Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canımmm lütfen bu hafta dikkat et ve okul açılana kadar bekleme dikkat etmek sağlıklı beslenmek için... Hayatın boyunca tatillerde kilo mu alıcaksın...Her düzende dikkat edebilmeyi öğrenmelisin..

Şimdi genel listeleri yapma zamanı......

Biliyorsunuz takım ortalamamızın düşük olmasından dolayı döt haftalık liste yapma cezası almıştık

Kızlar hepiniz toparlanında gelin,benim de motivasyonum düşüyor burada kimseler olmayınca.
Bugünkü menüm;
Sabah:1 haslanmış yumurta,yarım salatalık,1 dilim peynir
Öğle:Yarım paket balık kraker,yarım paket pizza kraker
Akşam:1 tabak makarna.

15 dk dans,bir de Jillian yaptım.

Hayır canım motivasyonun düşmesin bk sen sapor yaptıkça gazveriyosun ve tabii kilo da veriyosun, bu hafta yaptığım sporlarla kilo almadım hamdolsun tabii her gün yapamadım ama her gün yapma alışkanlığı için bu hafta çaba vericem bu çabama da senin sporların destek olucak haberin olsun

Herkese gunaydin.kizlar benim tarti benle dalga geciyo galiba.persembe gunu 73.4 cikti cuma sabahi 74 simdi tekrar 73.4 cikti.listeye yazdigimdan digil 73.4 ten 1 kilo eksik cikmam lazim haftaya kadar.bide ben nisan ayindada 73 kiloymusum.5 aydir kilom sabite dondu nerdeyse bu haftaici hafiften spora basliycam Insaallah.bilmiyen arkadaslar niye hafiften derler diye yaziyim dizimde miniskus ve yirtik var fazla ayakta kalinca agrim oluyo.neysem bunada sukur yururken duvara tutundugum zamanlarda oldu cunku.gelelim kahvaltiya
sabah bir top yumurta iki dilim kepek ekmegi peynir bir dilim kasar 3 zeytin.
Ara nescafe(biliyorum kaptancim icmiycektim ama acikmami engelliyo)
Oglen mantarli tavuk bir kase yogurt
ara 5 kayisi yesil cay.
Aksam marul salatalik misir yogurtlu salata(mangal olayi var gibi olursa yanina ne varsa azicik ondan eklerim).

Evettttt ambuyanbu bayrama kadar 70 olup giyemedigi elbisesini giymek istiyo.kaptancim bu ay kilo veremezsem kendimi gruptan aticam.bosuna gelip yazmanin bir faydasi olmadigini nisanki kilomla ayni olmamdan anladim

Merhaba kozlar hatirladinizmi beni uzun bi süreden sonra daha doğrusu psikolojik olarak toparlandiktan sonra geldim habersiz görmemiştim ama izini bayaa bayaa uzattim biliyorum kusura bakmayin :-( özledim sizleri ve tekrar başlamak istiyorum beni araniza alirsaniz sevinirim akrepcimmm

Dimpcim hosgeldin canim.hayirdir merak ettim kotu bisey olmamistir Insaallah.kilo verme nasil gidiyo hala spora devammi?bide is ariyodun bulabildinmi?soru yagmuru gibi oldu :))

Oncelikle merhaba ben 14.takimda yarisiyordum ve mayis ayinda izne ayrilmak zorunda kaldim dondugumde takinda sadece iki kisi buldum onlarda sanirim izinli gibi bişey eger sizin takiminizda bir kisilik bos yer varsa takiminiza katilmak istiyorum bana yardimci olurmusunuz...

ambuyanbu .!.:
Dimpcim hosgeldin canim.hayirdir merak ettim kotu bisey olmamistir Insaallah.kilo verme nasil gidiyo hala spora devammi?bide is ariyodun bulabildinmi?soru yagmuru gibi oldu :))
Canm basit problemler cok sukur gecti evet is buldum tekrardan zayiflama macerama burda start vermek istiyorm

Ooo radikal karar lar alınmış. .
Canım plates yapabilirsin.

Bilgisayarımın çöktü kızlar telden giricem mecburen yapilana kadar. .

Canm basit problemler cok sukur gecti evet is buldum tekrardan zayiflama macerama burda start vermek istiyorm
Canim sen bizdeki yarışmistin daha önce kendini tanıt ve başla takımda yer var canım. .
Hoşgeldin canım. Yerimiz var tabi ama 14. Takım toparlanma asamasinda karar senin orda da kalabilir sin bizde katılabilir sin yerimiz var.

Bu sabah kahvaltiya misafirim vardi bir pogaca bir hamur olarak kahvalti yaptim.oglen yemegi tekrar bir pogaca aksamda bir kase corba biraz nohut yedim.demincek 5 kayisi ve form cayi ictim.rejim adina kotu bir gundu anliycaginiz

Herkese iyi geceler,son günlerde çok dağıttım bende ama yarından itibaren toparlayacağım maalesef bugünde menü yazmak istemiyorum,hiç bir faydası yok çünkü ama spor yaptım.2 mil Leslie ve Jillian yaptım,yarın tekrar yemek konusunda da dikkat etmeye başlıyorum inşallah.

Bu sabah kahvaltiya misafirim vardi bir pogaca bir hamur olarak kahvalti yaptim.oglen yemegi tekrar bir pogaca aksamda bir kase corba biraz nohut yedim.demincek 5 kayisi ve form cayi i.rejim adina kotu bir gundu anliycaginiz
Bol salata ve yoğurt da ekleseydin kuzu neyse olmuş artık sen bugün u kurtar.

Tipik pazartesi baslangiclari ha hadi hayırlısı.

Herkese gunaydin.suan kahvaltimi ediyorum munu iki dilim kepek ekmek ustune peynir ve bogurtlen receli.galiba hasta olucam canim cok tatli istiyo.
Oglen karisik salata nohut
aksam tavuk yogurt
aralar daha belirsiz.
Herkes icin guzel birgun olur Insaallah

Inşallah canım.

Uhscim tamam varim.ben bir ay once 70.9 olmustum zaten simdiki durumum oyuzden daha cok uzdu.ama belliydi az yesemde duzensiz yiyorum.bugun basladim canim haftaya kadar 1 kilo vericem Insaallah
tamam canım başlıyoruz

Şimdi genel listeleri yapma zamanı......

Biliyorsunuz takım ortalamamızın düşük olmasından dolayı döt haftalık liste yapma cezası almıştık
ben bunu anlamadım

bende bayramda 62 olmak istiyorum

slm kizlar.tatilin son haftasindayim daha dogrusu sehir disinda son haftam.cts donus.pazar dinlenme pztsi buyuk oglan ilkokzla kucukler krese ben de temizlik yapcam.milom feci akreple yarisiyom ben.ama duzenimi kurucam tekrar vwricem kilo insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…