Anladım canım biraktiginizi bilmiyordumCanım 2 buçuk ay emzirdim. Şuan 4 bucuk aylik mama veriyorum.
menün güzelmişÖğle öğünü yemedim dışarıdaydım.
45 dk yürüyüş.
Akşam:1 tabak dolu dolu keşkek yedim.
1 limonlu soda.
1 fincan salep.
Bugünlük bu kadar,iyi geceler herkese.
Seninde güzelmiş menün ama bugün benim menü güzel degildi yarın memlekete düğüne gidicex bilmiyorum nasıl olacakBugünkü menu
sabah
geç kalktığı için yemedim
öğlen
bir tabak patates salatası
akşam
Menemen, 2 dilim ekmek, yoğurt, 1 bardak içecek
maalesef iki küçük çikolata, iki bardak form cayi herkeze hayirli geceler
canım izne ayırdım seni, senden ses çıkmayınca..İki hafta sonra listeye dönersin tabi paylşımlarına son hız devam..Mrb arkadaslar.nasilsiniz.Kaptanim bir talihsizlik oldu.esimin memleketine gittik ve internet yoktu.size haber bile veremedim.internetin olmayacagi aklima gelmemisti.akibetim ne oldu.umarim diskalifiye olmamisimdir.
Pirhoy nedir kuzu ??Öğle corba
5 gibi malesef arkadastaydim küçük bi tabak pirhoy
aksam yani ax önce semizotu salatası ve 1 kase ma kar na malesef .Bugün kötüydü diyet açısından artık yarın daha dikkat etmeliyim.
40 dk yürüyüş ve 100 bisiklet hareketi
herkese iyi akşamlar
Tamam iki hafta sonra gorusmek dilegiylecanım izne ayırdım seni, senden ses çıkmayınca..İki hafta sonra listeye dönersin tabi paylşımlarına son hız devam..
Tamam canım, yalnız listeye geri döndüğünde kilon fazla olmasın bozuşuruz sonraTamam iki hafta sonra gorusmek dilegiyle
Bu arada kilom ayni merak edenlere..
Çankırı da meşhur dur.ucgen hamur icinde peynir olur makarna gibi pisirilir tereyagli yenirPirhoy nedir kuzu ??
idolümsün ayaz göz hapsimde olacaksın bundan sonra hatta yarışa girelim mi ne dersin hafta da 1 kiloOnce ben kilomu yazayım antreman olsungeçen perşembe 67,4 düm bu sabah 66,4 çıktı.
evet canım çok zorlanıyorum ama bu da geçer diye kendimi teselli ediyorum beni düşündüren ben evdeyken benim göğsümde uyuyor bugün annem ne yapacak bilmiyorum bakalım allah herşeyin hayırlısını versinAyyy iki saat yazdim hepsi gitmis.ayaz ve aygun ikinizde iyi gidiyosunuz Masaallah.listeye girince bizi solliycaksiniz.
Uhscim demin uzunca yazmistim ama silindi.ozetle emzirmek seni cok yormuyosa bence kiymetini bil.istesende seneye emziremiycen.ben buyuk oglumla yatmaktan bikmistim.okudugum kitapta istenizde buyuyunce sizle yatmiycak diyince icim cok uzuldu ve artik gecede kalkip kacmaya calismak yerine biraz oglusumu seyrediyorum.kaybetme korkusu basinca hersey kiymete biniyo.sende oyle dusun canim kiymetini bil yakinda biticek cunku
Menü güzel olmuş,bende arada yapıyorum kaçamak kaçınılmaz.YENİDEN DİYET
ne haber kızlar kusura bakmayın izindeydim evde de internet yok giremedim ve şimdi burdayım ve sıkı bir diyete girmiş durumdayım çok gaza geldim bugün eksiklerimi de alıcam oğlumun doğum gününde 62 olacam ve ayaza meydan okuyorum ama başımdan aşağı buzlu su dökmüyorum hiç sevmem
bugün yediklerim
sabah
yumurta 4 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
1/3 normal ekmek (bugün kepekli ekmek alıcam)
öğlen gözleme çay(yarından itibaren yemekte getiricem)
akşam bir tabak topalak(analı kızlı)
Günaydın canımHerkese Günaydın
Kahvaltim aynı domates salatalık biber 4 zeytin cay 3 bisküvi
YENİDEN DİYET
ne haber kızlar kusura bakmayın izindeydim evde de internet yok giremedim ve şimdi burdayım ve sıkı bir diyete girmiş durumdayım çok gaza geldim bugün eksiklerimi de alıcam oğlumun doğum gününde 62 olacam ve ayaza meydan okuyorum ama başımdan aşağı buzlu su dökmüyorum hiç sevmem
bugün yediklerim
sabah
yumurta 4 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
1/3 normal ekmek (bugün kepekli ekmek alıcam)
öğlen gözleme çay(yarından itibaren yemekte getiricem)
akşam bir tabak topalak(analı kızlı)
Patlıcan kızartması çok lezzetli ama çok yağ çekiyor canım dikkatSabah:1 haşlanmış yumurta,yarım domates,2 dilim peynir,1 etimek
Öğlen:Yarım patlıcanı kızarttım,3 dilim ekmek
Ara:1 bardak muzlu süt
Akşam:1 tabak keşkek
hep beraber yarışa girelim haftalık en ax 1 kilo olsun nedersinizayazcım 66 lardayım sabah tartılacaktım araya başka şeyler girince unuttum yetişicem merak etme
aygüncüm ben bir meslek yüksekokulunda personel işlerinde çalışıyorum yaz sezonu olduğu için yemek çıkmıyor öğlenleri dışardan sevmiyorum aslında ama bugün yedim yarın öğlen yemeğimi getiricem sefer tasımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?