)
uhs ( 66,2 / / / % )
Elif_merve( 64,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 55,6 / / / % )İzne ayrıldı
nurceng ( 61 / / /7 %)
2.takım ortalama:
Allah kabul etsin canım..Kaptancim ben orucluyum aksama dogru yaziyim kilomu
Maalesef gelmedi canım siyah.. Olmazsa onu da izne ayıralım..Herkesler nerde yaa burasi cok sessizlesti.biraz once parktan geldik.cocuklarin etrafinda uc tur yurudum ama cok susamsin.en az yarim saat yerimden kalkmayi dusunmuyorum.aksama gelir listenin son haline bakarim.hedefcim bana yaklasiyo bakalim siyahbeyaz gelicekm
idolumsun yaaaaasz79 kiloyla başlamıştım suan 77. 5 yim bir bucuk kilo vermisim
Teşekkürler canımidolumsun yaaaaasz
Ayyy iki saat yazdim hepsi gitmis.ayaz ve aygun ikinizde iyi gidiyosunuz Masaallah.listeye girince bizi solliycaksiniz.
Uhscim demin uzunca yazmistim ama silindi.ozetle emzirmek seni cok yormuyosa bence kiymetini bil.istesende seneye emziremiycen.ben buyuk oglumla yatmaktan bikmistim.okudugum kitapta istenizde buyuyunce sizle yatmiycak diyince icim cok uzuldu ve artik gecede kalkip kacmaya calismak yerine biraz oglusumu seyrediyorum.kaybetme korkusu basinca hersey kiymete biniyo.sende oyle dusun canim kiymetini bil yakinda biticek cunku
Gel, tanıt kendini canım, neden olmasınBeni de aranıza alır mısınız ? :)
Canım farklı baskül olmaz, çok farklı çıkar sonuç, sen kendi baskülünde tartıl, sonucu bekliyorum, yoksa bildirimde bulunmadı dicem mecburen..Kizlar alinti olmadikilom malesef 67.4gerci baskul farklikendi baskulumde bakabilirsem sabah kilomu yaxabilirim.nete girmekte zorlaniyorum.
İki hafta oldumu?? Ben ilk haftanı doldurdun diye biliyorum..Teşekkürler canımbugün fazlami kaçırdım normami yedim bilmiyorum birazdan menümü yazacam sen kac kilosundan canım
Sağol canımlisteye ne zaman girebiliriz. Bilgin var mı ? Başlayalı iki hafta oldu.
Evet iki hafta oldu. Gecmise bir bak istersenİki hafta oldumu?? Ben ilk haftanı doldurdun diye biliyorum..
Baktım canım,..Evet iki hafta oldu. Gecmise bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?