Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım 2 buçuk ay emzirdim. Şuan 4 bucuk aylik mama veriyorum.
Anladım canım biraktiginizi bilmiyordum
Öğle öğünü yemedim dışarıdaydım.
45 dk yürüyüş.
Akşam:1 tabak dolu dolu keşkek yedim.
1 limonlu soda.
1 fincan salep.
Bugünlük bu kadar,iyi geceler herkese.
menün güzelmiş

Seninde güzelmiş menün ama bugün benim menü güzel degildi yarın memlekete düğüne gidicex bilmiyorum nasıl olacak

Mrb arkadaslar.nasilsiniz.Kaptanim bir talihsizlik oldu.esimin memleketine gittik ve internet yoktu.size haber bile veremedim.internetin olmayacagi aklima gelmemisti.akibetim ne oldu.umarim diskalifiye olmamisimdir.
canım izne ayırdım seni, senden ses çıkmayınca..İki hafta sonra listeye dönersin tabi paylşımlarına son hız devam..

Pirhoy nedir kuzu ??

Once ben kilomu yazayım antreman olsungeçen perşembe 67,4 düm bu sabah 66,4 çıktı.
idolümsün ayaz göz hapsimde olacaksın bundan sonra hatta yarışa girelim mi ne dersin hafta da 1 kilo

evet canım çok zorlanıyorum ama bu da geçer diye kendimi teselli ediyorum beni düşündüren ben evdeyken benim göğsümde uyuyor bugün annem ne yapacak bilmiyorum bakalım allah herşeyin hayırlısını versin

YENİDEN DİYET
ne haber kızlar kusura bakmayın izindeydim evde de internet yok giremedim ve şimdi burdayım ve sıkı bir diyete girmiş durumdayım çok gaza geldim bugün eksiklerimi de alıcam oğlumun doğum gününde 62 olacam ve ayaza meydan okuyorum ama başımdan aşağı buzlu su dökmüyorum hiç sevmem
bugün yediklerim
sabah
yumurta 4 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
1/3 normal ekmek (bugün kepekli ekmek alıcam)
öğlen gözleme çay(yarından itibaren yemekte getiricem)
akşam bir tabak topalak(analı kızlı)

Herkese gunaydin.
Sabah kahvaltin iki catal yumurta minicik kurabiye bir kase nesfit
oglen zeytinyagli fasulye
aksam semizotu yapicam ama hicccc sevmem.kalirsa fasulye yerim.
Arada nescafe aksamda meyva yiycem Insaallah. veeee ambuyanbu rejime dondu.bugun korkudan tartilamadim yarin bakicam haftasonu bana ne katmis

Menü güzel olmuş,bende arada yapıyorum kaçamak kaçınılmaz.
62 ne zamana kadarki hedef?Ben bu hafta 65lerdeyim yetişin bana.

Herkese Günaydın
Günaydın canım
Kahvaltim aynı domates salatalık biber 4 zeytin cay 3 bisküvi

Sahah çok hafif geçirmişin çok güzel bir menü canım

Gözleme ağır değilmi canım sabahki menün süper

Sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım domates,2 dilim peynir,1 etimek
Öğlen:Yarım patlıcanı kızarttım,3 dilim ekmek
Ara:1 bardak muzlu süt
Akşam:1 tabak keşkek
Patlıcan kızartması çok lezzetli ama çok yağ çekiyor canım dikkat

ayazcım 66 lardayım sabah tartılacaktım araya başka şeyler girince unuttum yetişicem merak etme
aygüncüm ben bir meslek yüksekokulunda personel işlerinde çalışıyorum yaz sezonu olduğu için yemek çıkmıyor öğlenleri dışardan sevmiyorum aslında ama bugün yedim yarın öğlen yemeğimi getiricem sefer tasımla

hep beraber yarışa girelim haftalık en ax 1 kilo olsun nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…